Kişilik & Karakter Yakışıklı olmak nasıl duygu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıl bişey Güncellemeler+1 yıl Yakışıklılar naz yapmayın da anlatın Güncellemeler+1 yıl Başka yok mu yakışıklı Yakışıklı olmak nasıl duygu? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
reanarchy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl hep yakışıklı olduğun için normal geliyor. ekstra bir hissi yok. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar düşüyor mu sana Yorumla reanarchy +1 yıl anlatsam inanmazsın. :) Yorumla Soran +1 yıl Reis lütfen anlat Yorumla reanarchy +1 yıl ekşide arabada seks yapmak başlığında reanarchy olarak arat. Yorumla Soran +1 yıl Başlığı buldum ama ismini nasıl aratabilirim bilmiyorum Yorumla reanarchy +1 yıl başlıkta arat'a tıkla Yorumla Soran +1 yıl Okudum okurken boşaldım reis teşekkür ederim bu nasıl anıdır. Ben hayal bile edemem. Hayalimde bile böyle bişey yaşayamam. Çok tebrik ederim. Kusura bama ne diyeceğimi şaşırdım ama yakışıklı olduğun için sana teşekkür ederim Yorumla reanarchy +1 yıl teşekkürler dostum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel olmadığım için bende bilmiyorum ama güzel/yakışıklı olunca bütün herkes seni seviyor diye görüyorum. 1 0 Yorumla
AxeSinS Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. harbiden beyler nasıl bişey bi söleyin ya :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl He valla dayı ya 😂 Yorumla AxeSinS +1 yıl :D anlamıyoz biz ya bi tuğkan gönültaş değiliz valla 29 olduk dayıda olduk vay be :D Yorumla Soran +1 yıl Hayır yahu , ben arkadaşlarıma da dayı diyorum ağız alışkanlığı 😅 Yorumla AxeSinS +1 yıl ahaha :D tamam hacı Yorumla
MrAnKa Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Daha yaşayamadık o duyguyu 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yaşamadım merak ediyorum Yorumla
Viego Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yakışıklı olanlar bilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sen bilirsin çünkü iyisin yani Yorumla
stack100 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl bazen bunalıyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çirkin olarak bunalmaktan iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hep yakışıklı olduğun için normal geliyor. ekstra bir hissi yok.
Kızlar düşüyor mu sana
anlatsam inanmazsın. :)
Reis lütfen anlat
ekşide arabada seks yapmak başlığında reanarchy olarak arat.
Başlığı buldum ama ismini nasıl aratabilirim bilmiyorum
başlıkta arat'a tıkla
Okudum okurken boşaldım reis teşekkür ederim bu nasıl anıdır. Ben hayal bile edemem. Hayalimde bile böyle bişey yaşayamam. Çok tebrik ederim. Kusura bama ne diyeceğimi şaşırdım ama yakışıklı olduğun için sana teşekkür ederim
teşekkürler dostum
Güzel olmadığım için bende bilmiyorum ama güzel/yakışıklı olunca bütün herkes seni seviyor diye görüyorum.
harbiden beyler nasıl bişey bi söleyin ya :D
He valla dayı ya 😂
:D anlamıyoz biz ya bi tuğkan gönültaş değiliz valla 29 olduk dayıda olduk vay be :D
Hayır yahu , ben arkadaşlarıma da dayı diyorum ağız alışkanlığı 😅
ahaha :D tamam hacı
Daha yaşayamadık o duyguyu 😂
Bende yaşamadım merak ediyorum
Bilmem yakışıklı değilim
Yakışıklı olanlar bilir
O zaman sen bilirsin çünkü iyisin yani
efsane bir duygu
bazen bunalıyorum.
Çirkin olarak bunalmaktan iyidir