Not: Göz renginizin sizin hakkında çok şey anlattığını test sonuçlarını okuyunca anlayacaksınız. Testin objektifliği açısından sonuçlara bakmadan çözmeniz tavsiye edilir
-Hangi göz rengine sahipsin? a. Kahverengi b. Ela c. Mavi e. Yeşil . . . . .. Eğer a dediyseniz: Siz kahverengi gözlüsünüz demektir.
Eğer b dediyseniz: Siz ela gözlüsünüz demektir.
Eğer c dediyseniz: Siz mavi gözlüsünüz demektir.
Eğer e dediyseniz: Siz yeşil gözlüsünüz demektir. Evet bir testimizin daha sonuna geldik eminim sonuç sizi şok edecek kadar yüzde yüz doğru çıkmıştır. İyi akşamlar.
Güncellemeler
+1 yıl
EDIT: D HARFİNDEN NEFRET EDERİM.
Göz renginizin sizin hakkında ne anlattığını gösteren kişilik testi, şok olacaksınız?
Hangi cinsiyete sahipsiniz şok olacaksınız okuyun öğrenin. (soruyu sorana özeldir)
A) Pussyniz var mı? B) Pipiniz var mı?
Cevabınız a ise aslında pipiniz de var bir yerlerde gönül rahatlığıyla 31 çekebilirsiniz. Cevabınız b ise aslında pussyniz var gönül rahatlığıyla kendinizi zühebilirsiniz. :)
Ben de internette gezinirken bunun gibi bir çok kişisel gelişim mi denir seminerlerine videolarına rastladım, hiç sıkılmadan izleyebileceginiz ve bir şeyler kazanabileceginiz konusmalari var. Ahmet Şerif İzgören. Ben teşekkür ederim vakit ayırıp izlediginiz icin.. @HardPlay
En İyi Cevaplar