merhaba ben lise 4 e gidiyorum geçen sene sınıftan bir kızla çıkmıştım.Ondan ayrılırken bana başkasını sevdiğini felan söylemişti.baya olaylı ayrılmıştık bende başkasını seviyorum felandemiştim.ilk ay süperdi 2 ay çıktık zaten ilk defa benimle öpüştü.ayrılırken unutamadığım biri var felan demişti untuamadığım dediği çocukta bizim sınıfta seninle çıkınca belki unuturum sandım felan dedi.bende ona inat onun en yakın arkadaşına onu sevdiğimi söyledim faceden biliyordum eski sevgilimde arkadaşının face inin olduğuun bu bunu gördü.salak mısın ahmet felan yazdı bana arkadaşının azından neyse o seneyi öyle kapattık.
bu senede ben en yakın arkadaşıyla konuşmaya felan başlıyorum yakınlaştığımızda felan yanına çağrıyor kavga ediyolar sonra en yakın arkadaşı geldi dedi senle konuştuğum için bana tripa tıyor kıskanıyor felan dedi.Sizce niye kıskanır hala seviyor mudur ?
bu senede ben en yakın arkadaşıyla konuşmaya felan başlıyorum yakınlaştığımızda felan yanına çağrıyor kavga ediyolar sonra en yakın arkadaşı geldi dedi senle konuştuğum için bana tripa tıyor kıskanıyor felan dedi.Sizce niye kıskanır hala seviyor mudur ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer