Üvey babamdan intikam almak istiyorum. Konuşmak istiyorum. Ne yapayım?

annemle falan konuşuyorum ama arkadaşlarımla konuşamıyorum yaşadıklarımı söylersem bana acırlar diye. annemle babam ayrı. aslına bunu da çok kafaya takmıyorum. dün üvey babam annemle kavga etmişlerdi ama öyle böyle değil onların yüzünden okula da gidemedim. birbirlerine girdiler tabi bu durumdan bende rahatsız oldum. aslında adam öyle demek istememiştir de dedim anneme bir de dedim ki annem çok konuşunca kocası sana bir atarım uçarım dedi bende daha sonra anneme niye öyle dedi istemiyorsa boşasın vurmak ne demek dedim. annem de bunu ona söyledi. onun da dediğim laf tuhafına gitmiş hadi annen hasta (annem anti depresan kullanıyor hem benim babam hemde kocasının babası yüzünden kocasının babası anneme tacizde bulundu.) sen niye böyle düşünüyosun dedi. sanki ben hep onun tarafını tutucam anneme vurucam demesine kızmam normal değil mi? 2 kere kavga anında sinirli vurması oldu. bir şey demedim. ki o da bazen haklı ama vururum demesi kesinlikle haksız.bu olayların ertesi günü ananem geldi.aralarını yapmak için oda boşanırlarda annem bunalıma girer diye damadın yanında.anneme sanki deli muamelesi yapıyorlardı. 5 dk sonra normalden sohbet etmeye başladılar.annemde bana görüyomusun hayatlarına devam ediyorlar dedi.(bu arada kavga annemin içinde birikenlerdi ama saçma bişeyden patladı kayınpederinin tacizine kocam inanmıyor diye düşünüyordu oda inanıyorum demedi ama inanıyormuş öğrendik)bende deli muame (lesi yapıyorlar diyecektim deli mua dedim ses geldi öbür taraftan ) dedim.kocasıda sen biraz kenarda dur sen uzakta dur biraz diye 3-4 kere dedi sonra senin o laf sokmaların bana sökmez dedi.ben hiçbirşey demedim halbuki beni anneme boşanması için gaz veriyormuş zannetmiş.o zaman burada şirket olun dedin ben 1 kişiyle uğraşırım 2 kişiyle uğraşamam dedi. annem ananem ona çok kızdılar beni açıklamaya çalıştılar ki gerçekten kötü bir şey dememiştim.sonra kusura bakma dedi bende benden özür dileme dedim.sonra ben kimseden özür dilemem dedi 30-45 dk sonra özür diledi.ama özrü bile savaş ilanıydı.ben ona elalemin lafına üzülmem dedim kendimi savundum.lafta söyledim çünkü gerçekten haklıyım.oda ilerde sanada gelirse bozulma dedi yani sanada söylicem elalem o bu iye diyo özrüde annemlerin kızmasından dolayıydı.bu adamı annem iyi diyodu ama gerçek yüzü göründü.annem çok sinirliydi yanlışlıkla dedi diyo ama kocasına çok kızdı bir daha dersen gidersin dedi.bu adamla aynı evde yaşamak zorundayım.dengesiz biri bence.ben hepsinden mantıklı olmaya çalışıyorum.boşansalar annem nereye gidecek seviyoda onu.annem iş bulursa ilerde boşanır eğer dediğim gibi kötüyse.çünkü gerçek yüzü belli oldu.eskiden bi ilgili gözüküyodu hepsi sahteymiş anladım.şimdi yanlış anlamış olabilirsin dersiniz ama gerçekten orda olsanız böyle düşünürdünüz benim yerimde olsanız. bu olanlarıda arkadaşlarımla konuşamıyorum.çünkü eleştiriler belkide acırlar.ne yapıyım bilemedim belki yorum yaparsınız.birileriyle konuşmak istedim .okuduğunuz için teşekkürler.imla kötü olmuş olabilr ama imla düşünecek halde değilim.özür
Üvey babamdan intikam almak istiyorum. Konuşmak istiyorum. Ne yapayım?