Yazıklar olsun size Türk kızları siz hainmisiniz?

hepiniz değilsiniz ama aranızda hain türk kızları var o kadar şerefsizler ki kendi milletini yabancıların karşısında bile küçük düşürecek kadar gerizekalılar Türk erkeğinin ewrkekliğine hakaret ediyor bilmiyor ki türk kadınınında namusunu da küçük düşürüyor burada yabancılar olabilir hatta bir soruyuda yabancı biri sormuştu yalan da olabilir ama doğruda olabilir türk kızlarına çirkin filan diyordu ve ona gelen cevaplar yüzünmden yazıklar olsun dedim, 1. sinde ilk cümleden avrupa birliğine girersen Türkiyede evlenecek kız bulamazsınız italyanlar hepsini alır diyor türk kadını önüne gelen gavura verecek kadar soysun namussuz mu asıl Türk kadınını küçük düşürüyor
Yazıklar olsun size Türk kızları siz hainmisiniz ?

2. sinde ise kırmızı ile karaladığım yere bir bakın Türk erkeklerine eksik diyor ne bakımdan erkekliğimize mi hakaret ediyor l*n bu yabancı birinin sorduğu soruda Türk erkeklerinin erkekliğine hakaret edi, yor

3. sünde ise aynı kişinin kendi cevabı gerizekalı mı bu, bu soruyu soran yabancı (yalan da olabilir gerçekte) ama Türk erkeklerine hakaret ediyor

bir , tmedi dahasıda var bunların biride Türk erkeklerinin çoğunun penisi küçük demiş üstüne cevaplar verdim şikayet ettim kaldırıldı Yazıklar olsun ermeni kızları bile yapmaz bu yaptığınızı be şimdi onada kılıf bulursunuz ermeni erkekleri mükemmel olduğu için ermeni kızları erkeğine laf atmıyor dersiniz eminim diyenler çıkacaktır, sorumu soruyorum bu ihanet değilde nedir? siz hainmisiniz kendi milletinizin erkeğini başka milletlerin önünde küçük düşüren hainler var mı

Güncellemeler
+1 yıl
@Nurbanunuzzz
@amanda1
@melissasizecikolata
@Eda980
@gloriazra
@sefilissa

@kivirciksaclihatuun
@MissLorde
@dilaraopl
@CansınTrkn
@bayanmaskaraa
@princesofrain
@incirkuslari
@selcan07
@PembeHaatuun
@selenay4567
@blondewoman
@burcfree
@sedefomer
@asdfzxc
@pınareliff
@Nurbanunuzzz
@kezotoles
@cekicibağyaan
@Єναηєscєηcє-Sєlєη
@_WarisDirie
@Eda980
kızlar az geliyor neden az gelmiş korkuyormusunuz