Küçük göğüslü kızlar nasıl sizin için? İtici bişey mi bu? Yoksa severmisiniz? Veya şöyle sorayım. büyük göğüste ne buluyosunuz?
Cevabın nedir?
herkez bir beğeneni vardır , insanları tek 1 özelliğe göre değerlendirmemek gerekir.. insan olmak gerek! genelde büyük sever erkekler, bu psikolojik birşey belkide ama olmazsa olmaz diye birşey yok. Çoğu salak neden büyük sevdiğinide bilmez sadece öyle duymuştur öyle ister kendi aklı olmayan Maymun gibi.. göğüsleri dana göğsü gibi olmayıp hafif küçük olan ama başka yönlerden birlikte olduğu insanı delice kendini sevdirecek kızlarda var kesin. Bu durum erkeklerdeki büyük küçük mevzusu gibi tercih meselesi :-) çoğunun küÇÜKtür :-) Büyük isteyenler KüÇÜK halleriyle boylarından büyük işler yapmaya çabalamaktadırlar. Büyük isteyen Büyük olmalıdır KüÇÜK değil !
12 Yorumla
Soran+1 yılevet toplumda öyle bir mantık oluşmuş kii bikini giyerken dalga geçicekler diye korkar oldum.
En İyi Cevaplar
+1 yılAh siz kızlar ne zaman vazgecıceksınız sizde olmayanı güzel görmeye emin ol şimdi büyük gögüse sahip kızlarda sıkayet eder sekılde görüş bildiricekler bu soruna ☺️
410 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :D etsinler bende büyük gögüslü kızları şikayet ediyorum :Dddddd
- +1 yıl
Öyle şikayet degıl durumlarından şikayet ediyolsr ☺️
Soran+1 yılondan bahsetmiştim :)
- +1 yıl
Ne kadar küçük olabilirki bir göğüs 😁😁
Soran+1 yıl75i birazcık daha büyük olsa dodurucakmış gibisinden :D
- +1 yıl
Hiç sarkmıyacak ve sütyen kullanmasa olacak cinsten yanii ☺️☺️
Soran+1 yılyok bee sütyensizde kötü oluyo
- +1 yıl
Olmaz ya kucuk bı volkan havası olmuyomu ucları sıvrı isee ☺️☺️
Soran+1 yıloluyo ya küçük ama dolgunbide sivri
- +1 yıl
Ne biliyim anlattığına göre ne güzel ya işte diyesim geldi ama bilemedimm 😃😃
- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük göğüs aşırı itici. Et yığını gibi onu geçtim sonradan sarkıyor bacağına kadar. Süt ticaretine girmek isteyen büyüğünü alsın asjs
43 Yorumla- +1 yıl
işde tipik küçük göğüslü kız yorumları:))
- +1 yıl
Bence EİG seçilmeli djdjdj :D
Soran+1 yıldimi kız emzirince ideal kıvama gelir işte :dddddd
+1 yılSert ve dik göhüsler çok iyi küçük göhsüde büyütürsün canım ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılçare silikon :d
- +1 yıl
Hahahaha aynen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
74Cevap
ne göğüsü ablacım ya sütmü alacaz sağacaz mı allah karaktere zeval vermesin
70 YorumlaMiniklerimle mutluyum.. Küçük göğüs sevmiyorum diyenler penislerin çıkarsın herkes once kendisine baksn
21 Yorumla- +1 yıl
Haha güzel yorum fakat sorun yok baktım gayet yeterli hasdjsajdas :D yine de önemli değil bu boyut meselesi sen daha önemlisin seni seven sana baksın oraya değil ;)
Herkesin ayrı bir güzelliği var kiminin karpuz gibi göğüsleri var ama çirkin görünüyor kimininde küçücük göğüsleri var ama yakısıyor tatlı görünüyor. Ben ayrım yapmıyorum güzel görünmesi önemli
10 YorumlaBazen avucu sığsın yeter dersin. Bazen de avucumdan taşsın fışkırsın dersin. Şahsen ben avuca sığsın yeter diyenlerdenim.
00 Yorumla
+1 yılItıcı degıl de kucuk cekıco gelmıyordr bence anne ıc gudusu dogurganlık oluyor buyu gogus algısında
10 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Küçük , büyük fark etmiyor aslında. Önemli olan formda olması.
00 Yorumla
+1 yılİtici hiç bir yönü yok :Büyük beden göğüslerden daha güzeller bana göre
00 YorumlaMeme yoksa yüz olsun yüz yoksa popo olsun ama biri guzel olsun kanka asdfs
18 Yorumla
Soran+1 yılkanka meme hariç herşey var :D götü squatla büyüttük burnu yaptırdık dudaklar güzel gözler güzel kirpikler kaşa değiyo elmacık kemikleri belirgin daha napim memelerim kan ağlıyo her gün :d
Soran+1 yılhemde nasılll özgüvenim yerine geldi artık gülerken ağzıma girmiyo :D
Soran+1 yılbebegim iyi araştır en iyi doktoru bul araştırmaya girersen bulursun. buldun bir doktor diyelim git ondan bilgisayardan daha önce yaptığı burunların fotoğraflarını göstermesini iste. içine sinerse yaptır. benim kararımla ameliyat oluşumun arasında 24 saat yok :D ve korkma hiç zor bir ameliyat değil. gerçi ben sadece burun ucu oldum kemiğim çok şükür güzel
- +1 yıl
Bunlardan sonra ne onemi varki 😜
- +1 yıl
Yahu sende hepsi var ki 😘😂 @Jezzzz
Tam yuregime bastin o kizlara bayiliyorum cunki cok cekici guler yuzlu cok ince oluyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden vardın bu kanıya :D
valla sahsen bende anlamıyorum ama benim tercihim küçük
10 Yorumla
+1 yılbir gogus kizi giderli veya itici yapmaz ben tum pakete bakarim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkım diyor büyük gögüs güzel diye, küçük gögüslerde güzeldir, yüz güzelse kişi tatlıysa daha ne, elini attımı avucuna gelir
06 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya %50 küçük %50 büyük dedi :d
Cevap sahibi+1 yılbence olaya nerden baktıgın önemli, karşında bir güzellik oldukdan sonra küçük olsa bile bana büyüleyici gelır, küçükler daha iyi kavranılır
Soran+1 yılheralde şey diye düşünüyorum küçük göğüsü hemen kavrayabiliyolar ama büyük göğüsü hemen kavrayamıyolar buda onlarda cinsellikte hırslandırıyo ve hoşuna gidiyo?
Cevap sahibi+1 yılbence alakası yok, küçük gögsü kavradğın zaman kaeşındakı bayana vereceğin zevkı bır düşünsene, o zevkle bayan karşısındaki erkege ne zevkler verir :D
Soran+1 yılzevk almıyorum hemen kavradığında şahsen
Cevap sahibi+1 yılhemen kavramıyacak zaten o da sanatçının sanatı :) yavaş yavaş başlayıp... :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaldırlar kalın değilse koca bir kalça yoksa hiç tahrik etmez
erkek et kalça göbek görmek ister. löp löp olan şeyler bizi tahrik ediyor.05 Yorumla
Soran+1 yılPopom gayet büyük ama göğüslerim çok küçük?
Cevap sahibi+1 yılşahsen büyük poposu varsa sevgilimin bacakları yani üst tarafta zayıf değilse küçük göğüs sorun olmaz. yerim :D
Soran+1 yılbelim ince popom büyük bacaklarımda ince yani çok kalın değil
Cevap sahibi+1 yılbacaklar çok ince olmasın da sorun değil. ee ne zaman sevi yani tanışıyoruz :D :D
+1 yılben çok büyük göğüs sevmem minyon kızın göğüsleri yeter bana ama illada büyütmek isterse formülü var sıkıntı olmaz
00 YorumlaDiğer konusunda 401 cevap paylaştı. çok kucuk olmıcak cok buyukte olmıcak ele avuca gelcek. göğüsler buyuk olunca farklı oluyor ama ele avuca gelcek işte
00 Yorumlaciddi anlamda bazen hos olabiliyor kücük gögüsler, bence itici bir tarafi yok
12 Yorumla
Soran+1 yılne kadar küçük?
+1 yılya büyükte, küçükte güzel ikisi de olur yani o kadar da önemli değil sonuçta ama söz konusu bacaksa uzun olacak
00 Yorumlasevmem büyük göğüs görüntü haz dokunması haz helede tokatlaması uçları sivri ve büyükse hele parmak uçlarınla ezmek vuvvvvvvvvvvv
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük daha çekici, görüntüsü daha hoş daha güzel ve bana daha çok zevk veriyorlar
00 Yorumla
+1 yılFark etöez benim için ben davranışına karakterine bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfark etmiyor ya aslında sonuçta işin esasını baz alarak cevap vericem çoçuğumu ilk altı ay besleyebilecekse gerisi pekte önemli değil (şahsi olarak cevaplayacak olursak ucu/başı buyukse yeterli) :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük göğüs çekici oluyor bir de sarkık değilse fena çekici oluyor :D
00 Yorumla
+1 yılMeme memedir küçük büyük fark etmez
Memesi olsun yeter 😆00 Yorumlaküçük göğüslü kızlar daha güzel oluyor. o yüzden küçük göğüslü daha iyidir
00 YorumlaBence çoğu erkek büyük göğüs sever çoğu itici buluyor benimkilerde küçük beğenmiyordu en sonunda ayrıldım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk goguslu kizlar vucuduna orantili ise guzel duruyor kalcasi buyuk gogus kucuk ise absurt ama orantili ise super
00 YorumlaFiziğine orantılı olsun yeter boyutu bu kadar önemli değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldik ve diri olmadıktan sora büyük göğüsün hiç bir ayrıcalığı yok, büyük dediysek anane göğsü değil :D sarkık olucagına ufak diri olsun ama 80den aşağıda kurtarmaz :D
00 Yorumla
+1 yılBence küçük göğüs itici. Büyük göğüste itici. Normal olması lazım, orta derece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüs her zaman süperdir. Hem emmesi daha hoş olur bebeğim
00 Yorumla
+1 yılkucuk goguslu kızlar hosuma gıdıyor ama buyuk goguslulerde daha bı seksı duruyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmeme olsunda diyosun :D
- +1 yıl
aynen ama buyuk goguslu kızlar ılıskı esnasında cok ıse yarıyor bılıor musu buyuk goguslu olanlar sen anladın ne demek ıstedıgımı :D
+1 yılHersey göğüs mü? Ortalama bir büyüklük gereken zamanlarda yeterli gelir.
00 Yorumla
+1 yılKüçük gögus sevenlerde var büyük gögus de
20 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. büyük göğüs bir kere yastık gibi iyi olur
20 Yorumla- Diğer konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük göğüs erkek gibi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılağlattın...
- +1 yıl
Ama sende bende büyük göğüslü kızları şikayet ediyorum demissin bende sende aglattın beraber aglayalım :o
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük göğüsler heyecan vericidir, avuçlarsın sıkarsın ağzına alıp emer yalarsın, pnsi arasına sıkıştırır skrsn
00 Yorumla- Diğer konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü be :D ama yüzü güzelse sorun yok
10 Yorumla
+1 yılseverim. tercih ederim. küçük ve ayrık.
00 YorumlaKucuk cicisliler kardasimdir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,8b cevap paylaştı.
+1 yılKucuk severim 😊
22 Yorumla
Soran+1 yılama ne kadar küçük? :D
- +1 yıl
Seninki ne kadar :)
Küçük ama dikse güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılsarkmayacak kadar küçük :D
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. küçük göğüslü kızlar ölmeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılvur dedik öldürdün
+1 yılYüz güzelse kesinlikle problem teşkil etmez
010 Yorumla
Soran+1 yılhahahha kurtardık :d
- +1 yıl
senin bu yüzlerden alıp veremediğin nedir :D
- +1 yıl
@kaptanamerika55 ya ilişkiye girdiğin esnada yüze bakmıyor musun dudakları öpmüyor musun gargamel gibi bir burna sahip garip bir yüz hattına sahip birisi ile ilişkiye girerken aldığın zevk okey de gözlerin ağlar
Soran+1 yılkız fizğim güzel yüzümde güzel hiç mütevazi olamıcam da meme yok ya
- +1 yıl
cinsellik göreceli dostum ama konumuz bu değil :D yüz diye tutturmuş tamam sana murat bozun 1.70 halini verelim
Soran+1 yıl@kaptanamerika55 valla gidip burnumu dudaklarımı kaşımı gözümü yaptırıcağıma bir silikon taktırırım daha iyi :D
- +1 yıl
@kaptanamerika55 benden uzun kurtarıyor hala arkadaşım 😂
- +1 yıl
bu da mı gol değil
- +1 yıl
@kaptanamerika55 değil :): bebeğim silikon taktır ama o sadece açıkken dikkat çeker, herkesin görüşü kendine de ben arkadan baktığımda güzel bir popo önünü döndüğünde küçük dudak kötü bir burun kötü yüz hatta görmek istemem der bu konuyu da burda noktalar iyi geceler dilerim 😌
Soran+1 yıldiyorum ya yüz kurtarıyoda meme yok meme :DDDDDDd yüzden kurtarıyoruz Allahtan ya 5-6 ameliyat geçirmek durumunda olsaydım :D
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küçük göğüsler seviyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim için göğüs ikinci planda, döt olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılMemeyi buldular da büyüğünü mü arayacaklar
00 Yorumla
+1 yılBence Büyük göğüs = Kadın.
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma yaaaaaa
- +1 yıl
Malesef benim için bu şekilde canısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar küçük elini dolduruyomu
02 Yorumla
Soran+1 yıldolduruyo o kadar da değil :D
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman elden taşmasın zaten
bununla ilgili bir bence yazdım :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük olması biraz itici.
00 Yorumla Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Popularity güzel olur nedense
00 Yorumlabizde az olan/olmayan dikkat çekiyor.
00 YorumlaEle avuca gelsin yeterlidir
00 Yorumla
+1 yılBoyun kisa yuzun de guzel mi 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılyok boyum kısa değil ortalama bir boyum var işte. herşey varda meme yok :D
- +1 yıl
Meraklandiryosun 😀
Soran+1 yılmeraklan :Ddddd
- +1 yıl
Bide gorsem 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafam kadar olan gögüsler itici bence
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya bencede :dd
Cevap sahibi+1 yılaynen
küçük ve dik olacak böyle tadından yenmez
+1 yılBüyük göğüs kötü sarkar küçük daha avantajlı
00 Yorumla