• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkeklere göre olgunluk nedir ?

ufaklıık
ufaklıık Takip Et
Xper 5 Yaş: 48
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Erkeklere göre olgunluk kavramı nedir ? Nelerden oluşur ? Bir kadının olgun olduğuna neye bakarak karar verirsiniz ?
Erkeklere göre olgunluk nedir ?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Flegmatik
    Flegmatik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

çok basit. olgun kadın kendisini belli eder. şımarık olmaz. nerede ne yapacağını nasıl davranacağını ne konuşacağını oturmasını kalkmasını bilir. bu cümle tamamıyla olgun kadın tanımını verir.

misal eşin kıskançtır, sen arkadaşlarının yanında başkasına gülüyorsan daha da kıskanır. lakayt olursan delirir. ya da aile ziyaretinde eşinin ana babasına davranmayı bilmiyorsa olgun değildir. saygısızlık yapabilir, tek kelimesiyle pot kırabilir.

kocan zor durumdadır borç batağındadır. sen ondan alışveriş için para istersen olgun değilsindir. çünkü eşini düşünmüyorsundur.

olgun kadın sokakta yürürken kendisini belli eder aslında. şöyle bir örnek gösterip cümleyi bitirem:

https://www.youtube.com/watch?v=rf13tXYiZ6M

indeki 3:18 kısmına bakın yeter. kadın o kızlar içerisindeki en aklı başında olanı.

0
    1 Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

saçma kız belki çok lakayıt ters bir anına denk geldi orada.bir cümle ve birkaç saniyelik görüntüden olgunluk ayırdı yaptınız bravo

Yorumla

En İyi Cevaplar

• bahtsız
    bahtsız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

olgun kadın/kız bence her erkeğin hayali. olgun kadının içinde gizli bir doğal kadın figürü var. bence bu yüzden erkekler olgun kadınlara hasta.

tam olarak tanımlayamayız biz bunu. çünkü işin içine bilinç altı giriyor..

bir erkekle tanışıyorsun, erkeğin bilinç altına, senin bilinç altın ben olgun kadınım diyor ve hoop erkek o kadını olgun kadın olarak tanımlıyor. bu ne kadının ne erkeğin elinde, biliyorsunuz bilinç altımız bizim kontrolümüzün dışında.

bir erkek olgun kadını köpek balığının kan kokusunu alması gibi algılar. bunu anlarız ama neye göre anladığımızı bilmeyiz.

0
    0 Yorumla
  • dramatic
    dramatic Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Genelleme yapmıyorum kesinlikle ama büyük bir kısmı kıskanmayan, rahat davranan, herşeye karışmayan hatta geniş olan kızları olgun buluyor. Bence işlerine geliyor. "sen olgunsun" diye birde gazlıyorlar.

3
    2 Yorumla
    • golge77
      golge77
      +1 yıl

Cevabınız bir anlamda çok güzel

Yorumla
    • xkhats
      xkhats
      +1 yıl

Kesinlikle.

Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

olayları soğukkanlılıkla karşılamaktır onalra göre. ağlayan kızlardan hoşlanmazlar.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

80

Cevap

• grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

olgunluk toplumun genel kurallarına uyan, mevcudu sorgulamayan, sınırlarda gezmeyen, düşünsel olarak asi olmayan, davranış, hareketleri sıradanlığın dışında bir tepkisi olmayan insan tipi galiba. ama bir diğer olansa cevresini ve dunyayı iyi tanımış kendi basına düşüncesi ve fikirleri olan prensipleri olan, vs vs olgun tipide olabilir. aslında durum cevre ve sartlara göre değişen bi anlayış sanırım. olgunluk = agırbaslılık vs gibi de algılanıyor.

2
    0 Yorumla
  • golge77
    golge77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 50%
    +1 yıl

Her yaşın kendi olgunluğu var. Bulunduğunuz yaşın önünde ya da arkasında bir olgunluğa erişmek ise tecrübe ve o tecrübeden öğrenilenlerle ilgili.

Ama tabii olgunlaşmayı reddeden kadınlarımız da var .

Olgunluk kimine göre oturmayı kalkmayı bilen, kimine göre ise kaderin tepsisinde sunulanları adabıyla tüketen demek…

SON SÖZ:Olgunluk kadın erkek için de''Nerede nasıl duracagını bilmek,az konuşmak''

1
    1 Yorumla
    • golge77
      golge77
      +1 yıl

Ben bunu bilir bunu söylerım hanımefendi::)

Yorumla
  • çömez1
    çömez1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

annemin şefkati...herhangi bi ortamda böyle konuşunca ana kuzusu damgası yeniyo ama kim ne derse desin karşımdakinde annemin şefkati varsa gerisi boş.çünkü her erkeğin içinde büyümemiş bi çocuk vardır ve erkeği bu çocuk yönetir. e bi çocuğun da en çok ihtiyaç duyduğu şey şefkattir.bu yüzden annelik iç güdüleri gelişmiş bi kadın her zaman olgundur

0
    0 Yorumla
  • Wolcano
    Wolcano Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 52%
    +1 yıl

Bana göre ev geçindirme derdiyle çalışan, Hayatın zorluğunun farkında olan kadın olgundur..

Tam aksine kocasından ya da babasından aldığını har vurup harman savuran kredi kartlarını şişiren kontörlü hattına ayda en fazla 20tllik yükleme yapabilen ama bütün maaşını iphone 5 e yatıran kadınında olgunlukla zerre alakası yoktur =)

Kısaca geçim derdini bilen kadın olgundur =)

0
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansıması
    HayatAynaSnYansıması Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

bence olgunluk yaşta değil baştadır bi insan 50 yaşına gelse ama hareketleri 15 yaşındaki çocuk gibiyse şimdi yaşın önemi kaldımı bence hayır . olgunluk kavramı bayanda bence oturup kalkmasını bilecek iki düşünüp bir konuşucak yeri geldiğinde 5 yaşındaki bebek gibi davranıcak ki bu en doğal hakkı ihtiyacı yeri geldiğinde görüp geçirmediği olay kalmamış gibi kapasitede olmalı edep haya olgunluk belirtisidir saygı olgunluğun vazgeçilmezlerindendir .

1
    0 Yorumla
  • plusway
    plusway Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Bu soru erkekten erkeğe göre değişir. Herkesin olgunluk anlayışı farklı olabilir. Bana göre olgun olan biri bir başkasına göre kibirlilik gibi algılanabilir.

Sorduğunuz sorunun cevabı ağır başlı olmak demektir. Lakayt davranmamak. Özellikle çiftlerin birbirini anlayışla karşılaması, birbirlerinin düşüncelerine, değerlerine, inançlarına, yaşam tarzlarına saygı duyması demektir.

0
    0 Yorumla
  • pıtırcık202
    pıtırcık202 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

her yönüyle toplumda kendini belli eden kadındır..zekidir beceriklidir büyükle büyük küçükle küçük olandır karşısındaki kişiye kişilik anlamında eksiklik hissettirmeyendir..bir ortamda onu gördüğünde işte bu ortam şimdi tamamdir dediğin kadın olgun kadındır..ve iyiki varlar

1
    2 Yorumla
    • heptenyek
      heptenyek
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • pıtırcık202
      pıtırcık202
      +1 yıl

teşekkür ediyorum

Yorumla
  • KrkGtr
    KrkGtr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

oturuş, kalkış, hareketler, mimikler, düşünceler, kararlılık, dürüstlük , empati yeteneği, asgari kapris, azami anlayış, kendi hayatında disiplinli olması , kuralları olması ve hanfendi olması . olgunluk bence budur ki böyle kadına da tapılır zaten erkek camiasında :)

0
    4 Yorumla
    • misafirgirl
      misafirgirl
      +1 yıl

güzel anlatmısınız

Yorumla
    • KrkGtr
      KrkGtr
      +1 yıl

teşekkür ederim.

Yorumla
    • edaa1234
      edaa1234
      +1 yıl

bunlar senin kadında aradığın özellikler olmasın? aynı olgunluğu siz erkeklerde yapıyormusunuz bari.

Yorumla
    • KrkGtr
      KrkGtr
      +1 yıl

hepimiz yapmıyoruz , ben elimden geleni yapıyorum ama en azından kendi adıma vicdanım rahatım :) özellikler bir kenara erkek ya da bayan çoğumuz zaten hayatımızda olgun bir insan isteriz .

Yorumla
  • hakanezel
    hakanezel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

Bir erkek oturuş, kalkış ve konuşmasını bilen ve yerine göre davranan kişidir... Ağırlığı ve ağır başlı oluşunu her hareketi ile belli eder.. Kadında ise yine aynı şekilde oturuş, kalkış ve davranış şekilleri, hareketleri ve konuşması muhakkak kadının olgunluğunu gösterir.. Ağır ve olgun bir bayanın asaleti ise paha biçelemez bir mücevher gibidir... Saygılar..

1
    0 Yorumla
  • carismaaa
    carismaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.

katogorilere ayırmak lazım mesela cinsellik te tecrübeliyle ilgili bağdaştırılır... kişilkte insanlarla konuşmasına ortamda nası davranacağını bilen anlayışlı dinleyici sessiz kadınlara diyebiliyorum mesela... her halukarda olgun bir kadın diyorsan yaş 35 e yaklaşmıştır :)

0
    0 Yorumla
  • çokçokbilmiş
    çokçokbilmiş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

olgun kadınmı olgun olmak herşeyde pişmek anlamına geliyorsa bence olgun kadın hayatını eşine ve çocuklarına adıyan kadındır hala bişeyleri yaşama heva hevesinde olan ergenler gibi giyinip süslenen davranan kadın daha olmamıştır yaşı kaç olursa olsun.

0
    2 Yorumla
    • ozizuzu
      ozizuzu
      +1 yıl

halaya gelene kadar süperdi yorumun :)

Yorumla
    • çokçokbilmiş
      çokçokbilmiş
      +1 yıl

haladan sonrasımı dokundu sana :)

Yorumla
  • GodIsAnAstronautV2
    GodIsAnAstronautV2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

35 yaşına gelip de bu soruyu sormayacak kadar ders çıkarabilmiş olmaktır örneğin. Farklı tanımları da var tabii bir sürü, ama bu yeter sana.

3
    3 Yorumla
    • nisannn
      nisannn
      +1 yıl

eferin la saa katılıyrm valla :D

Yorumla
    • ufaklıık
      ufaklıık
      +1 yıl

O gerçek yaşım değil.Bil istedim.

Yorumla
    • GodIsAnAstronautV2
      GodIsAnAstronautV2
      +1 yıl

Sahte bilgiden ben sorumlu değilim. Mesele yaşa kaldıysa ona da bir açıklık getireyim hatta, ne yaşta olduğun aslında çok problem değil. Her yaştan beklenen olgunluk aşağı yukarı belirli ölçüler arasındadır. O yaşın gereklerini iyi kötü almış olman ve hayatına bunları yansıtabilmendir olgunluk. Hatalar olur, ama genel hatlarıyla davranışların bu tecrübeler ışığında gerçekleşmeli.

Yorumla
  • Herdaim70cl
    Herdaim70cl Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

İnsanların beklentileri dahilinde yaşamıyorsa, başkalarının değerleri çerçevesinde plan program yapmıyorsa ve hayata karşı bir duruşu bir görüşü tavrı varsa benim gözümde olgunla beraber lokum gibi bir hatundur.

0
    0 Yorumla
  • karanlik381
    karanlik381 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

olgunluk ? selam diyince mal gibi gülmeyen , ağır başlı kendinini farkında olan birisidir ve kendine yaklaşan erkeklerin kişiliklerini iyi analiz edip ona göre yaklaşan hanımlar herzaman olgunluk sınıfındadırlar ..

0
    0 Yorumla
  • ercancan993
    ercancan993 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

davranışlarına tabiki.işiyle gücüyle uğraşan gereksiz sorunlar çıkarmayan lafını edebini bilen ve kendine bakan kadın olgundur.ve tabiki bir acıyla karşılaştığında hemen kendini paralamayan kadın olgundur.

1
    0 Yorumla
  • wimesodas
    wimesodas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Erkeğe karşı türlü oyunlar peşinde koşan ve sanki erkek onun ne yaptığını anlamazmış zanneden kadın olgun değidir

dürüst olup içtenpazarlıklı olmadan söylediği ile yaptığı birbirini tutuyorsa olgundur

0
    0 Yorumla
  • ozizuzu
    ozizuzu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 37%
    +1 yıl

erkeklere sormuşsun ama bence olgunluk ne istediğini veya ne istemediğini bilen, kendini bulmuş insanlara deniyor erkek yada kadın aynı..

2
    1 Yorumla
    • alirsanat
      alirsanat
      +1 yıl

Aynen.

Yorumla
  • derkenar
    derkenar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

kararları çabuk değişmeyen, tutarlı ve yeri geldiğinde haksız gördüğü şeylere itiraz etmekten çekinmeyen bir kadındır... tavırları, hal ve hareketleri yerinde, kendini bilen bunu da dışına yansıtan biridir bence...

1
    0 Yorumla
  • 1ben1sen
    1ben1sen Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Yas skalan geregi senin olgun bir bayan olman gerekiyor. 15-25 yaslari arasindaki hareketlerinle simdiki hareketlerin, dusuncelerin, eylemlerin arasindaki farki goremiyormusun?

0
    0 Yorumla
  • Y1G1T
    Y1G1T Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

mıymıy konuşmuyorsa, kendini prenses sanmayı bırakıp dünyaya geri dönmüşse olgun demektir.

2
    0 Yorumla
  • merttoni
    merttoni Takip Et
    +1 yıl

Erkek gibi dusunup kadin gibi davranmasidir. Hayatin her noktasinda(ekonomik, sosyolojik, cinsel) kendi ayaklari ustunde durmasi ve ozgur olmasidir.

1
    0 Yorumla
  • alirsanat
    alirsanat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 51%
    +1 yıl

Olgunluk temelde, nerede nasıl davranacağını bilmekle ilgili diye düşünüyorum. Kadın için de, erkek için de.

0
    0 Yorumla
  • Umudumvar
    Umudumvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Evliliği düşünüyorsa bir bayan olgunlaşmış demektir. Çünkü evliliği sadece olgunlaşmış insanlar kaldırabilir.

0
    0 Yorumla
  • Borja
    Borja Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bencillik olmasın, trip olmasın(olsun da yeri geldiğinde yani her şeye değil), ailenin yanında yapamadığı şeyleri anlatmasın arkadaşlarına hava atmak amaçlı, 2 gün önce tanıdığı kızlara tatlım bebişim falan demesin bana yeter.

1
    0 Yorumla
  • -agu-
    -agu- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

kadının gögüslerine bakarak karar veririm

göğüsler dolgunsa kadın olgundur/olmuştur .katli vaciptir

0
    0 Yorumla
  • cooby
    cooby Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

doğru zamanda doğru şeyi yapabilmektir. susması gereken yerde susmak konuşması gereken yerde konuşmak, ahlaklı ağırbaşlı olabilmek

0
    0 Yorumla
  • ramses35
    ramses35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Yaptığın davranışların bilincinde olmak, sonuçlarını önceden kestirebilmek. 20 yaşındayım düşüncem bu.

0
    0 Yorumla
  • xkhats
    xkhats Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı.

Olgunluk karakterle alakalı biraz, bana göre bir kadın saygılıysa olgundur.

1
    0 Yorumla
  • korasoglu
    korasoglu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

YOK ÖYLE BİR KAVRAM İNSAN 40 YAŞINA DA GELSE OLGUNLAŞAMIYOR. BEN BİR KADINA BAKTIĞIM ZAMAN İÇİM ÇEKİYORSA BENİM İÇİN OLGUNDUR YOK ÇEKMİYORSA ÇOLUK ÇOCUKTUR O KADAR.

1
    0 Yorumla
  • bubituzagi
    bubituzagi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

maddi ve manevi ilişkilerde sorunun temeline inip sorunu kavrayarak onu sorun olmaktan kurtarmaktır. Bu sayede daha hata yapmadan neyin ne olduğunu bilmektir. Ona göre yaşamaya alışmaktır.

0
    0 Yorumla
  • platonik35
    platonik35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

konusması , hatta neye guldugu bıle yeterlıdır benım ıcın bunu anlamaya .

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

beni anlar vede çoluk çocuk tavır ve triplerine girmez

0
    0 Yorumla
  • pinkpanterr
    pinkpanterr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

25 yaşını doldurmuş bir kadındır ve zor denilebilecek zorlukları atlatabilmiş göğüslerini sadece beğendiğine değil hayata karşı germiş bir kadındır bayan !

1
    0 Yorumla
  • aaallliii8
    aaallliii8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

olgun kadın istemem ya düşünce olgunluğu kızlarda zaten 20 yaşında var o olgunluk erkekte olur 30 yaşında erkekde olgundur 20 yaşında kadın olgundur bana göre.

1
    0 Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.

olgunluk yaşa bakmaz akıla bakar o yüzden karşındaki insanın kafasını ne kadar calıştıgına bağlı

0
    0 Yorumla
  • bilirkisi06
    bilirkisi06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

olgunluk mu? hala olgun birilerini arayan mı var? ben şöyle severim şöyle ol! ohh ne ala..

1
    2 Yorumla
    • kitapsız
      kitapsız
      +1 yıl

acı anılarınız mı var

Yorumla
    • bilirkisi06
      bilirkisi06
      +1 yıl

Acı anıları olmayan varsa, henüz doğmamış demektir.. Hayat, acı anılarıyla güzeldir.

hey, kitapsız! cevabımın 'acı anılar'' algısı nasıl oldu, çözümleyemedim..

Yorumla
  • abrek0
    abrek0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

7 / 24 mesaj atmayan , her şeye söylenmeyen ya da her durumu kendine bağlamayan kadın olgundur bence ;)

0
    0 Yorumla
  • onurrrrr92
    onurrrrr92 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

bir kadın olgun olmasada olur erkeğe ona sahip çıkar yeterki kadının kuyruğu oraya buraya sallanmasın .

2
    0 Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

çok kişinin diline dolandırdığı sidik yarışı örneği olan kelimedik "olgunluk"..

"yaşamadan bilimez"evet evet..

0
    0 Yorumla
  • kophuq
    kophuq Takip Et
    +1 yıl

tabi bakarım olgun kadın herşeyi düşünebilen partnerini zorlukta bırakmadan hareket edebilendir sinemaya gidince ücretleri eşit ödeyendir hayatı her anda değerlendirebilen kadındır...

0
    0 Yorumla
  • blackice
    blackice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

ne ıstedıgını bılıyor olması kısılıgı oturmus olması zerafetı mantıklı davranısları

0
    0 Yorumla
  • phartalicy
    phartalicy Takip Et
    +1 yıl

erkeği kadını olmaz bunun. egolarından arınan insan olgundur.

ama halk arasında kullanılan olgun kadın başka tabii :)

0
    0 Yorumla
  • necronomicon1461
    necronomicon1461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

saçma sapan şeylere kafayı takmaması gereksiz panik yapmaması oturaklı olması ama özellikle saçma sapan şeylere kafa takmaması

0
    0 Yorumla
  • raido
    raido Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

daha çok susmak, daha az konuşmak, düşünmek, konuşurken manevi olarak kedine ve karşındakine birşeyler katmak, huzur vermek ve daha çok sadeleşmek. Çünki en büyük gelişmişlik sadeliktir

1
    0 Yorumla
  • lincoln
    lincoln Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı.

düşüncelerine ve göğüslerine bakarak anlaşılır bu kadar basit işte :DD

2
    0 Yorumla
  • cinderella_lover
    cinderella_lover Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

olgun bayanlar bencillikten daha arınmış oluyor sanki.ben bunu farkettim

0
    0 Yorumla
  • EnderDurmaz
    EnderDurmaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Göğüsleri Az İri Olsun Kilosu ve Boyuda İdeal Olsun Alsana Olgunluk :)

0
    0 Yorumla
  • sul3ym4n
    sul3ym4n Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

gerektiği yerde konuşmasını gerektiği yerde susmasını edepli olmak bence olgunluktur

0
    0 Yorumla
  • Tataristan
    Tataristan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Daha az duygusal,daha az kıskanç ve biraz daha zeki oluyorlar.

0
    0 Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

oturmasını kalkmasını ve nerede nasıl konuşacağını bilmek.

0
    0 Yorumla
  • DecadenceOfOrpheus
    DecadenceOfOrpheus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

bilmem ki ama yaştan ziyade tavırlar, düşünceler bunlardır olgun yapan insanı

0
    0 Yorumla
  • ÖldümdeUyandım
    ÖldümdeUyandım Takip Et
    +1 yıl

Şımarık gülmemesine, yerinde gülmesine fikirlerini açık açık rahatca söylemesine ve gülme krizine girmemeli bu çok önemli

0
    0 Yorumla
  • kargo
    kargo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

nerde nasıl davranacagını bilen , polemiklerden uzak duran ve sorumluluklarını bilen kişi oldgundur. yaşı önemli değil. yaşla olgunluk olunmaz.

0
    0 Yorumla
  • anL999
    anL999 Takip Et
    +1 yıl

Dırdır etmeyen , yerinde konuşan yerinde haraket eden , Baş ağrıtmayan , :))

0
    0 Yorumla
  • tecrube46
    tecrube46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 61
    +1 yıl

hal ve hareeket. vakar ve ağırbaşlılık. olanı kabullenme. olgunluk bu. yaş degil.

0
    0 Yorumla
  • carlito77
    carlito77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Boş boş şeylere takılmamalı, gereksiz kıskançlık yapmamalı vs...

0
    0 Yorumla
  • hasırşapkalı
    hasırşapkalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

durusuna konusmasına bilgisine...bide gülüşüne ve neye güldüğüne

0
    2 Yorumla
    • alıkolmayanbalık
      alıkolmayanbalık
      +1 yıl

"bide gülüşüne ve neye güldüğüne" , bu yaşta bravo sana bu değerlendirmen için..

Yorumla
    • hasırşapkalı
      hasırşapkalı
      +1 yıl

yasıma göre olgunumdur

Yorumla
  • vermidonn
    vermidonn Takip Et
    +1 yıl

oturuşuna kalkışına konuşmasına davranışına gülüşüne özellikle neye güldüğüne değer yargısına fazla yazmiyim :)

0
    0 Yorumla
  • concon
    concon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

ozgurluk kavramı ınsanına gore deyışır ne ıstedıne baylı

0
    0 Yorumla
  • Faint
    Faint Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

1 dakika muhabbet ederim. müzik zevki, arkadaşları hakkında düşünceleri benim için yeterli

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklere göre olgunluk nedir ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar, Olgun erkek nasıl olmalı, olgunluk tanımız nedir? 4 cevap verildi
Erkeklerin olgunlaştığını nasıl anlarız? 18 cevap verildi
Erkeklere olgunluk ve sahiplenme duygusu neden belirli bir yaştan sonra geliyor? 10 cevap verildi
Bi erkek nasıl olgunlasır? 33 cevap verildi
Erkekler ne zmn olgunlaşır? 13 cevap verildi
İnsanın olgun olduğu nereden anlaşılır? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨