Lucid Rüya Görmek Etkiliyor Psikolojik Destek alsam düzelir mi?

Lucid rüya her gece görüyorum uyku düzenimi bozuyor etkileniyorım gerçek gibi yaşıyorum bütün hisleri hissedebiliyorum bir kaç konu daha açmıştım psikolojik destek alsam düzelir miyim. Herkes şanslısın diyor yalnız Rüyada hissettiğim acılar duyguylar aşırı gerçekçi birde rüyayı kendim yönlendiriyorum istediğim zaman rüya olduğunu biliyorum uyanıyorum...
2 gün önce Avril Lavigne dinleyip uyudum Avril Lavigneyle takılıyordum Rüyamda Sevgili olmuştuk sıkıldım uyandım:)
Dün gecede film izledim öyle yattım Filmde adam Yüzüne birşey döküyor yüzünün bir kısmını eritiyordu... Aynısını ben yaptım. Rüya olduğunu biliyorum acaba nasıl bir acı diye yüzüme kimyasal madde döküp erittim o acıyı anlatamam anında uyandım:) Yok ya böyle olmaz Lucid Rüya. bir tet yorgun olduğumda göremiyorum.. Yoksa ger gece hayal ettiğimi görüyorum tedavi şart.. Ruhum can çekişiyor:)1 sene oldu Lucid rüya görmeye başlıyalı yalnız sık sık görmüyordum bu aralar her gece görüyorum gerçek hayatta yaşamadığım şeyleri yaşıyorum.
Lucid Rüya Görmek Etkiliyor Psikolojik Destek alsam düzelir mi?