Babamdan BIKTIM! Bir bakın Allah'ınızı seviyorsanız :(?

Bu konu ile ilgili daha önce de soru sormuştum. Annem babam ayrı. Ben iki tarafla da tekrar kendilerine yeni eş buldukları için anlaşamıyorum ve bu yüzden abimle kalıyorum 4 senedir. Abim çalışıyo ben okuyorum, maddi durumumuz kötü de değil iyi de değil. Zar zor geçiniyoruz. Babam tekrar evlenince 2 çocuk yaptı. Şimdi doğru düzgün işi yok, eline geçen parayı bugüne kadar hep savurdu. Zamanında çok hata yaptığı için bu duruma geldi. Yaklaşık 1-2 senedir HER AY bizden gelip para istiyor. Az da değil, her 2-3 haftada bir gelip 150 lira 100 lira falan istiyor. Babamızdır bizimle her ne kadar ilgilenmese de sırf para için arayıp sorsada verdik hep bugüne kadar. Ama yetti artık yemin ederim bıktırdı adam. Biz mi getirdik onu bu duruma 😢 ne annem ne de babam arayıp sorar onlar bize çok şey borçluyken biz neden yaşıyoruz bunları? Psikolojik baskı altında bırakıyor babam, elimizden parayı alınca da öyle bir sırıtıyor ki anlatamam. Para için arıyor telefonda hayır diyince kapımıza geliyor, kendiniz okuyun. Aradı az önce para vermeyeceğimi söyleyince de yüzüme kapattı, sonra bunları yazdı, siz söyleyin yanlış mı yapıyorum? 😭