genel olarak erkeklerde itici gelen şeyleri yazarmısınız...
Cevabın nedir?
+1 yılIssız Adam modunda gezen erkek. Bu erkeklerin fazlaca çoğunluğu 'Issız Adam' isimli saçma salak filmden sonra türemişlerdir.anormal olan durum henuz 23- 25 yaşında olanların hayatlarını hızlıca yaşadıklarını, herşeyi görüp geçirdiklerini ve artık düzenli aşk ve sosyal hayat istediklerini belirtmeleridir. Onları sürekli uzaklara dalarken görebilirsiniz. şu zamana kadar karşılarına çıkan tüm kızlarla günü birlik takıldıklarını, artık uslandıklarını, bu tarz şeylere doyduklarını ve sıkıldıklarından bahsederler. 'lanet olsun hayat karşıma düzgün bir kız çıkarmıyor' diye yakınırlar ama aynı şekilde gece hayatında dişi kişilikleri götürmeye devam ederler.
11 Yorumla- +1 yıl
Yeni versiyonu çıktı : Kuzey tipolojisi , telefonu kulağına tek parmakla dayayıp konuşan , içi delikanlı felsefesine giriş moduyla dolu, dışı komedi görünüm arzeden ama yine de her nedense dişilerin ilgisini çeken tipler. Her filmin ya da dizinin karasal versiyonu çıkıyor. Bir zaman da polat tipolojisi, daha yaşlı görünenlerde halo dayı , ramiz tipolojileri ...
En İyi Cevaplar
Bu soru çok saçma aga bana dokunduğundan değil. Fakat çok göreceli bir soru sormuşsun Yani Şimdi yorumların çoğuna baktım Hepsi bir ayrı terane Biri diyor Sarı diş , Biri yemek yiyişi , diğeri bakımlı (metroseksüellik) yani şimdi Bu yorum yapanların arasında İtici bir huyu , fiziği Olan yokmu sence :))
00 Yorumla
+1 yılSaygısız davranışlarıdır.Temiz değilse eğer(saç,tırnak, dişleri vs veya kokması) buda saygısızlıktır zaten ama benim en çok itici bulduğum şey 1.60 böylerine göbeğindeki kıllara sararmş dişlerine hıyar tiplerine bakmadan kızlara bk atmaları kezban flan demeleri, Türk kadınını aşağılamaları.Erkek denmemeli insan bile denmemeli öylesine ezik ve saygısız tiplere
32 Yorumla- +1 yıl
sakin ol sampiyon :)
hayvan gıbı sapur supur yemek yenılmesnden nefret ederım telefonla dısardayken yuksek sesle konusulmasından mesela avmlerde herkes bıze bakıyo gıbı hıssedıyorum ayrıca yola tukureen yada mınubuste burnunu karstırıp sonra hıcbısey olmamıs gıbı gulen ınsanlrdann daha sayarım ama mıdem bulanmaya basladı bıle
114 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl bir şeysin ya zihniyete bak :D
- +1 yıl
yakalayıp yakalamaman sorun degıl gızlı seyler degıl ama sevgılımle ılgılı sıkıntım yok o oyle seyler yapmazz yapamazzz bunu yapan bı arkadas ama sadece yuksek sesle konusması dıgerlerı halkın ıcınden olan insancıklar he buara senın gıbı her cumlede acık arayan adamlar da cok itici...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
27Cevap
+1 yılAcayip renklerde pantolon giymeyin çok rica edicem. Hele yakışıklı erkekler bunu yapınca sanki koalalar cayır cayır yanıyor hektarlarca orman yok oluyor..
60 YorumlaNeye dikkat ettim biliyor musun arkadasım burda yorum yapan bayan arkadasların hepsi emin ol şu an o tarz bır erkekle beraber :))) böyle soylerles sonra gıderler öyle bir erkek bulurlar aksını dusunen varsa çıksın :)
40 YorumlaLama gibi tukuruyosunuz ya hani iste o igrenc ve bir o kadarda itici
73 Yorumla- +1 yıl
lama ahaha :D bi de böyle diş arasından iğne gibi tükürürler ya. senelerdir bende merak konusudur o nasıl yapılıyor? :D :D
bayan erkek diye ayırmıyorum fakat insanların şu huylarından nefret ediyorum bişey bilmeden bilmişlik taslamalarından, hayvan gibi ter kokupta banyo olmaya üşenenlerden, Ağzında bişey varken konuşmaya çalışanlardan,komik olmadıgı halde komik oldugunu sananlardan o özgüveni nerden alıyorsunuz abi ya :D
00 Yorumla- 86 Yorumla
- +1 yıl
:)
+1 yılBir elinde tesbih diğerinde telefon bangır bangır müzik dinleyip sağa sola tükürüp tip tip bakan , bir sıkımlık canı olduğu halde bunları yapan kendini dünyaları yaratmış gibi hissetmesi ve yürümesi onu öldürmem için yeterli bir sebep.
43 Yorumla- +1 yıl
adamsın :D
- +1 yıl
onu öldürmem için yeterli sebep +1 :DDD
marka takıntısı olan ve fazlaca metroseksüel (neden bakımlı demezsek!) olan erkekler itici gelir bana.
40 Yorumla
+1 yılAğzı burnu yamulmuş pence pijamayı giyinip çarşıda dolaşmaları.
Terli terli parfüm sıkmaları.
Ve dişleri sapsarı olan erkekler. İğrenç...30 YorumlaHerşeyi ben bilirim tarzı takılan ve her konuda kimseyi dinlemeden pat diye konuşmaya atlayan tipler.
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle bir bayanın yanındayken oturmasıyla,konuşmasıyla,bakışlarıyla kendini bilemeyen yani seviyesini ayarlayamayan erkek.En iticisi bu.
10 Yorumlabagırarak kufur eden adamlar var telefonda konusurken olsun
arkadaslarıyla konusurken olsun
evet bu tur ınsanlar var
sokakta baskasının aılesı olabılecegını dusunmeden agza alınmaması gereken kufurlerı sankı normal bırseymıs gıbı bagırarak soylemesı
utanc verıcı
onlar utanmıyo ben utanıyorum resmen yazık ne dıyebılırım00 Yorumla
+1 yılbi de yanımda benden daha inca kaşlı erkek istemıyorum ya. kızlar gibi yapmayın şu kaşlarınızı :D
82 Yorumla- +1 yıl
guzeldi buuu ;) +1
- +1 yıl
+1
bi ortamda benden daha yakışıklı olan erkekler çok itici geliyor bana :))
20 Yorumla
+1 yıl54 Yorumla- +1 yıl
kumsal stayla:D
- +1 yıl
Başka boyuttan bunlar
Yüzünü sabah yıkamayan erkek. İğrenç ötesi. Geçen rast geldim. Öyk tekrar hatırladım.
41 YorumlaDişleri pis olan,tırnakları uzun olan,sokaklara tüküren ve küfürlü konuşan yada kaba konuşan (lan,lun) erkekler bana itici geliyor.
11 Yorumla
+1 yılsaç kesimi (şu tas konmuş gibi olanlar ve apaçi gibi kuyrukları olanlar), kel, bıyıklı,tesbihli erkeklere dayanamıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaba saba konuşması, öküzün trene baktığı gibi bakması, yolda yürürken yere tükürmesi, sarılıktan ziyade hiç fırça değmemiş gibi görünen dişler, kulak karıştırma, ter kokması, bakımsız düzensiz saçlar, birleşik kaşlar, sivri burun ayakkabı giymesi, telefonun zil sesinin arabesk yada oyun havası çalması, komik olmak için çaba sarfedip saçma sapan espriler yapması vs vs aslında daha çok var ama şimdi aklıma gelmedi :)
10 Yorumlakıl tüy.. bıle bıle pırtlatması gegırmesı ayaklarının kokması... saclarının yaglanması tras olmayıp hanzo gıbı dolasması agız bakımına dıkkat etmemesı bırde gevik ve mantıksız konusması :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. hanımların yazdığı tüm cevapları okudum. Hiçbiri benim profilimde değil ama ne hikmetse yine de bi kız arkadaş edinemiyorum. Yok yok, bende bi arıza var ama anlamıyorum ?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılben erkek oldugum halde en nefret ettiğim şey kösele tabanlı yumurta burun ayakkabı düşük bel pantolon ve kıyafetle uyumsuz ceket pantolon gömlek ve kazak
00 Yorumla
+1 yılçok iyi kız ayarlayan, özellikle çok yakışıklı olmamasına rağmen ayda bir sevgili değiştiren bana kız bırakmayan :D:D
12 Yorumla- +1 yıl
:) abi yakışıklı olduğumu söylerler, oldukça bakımlı ve temizimdir.yani burada kızların saydığı itici şeylerin hiçbirisi yoktur bende ama güzel kızlara bakıyorum hep ağzı laf yapan tiplerin yanındalar napim :D üstelik bu saydıkları itici yönleri olsada olmasada yeterki ağzı laf yapsın..
+1 yılsaten gömlek giyip terleyen bunun kadar kötü bişe olmz
20 Yorumlabeyaz çorap,yemeğini doğru dürüst yememesi,yere tükürmesi,saçlarının yağlı olması,kulağını burnunu ve ağzını eliyle karıştırması
02 Yorumlaküfürü agzından düşürmeyen, tırnakları resmen çapalaşmış ici pislik dolu olanlardan, kişisel temizliğini yapmıyorsa diyelim kısacası, giyinişi sokağa dakika naşı tükürüşü vs vs
10 Yorumlababacım erkek kadın farketmez özellikle toplu taşımalarda ki en büyük sorun TER KOKUSU!arkadaşım deodorant4 lira 6 lira nedir yani alsan sıksan da bizde sövmeden gitsek!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi tarafını düzeltmesi miğde bulandırıcı nefret etmem sebebi
32 Yorumla- +1 yıl
miğde değil mide..
Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Teke gibi kokanlardan ve kendinden başka kimse yokmuş gibi konuşanlardan,nefret ederim,
00 Yorumlakızlar midemi kaldırdınız sabah sabah yaa..tiksinti geldi valla
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseyrek sakallar - ses çıkartarak yemek yemesi - yorumları okudum 3.seçeneği yamadan ve her seferinde doğru evet bu da doğru aynen falan demeye başladım ve anladım ki yazmaya kalksam sığmayacak buraya bütün yorumları topla cevabım o yani :DDD
00 Yorumla
+1 yıluzun tırnak ,yağlı saç bide yere tükürmek.o balgam tükürük ne yaa. üçü benden uzak dursun mümkünse.
10 YorumlaYenmis ve pis tirnaklar.
Kirli ayakkabilar.
Gomlek yakasinin sari olusu.
Kulak kilinin ben de varim dercesine disari cikisi.13 Yorumla- +1 yıl
doğru diyosun biz erkeklerde şu sizin kol kıllarınızdan nefret ediyoruzzz
- +1 yıl
haha kulak kılı çok iyiymiş :D
şş ayıp oluyo ama bütün erkeklere giydirmişsiniz :D
02 Yorumla
+1 yılKızlar bundan istiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=V4tH67rWJi0
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı. ilgi cekmek ıcın abarth derecede gülen erkekler herkesın gıcık gıttıği tıptır sanırım
00 YorumlaMilletin içinde tükürüp, geğirmesi. Bakımsız olması, giyinişi, piss heriflerrrrr.
01 Yorumla- +1 yıl
:))
Genel olarak fırçalanmamış sarı dişler tepki toplamış hep.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. bayanda da erkekte de cahil cahil konuşulması bana çok itici geliyor.
00 Yorumlaosurması ve tükürmesi ve burnunu karıştırması ve...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yıltemiz olduktan sonra iticiliği yoktur bnce..
30 Yorumla minik pipi tabi ki çok itici. iğreeannç.
43 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Serce parmaktaki yuzuk
22 Yorumla- +1 yıl
ayyy aynen ya :D çok güldüm buna
tırnak uzatan erkeklerden hoşlanmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
ya o uzun tırnağıyla gitar çalıyorsa :D o zamn düşüncende değişiklik olurmu :)
- +1 yıl
gitar çaldıgım için uzun mesela benm.sevgilinin öyle olsa ne yapıcaksın ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyobazlık ve merhametsizlik
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de sokağa tükürme
+1 yılTüküren hem cinslerime bende sinir olurum :S
00 Yorumlasokaklara tükürmeleri
20 Yorumlagöbek.dolayısıyla sarkan memeler.
24 YorumlaBakımsız yaglı gozeneklı cılt sararmıs dişler.
11 YorumlaOkuz gibi bakmasi cok itici
00 Yorumla
+1 yılilgisi yoksa itici oluyo gözümde
00 Yorumla
+1 yılbayanların yukarda yazdıkları...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçatalıııı heleki bir de kase büyükse aman allahım
00 YorumlaKulak kiri.
31 Yorumla
+1 yılHerdaim küfür eden.
21 Yorumla- +1 yıl
Zamanında edilen küfür hayat kurtarır. :)
uzun ve kirli tırnak
22 Yorumla- +1 yıl
+1... tam üstüne bastın arkadaşım. O nedir öyle ya. Geçen sabah tramvayda çocuğun birinin ağzına tokadı koymamak için kendimi zor tuttum. Ulan öküz senin tırnak makasının icadından haberin yok mu? Herifin tırnaklarının arasındaki kir yeşil siyah karışımı bir şey olmuş.
+1 yılruj
tayt.20 Yorumla
+1 yıluzun tırnak.s
20 YorumlaSarı dişler.
50 Yorumla
+1 yıl8 köşe köselee :D
00 YorumlaEvet nedir?
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı