Duygusal erkek çekici midir itici mi? Yorumları alalım =)
Cevabın nedir?
+1 yılÖyle çok ağlayan kızlara bile tahamülüm yok, erkeklerin öyle olmasını düşünemiyorum... Yani duygusuz olmasın kimse ama duygularıyla milleti bunaltan birisi de olmasın, böyleleri insanı çok yorar... Erkek dediğin kadına göre sağlam durur, duygularının esiri olmaz, aksine duygularına yön vermeyi bilir. Duygularına yön vermek dedim, duygusuz demedim altını çizerim...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılduygusal olsun duygusal erkek vicdanlida olur
aldatmasida olmaz
ben aglayinca onunda gözü dolsun isterim
biyerim aciyinca ilacimi veriri corbami verir
duygusal olmayana düsmek istmem132 Yorumla- +1 yıl
normail sevgiliyi nedim arayisa girerim ask yoksa
Ben duygusalım ve benim düşüncem hiçte çekici değilim.Yani yaşadığım olaylar doğrultusunda bunu söylüyorum. Sizlerinde bildiği gibi karşı cins hafif maço sever. Güçlü kolların sözlerin arasında yaşamak ister.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal erkek iticidir ağlayıp zırlamasın yanımda erkek olsun adam olsun lem ! :(
211 Yorumla- +1 yıl
tavla oynardık olmadı bi basket maçında vs de yapabilirdik en ufak bi muhabbette ağlayıp zırlamasın nie eksiledn ki :S
- +1 yıl
Bi yukarıdaki sağdaki soldaki neyse sakinim bastım engeli engelliye ve içimizdeki irlandalıya bugn ikinci oldu yahu haydi hayırlısı :S
- +1 yıl
cvzlkbr demin englldm halbuki hiç konuşmamıştık büyük bi kayıp (!) :S
- +1 yıl
(!) ünlemli kayıp ^_^
- +1 yıl
Mecaz = (!) akjsdkjashdkjah :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
68Cevap
+1 yılSert duygusuz acimasiz goruneme ragmen icimde yavru kedi yatiyo hep iyilik sacarim yasli teyzelere yardim etmeler arabalari yolda kalanlara yardim etmeler gibisi elimde degil kardesim sokak cocuguyuz biz bole gordum icimiz el vermiyo yanimda sevgilim bile olsa gidecegini bildigim halde bile birakirim onu o zor durumdaki teyzeye yardim ederim icimiz el vermiyo be uzmeyin bizi ya
10 Yorumlaİtici olur tabikideeeee. Erkek dediğin vurdu mu oturtacak tipten olmalıııı :D Dermişim o kadarda değil tabi :))) Erkeklerde duygusallığı daha çok duygu sömürüsü rol yapıyo olarak görürürm ben. Erkek dediğin herşy karşsnda elnden geldğnce sert olck ne o öyle karı gibi mız mız
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal olsak sorun, sert olsak sorun, yumuşak başlı uysal olsak sorun ...
Kendim için şu formül : ( duygusallık+sertlik+yumuşak başlılık) / 3 + ailede başka kimsede olmayan yeşil gözler+ elinden her iş gelebiletesi * (80/100)+ (sevebilitesi+ sevilebilitesi)/2 = mükemmel erkek :)00 Yorumla eğer duygusallık olayının bokunu çıkarmışsa kesinlikle itici. herşeyin bi sınırı var. kılıbık olmsın yeter.
30 Yorumla
+1 yılYaa ben de diyorum bu kızlar neden beni bir türlü beğenmez meğerse duygusallığımdanmış:) kızlar tek duygusal tarafın kendisi olmasını istediği için erkek duygusal olmaz diye cevap veriyor, ama tecrübe ile şahit ki hangi kıza duygusal tarafımla yaklaştım ona kavuştum kalbini ve bedenini sunan birçok sevgilim oldu ama bu elde etmek için değildi sadece onun da benim de yürek olarak aynı hissiyatı azuladığımız içindi
10 Yorumlasaçları okşanası, yanakları sıkılasıdır. itici olur mu hiç..
163 Yorumla- +1 yıl
ahaha
- +1 yıl
güldüm :D
+1 yılDuygusal erkek vicdanli erkektir merhameti gonlu genş olan erkek tir.. sevdigine sahipsahip çikmasni bilen kadinn ruhunu oksayan erkektir.. sadakatlir ihanet onda bulunmazdr .. eger maço sert ayni zamnda duygusalsa tamam tam kivamı 😉
20 YorumlaDuygusal erkek deyince her şeye ağlayıp sızlayan, depresif, intiharın eşiğinde bir tip akla geldiği için itici diyeceklerdir
10 Yorumladuygusallık şeytanın huyudur.
her türlü başa bela açar.
mutsuz olur ince fikirlidir iyi bir tip değildir eğlenceden anlamaz. uzak durulası tiptir.
en doğru tip akıllı ve mutlu tiptir. eğlenceden anlayan doğru ve yanlışları net olan birisi.
zeki insandan uzak dur çok kurnazdır uyanıktır dalgacıdır seni aldatabilir00 Yorumladuygusaldan kasıt nedir o da önemli. duygularından arınmış bir erkek de insan olamaz o zaman? asit-baz gibi düşünülmeli ve erkek su gibi olmalı yani baz maçoluk ise erkek baz'a yakın olmalı... su gibi.
00 Yorumla:D çekıcıdır tabıkı kadınları anlayan tek odur yanı cunku tum kadınlar duygusaldırr:d
51 YorumlaDuygusuz erkek iticidir.Her insanın duyguları vardır,ama bunu insanlara tüm çıplaklığıyla gösterirseniz kaybeden siz olabilirsiniz.
40 Yorumladuygular bir insanı insan yapar. çekici midir bilmem ama kesnlkle olmalıdır duygusuz insan snn duygularını da yok eder.
41 YorumlaBazı kız arkadaşlar iticidir diyor. sonra erkek duygusal olmayıp tekmeyi vurunca bu erkekler cok gattar diyosunuz.
-Not-
Duygusal olan hiçbir canlıdan zarar gelmez. ama zarar gelmesini istiyenler. olabılır tabıkı :)15 Yorumla
+1 yılduygusal erkek her zaman iyidir.içinde bir öküz yatmaz.siz kızlar hem diyorsunuzki romantik olsun vs vs oluncada iticimi çekicimi.size yaranmak zor iş :)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. Ota boka ağlayan bir arkadaşım var :) bence erkek adam, ota boka ağlamamalı.Duygusal olabilir ama bunu en azından dışarıya çok fazla göstermemeli.
10 Yorumlakızları bıle zor cekıyorum bu konuda sevgılıyı bı yere kadar cekersın ama arkadas ortamında hıc cekılmez erkek adam erkek gıbı olacak arkadas duygusala baglarsa ıcerız hep beraber dagıtırız gecer daha fazlasına gerek yok
00 YorumlaHerseyin fazlasi zararli bence ama surdan bakarsak abi manita ruhsuz suratsiz buzdolabi gibi biseysede kusurabakmasin gerime denk bi caaaann bulurum arkadas
00 Yorumlakadınına göre değişir. odun bi kıza denk gelmek duyguları öldürüyor şahsen
40 YorumlaBen duygusalımdır.. Kız arkadaşım ondan etkilendiğini söyler hep ama bilemiyorum..
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. soğuk gibi durup ara ara duygusallığını belli eden erkek çekicidir bence.
21 Yorumla- +1 yıl
beni anlatan birisini gördüm sanki :)
ben duygusal biri olarak beni çekici bulan kız çokmuş sadece duygusallıkla kalmıyor birazda karizma olacak tabi :))
10 Yorumla
+1 yılerkek dediğin vuracak kıracak kızlar baktıgında iste bu benim erkegim diyecek, bi tokatta ona atacak işte ideal çekici erkek :))
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Psikolojik durumu iyi olan her erkeğin duygusu kabuldur, Balık burcu dışında.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dediniz Balık burcu erkeği kahır kuyusu mu sizce?
herseyin aşırısı sıkmaz mı :) . ne hede hödö nede cıvık romantizm , zırlama vs...
10 Yorumladuygusallığını romantikleştirerek karizmatik bir hale bürünüyorsa çekicidir, bebek gibi mızmızlanıp ağlıyor efemine bir tavır takınıyorsa iticidir kanımca.
00 Yorumla
+1 yılaşırıya kaçmadığı sürece çekici bence ;) erkek dediğinde duygusallıkda olması lazım.
40 Yorumladuygusal ve romantik olunca kıymetimizi bilmiyorsunuz bu soru pas bir kızın sormaya hakkı yok bence
022 Yorumlaılıskılerde ılıskıyı sıcak tutmak ıcın duygusallık gereklıdır fakat sureklı bu modda kalmak ınsanı bogar sıkılırsın zamanla ıtıcı gelır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. çekemem.duygusal erkek bi yerde mıy mıy erkekdir çekilecek gibi değil yani
01 Yorumlabi kız olarak bu soruya senin cewap werrmen gerekmiyo mu biz soralım sence itici midir cekici mi :D
00 Yorumla
+1 yılolculu oldugu surece itici olacagini sanmiyorum. o duygusallikta herkese degil sadece sevgiliye ait olmali disariya degil.
10 Yorumla
+1 yılDuygusal erkek kaybetmeye mahkum erkektir. (Biliyoruz ki yazıyoruz)
00 YorumlaHerkesin tecrübeleri farklıyken gelip burda akıl vermek ne kadar ezik bir durum olsa gerek :D Duygusal erkek olur tabiki ama bunu kullanmaz .Anlayan anladı.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal değil duyarlı erkek çekicidir :) Ben duygusal o duygusal olmaz çıks :D
00 YorumlaAbartmadığı sürece çekicidir dozunda oldugu ssürece yani
00 Yorumla
+1 yılsevdiği insanlar konusunda duygusal olmalı onun dışındaki şeylerde duygusuz olmalı bir erkek
41 Yorumla
+1 yılcok ozur dilerim..duygusal nedir ogretirmisiniz..aglamak uzulmek gibi birsey mi..
00 Yorumla
+1 yılbir erkek yüzde 99 odun yüzde 1 duygusal olmalı.biz erkeklerin duygusal olma gibi bi lüksü yok.o bayanlara yakışan bir şey
00 Yorumlaben baya duygusaldım abartıyodum eskiden bir yere kadar bağlanıyorlardı ama o hakimiyet kaçıyodu şuan ayarını tutturdum ki çekici geliyor. yani aralarda gezinicek ;)
00 Yorumlayerinde davranmasını bilmesi yeterli .. duygusallığın cılkını çıkarmamak lzaım ... öküzlüğünde .. kıvamında olsun
10 Yorumladuygusal olabilir ama fazlası zarar duygusaldan ziyade romantik ve düşünceli olması daha önemli..
00 Yorumlaçekici geliyordur herhalde ama kararındaysa .. bazı tipler çok sulu, çok yapmacık görünüyorlar ya
00 Yorumlayerine göre davranmalı bence.aşırı duygusal olanda çekilmez odun olanda :D
20 Yorumla
+1 yılyerinde ve kararında bir duygusallığa hiçbir kız arkadaşın itirazı yoktur eminim...
20 Yorumla
+1 yılKadınlar Gibi Olmasada Biraz Duygusallık Olur Sonuçta Erkeklerde İnsan.
20 Yorumlaitici dir duygusal hıc mı hıc cekılmez orta sevıye olsun yerıne gore davransın herseyı duygusala baglamasın
00 Yorumla
+1 yılduygusal olmalı belli etmemeli bence.duygulu olunca kaypak duygusuz olunca odun diyolar delikanlı olmak zor zanaat...
00 Yorumla
+1 yılduygusal insan iyidir de kadın erkekte sertlik arıyorsa iticidir.
00 Yorumlaİticidir, tamam duygusuz olmasın tabi. Sınırında olsun. Ay bide ağlarsa, amannnnn.
00 Yorumla
+1 yılBana ne çekici nede itici gelir
Ama ayarını bilsin20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. bence fazlası zarar ama ileriye gitmemek şartıyla çekici olabilir
10 Yorumla
+1 yılne âdetli karı gibi ağlak nede öküz gibi salak ikisinin arasında bir şey en çekicisidir
20 YorumlaYa ne duygusallığı , duygusal olunca romantik olunca vuruyolar tekmeyi hacı... İtin teki ol ayağına kapansın.. Budur !
00 Yorumla
+1 yılDuygusal insan itici değildir. Bunu nasıl dışa vurduğun önemli.
62 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı acıklama bu başka yok
İnsanlar duygusal olur olmak zorunda bunu dışa vuran var vurmayan var ben mesela yengeç burcuyum bazı duygular vardır seni tetikler dışa vurur bu seni hayatta tutar
bazılarıda seni depresyona sokar eh haliyle senin şeklin nasıl olursa karşındaki insana yansır..
+1 yılDuygusallığı Sümüklü Olmakla Karıştırmıyorsa ve Abartmıyorsa Çekici Olabilir...
00 YorumlaDuygusalım. Bazen ben bile kendime itici geliyorum :)
00 Yorumlaçekici değil de çakıcı olmalı sanırım,okuduğum kadarıyla öyle bir sonuç çıkıyor.
00 Yorumlatabikide çekicidir ama fazla abartıya kaçmadığı müddetçe ;)
30 Yorumladuygusallık konusunda en iyisi yengeç burcu.yengeç varken akrebin duygusallığı daha iyidir diyen yanılıyordur bence
10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem