Her insanın hayalleri, idealleri ve beklentileri olur. Kiminin gerçeğe dönüşürken kiminin ise hayal kırıklığına dönüşür. Peki sizin hayattan beklentileriniz nelerdir? Bu da benim hayattan beklentim.
Bugün 373. günüm ilişkimde. Böyle kısmetse eğer, İlk olarak diplomamı alıcam sonrasında dayımın Amerika'daki turizm şirketinde Fotoğraf Sanatçısı olarak işe başlayacağım İNŞALLAH. Ardından Kız arkadaşımla Hayalimde ki ve günlüğümün 167. sayfasında paylaştığım o evlilik planını gerçekleştireceğim :))
Aksesuarlardan uzak olan huzur, ucu bucağı açık bir cevap çünkü hayalini ettiğimiz cisimler, sıfatlar durumlar her neyse kabusa dönüşebiliyor bazen bu yüzden en garantisi huzurdur, huzur varsa nasıl ve ne yaşadığınında önemi kalmıyor.
Özgür düşünceye sahip, batıl inançları olmayan, hayattan her an zevk almasını bilen ve elalem neder takıntısı olmayan birini verse gerisini ben hallederim.
Hayatta ki en büyük kariyer , koca çalışır kari yer ;) (Şaka tabi ki en güzel şey bir kadının kendi ayakları üserinde durması , kimseye muhtaç olmaması dilerim istediğin yere gelirsin )
En İyi Cevaplar