Dudaklarım çatlıyor. Bana öpüş diyorlar. Öpüşünce dudak çatlaması geçer mi?
Cevabın nedir?
hayır o öyle değil sevgilin vardır sürekli öpüşürsünüz her gün yada gün aşırı.sonra birden kestiniz diyelim yada ayrıldınız evet dudakların çatlar.ama normal birinin dudağı çatladığında öpüşmek bir işe yaramaz.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 857 cevap paylaştı. alakası yok. adam gibi bir dudak koruyucu krem al ve mümkün olduğunca çok su iç, tek çözümü budur.
30 Yorumla
+1 yılFito diye bi krem var eczanelerde bulabilirsin dudak çatlamasına bire bir.Öpüşme filan ne uğraşıyosun :D
45 Yorumla
Soran+1 yılBen doktora gittim bepantene vardi.Onuda sürdüğüm halde çatlıyor.Senin bu bahsettiğin kremi her zaman mı sürmek gerek?Ben kalıcı bir çözüm arıyorum
- +1 yıl
dudak çatlağı dudak kurumasından olur.bu kremi bir iki gece kullanırsın sonra hemen geçer.ama yine oluyosa bi dudak nemlendiricisi sürceksin.
Soran+1 yılHımm.Sağol bir de bunu deneyeyim.
- +1 yıl
Kesinlikle dene.Bide şu meni olayına inanma :D
Soran+1 yılOk.Teşekkürler.
Bepanthene adı verilen kremi kullan.Çatlak nem oranının düşmesinden kaynaklanır
26 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyorum şuan ama hala çatlıyor.Şuan bir yandan dudağım kanıyor onu kontrol altında tutmaya çalışıyorum bir yandanda sana cevap yazmaya.
Soran+1 yılÇok fazla su içmem.Yemek yerken çok içerim 2-3 bardak.Onun haricinde günde bir bardak zar zor.
- +1 yıl
Şeker ölçümlerin yapılsın ve nemlendirici krem kullan geçecektir
Soran+1 yılBen kendimi bildim bileli böyle.Şekerle alakası var mıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
14Cevap
+1 yılbunada inanlar olabiliyor ya :) agizimizdaki tükür catlamayi cogaltir azaltmaz! bunu söyleyene allah akil fikir versin :D eczaneye gidip ilac al sür...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) Güldürdün beni :)) sende hep gül.. Bir sürü dudak kremleri var piyasa:D:D
10 Yorumla diyelim geciyor ama öpusecek biri varmi önemli olan o:)
40 Yorumlanivea lip care kullan.
olurya her catladiginda belki opusecek birini bulamayabilirsin.
Sana opusmeni soyleyenlerede bunu onerebilirsin.30 YorumlaO işin esprisidir. Alakası yok.
Asıl açık havada öpüşmek dudakları çatlatabilir. Sonuçta açık hava dudaklar olucak ıslak , bir rüzgar çıksa o ıslak dudaklar yandı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artık bunca kremler varken neden bununla uğraşacaksın ki kremler iyi gelmiyorsa diş fırçasıyla fırçala dudaklarını iyi gelebilir
10 Yorumlaİlk defa duyuyorum kim tavsiye etti sana dudakların çatlıyorsa öpüş falan diye umarım hekim tavsiyesi değildir.
23 Yorumla
Soran+1 yılDeğil.Çevremdekiler diyor.Biz öpüşüyoruz bizim çatlamıyor diye.
Soran+1 yılPeki.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Koca karı hurafeleride değişti arkadaş her sağlık sorununu cinselliğe bağlıyorlar .
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyen 20'li yaşlarda.
yok be ne alaka...utanmasalar meni sür iyi gelir diyecekler...eczanelerde bir sürü krem var al birini kullan...ve bol su tüket...
14 Yorumla
Soran+1 yılO meni olayını diyende var.Yüze sürdüğünde yüzü pürüssüz yapıyormuş diye.Dur ben bunuda sorayım.
Soran+1 yılEvet onu diyorum.Doğru mu?Var benim çevremde biri evlenince sürücem diyor.
ısırarak öpüşünce kanar sadece...çatlamaz çatlamaya iyi gelir :)
10 YorumlaVay uyanık vay öpüşmekle dudak çatlaması gecermi, geçmez tabi hatta artabilir
00 Yorumla... Öpüştüğün kişi,dudaklarına koruyucu krem sürmüşse işe yarayabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki geçiyor. Mesela benim dudaklarımın böyle tedavi edici bir etkisi var. Sürekli öpüşme seansları düzenleyerek hastalarımı tedavi ediyorum. İstersen sende benim hastam olabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAlmayayım.
+1 yılheheh hiç böyle saçma bişey duymadım
ozaman bi tarafın çatlayıncade şey .. yap geçer mi diyecekler :D10 Yorumla
+1 yılAkılı hakikatten dağıtmışmı yoksa isteyenmi almış .Sen büyüksün .
00 Yorumladiyen kişi kafa bulmuş yok böyle birşey su iç fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. saçmalıyorlar, bunun için kremler var onlardan al.
10 YorumlaAllahım daha neler duyucaz..:=))
10 Yorumla
+1 yılGeçer tabi hele ben öpünce
00 YorumlaDaha çok çatlar öpüşme sen :)
10 Yorumlailk kez duydum :)
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin-kızların opüşmek bahanesidir bu genelde
00 Yorumlanitrogine dudak kremi o geçirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltedavinde yardımcı olabilirm :D
00 Yorumlabiri şaka yapmış.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 879 cevap paylaştı. bol bol su iç.
10 Yorumla:))))) Onu diyen kim
06 Yorumla
Soran+1 yılAblamın arkadaşı.
Soran+1 yılbayan.
Soran+1 yılLezbiyen değil.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026