Sert mizaçlı olmak kötü mü sizce?

Sert mizaçlı bir kızım, aslında sert biri değilim ama etrafımdakiler herşeyi farklı algılıyolar.
Annem bile bazen dövücekmişsin gibi bakıyorsun kızım biraz güler yüzlü ol der. Etrafımdakilere neşe saçmadığım doğrudur... İstem dışı oluyor napayım, kasten yapılan bir yüz ıfadesi değil.. Sert ve ciddi görünyorum bu yüzden belki erkekler adım atmıyolar, tersleyeceğimi düşündükleri için. Ki gerçekten güzel ve çekici bir kızım aslında... Hep hayran hayran bakarlar, kendine güvenipte kimse yanaşamaz. Biraz önce yine aynısı oldu böm böm baktı sadece.

Soğuk ciddi sert kendini beğenmiş havalı olduğumu düşünürler. Kavgacı somurtkan değil, güçlü görünüyorum daha çok. Ses tonumda konuşmalarımda bile sertlik bir ciddilik varmış dedi arkadaşım bugün. Taktılar resmen... Hayır yani çok mu kötü sert mizaçlı olmak? Niye abartılıyor bu kadar?

Siz ne düşünüyorsunuz sert mizaçlı insanlar hakkında? Sizce itici midir? İlla sevilmem için erkeklerin böm böm bakışları bitmesi adım atmaları için paso kahkaha atıp gülmem mi gerek sokakta? Anlamadım...
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Sert mizaçlı olmak kötü mü sizce?