Hepsinin sıradan olduğunu, yurtdışına çıkınca bizimkilerin insana benzemediğini söyleyenler, sürekli başka ülkenin kızlarıyla kıyaslayanlar, aşağıdaki kızların hepsi türk ve acaba gerçekten dediğiniz gibimi? Ve bu içeriğe ünlü/oyuncu koymayacağım güzelliğiyle şehrinde popülerleşmiş kızları koyacağım;
arrık bu önyargılarınızdan vazgecin, Türkiye dede çok güzel kızlar var, her şehirde çok çok güzel kızlara rastlamak mümkün...
harika güzelliğe sahip türk kızları var.. yok değil.. ama anlamadığınız şu... yurtdışında bu tip güzellikler sıradan kabul ediliyor ve bol bol var sokaklarda.. ülkemizde sayılıdır bu tip güzellikler.. ha şu var.. bizde özellikle kısa boylu minyon olup , yüzleri harika güzellikte olan kızların ülkesidir burası.. kızın yüzüne bakarsın oha dersin, güzelliğe bak.. saçlar falan... bebek.. ama bakarsın fizik yok.. yok derken.. yani ufak tefek vs.. ama burada örnekleri verilen kızların fizikleri türk değil avrupa genetik yapısı standartlarında.. yurtdışındaki herhangi bir erkek bunlar gibi pek çok kızla birlikte olabilir evlenebilir.. burada bu tip popüler ve parmakla gösterilen kızlar da genelde, malum tiplerle dolaşır :) bilmem anlatabildim mi..
Amerika'nin, Brezilya'nin ara sokaklarina girmemis insanlarin laflari onlar. Insanlari sadece internetten ilk cikan fotograflari ile degerlendirip Turkiye'nin icine curuk diyen gelismemis kisiler onlar.
Yurtdisina soruldugunda en guzel kizlar nerede diye, bizim kizlarimizi soylerlerken boyle konusmalari pek muhim degil
5
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen katılıyorum ve kız olmama rağmen yolda bile o kadar güzel kızlar görüyorumki.. diğer ülkelerdede güzel kızlar olabilir ama Türkiyede kilerin onlardan hiçbir eksi yanı yok
Güzel türk kizlari cirkin olan türk erkeklerine bakmayinca "aman zaten cirkindi" diyorlar diye bu 'türk kizlari cirkin' meselesi olustu. Ben sahsen pek türke benzemiyorum ama benzeyeni bulursaniz öpün de alniniza hurun beyler :D
Makyaj , photoshop güzelleri. Çek cumhuriyetinde 1 yıl yaşadım. 0 makyaj ve slav ırkı bembeyaz ve sarışın. 0 tüy. 0 kıl. Pürüssüz güzellik. Ve aşırı sıcakkanlılık... Bizim türk kızları gibi odun değil. İlk defa hayatımda kadın gibi kadınları tanıdım. Türk kızıyla yemin ediyorum %100 farklılık var... Pozitif ve negatif yönlerini saydığım bir yazım olmuştu. Çek kızı 100 Türk kızı 0 çıkmıştı sıralamada.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
tüy kıl diyorsunda burdada tüysüz kılsız sarışın nüfus çok ve bunların makyajsız halleride gayeta güzel o zaman ordan biriyle evlen aşağıladığın kızlarla ilgilenmek zorunda değilsin karşılaştırıyosunda sen çokmu mükemmelsin merak ediyorum
Zaten türk kızı düşünmüyorum şahsen bizde bulgaristan göçmeniyiz. Haliyle bizim gibi bulgaristan göçmeni biriyle evlencez. Haşa Allah korkum var , biraz fazla ileri gittim Allah affetsin ama dayanamadım soruyu görünce. Bak tüm içtenliğimle söylüyorum , sözüm sana değil bazı kızlar aşırı odun be türkiyede. En basitinden üniversitede bile kantinde bir kıza geçsin diye kapıyı tuttuğunda teşekkür bile etmeden odun gibi geçer... Üniversiteye gelmiş ama bir teşekkür kelimesini öğrenememiş... Oysa avrupada böyle değil yüzüne bakarak diyor bide , öyle savuşturarak değil. Yüzüne bakıp güzel bir gülümsemeyle teşekkür ederim diyip geçip gidiyo... Bu en basit örneği... Insan bazen saygı bekliyo böyle anlatabilyom mu?
genelleme yapıyorsun ama :) kaba davrananlarda var evet ama bu biraz toplumun gerikafalılığından dolayı ama her kızda öyle kaba olsaydı ohoo :D sıcakkanlı güleryüzlü kibar kızlarda var bu ülkede belki bu görüşün değişmeyecek ama senin tercihin umarım sevdiğin istediğin biriyle olur
Görüşümü anca gördüklerim değiştirebilir. Ben açık görüşlü bir insanım. Birşey derim ve onun arkasında durarım tamam ama o savunduğum görüş fos çıktığı zaman niye arkasında durayım ki? Bu zaman gösterir evet... Dediğim gibi konuyu görünce biraz içimdeki öfke dışarı çıktı , türkiyeye geldikden sonra yaşadıklarım aklıma geldi bu arada şu an türkiyedeyim nerdeyse 3 hafta oldu geleli. Neyse işte hepsi aklımdan geçince bende püskürdüm biraz yazımda... Kusura bakma sende , baya ağır giriş yaptım çünkü... Umarım sende doğru insanı bulursun mutluluğu yakalarsın :)
pazarcılar ön raflara güzeli arka tarafa çürüğü koyar ya, senin ki de o hesap. güzel türk kızı yoktur, olmaz diyen yok ki. % hesabı yaparsan bu fotoğraflardaki bayanlara biz sıradan ölümlülerin yolda rastlama & selam, para üstü verme & bir soru sorup cevap alabilme olasılığımız % 0,75.
Bizimkisi sadece moral bozmak yanii bir yandan haklıyız türk kızları cok abartıyorlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı ama yabancı ülkelerde öyle degill havalılar ama türkler gibi aşırı degil ordakiler 1 naz yapar burdakiler haca gidip gelsen nazı geçmez tiripi cekilmez
türk kızlarını yeren yabancı kızları öven tayfadan değilim lakin abl sen neyin kafasını yaşadın ya. türk kızlarının arasındada çok güzeller var ama orana vurduğunda bizde %1 ya da %2 siz bunu neden kabuk etmek istemiyorsunuz :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
o kadar az değil yaşadığın şehirlere bağlı o gerçekten ben artık çirkin kız bile göremiyorum normal ya da çok güzeller var çirkinlerin neslinin tükenmeye başladığını düşünüyorum :D
Ya siz anlamıyorsunuz galiba mesele güzellik değil hayatım yerli yersiz gereksiz tripleriniz :) bunun yüzünden neleri kaybediyorsunuz bir bilseniz? Seni seviyorum dersin trip atarsiniz Çiçek alırsın trip Telefonu 2 dk geç acarsın trip Mesaja geç cevap verirsin trip Şunu yapalım olmaz bunu yapalım olmaz eeeee bizde yabancılara gidiyoruz asil mesele güzellik değil tatlım unutma
ha birde insan iste elde edemedigi seyi cok kotuler, bence burda iste turk kizlarina cok sovup sayanlar gercekte bir kiz bile yuzlerine bakmadigindan oyleler.. caresizlik
Fotolardan dolayi demedim ayrica bakmadimda. Gercekten turk kizlari herseyin en iyisini hakediyor. bir kere bizim kizlarimiz duygusal ve kibar o yetiuo.
Tiplere baksana bir kız birinin ilgisini çekmeye çalismasa niye bu kadar uğraşsin kusura bakmayında bizim kizlarimiz hep özenti ilerleyen zamanlarda seks i dogal birşey gibi gorup yapacaklar ne namus kaldi ne baska bisey bir kız guzelligini birini bastan cikartmak icin kullaniyorsa or.. pudur bu herkes için ayni
En İyi Cevaplar