Bu soru beklediğimiz şeyler için aslında biz ne yapıyoruz gibi bir şey oldu. Mucizelere bırakacak kadar boş vaktimiz olmadığını hepimiz biliyoruz -bilmek istemiyoruz desek yeridir-
Neler bekliyorsun?
Bu soru beklediğimiz şeyler için aslında biz ne yapıyoruz gibi bir şey oldu. Mucizelere bırakacak kadar boş vaktimiz olmadığını hepimiz biliyoruz -bilmek istemiyoruz desek yeridir-
Neler bekliyorsun?
İnsanlar çok kötü ortalık kötülük kaynıyor bence onlara dinimizi hatırlatmamız lazım hukuksal cezaların suçlara göre ayarlanması davaların bilmem kaç yıl sürmemesi ekonominin iyi olması sağlık bakımından iyi yönde çalışmalar yapılması kısacası bizlerin yaşayabileceği güvenli olabileceği bir ortam olsun istiyorum teknoloji artık gelişmesin eskiden daha mutluydum vallahi
Beklentim de yok amacımda günü yaşıyorum işte
Gününü nerede yaşıyorsun acaba 🧐
Senin maldivlerin Bağcılar olabilir bak 😂😂
Bağcılar, Güngören, Beşiktaş, kartal, taksim... Böyle gider bak 😂
Bebek, Beşiktaş bilmeyiz biz hanım ağam
Gel sana mevlana turu yapacam. Döne döne gezersin Mevlana misali. 😬
Cevap
11Cevap
Hiçbir beklentim yok. Körü körüne, amaçsızca, hayatımı kaderimin eline bırakmışcasına yaşıyorum. Baktım ki beklentiler üzüyor, beklemiyorum bende. Boş yere kendimi avutmuş da olmuyorum. Zira beklentilere olan inanç tamamen avuntudur.
Beklenti içerisine girmiyorum sonradan üzülmemek için.. Kedim ve ailem hep benimle olsun kâfi
beklentim kimseye eyvallah etmeyerek yaşamak
şu ana kadar bunu yaptım bundan sonra da yapabilirim umarım
Hayattan beklersek bi şey vermez, kader gayrete aşıktır.
Hayattan kendi adıma bir beklentim kalmadı diyebilirim. Çocuklarım için var
Canım süt mısır çekti onu yemek istiyorum sadece
Sağlık, huzur bla bla bla.. Keyifli günler.
Bla bla diye geçiştirdi bak bazı şeyleri
Napalım şeceremizi mi dökelim 😏😎
Olabilir 👀
Önce sağlık sonra huzur olsun yeterli...
Sağlıklı hayat olsun gerisi gelir
Köklü bir devrimci olmak isterim ve idealist bir eğitimci olarak ışıl ışıl bir gelecek hayal ediyorum. Şöyle İstanbul un göbeğinde dağınık küçük bir dairem, içinde hümanist fikirlerin dolaştığı dostoyevski den poe dan alıntıların duvarlarında çınladığı, bir kaç güleç yüzlü saygıdeğer arkadaşım ile birlikte karnım tok sırtım pek, ev dolusu kitapla yaşamak isterim. bideee
Bana şiirler, kitaplar okuyacak bir gönlü güzele de hayır diyemem hani mevlana şöyle başlar mesnevisine ''dinle'' diye, bende yeni bir düzene şaiir dilli bir yari dinleyerek başlamanın beklentisindeyim.
Bunu yapmayı bırakmak. Bu ikileme bir son vermek ve inşAllah bir gün başaracağım bunu ¢
İnşAllah.
Şifrelerine ip uçları da sunması. Tercih mi etmeliyim? Iyi yol kötü yol diye ayrım mı yapmalıyım ve neye göre yapmalıyım neden yapmalıyım? Yapmamalı mıyım? Ee tamam ölüme kadar süreci amenna atlatacağız anladık sonrası için ne sunuyorsun? Gibisel sorular eşliğinde yanıt görebileceğim dolu dolu anlar tek beklentim arayışlara mantıklı cevaplar şuanlık. Bide oğluşumun gelmesi :)
Poyraz Karayel ve o meşhur duvar yazıları 😀 Bir konuda mucize bekleiyorum da , gerceklesirse soylerim sjchxj
bekliyoruz 👀
Bu kadar çabuk geçmesin, biraz sindire sindire yaşayalım olur mu..
Olur
Sağlık, sağlığım iyi değil şu aralar iyice kötüledim
Şu aralar iyi değil diyorsun ama bu aralar abazanları tahrik etmek için sorulan birkaç sorunu görmüştüm. Sorulara odak vereceğine sağlığa odak versin şu an bu konuşma olmazdı. Xd
Teşekkürler
Sağlık ile tüyolar alınır
Foto eklemişsin ya tam olarka o bir mucize bekliyorum
Birazdan senin için yakacağım 🚬
Asıl sen yakma.
Ayıp olmaz ise güler isen daha güzel olur.
Yani elif sabaha kadar ağlasak, hiç bir faydası olmuyor. Zaman zaman doluluğu atmak elbette fayda veriyor da. Ağlamayı sorunlara cevap olarak verdiğimizi sanar isek bu döngü sürekli tekrar eder. Hiç mi çözüm yok?
Zaten bi süre sonra hep aynı yerde buluyorum kendimi ne kdar çabalarsam çabalıyım bir türlü ilerleyemiyor hiç bir şey çok şükr herşeye elbet çok
Şükr ama insan istiyor ki artık istediklerini biraz yaşabilsin bazı insanlar gerçekten mucize yaşıyor neden diyorum neden bende yaşayamıyorum dua ediyorum sabr ediyorum bekliyorum istiyorum çabalıyorum ama ne diyelim sabr
Bence olumsuzluklar içinde bile olumlu hisset ki kendine çekebilesin. İçten içe inanmadığın için mutlu olmaya hali ile olmayacağı aşikar
Sen de sağ ol. Önemli olan sabaha kadar değil, geldiği anda o düşünceleri göndermek. İyi gecelerin olsun
Sağlik istiyorum ilk başta Hormon hastasıyım sonra da iş bekliyorum beklentilerim bunlar ve evlilik de var dahi
Hem bir çok şey bekliyorum hemde hiçbir şey beklemiyorum
0 beklenti mezun olmak atanmak 3 5 yıl takılmak sonra naısl bilirdiniz rahmetliyi
Kendimi toparlamak adam etmek artık iğrenç pislik biri olmaktan kurtulmak
En İyi Cevap