Lucid rüyadan çok iyi anlayan biri ACİL olarak yardımcı olabilir mi? Çok kötü bir lucid rüya deneyimi yaşadm Detayı lütfen okuyun?

Daha önce bir kaç kez lucid rüya deneyimi yaşadım. Yani rüyalarımı kontrol ederek kabuslarımdan kurtulabildim. Henüz hiçbir teknik bilmiyorum bu yüzden çok bir şey beceremiyorum ama sadce rüyada olduğumu bildiğim için, tehlikeli durumlarda kendimi yüksek bir yerden bırakarak uyanmamı sağlıyorum. Ve bunların tamamı bilinçli bir şekilde oluyor. Bugün aynı şeyi yaşadım. Tehlikeli bir durum vardı ve ben evdeydim. Uyanmak istedim, rüyada olduğumu biliyorum. Bu yüzden 4. Kattaki evimizin camından atladım. Sonra yatağımdaydım. Fakat 1 saniye sonra uyanamadığımı farkettim. Rüyadayken gözlerinizi pek fazla açamazsınız. Neden uyanamıyorum dedim ve telaş yapmaya başladım, pijamalarım bile gece giydiğim pijamalar, kendi odamdayım ve hala rüyada olduğumun farkındayım. Zor bela yalpalayarak ayağa kalktım yine atladım. Yine yatağımda uyandım. Ama bu sefer 2 saniye sonra uyanamadığımı farkettim. Bu sefer ağlamaya başladım, uyanamadığımı farkettim çünkü ve dua ettim. Allah'ım uyanmak istiyorum diye. Kendi odam, kendi yatağım ama ben rüyadayım ve uyanamıyorum. En sonunda ağlaya ağlaya tekrar atladım ve gerçek hayatta YERİMDEN SIÇRAYARAK uyandım.. Her şey aklımda, çok korktuğum için baya bir ağladım. Ve şu an başımda ağrı, yanma, basınç hissediyorum hissediyorum. Bana neler olduğunu anlatabilir misiniz? Uyumaya korkuyorum..
Lucid rüyadan çok iyi anlayan biri ACİL olarak yardımcı olabilir mi? Çok kötü bir lucid rüya deneyimi yaşadm Detayı lütfen okuyun?