anlıyorum hava sıcak dıye gıyıyorsunuz belkı bu mını sortları etklerı ama bu sızı cogu erkegın gozunde cınsel obje yapıyor uyanın artık meseleye !! diyecekler bakmasın kendıne hakım olsun sen g.. acar gezersen bakarlar sana anam hemde hayallerı suslersın bazen tuvaletlerde. peki sizce?
Açık giyinen kadın kul hakkına girer. Çünkü erkeği günaha sokar. Ama erkek de ikinci bakışı yaptığı zaman günaha girerEvet kadınların cehennemde daha fazla olmasının sebeplerinin başında tesettür sorunu geliyor. Bir kadın ve bir erkeği düşünün karakterleri, ibadetleri hep aynı ama erkek dışarı çıktığında kıyafetinden dolayı günaha girmezken, kadın örtülü değilse günaha giriyornur suresinin 31 ayetine degindim arkada acik giyinenleri gordum benim rabbim ortunmeyi emretmedi benim peygamberim emretmedi mi benim dinimin emri ortunmek degilmidir benim peygamberimin hanimlari kizlari ortunmediler mi kadinin eli yuzu haric her tarafi avret yeri degilmidir ee havalar sicak ne yapalim diyen bir kiz cocugu oldu 8 ya da 9 yaslarinda guzel kardeslerim boyle giyinerek kendinizi taa atesin ortasina atiyorsunuz ates sogukmu sanki yapmayin Allah askina yapmayin uy. Kurani kerimde: deki cehennem atesi daha şiddetlidir.. buyuruluyor
Şort giymeyi seviyorum ama bu kadarı da abartı bence kendimi aşırı miniyle rahatsız hissederim ya şort giyilmez biyerde bişi yok ama belli bir ölçüsü olmalı bence
valla bna gore toplumda anöatgın tarzda tuvalette vakit geciren bir erkek olmaıgım için beni rahatsız etmeyen goruntuur hatta ben onlar tanısırım varlikları benim için candır baskları hayal eer 31 ceker :)
sız olmasnız ya da senın gıbı dusunenler napardık biz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
emın ol aksıını yapmak daha kötü bir durum 31 cekerek cehenneme gıtmezsın ama zınayla gıdersın ve ayrıca senınde kız kardesın varsa onunda yapacaklarını bır dusun ısterim ;)
Tuvalette boşuna zaman harcıyorsun direk dik dik bakacaksın açılanda bak diye açılıyor sıcaktan yanmak bahane ona bakarsan kışında giyiyorlar titremek pahasına soruyorum kışında yanıyormusunuz
Bunu kendileri de biliyor zaten. Dünyada hiç erkek olmasaydı şort veya mini etek giymekten vazgeçecek kızların sayısı %83 azalacağını iskoç bilimadamları açıklamıştır.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
lim adamlarınında hiç işi gücü yok arkadas nerde b... tan bişi var onun peşindeler :D
Çok saçma konuştun. Kusura bakma kimse ne giyeceğini sokaktaki adama sormak zorunda değil. Bakmana karışamaz bunu göze almıştır ama sen ona laf atamazsın bu senin hakkın değil kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsın rahatsız da edemezsin öyle ya da böyle .
En İyi Cevaplar