heryerde yunan kızlarını görüyürum tabi bizim abazanlar da durur mu hemen yavşıyolar. hepsinin yanında bi yunan sinir oluyorum. rus kızlarından çektiğimiz yetmiyomuş gibi bide yunanlılar çıktı başımıza napıcaz biz böyle ya :(?
Cevabın nedir?
Şahsen şu an yunanistanda bayram tatilinde olan biri olarak gözlemlediklerim şudur ki yunan kızları türk kızlarına bin başar sebebi bacak kılları alınan türk kızlarının kıl gözeneği durur ama yunan kızlarında belli dahi olmaz sizinle ortamda her türlü muhabbet ederler yanınızda gayet rahat davranırlar fakat verme konusunda bayaa uğraşmanız gerekecek türk kızları bu konuda daha kolay yanınızda açık saçık gelseler bile bu onun bacım olacağı anlamına gelmez çünkü erkekler kızlara bakmıyorlar gözleri doymuş bu yüzden kızlar rahat yanınızda ciddi dururlar ilk karşılaşmada bir kaç karşılaşmalardada gülmekten durduramazsınız genellikle fizikleri bölgeden bölgeye değişiyor komotini yunanları sarımsı veya kumral saçları vardır gözleri mavidir atina kızları yani güneyde yaşayan yunan hatunlarında limonata sarısı saçları ve masmaviş gözleri vardır o kadar mavidir ki herhangi bir göz temasıyla bakışıyla duygularınızı zedeler ve delip geçer tatlı bir kızlardır balık etli ne çok zayıf ne çok şişman değillerdir konuşmaları hatunumsu ve tatlıdır her anlatılana inanmayın adam yunanistanin Y'sini görmemiş sanarsın yunanistan başbakanı o tarz ve hatunlarının ten rengi kuzey yunanistanda beyaz orta yunanistanda buğday ten güneyde ise esmerdir bu fiziki özellikler genellikle bir yunan kızında bulunan özellikler hepsi öyle olcak hali yok ama ağırlıklı öyle erkekleri bzikm erkeklerimerkeklerimiz gibi bide bunlar erkeklerle takılsalar bile arkadaş görürler sevişme zor bulunan bir şey yunan kızlarını türk kızlarına tercih etmem en azından burda KEZBAN yok hepsi HARBİ HATUN türk kızları kıskanacak hatta laf vurmaya çalışacaklar ama gerçek bu elde değil bazı abaza KEKOLARDA bu kızlara hak vercekler oda kızlara asılmak için ha bu arada hatırlatma yunan kızları kendi bakımına kişisel veya diğer türlü türk kızlarından daha fazla önem verirler böyle kıllı dolaşmazlar kıl ssvmezler...😉
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eee ben "Ruslar şöyle", bak "Ruslar böyle"... diye örnek verirken "defol, onların alayı o*!" diye bahane verirseniz başka milletlerde çıkar. Ayrıca TR de dikişli bakire sayısıda günden güne artıyor. Yalan içtikleri su gibi olmuş kızların. İnsani vasıflarda sınıfta kalmış... Güzellik desen oda belli standardı... Yani ne dişi olarak ne insan olarak yunanla bile yarışabilecek kıvamda değil Türk kızı malesef. Bugün yunan, yarın brezilya... Böyle gider. Sorunu görmezden geliyor yurdum kızları çünkü. Eleştirince saldırıya geçiyorlar. Erdem bunları diyor da niye diyor diye düşünmüyor. Ben doğru dürüst olun diye diyorum...
1000 defa söyledim, 1000 defa daha söylerim. Türk kızları "insan" olmadan önce "dişi" olmaya çalışıyorlar. Oluyorlarda. Ama insanlık olmadan sadece dişi olabildikleri için böyle kendilerini nimetten sayıyorlar. Havalarından kibirlerinden geçilmiyor. Bir adres sorsan "onca insan içinde niye bana sordu güzelim de sordu tabi" diye düşünüp bir havalar bir kibirler..
Açık ve net söylüyorum, Rus kızı havada kadara geçer her konuda. Sadakat dahil... Yunan kızları da öyle. Taaa ki Türk kızları aklını başına toplayıp o kibirinden, o burnu havadalığından kurtulana, insanlık vasıflarını dişilik vasıflarının önüne koymaya karar verene kadar. Yoksa sizden bi cacık OLMAZ. Acı ama gerçek...2110 Yorumla- +1 yıl
Bakire değil ise birde onun altından geçsin, ne olacak? Çok yanlış bir önerme değil zaten. Kaybedeceği bişey mi var kadının? O yolun yolcusu o yolda ilerler... Adamda aynı yola baş koyduysa, birde o yola baş koyar yani. Normaldir... Bunda şaşıracak bişey yok...
Cinsel zevkleri seçen ben doydum artık duygusal zevleri de yaşayayım, namuslu kız modunu açayım diyemez. Dememeli. Erkek içinde bu doğru ama erkekler pek takmıyor bunu. Zira yurdumun bakire kızları bile "iyi beceren" arıyor nedense.. - +1 yıl
öylemi denk gelmiş walla aksini denk gelen warmı arkadaşlar
yokkkkk.d
demekki tüm kızlar öyle boşuna nefes tüketme penti
erdem sanada helal kardeşim - +1 yıl
Erdem helal be dostum bu ne cevaptı +1
- +1 yıl
Onların yetiştiği toplumda cinselliğin evliliğe saklanması gerektiği ile ilgili bir öğreti veya tabu yok burdaki gibi. Onların yetiştirilme tarzı böyle... Buna rağmen bekareti evliliğe saklayan insanlar var oralarda. Ama yurdum insanları o tabuyu zevkleri için yıkan mahluklar...
Kalkıp kızları "kandırılmış" diye savunmaya kalkma bence. Onlar kül yutmaz, yutturur. Bile bile yapar, sonra "sen beni kandırdın" diye yaptığı işi silah olarak kullanmaya kalkacak kadar da alçalır. Bizzat şahit oldum. - +1 yıl
Ama bekarken cinsel birliktelik yaşayan "yabancılar" evlenince başkaları ile cinsel birliktelik kurmaz kolay kolay. Tabudur bu. onlar gençliklerinde bizimkiler gibi tabu yıkma heveslisi olmadığından bunu yapmaları daha az olasıdır... Bizimkiler sırf kocasının canını acıtmak için bile yapıyorlar bunu gizliden gizliye. Arada fark var. İnsanlık var. Biri insan olabilmiş. "Or**pu olsa da okumuş or**pu olsun" dedikleri öyle bişey galiba.Nerede ne zaman yapacağını biliyorlar en azından.Ya bizimkiler?
- +1 yıl
"Sevdim, tamam sevdiyim erkekle olacaksa bu normal" gibi saçma sapan şeylerin arkasına gizleniyor. Sevdiği erkekle yapınca sanki normalmiş gibi... İster sevdiğinle ister sevmediğinle yap. Yaptıktan sonra zaten seversin. :)
Evli değilsen bu yanlış. Bize iyi. 10 tane değiştiririz. Bizim kaybettiğimiz bişey yok. Ben kızlar için diyorum. Sizi becermek için "cinsel özgürlük" yalanını söylüyorlar. Kanmayın yahu. Evlilik dışı cinsel ilişki kurumu ,asla kızların değil, erkeklerin özgürlüğüdür...
- Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yorumları okudum da ne kadar iğrenç yorumlar bunlar? O*ros*pu diyen bile olmuş Türk kızları için bu kadar igrenip nefret ediyorsanız defolun gidin bu ülkeden o zaman sizin de bir sürü iğrenç özelliğiniz var birazda bunları söyleyin kendinizi dev aynasında görmeyi birakın siz önce kendi milletinizin kızına p*slik k*asar gözüyle bakmayı bırakında ondan sonra ben Türk Erkeğim dersiniz bir sürü yabancı siteye üyeliğim var siz kendi milletinizi eleştiriyorsunuz yabancılarda insanlarını kültürünü tanımak istiyor ama bir daha sorarlarsa siz Türk erkeklerinin ne kadar iğrenç oldugunu anlatacağim yabancı kadar karakteriniz yok yazık size umarım bir daha hiç gelmemek üzere o aşık olduğunuz sizi adam yerine bile koymayan ülkelerin insanlarinin içersine düşer ve sonsuza kadar o insanların arasında kalıp yaşarsınız malesef ki Türk erkegi bu topraklara 10 numara büyük geliyor.
11 Yorumla
Rus yunan bahane, Türk kızları şahane :D:D
1016 Yorumla- +1 yıl
türk kızları sahane felan degil gercekçi ol bence
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum...ne olursa olsun Türk kızından asla vazgeçmem...Onlar gibisi yoktur...
- +1 yıl
-1
- +1 yıl
denizci bir insan olarak söylüyorum türk kızlarına gelene kadar daha kolombiyası arjantini koresi izlandası var. var da var yani. güzelliği saymıyorum, sadece insan olarak bile çok çok daha iyiler.
- +1 yıl
o değilde erkekler burda ortam yapma çabasında değil ama kızlarımız direk bu kafayla girmiş demek ki? kızlar yanlış anlamayın lütfen ama ulaşılmazı oynamak size değer katmıyor, değerli olmak istiyorsanız bunu bilginizle, yaptıklarınızla, yeteneklerinizle yada herhangi başka birşeyle kanıtlayınız bu şekilde davranarak aklımıza şu sözü getiriyorsunuz "çingeneye beylik vermişler tutmuş babasını kesmiş"
- +1 yıl
19 kisi bunu eksi ile degerlendirmis... demekki türk erkekleri türk kizlarini sevmiyor. ki bizim türk bayanlari niye hep türk ister ben onu anlamam ya :) adam gibi adam olsunda uyrugundan bana ne.
Türk erkeklerin yabancilara gitmesi sadece seks ile ilgili baska birseyden degil
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
58Cevap
Dişi öfkenle abazanlar diye saldır ama gizli kullanıcı ile . Bu benim için önemli değil. Siz bu erkekleri kibirinizle burnu havadalığınızla zaten kendinizden soğuttunuz. Siz Justin Bieber fotoğraflarına bakıp iç çekerken veya başka bir sanatçının bizden gelen tepkiye ters cevap veriyorsunuzda. Sizin bu yaptıklarınızdan sonra bizim yunan kızlarına sempati duymamız nasıl size ters geliyor ? Benim tepkim kadınlara değil senin gösterdiğin tepkiye. Dünyanın neresinde olursa olsun her kadın sevilmeye değerdir. Ben burada bir Türk kızına saat kaç diye sorduğumda sanane be sapık cevabını alıyorum. Yatakta başka cevabı alıyorum. Ancak git bir Rusya'ya Yunanistan'a veya herhangi bir ülkeye memnuniyetle saati söylerler. Bunda kötü birşey yok iki insanın konuşmasında. Ben sana facebook adresimi sorduğumda abaza mühendis cevabı alıyorsam benim başka kızlara gitmem normal !
102 Yorumla- +1 yıl
helal be
+1 yıl18 yaşından beri işte bu yüzden türk kızlarıyla çıkmıyorum. çünkü o sizin sinir olduğunuz kızların hepsi çok anlayışlı ve gereksiz bir hava içinde değil. türkiyede rahatlıkla en kral modele taş çıkaracak kızlar okadar anlayışlı cana yakın ve sevecen ki bizim türk kızlarını görünce insan kaçıyor artık türklerden. he bir de bak yine biz "abazan" olduk. sorun herzaman türk erkeğinde di mi? türk kızları mükemmel ama erkekler abaza, ayı, odun... sizin bu bakış açınız değişmediği sürece siz o abazalarıda artık zor bulursunuz.
82 YorumlaTürk kızının; aşkı, sevdası, evliliği maddi çıkarlar üzerinedir. Yalan dolan aşklar, yürümeyen evliliklerin en büyük nedeni budur zaten. Maddiyat yönlendirir Türk kızını...
Karakter olarak Yunan kızlarına çekseler, "kadın" gibi kadın olabilirler sanırım (Rus'ları hesaba katmaya gerek yok onlar gibi anlayışlı ve sadık olabilmek sadece Türk kızı için değil, hangi milletin kızı olursa olsun imkansıza yakındır, bunu bilmeyen erkek yoktur sanırım :) )
Evleneceğine yakın fellik fellik en ucuza zar nerede dikilir arayışlarından, bi' sonraki konumuzda bahsederiz.:)163 Yorumla- +1 yıl
buna da helal diyorum :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yabancı kadınlara göre türk erkekleri anlayışlı ve kibar , türk erkeklerine görede yabancı kızlar kaprissiz mütevazi ve yadırgamayan karakterdeler .
Bu nedir ben söyliyeyim hemen, güzel giden bir ilişkide sırf canı istiyor diye sorun çıkaran acaba ne tepki vericek diye merak edip 2de 1 ayrılalım diyen türk kızlarının eserleridir bunlar .
Her türk kızı aynı değil tabi ki ama genel kanı bu yönde , türkiyenin her şehrinde her semtinde yaşayan genç bir türk erkeğine sorsalar bu cevabı hepsinden alırlar , demek ki gerçekten ortada bir sorun oluşmuş o yüzden suçu ne yabancı kızlarda nede erkeklerde aramayalım .
Bunu abazalıkla bağdaştırmak sizin kabahatlerinizi örtme yöntemleriniz olarak görüyorum malum her erkek yatak sevdalısı değildir .
Bunun hem kadınlar hem erkekler için söylüyorum : ilişkilerinizde yapmış olduğunuz her yanlışın ileride size geri dönüşü olacağını unutmayın .71 Yorumlamilliyetçi biri değilim ama konu kızlar olunca,; türk olsun, çamurdan olsun ya boşverin gerisini :) iki tane gönlü aç onları pohpohluyor diye türk kızlarının değeri dirhem azalmaz.
bir çok ülkede bulundum ve evet bir çok yerde görsel anlamda güzel kızlar var. ama biz türklerin en çirkinini bile onların en güzeline değişmem. içimizde farklılıklar olsa da, temel de benim gibi düşünen, benim gibi yaşayan, aynı şeylere güldüğüm aynı şeylere ağladığım insanlar kadını ve erkeği ile benim için kainatın en güzel ırkıdır.61 YorumlaEe erkekleri abazan bırakmayacaktınız. Baktılar gercekten de Türkiyedeki kızlardan hemen hemen hepsi demiyelim Yarısından cogundan hayır gelmiyor. en iyisi yabancı kızlara yönelmek diye düşünmüşlerdir. Gercekten de yunan kızları güzel mi hiç görmedim. Belki istanbulda görmüşümdür ama dikkat etmiyorumpek.
Eskiden Türk kızları degerliydi evet. Zamanla Türk kızları nın bir kısmı batıya özenmeye başlayınca batıdan bir farkı kalmadı. Hepsi demiyorum ama zamanla o da olacak sanki
Yine de Ülkemizin kızları kendilerini degerli görebilir.54 Yorumla- +1 yıl
biz onların yabancı sevdasından bahsetmiyoruz öyle değil mi.. olayı da anlamadım ben. bizim kızlardan ilgi görmüyoruz onlara gidiyoruz abaza falan diyorlar. biz onlara ilgi gösteriyoruz yüz vermiyorlar, elin yabancısı (tipsiz olsa da olur) hello what time is it diyor eriyip gidiyorlar. onlar abaza. ama aşağıda türk kızları rules yazdım tabi bu o başımızın tacı %2lik kısım için.
- +1 yıl
Aynen bu konuyla ilgili bir yerde geniş bir yorum yapmıştım. Katılıyorum. Yabancı biri tipsiz de olsa ingilizce konuşuyor mu konuşuyor kızların dibi düşüyor. Hemen hepsinin.
Ya ben en cok yabancı kızların Türkiyeye yerleşip yaşamalarını istiyorum. En azından deger vermenin ne demek oldugunu anlar bazı Türk kızları da soru sordugunda cevap vermeyi ögrenir. Yolda birine soru sordum kız sanki küfretmişim gibi cevaplamıyor ya hatta geri kacıyor. Kendimden sogudum resmen. ben öcü falan mıyım - +1 yıl
Sakin ol biraz.Boşver.
Bizi hep böyle düşünürler genelde. Türksün abazasın.
Sevgilisi olmayan zaten abaza degil midir ya. Kız erkek farketmez yani.
Ayrıca bizi hep sapık diye düşünenler o yabancı kişiyle konuşurken yüzlerindeki gülücük yani agızları kuaklarına vardıgında o yabancı erkek ne düşünüyor acaba. kolay kız mı diye düşnüür yoksa aklına direk onu yataga atmak mı gelir biliyorlar galiba.. o yabancı erkek masum zaten. abaza degil ya. di mi
+1 yılDünyanın hiçbir yerinde (Türkiye dışında) ''sadece çıkmak için'' haftalarca,aylarca bir kızın peşinden koşan erkek yoktur. Benim yabancı ülkelerdeki bayan arkadaşlarım bizim Türk kızları için bu tarz eylemlerde bulunduğumuzu duyunca ''gerçek misiniz?'' diye tepkiler veriyorlar. Çünkü çoğu toplumda erkek daha değerli hale gelmiş durumda, değerliden kastım ilişki konusunda seçim yapan ve son sözü söyleyen. Şimdi sadece sex için kullanıp atıyorlar onları şekline yorum yapma kısmı da çok yanlış. Türk kızları bana elemden başka bir şey vermedi mesela, ve son ilişkilerimden biri finalndiyalı bir kızla olmuştu. Tatilde tanıştım ve yaklaşık 1 hafta sürdü ama kafanızda canladırdığınız gibi tutup hop diye yatağa atmadım; o da beni zorlamadı.
Uzun lafın kısası sevgili Türk kızları: yabancılar bizim geyşamız değil, kapris huyları olmadığı için seviyoruz.51 Yorumla- +1 yıl
2 eksi için de 5 artı için de teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı. sen niye ayırıyorsun ki yunan,rus bilmem ne şimdi de yunanlılara dadandılar diye bırak dadansınlar sen kendini sağlam tuttuktan sonra sana iyisi denk gelir sen hiç meraklanma sevgilinde onları beğenebilir başkasını da beğenebilir ama bunun suçunu yunanlı kızlarda değil sevgilinde araman lazım ona kızman lazım yunanlı kızlara değil sonuçta yunanlı kızlara bizim erkekler yavşıyor niye kendi hemcinsinle kavgaya giriyorsun onları kötülüyorsun işte kadınlar bu yüzden geliişemiyorlar sen yunanlı kızlara kızacağına erkek arkadaşına kız sen beraber olduğun kişiyi iyi seçersen isterse dünyanın en güzel kızı gelsin bişey olmaz.Bunu kadınlık içgüdünle yazmışsın belli ama biraz kafayı çalıştır kadınlar böyle birbirinin kuyusunu kazdıkça daha çok yunan bakar yavşar rus bakar yavşar beraber yatarlar.
10 YorumlaTürk erkekleri olarak tabiki Türk kızları ile olsun isteriz tabi fakat bu böyle olmuyorsa da suc tamamiyle bizde degil. Biraz empati yapıp düsünürseniz nedenini rahatca bulursunuz. Bir erkek olarak yolda sokakta en cirkin kızın bile yüzüne bile bakamıyorum, kendilerini bi halt sanıp hemen kafa ceviriyorlar. Birisiyle havadan sudan konusmak, basit diyalog kurmak istesek hemen asılıyo sanıyorlar, resmen katlediyorlar yani :D Diger taraftan Abd de gecirdigim kısa süre zarfında ortamdaki en güzel kızlar bile gel seklinde el isareti yapıp gülümseyebiliyordu, kısa diyaloglara rahatca girilebiliyordu. Sonuc ortada; ama napalım el mahkum :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallahi tecrübelerime dayanarak sunu diyebilirim ki;
Yabancı kızın en or*sp*su bile, Türkün en namuslusundan daha namusludur. Türk kızı ilişkiye gelince namus elcisi oluyor ama türlü entrikayıda çevirmekten geri kalmıyor, maalesef türk kızı kafada or*sp* ki en tehlikeliside bu...
Bundan dolayı zaten şu anda dünyalar güzeli olmasa bile, yer yüzündeki bir melek olarak tanımlayabileceğim ispanyol bir sevgilim var...100 YorumlaValla Rus, Yunan ne olduğu önemli değil de, açıkçası şunu söyleyim, fizik olarak Türk kızlarına 10 basacak Rus kızı bile mütevazı, sevimli davranıyo, onu görse fiziğinden utanacak Türk kızı kendini peri kızı sanıyo, ondandır... O taş gibi Yunan kızını alıp götüren adam senin yanına gelse, bi tarafıyla kuş tutsa yüz vercek misin ki? Hayır, o zaman kıskanmak yersiz bence... Biraz da suçu kendinizde aramalısınız diye düşünüyorum... Az mütevazı olup, ayakların yere basması lazım...
51 YorumlaAl sana canlı örnek, daha bir iki gün önce burada bir gizli profil açan bayanımız soruyor;" Nasıl ulaşılmaz olurum?" diye..Siz ulaşılmaz olmaya devam ede durun,60-70 yaşınızda elbet sizide alıcak biri çıkar =)...
197 Yorumla- +1 yıl
hahaha helal :D
- +1 yıl
Vuhuuu cuk sesi çınlıyor hala :D Helal sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki Türk kızlarında bir sorun var canım ağzından veriyorsun cevabını.Hiç gördün mü erkeklerin Rus erkeklerinden çektikleri nedir yada Yunan erkeklerinden çektikleri nedir diye bir ahkam kesen olmadı.Demek ki Türk kızlarında bir sorun var .Siz ulaşılmaz olmaya çalışın durun her insanın bir zayıf noktası var bunu gösterip göstermemek sana kalmış .ama demeyin kimse ulaşılmaz vb.:)
80 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı.
u +1 yılKarar verin artık aklım karıştı; kadınlarımız mı Yunan erkekleri ile oluyor, yoksa erkeklerimiz mi Yunan kadınları ile oluyor.
link36 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum benim gördüklerim hep türk erkekleriyle yunanlı kızlardı
- +1 yıl
O zaman erkekleri Yunanlı hatunlara kaptırmayın. Boş yere dövünmenin faydası yok. Git adama söyle; "Mis gibi Türk hatunu var iken neden Yunan karılara gidiyorsun" diye, alacağın cevap ne olur ben bilmem :))
Soran+1 yılyabancı hayranlığınız var rusları anladık artık da yunanlılar olmasın
- +1 yıl
Neden miş o? Ne düşmanlığın var ki Yunanlılarla?
Hem Akdeniz insanı onlar. Bize en yakın kişilik Yunanlılardır. Ne de olsa yüzlerce yıllık ortak geçmişimiz var.
Soran+1 yılpek iyi bir geçmiş değil ama
- +1 yıl
:)
+1 yıl" Abazanları" neden umursuyorsun ki ? Kıskanacaksın madem neden " Abazan" etiketi yapıştırıyorsun ? Abazan olmayana yönel sen, gerçi zor ama abazan olmayan adamı bulmak.. kısmet artık abazan olmayan nadirdir bu ülkede ! canım ülkem ne kadar abazansın ...
13 Yorumla
Soran+1 yılya onu kızgınlıkla söyledim
- +1 yıl
@saint; vardır da türk değildir herhalde..oylama yapılsa türk erkeği kafada yer alır.. önyargılıyız..
@Soran; neden kızıyorsun ki ? güzele yönelme abazanlık değildir.. insanlar güzel olanın peşindedir sürekli..
Gençler arasında birşey vardır.
'' Selam.Ben Türk kıyızım.Dünyada vajina birtek bende var. ''
Bizim Türk kızları böyle olduğu sürece gönül eğlendirmek için yabancıya talep olacaktır.Ayrıca yunan kızları hakikatten çok güzeller.Yabancı kadınlar çok iyi , gidip yanına oturup tanışıp bir kahve içip , kahve bitince kalkıp gidebiliyorsun.
Bizim Türk kızına aynı şeyi yapsan '' Defol git burdan pis sapık heeeaaayveeaaann '' der.Evleneceğimiz vakit alırız bir Türk kızı.72 Yorumla- +1 yıl
helal
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane bundan peki. Onlara değilde sanamı yavşamalarını istiyorsun. Zaten Türk kızlarının derdi sürekli erkeklerin ilgisi üzerlerinde olsun... Türk kızlarının burnu bir karış havada.Kendilerini dünyanın merkezi zannediyorlar. Bari birşeyede benzeseniz.
151 Yorumla- +1 yıl
aynen
bence şöyle düşünmek lazım;
rus,ukrayna,moldova yada yunan kızlarda bizimkilerden fazla ne var?...sonrada eksik olan parça için çalışılmalı ve parça yerine konmalı...ve diğer kızlarla başabaş rekabet edebilmeliler...hatta onları geride bırakmak için akla ne gelirse rekabet için yapılmalıdır...
sonuçta ''' Rus yunan bahane, Türk kızları şahane ''' diyerek kimse kandırılamıyor...sadece kişi kendini avutuyor...40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılya böyle seyide kafana mi takiyorsun? ha rus ha yunan, onlari zaten s*** amacli kullanip atiyorlar..o kizlarin üstünden 1000 ton erkek gecmis umursamiyorlar...aciyorum ben, takilsinlarda insallah hastalik kaparlar bir gün
52 Yorumla- +1 yıl
eksileyin beni lan :D gercegi söyledigim icin eksiliyorsaniz eksileyin, hastalik kaparsiniz ins :D
Yunan kızlarını bilmemde,Rus kızlarını çok iyi bilirim.Rus kızlarından hiç birşey olmaz.Şimdiye kadar ne bir tanesiyle birlik oldum nede olurum.Çoğu Rus kızı seni en yakın arkadaşınla aldatır.Duygu ve aşk gibi kavram yok hiç bir tanesinde.
55 Yorumla
Soran+1 yılbizim gibi sadık kızları bulamazsınız
- +1 yıl
köpekler sizden daha sadıktır yeminle
- Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri hepiniz özgürsünüz.Gidin Yunan,Rus,Bulgar istediğiniz ırka konun.Sizi tutan yok.Önce kendi kendinizle çelişmemeyi öğrenin.İnsanlık dersi vereceğinize insan olun önce.
55 Yorumla- +1 yıl
çok ağır kaçmadı mı ?
gizli kullanıcımızı seçtiği en iyi cevap için de ayriyeten tebrik ediyorum :) neden türk kızlarının kaybettiğine bir örnek daha burada verilmiş oldu.
61 Yorumla- +1 yıl
hahah doğru tespit :)
yunan arkadaslarım var.turk kızları(genelı degıl)bu kadar asık suratlı,kıbırlı,bırer adrıana lıma havasında oldukları surece erkekler(abaza olmayan kısım)yabancı kızları tercıh etmeye devam edıcekler(yunan rus ukrayna moldovya farketmez)
1315 Yorumla
Soran+1 yılama bize hep böyle öğretildi suç bizim değil toplumumuzun nasıl yetiştirildiysek öyleyiz
- +1 yıl
eksi.. genelleme yapmayalım her türk kızı aynı değildir.mısal ben cok guleryuzlu bır kızımdır ancak bu yuzden bıle sorun yasadıgım oluyor. erkekler yanlıs anlayabılıyor, bu durumda somurtuncada suratsız oluyoruz. gulunce adımız kotuye cıkıyor. ee bız ne yapalım yahuuu. turk kızlarını karalamaya calısıyorsunuz ancak hangı türk erkeği bir rus ile evlenıp onu kendıne kadın yapar bunu merak edıyorum acıkcası
- +1 yıl
açıklama turk kızları(genelı degıl)yazımı okuyup yorum yapmayalım anlayalım lutfen.guleryuzluluk sıze gore nedır?yolda kah kah kah gulmek degıldır guleryuzluluk tanıdıgın tanımadıgın ınsanlara gulmek degıldır.guleryuzluluk kıbırı bır tarafa atıp bır soru sordugunda bırı guleryuz olmasa bıle kıbırsızce cevap vermektır guleryuz ıllede 32 dıs gulmek degıldır
- +1 yıl
suanda sız neden rus kızlarını karalıyorsanız ,turk erkeklerıde rus kızlarıda turk kızlarını karalamakta ozgurler neden evlenıp kadın yapamasınlarkı?hepsı cınsel objemı onların?daha hemcınslerımıze bız kotu gozle bakıyoruz sonra erkekler neden abaza derız ıgneyı kendımıze batıralım bırazda
- +1 yıl
Helal olsun sana objektiflik budur.+'ını verdım :))
- +1 yıl
agzına saglık:)
+1 yılturk kızları erkelerden daha abazan heralde bunu dert ettiklerine göre
102 Yorumla
+1 yılbunu niye dert ettin anlamadım yani. hem türk yunan rus diye damga vurmamak lazım.. türk kızlardada kendini beşenmişleri var yunan rus kızlardada. bizdede iyi, kötü kalplileri var onlardada bizdede güzeli çirkini var onlardada. büyütmeyelim bu konuyu bence.
00 Yorumla
+1 yılo zaman siz de kendinizi dev aynasında görmekten vazgeçiceksiniz. zaten fizik ve güzellik açısından genel olarak sizden üstün olan milletler çok, bari az mütevazı olun da erkekleri canından bezdirip kaçırmayın benden söylemesi
43 Yorumla- +1 yıl
daha çok beklerler o zaman:)
Öyle diyorsa yürügit Titan mi var de tavrını koy
Yunan kızıyla ne fark var çok benziyoruz ben
Çok karıştıririm55 Yorumla
Soran+1 yılaynen hatta biz daha güzeliz ama bizimkilere anlatamazsın yabancı ya illa yavşıycaklar.
- +1 yıl
hala bi kibir içindesiniz adamlar boşa boğaz patlatıyor yukarda
Ya biz onları denize atmamışmıydık:)Gelsinler bişey olmaz benim sevdiğim bakmadıktan sonra benim için farketmez.
41 Yorumla- +1 yıl
bunlar yüzmeyi bilenler :-))
madem çekiyorsunuz nerede hata yaptığınıza bakın derim..o zaman işler lehinize dönecektir
41 Yorumla
+1 yılvalla elimde olsa türk kızlarına bakmam ama elimde değil mecburi bakıyoruz güzellik bakımından değil burunları çok yüksekte...
51 YorumlaSiz sanki yabancı erkeklerin içine düşmüyosunuz.Hele zencilere hayran olan kızları anlamıyorum sanki anlamıyoruz niye hayran olduğunuzu hayret bişey :D
50 YorumlaYabancı kız merakı bitmez türk erkelerinde siz yabancılara bayılıyorsunuz yabancı erkelerde türk kızlarına bayılıyor ege de çokk gördüm gözlerini alamayan erkekleri türk kızlarından ;)
00 Yorumla
+1 yılyabancılar çok saygılı türk kızları ise UKALALIK yapıyor
81 Yorumlalink dikkatli kontrol edersen ne dediğimi anlıyacaksın.
10 Yorumlaohaaa gençler (erkeklere diyom) yavaş biraz anladık kaprislililer felan ama herşeye rağmen bizim canımız onlar biraz az hakaret edin kırıcı olmayın
43 Yorumla- +1 yıl
ya bırak arkadaşım ya senelerdir ne çektigimizi bi biz biliriz bi allah
- +1 yıl
pardon kaç tane hakaret gördün erkeklerden? ama soru sorulurken bile erkekler için "abazan" deniliyor. biz mi hakaret etmiş olduk?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPardon nerede yaşıyorsunuz ki siz? Ya da biz körüz herhalde... Ya da bana kapkara kadınlar denk geliyor yatak gibi!
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. nedir bu sitenin bugün yunanlılarla derdi anlamadım ki...
31 Yorumlaburunlarını yere indirip entrikadan vaz gectıklerı zaman en kral türkler.
63 Yorumla- +1 yıl
Bence günün cevabı bu olmalı...
neden bu kızlar türkiyeyi tercih ediyor. gitsinler iranada görelim...
72 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. neyyyyy rus mu? yunan mı? neyyyyy :-SSSSS şlorpsssçşşşşşohhşşşş.
:DDDDD22 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra sumo güreşçisi gibi olmayın arkadaş. Sırf bu yüzden evliliğe soğuk baktığım bile oluyor. 🚶🏃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamustan bahseden yurdumun erkekleri, eeeeeee konu ruslara gelince ne oldu ? namus nerede kaldı?
ayrıca yunanlıların ruslar değil ama yunanlı erkekler de hoş oluyor .ayrıca türkleri de seviyorlar50 Yorumlane o simdide türk bayanlarin pabucu damami atildi yoksa ay yazik )))))))))))))
31 Yorumla- +1 yıl
:biyeriylegülensmiley:
dizilerimiz sağolsun face te behlüle ezele bütün dizideki erkeklere ağızlarının sularını akıtıyo bu yunan kızları :DDDD zuhaaaa
22 Yorumla- +1 yıl
cidden mi?:D
''??????? ?????? ??????'' boşuna öğrenmiyoruz yunanca :)
40 Yorumla
+1 yılYunan kızları özellikle nerelere gelıyor, fikrin varsa paylaşırmısn ?
Belki işimiz falan düşer :)31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Elindekinin kıymetini bilmeyen,ayagına çarık giyer,
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYunan kızları olarak tanıdığım çok var. hiçbiri de güzel değil, kocaman biçimsiz burunları oluyor ve bıyıklarını almıyorlar.
Ama yunan erkekleri çok yakışıklı türk erkeklerine on basar, kibar, nazik, anlayışlı, ve dar zihniyetli maganda değil.00 Yorumlahiiiç umrumda değil.kovarız o kaltakları ülkeden olur biter.yarım akıllı Türk erkeklerinin yarı aklını da alacaklar biz çekcez ceremesini haha:)
10 YorumlaAcımasız Dünya'ya hoşgeldin. Buna rekabet diyorlar. İyi bir erkek istiyorsan kendine bakım yapacaksın, iyi bir eğitim alacaksın falan...
21 YorumlaYunan kızlarının gen haritasına bakarsak Türk kızlarından pek farkı yok gibi. Zaten çoğu Türkiye göçmeni Yunanların. Ben şahsen severim Yunan milletini. O yüzden dolayısıyla kızlarını da severim.
Ön yargıyla yaklaşmamak lazım.27 Yorumla
Soran+1 yılaynı ruslar gibi fakirleşince türk erkeklerini kullanmaya başladılar farkındaysanız.
- +1 yıl
Ne alakası var. Hani göster bir örnek öğrenelim o zaman. Yunanlar gururlu ve haysiyetli bir millettir. Yapmazlar öyle birşey. Rusların da Türklere yamandığı felan yok. Rusyada kalan 2 arkadaşım var, ve bana rusların istemedikleri vakit istedikleri kadar uğraşsan beraber olmaya yanaşmadıklarını söylüyorlar.
Burda tatil imkanları ucuz diye tatil yöresi olarakta buraya geliyorlar. Bizim Türk erkeklerine felan merakları yok. Kıskançlık senin yaptığın.
Soran+1 yılonların ilgisi olmayabilir ama türk erkeklerinin yeterince ilgisi var
- +1 yıl
Ya ben şunu anlamıyorum. Aşkın dini, ırkı olurmu? Ben kimi güzel buluyorsam onunla evlenme hakkım vardır. Yunanlarla felanda zaten bir düşmanlığım yok. Çok severim o milleti. Rodos adasında 1 günlük bulundum. Yarım yamalak Türkçeleriyle bile bana bizi sevdiklerini söylüyorlardı.
Burda ise haketmedikleri sözlerle karşılaşıyorlar. - +1 yıl
Yunan milletini seven vatan hainidir. Git pkk lıları sev onlardan iyidir emin ol. Azcık tarih bilgin olsun atalarımıze neler yapmışlar tecavüz, cinayet, soygun. Bana yunanlılar iyidir falan deme ananı severim senin. Şehitlerimize bari saygın olsun lan arkadaşım
Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. nerde var ben o kadar arıyorum bulamıyorum türk olmayan bir kız aranıyor duyurulur yunan değil isterse israilli olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya nıye ulkemıze ıspanyol erkekler gelmıyo bızım de gozumuz gonlumuz açılsa
512 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkıskandın mı :DDtabı onlar kadar yakısıklı nerdee
Cevap sahibi+1 yılgittim canım çok da yakısıklılardı burda sokakda bınde bır:D
Cevap sahibi+1 yılya nıye çamur atmaya çalısıyosunuz bırebır gordum yakısıklılar yanı maasallah
Cevap sahibi+1 yılsiz kıskançlıktan çatlayın hanzolar :DD
Cevap sahibi+1 yıloyy yerım onları keşke onlar buraya gelse Türk erkeklerı de rusyaya gıtse:)
+1 yılBu kızları nereden ve nasıl tedarik edebiliriz? Kestane kebap acele cevap.
10 YorumlaDün otobüs de bana japon denk geldi kız çekik gözlüler di oyş 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılneden turkler kendi kizlarini sevmiyor? bende hep merak etmisimdir :)
26 Yorumla- +1 yıl
sevmiyor degılız ama suda bı gercek(kımse cıkıpta bana bunun aksını iddia etmesın) bızımkılerın burun havada.entrıkalarını saymıyorum.hepsımı tabıkı degıl.yemin ederım facede dahı kızlara eklemıyorum aslında eklıyemıyorum desek daha dogru olur.ekleyınce kendılerıne ılgı duyuyormusuz veya guzel oldukları ıcın eklıyormusuz havaları oluyor.bu sadece bı ornek artr da gıder sahsıma gelınce de tabiki türk olsun ısterız ama burnunu ve entrıkalarını yere ındereceklerse
- +1 yıl
Allah aşkına burnu havada olmayana o.. dersiniz olana havalı kendini bişey sanıyo dersiniz neyin tribindesiniz yahu :) Bi karar verin
- +1 yıl
ben bilmiyorum ama ben bakude okuyorum ve burdaki turk ogrencilerde oyle diyolar...
nerdeler? bize neden düşmedi bi tane. allaalla =)
10 Yorumlaneden hep sizi korku sarar sizde doğal güzellki var
00 Yorumla@Ankarali Yasemin ; Yunanistan kizlari ne don giyer ,ne fistan.
Dimtis dimtis.00 Yorumlaülkelerinde kriz çıktı türkiye ye mi dadandılar . . . ?
02 Yorumla- +1 yıl
banada öyle geliyor :D
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri