Karizmatik kadın fiziksel olarak belli bir çekicilik, hoşluk standartının üstündedir. Bunu vurgulayan donanımlar edinir ve bu donanımları en şık şekilde paketleyip sunmasını da bilir. Mesela gerçek hayatta giyim kuşam, saç baş, makyaj, havalılık, bakımlılık, sosyal ortam, hoş bir kariyer çizgisi; sanal hayatta cazip bir nick, tarz bir blog, aforizmasal tweetler v. s
Karizma denen şey erkeklerde çok farklı şekillerde hayat bulabilirken, kadın karizması denen şey erkeğinkine kıyasla daha homojendir ayrıca. Yani bir erkekte mesela entellektüel karizma denen şey çok önemli olabilirken, kadında bu tür bir karizmadan söz edilmesi pek olası görülmemektedir. Kadın karizmasının tek tip bir nitelik arz ettiğini düşünmem bu yüzden. aslında biraz düşününce formüle de edilebilir gibime geliyor da şimdi kasamam.
Güzellikle doğru orantılı değildir tam olarak. Güzelleştikçe karizmatik olmazsınız, daha karizmatik olmak için daha güzel olmanız da gerekmez. Ortalama güzellikteki bir kadın karizmasıyla güzel kadını sollayabilir mi? Zira karizma asalettir, duruştur, gizemdir, ulaşılmazlıktır, özgüvendir, havadır. Peki sizin bu konuda görüşünüz nedir?
Çamaşır bulaşık yıkaması
Sigara içmesi
Araç kullanmak isteyip kullanamaması
Gaz çıkarmak/Geğirmek, kaka yapması, kusması vb doğal insani haller.
gurursuz tavirlari kendine güvensizligi sürekli olarak kendisinden bahsetmesi; ben ben ben... kendi yapabilecegi islerde mütemadiyen bir yardim beklemesi "daha da güzel olmak" girdigi kiliktan kiliklar... vs
Kadının karizmasini yok eden şeyler kadının kadın olduğunu unutup kendini bir cinsel obje haline getirmesi ve bunu kullanması ayrıcakendini erkeğe muhtaç hale getirmesidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bana kimse bu zamana kadar güzelsin demediki ki değiilimde dogru:D ama bir karizmam havam oldugunu söyleen var dogru tespit
En İyi Cevaplar