AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eski sevgilin niye, nerde, nasıl yeni sevgilini öğreniyor? Sen bunu neden umursuyorsun? Kafamda mantıklı sorular :D yapılan mantıksız hareketler.
seviyorum hala ondan
He öğrendiğinde ne yaptı da kıskandığını düşünüyorsun?
arkadaşımı arayıp sormuş falan beni demiş sevgilisimi var falan öyle
Sevgilin olup olmadığını mı sormuş?
Ulan madem seviyorsun yeni iliskiye baslayip karsindaki insana neden haksizlik yapiyorsun. Neyse ayrilda al bir karsindakinin ahını
evett
seviyordur
Eski sevgilim sevgilimi öğrendiğinde kıskandı sizce neden seviyormudur hala beni?
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirmesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştir
Sevdiginden degil erkekligi incinir adamın erkek olmadan anlamazsin sonuçta eskiden onunlaydin şu an bununlasin erkeklere koyar be üzmeyin erkekleri iyi insanlar aslında
Eski sevgilim sevgilimi öğrendiğinde kıskandı sizce neden seviyormudur hala beni?
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirmesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştir
Ben yazamıyorum gizli diyo
Sevip sevmemesinin seni ilgilendirmemesi gerekir amaa
seviyorumm
Eski sevgilin yazmıştın sanki?
evt amaEski sevgilim sevgilimi öğrendiğinde kıskandı sizce neden seviyormudur hala beni?
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirmesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirmesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştir
Cidden sizin kafadan bana da lazım 🤦♀️
en en iyisi dimii
Bu arkadasin kalitesi birazcik yerlerde o yuzden sacma sapan seyler geliyor aklina."ulan eski sevgilim beni seviyor bende onu seviyorum ama Şu an sevgilim var , neyse ayriliyim suanku sevgilimden ona haksizlik etmis olcam ama olsun " kafasında bu eleman. Neyse yazik dostum cocugun ahini almis olursun.
@kovaa151 fake soru bence. Saçma sapan sorular sorup sinirimizi zıplatıyorlar😅
Bu soru fake olabilir ama gercektende bu sekilde olaylar var be vallahi.
Ama tepkine puanım 10/10
@Kovaa151 soru gerçek
Bilmem olabilir: ))) Bu soruyu sorduğuna göre sen de boş değilsin anlaşılan: ))))
rver boş değilimdr onun bana karşı hisleri var mı
Var seni istiyor bence : ))))))))
cididmiisin sen ama sevgilim olduğunu biliyor aslında yok ama ona öyle gösterdim emin değil pek arkadaşımı arıyor yazıyor beni aramıyor yazmıyor niye sence bende engeleldim onu sence napsam
Aklın hala ondaysa sevgilinden ayrıldın yavru kuş. Yazık çocuğa
yok sevgilim varmış gibi flörtü öylrsine konuşmutuk falan oda görmüştü o şekildr olup olmadığından kararsız sizcr napsam ben engeli falan kaldırıyımı beni seviyormduur hala bide arkadaşım neden aramıyorsun falan demiş oda demişki onun sesi falan gelir arkadan sinir oluyorum sesininduyunca psikolojim bozluyorndemiş kafası karışıyorngiib neden sizce
hadi ordan et bence eski eskide kalmış. Bence arkadaşına yürüyor gibi : )))
yok ya yürümüyor
boş ver sen eskiyi. Gül gibi sevgilin varmış onunla yola devam et
yo kıskanması şimdi başkasıyla sevişiyor ya benden iyiyse demiştir
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirEski sevgilim sevgilimi öğrendiğinde kıskandı sizce neden seviyormudur hala beni?
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştir
O sevgi olmayabilir ego tatmini ile ilgili bir şey de olabilir bilemezsin
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirEski sevgilim sevgilimi öğrendiğinde kıskandı sizce neden seviyormudur hala beni?
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştir
Seviyor da olabilir hırs yapmış da olabilir..
Seviyor ya da sevmiyor onemlimi? Sevse kac yazar
Gereksiz bir durum ve yoran bir düşünce. Boşvermeli.
Bence senden ayrılmak zoruna gıtmıstır
mesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirmesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştirmesela çocukuğun kürt olduğunu anlamışbarkadaşıma demişki buldu bitane piskürdün birini demiş kendide kürt bu arada sence neden öyle demiştir
nefret etmiştir öğrendikten sonra
yok öğrenmeden öncede böyleydi
e takma o zaman artık
Egosundan gurur yapmış ergen
Seviyor olsaydı eski olmazdi
Layık görmemiş kıskançlik yapmış sevdiğinden değil ama ayrıl ondan diye aklını karıştırmak istemiş
onamı layıp görmemiş beni yoksa kendine mi aklımı karıştırmak için mi sadece sevmiyor yani beni
Aklını karıştırmak için yapılmış
napsam sence sevgilim yok ama sevgilim varmış gibi gösterdim
Sen var gibiye devam et kıskansın bakalım kıskanınca derecesi kaça çıkıyor çok değil ama dozunda tut olur mu onada kötü davranma ılımlı ol
olur tabi ama yazmıyor bana ya arkadaşımdan öğrendim beni sorduğunu falan sence neden yazmıyor bana
Gururundan ayrılan kendisi ise yazmaz
evett ya
Hayır
Evet
Barış
Hala duygusu var sahiplenme duygusu sana
hmm yani ne demek oluyor
Konuşsan sevgili olmak ister tekrar
sanmıuorum demem ben seviyorum ama diyemem
galiba evet
Evet
Kiskanmis askm
yani içinde var bana karşı bişeyler öylemi
Evet
eski sevgilim sesimi duyunca sinirleniyor psikolojisi bozuluyormuş arkadaşıma demişte sence nedendir
Özlüyor Olabilir askm
ondanmıdır yani nefret ettmiyormudur
Yok
nasıl anlarım özlediğini beni bana yazmıyor ama arkadaşımı aramış falan konuğmuşlar