günümüzde oluyor ya ve bazı dizilere de konu olmuş bi mevzu bu. erkek çok sever o kızı ama kız gerçek seveni değil de aksine onu üzecek olanı tercih ediyor. ilginç değil mi neden kızlar
Cevabın nedir?
" Kadınlar mantığıyla düşünür duygularıyla hareket eder. " bir JoKeR sözü
Bu lafı iki kadın hariç hepsi için düşünürüm. Kadınlar başka güzel bir kadının yanındaki adamı isterler. Ulaşamayacağı eti ister herkes. Bir şarkı sözünü hatırlatayım. "Kimse istemiyor moruk azıyla yetinmek, 4 oda 1 salon evde büyüyende yetimde!" İnsanlar azıyla yetinmeyi istemez. @bennapçam arkadaşım iki cinste karşısı cinse karşı böyle hisseder haklısın. İnsanoğlu azıyla yetinmek istemez ! Kadınlar asla peşinde kul köpek olan bir erkeği istemez. İşte bu yüzdendir ki bazı kızlar piç serseri erkeklerle takılır. Gerçi serserilerle takılanlar benim standardım dışındadır. Çünkü vasat kızlardır çoğunluğu, kaliteli değillerdir.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karaktersizlik... Türk kızları öyle burnu havada ki. Biri onu sevince şımarıyor. Kendin nimetten sayıp "aman o kim ben daha iyilerine layığım" diye düşünüyor.
Kendisini sevmeyen, ama öylesine ilgilenen kişiyi el üstünde tutuyor ama. Ona hükmedemediği için. Onu elegeçirmek istiyor. Geçiremediği sürece de uğraşıp duruyor. Sevdiğinden değil. Erkeği oyuncak olarak gördüklerinden... Eee sonunda da kendileri buluyor cezasını. Sonrada ortalık "erkekler şöyle kötü böyle kötü" diye zırlayan kızlardan geçilmiyor... Eeee. Sen seçtin onu. Adam gibi seni seven erkek yoktu da mı seçtin? Niye zırlıyorsun şimdi dimi ama? Hiç acımıyorum öylelerine. Oh iyi olmuş diyorum.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evleneceğiz vaadiyle, türk filmlerindeki gibi 2,5 yıldır kandırılıyormuşum ve daha 10 dakika önce öğrendim ve şu an canım çok acıyor. çocuk da değiliz ve inanmıştım. kesinlikle ben tercih etmedim o öyle sever göründü :( anlatabildim mi? peki bu hangi kategoriye giriyorr mantığım aklım almıyor yediremiyorum kaldıramıyorum intihar edesim var. benimle birlikte ailemide kandırdı ve neleri neleri görmemezlikten geldimde bu vakitlere ulaştım. çok emek vermiştim çokk. peki bunun adına ne deniyor bende sana soruyorum :(
12 Yorumla- +1 yıl
bunun adı hırsızlık ve bunun cezası dünyada değilse bile ahirette kesilecek bana da aynısını bir kız yaptı desem ne olur gülme çünkü ben kimsenin canını ne acıtmak ne kırmak ne üzmek nede onu böyle yüzüstü bırkmak isterim sennki yine iyi ben 4 sene sonra anladım en iyisi düşünmemeye çalış ve h,iç yalnız kalmamaya özen göster seni seven biri varsa şimdi ona takıl emin ol mutlu olacaksın ben bu dediklerimi yapamıyorum haberin olsun ama ilacı bu
yok o olay şundan ibaret
birine değer verip sevdiğin zaman, o insana direkt olarak, onu seven kişiye istediği her kötülüğü yapma hakkı doğmuş oluyor.
aslında erkekler kendilerini seveni üzüyor, kızlar da sevdikleri erkekler için üzülmüş oluyorlar.01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
20Cevap
Eski turk filimlerine baktigim zaman bir bakismanin bile evlenme istegi dogurdugu zamanlardi ondan baskasini gormezdi erkekler simdi ise elinin altinda en uc bes tane var bu sadece erkeklere mahsus degil ayni sekilde kizlar icinde gecerli cunki aynisini kizlarda yapiyor
eskiden insanlarimizin Karakterleri daha mi iyiydi erdemli kisilermiydiler simdi neden karakterleri zayifladi erdemsiz insanlar haline geldik bu sanirim yasam standartlarimiizin yukselmesi sonucu ortaya cikan sosyolojik bir olgu olmali
bu sorun kisi veya kisiler ile ilgili degil toplumumuz ile ilgili sorun bir dunki halimize bakiyorum bir de bugunki halimize arada o kadar buyuk farklar varki malesef yarinki halimizi gozumun onune bile getirmekten korkuyorum10 YorumlaBunu dizilere bakarak yorumlamamak gerekir.Bir kız onu sevdiğini yada ondan çok hoşlandığını biliyorsa "sevgili değilken" onunla sevgili olma ihtimalini çok yüksek oranda kaybedersin.Bunun sebebi muhtemelen içgüdülerdir.Ondan hoşlanıyorsan "bu çocuk zaten elimde" düşüncesine kapılır ve onun gözünde değerin düşer.
İngilizce de "pick up" denilen bir olay vardır.Türkçeye en iyi çevirimi "kız tavlama sanatı" şeklinde olabilir.Pick up artist "yani bu sanatı uygulayan kişiler" hiç bir zaman bir kıza ona ihtiyacı olduğunu yada ondan hoşlandığını belli etmez.Havalı kendinden emin görünür kusurlarını örter ve kıza onunla eğlendiği izlenimi yaratır.
Sonuç:kız ondan hoşlanmaya başlar ve elemanımızı tavlamak için uğraş verir.Eğer PUA'mız kıza ona ihtiyacı olduğunu onu aslında deli gibi sevdiğini hissettirse idi kızın gözünde değeri çok yüksek oranda düşerdi.Olay zihnin temelinde yani.00 Yorumla
+1 yılKim ne b.k yerse yesin ben karışmıyorum =) hahah oynamıcam artık ben bu oyunu derim yol veririm umrumda'da olmaz kimse benden değerli değil şu hayatta.Oyuncak olmam oynar ve oynatırım her zaman ;)
31 Yorumla
+1 yılbencede.. kaçan kovalanır . yani katıldığım yada bu sözün arkasında durduğumdan değil. ama görülen köy kılavuz istemiyo. kaçan kovalanıyo.
11 YorumlaBi düşün artık genelleme yaparak türk insanının üzerinden yorum yapmayı.
Bireysel olan karakter meselelerini genelleme yapmak yanlış bir tutum. Hayatımızda karşımıza çıkan insanlardan bir tanesi kişiliksiz diye bütün herkesin kişiliksiz olacagı diye bir kaide yook.11 Yorumlane alakasi var? iyice mal yaptiniz siz de kizlari. insan sevmedigi biriyle nasil beraber olsun? karsindaki seni nekadar severse sevsin sen onu sevmiyorsan olay bitmistir.
herkes kendi sevdigini secer, secimleri yanlis olabilir ama buna neden seveni degilde sevmeyeni secer diye bakmamak lazim.
hic kimse sevmedigi bir insanla beraber olamaz.okadar.24 Yorumla- +1 yıl
yeteri kadar acik yazmadim mi? kim tarafindan terkedilirsem terkedileyim sevmedigim biriyle olamam.
her insan hatalar yapar, yanlis kisiyidi secebilir. ama sevdigimle olmadi bari sevmedigimle ama beni sevenle olsun demem. sevmiyorsam sevmiyorumdur. neden hem kendimi hem karsimdaki kisiyi kandirayim ki?
+1 yıl"kendisi ile gönül eğlendirecek biri" dediğin adam genellikle "gerçekte kendini seven" daha eğlenceli oluyor, daha hoş vakit geçiriyorlar.
Kafanda bir şey oluşturmak için örnek oluşturmaya çalışayım; Yani eğlenilecek araba scirocco, seven araba golf gibi düşün.00 Yorumlaelinde olan zaten avucunun içindedir çok çekici gelmez genelde insanlar kendilerinin olmayanı daha çok isterler :)
13 Yorumla- +1 yıl
gerçk aşk diye diye yedk birbrmzi ama aşk emekse sevgyse saygysa biz neden sadece aşka takılıyoru z ki emek verelim aşk için satgı gstrelm eskden aşkn adı pek soylenmezdi ama millet deli gibi severdii birbirini hem de yıllarca grmeden şimdi adı dillere plesenk olmş ama millette aşkı yaşayacak güç yok
... Sev seni seveni dağlarda çoban olsa,sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa. . . !
Hz Mevlana34 Yorumlagenelleme yapmayalım sana öylesi denk geldiyse bütün kızları aynı kefeye koymak neden. Ben sevdiğim adamla aynı dersece eğlenebiliyorum beraber ps3 oynuyoruz mesela
13 Yorumla
+1 yılöyle bişey yok ki ya.. Sevgilisi olmayan pasif erkeklerin suçu kızlara atma teorisi bu.. Ayrıca kendilerini bi de masum addeder böyleleri.. Halbuki hepsi erkeklik hormonlarının etkisyle azbuçuk çakaldırlar. Asıl sorun kızların yanlıs tercihi değil bu tiplerin sönüklüğüdür yüzde 95..
10 Yorumlabır kadını anlamak sadece o anı yasamakla sınırlıdır bır sonrakı gun tekrarı olmaz
34 YorumlaGönül eğlenmek ister, "sevmek" bahane.
Gönül bizim alt komşunun kızı.21 Yorumla
+1 yılkimsenin alnında yazmıyor diye cevaplar gelebilir bekle gör! ...
21 YorumlaGenelde revaçta olan sosyal paylaşım sitelerinde; "hep beni öküzler buluyor anacım, bir kez de iyisine rastlamadım" diyen otuzundan yaş almış hanım ablalar oldukça sık görmek mevcut... Bunlara hemen., " Ee kalp Dingo'nun Ahır'ı olunca öküzü bol olur" diye cevap gelmezse olmazdır...
Yani haksız da değiller.00 Yorumla
+1 yılHayatta guzel olan seylere karsı verdikleri önemi gösteriyor. Guzelse onun icin emek harcayıp kendisinin olacağına inanmaları bile mutlu olmalarını sağlıyor. Sevip sevmemesi fark etmeden fedakarlık yapmaya hazirken karsi tarafin güzelliğinden ayrilamayan zihinleri eğlenmeye yönelik olduğunu anlamıyor.
00 Yorumlaöyle değil işte her zaman seven üzülüo.sevenin kıymeti anlaşılmıo.nede olsa sevio ya eminsin ya ondan ilgini çekmio.birini seviyosun birini severken seni seveni nasıl seçebilirsin ki.sonra sizde böle ikilemler içinde kalıosunuz :)
03 Yorumla
+1 yılİsmail yk burda halkı çok iyi anlamış aslında. şu ince tespite bakın:
"beni beğeneni ben beğenmem;
benim beğendiğim ise beni begenmez"10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok kısısıne gore degısır kızlar veya erkekler dıyıp genellemek asırı sacma. ben efendı kısılerı severım mesela. ama otekı sevmez ee ıkımızde aynı cınsız. anlatabıldımmı.
00 Yorumla
+1 yılSız pekii neden kendınızı sevennı sevmek yerıne daha guzelını ıstıyosunuz? Gonul buu meselesıı gereksız bı soruu olmus kusura bakma ınsanlar sevıceklerı kısıyıı ooo pıtıı yaparak secmıyoo herallde😁
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. sözde hepsi dürüst kibar ahlaklı ister fizik önemli değildir onlar için önemli olan iç güzelliktir:))
10 YorumlaŞöyle birşey var kovalayan her zaman üzülür,sen kovalayıncada o dahada kaçar,Çünkü senn için birşeyler yapmamıştır...Bu her zaman öyle; birine çok değer verirsin oda gider başkasına verir..
10 Yorumla
+1 yılköpek olan erkek çok :D köpek çeken erkek yok denecek kadar az, özgüven meselesi ;). bence dene böyle daha güzel. kaybettiğin bişey olmuyo :D
00 YorumlaÇok seven zaten ulaşılabilir eldedir onlara göre. Ama diğerleri ulaşılmaz yada zor olduğu için gözümüzde büyütüyoruz. Kimbilir her insanda biraz mazoşistlik vardır :)
01 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaCaps lock açık unutmuşun büyük harflerle yazmak yasak. Şikayet ettim birazdan sorun ya kaldırılır , yada düzeltilir.
Zor olan çekici gelir her zaman.05 Yorumlatam tersıne...oyle erkeklerden asla hoslanmam cok basit gelirler ki onlarda kendılerını bellı edıyor zaten
02 Yorumla- +1 yıl
ya aynı durumda sen kalsaydın sen sevseydın o kacsaydı ve sen çekseydin o açıları ama emınım hayatta bır kere cekeceksın :) eee bu dusunceye sahıp bırıde elbette ceker bırgun
ben benı gercekten sevenı severımmm benı sevene saygım sevgım sonsuzdr hersey karslıklı su hayatta:))
14 Yorumla
+1 yılcunki boyle bi soz var kizlar hep kotu erkeklere asik olup iyi erkeklerle evlenir =)
03 Yorumla- +1 yıl
evet oyleydi..hayatdada bu boyle sende biliyorsunki boyle bi bisey yazmissin
+1 yılGercek hayat bitti dizilere sariyoruz yavastan
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. kimsenin alnında yazmıyor :P
33 Yorumlaçünkü onlarda sevmiyolar
00 Yorumlabende erkekler için aynı şeyi düşünüyodum
01 Yorumlakaçan kovalanır taktiği :))
01 Yorumlakaçan kovalanır mantıgını düşün :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarakter yapısı değişen birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin özgür iradesiyle yaptığı seçimler
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen kaç tanesini tanıyorsun etrafında olmayabilir ama böylelerinin olmadığı anlamını taşımaz
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kızlar neden gerçekte kendini seven değil de kendisi ile gönül eğlendirecek birinden daha çok hoşlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım