Valla genelde moda diye yani üstüne ne giysen yakışıyor şişmanıda giyiyor zayıfı da, ama bazı hemcinslerim o kadar dar giyinip üstlerine Kısacık tshrtler giyiyor ki acaba neden bu kadar baktırmayı seviyorlar, ben bile normal olarak bakıyorsam erkekler nasıl bakmasın yani, biraz edep yahu , sonra baktı oluyor ben çök kız biliyorum ki sırf dikkat çekmek için orasını açan lafta coooool olmak için mesela:) ortamında göre giyinmek bence çok önemli..
22 Yorumla
Soran+1 yılsen var ya ıste harbı kızsın yalaka olmayan dogruları konusan neyse o olan hepsını soyledın ıste aradıgım dusunce tarzı bu kızda gerceklerı konusan en ıyı cevabı secmesem senı secerdım cok guzel yazmıssın ellerıne saglık.
En İyi Cevaplar
En azindan kafayi kapatip götümüzü acmiyoruz.
Ben dar giyinenden ziyade kapali olup dar kot giyenenlerden daha cok tahrik edici oldugunu dusunuyorum Üstü iran altı bodrum masallah
siz ilkin onlara bir göz atin.33 Yorumla
Soran+1 yılya cok cok dar gıyenler kılosuda az olan sısman degılde hanı onlar cok dıkkat cekıyor uzun uzun bakıyorum demedım ama bı tahrık olayıda var ıste. kapalılara ben hıcbır sekılde bakmıyorum ya.
Soran+1 yılya zaten oturup onları ızlemıyorum yoldan gecıyor mesela o bana bakarken degıl onun rahatsız olmayacagı gormedıgı bı anda bakıyorum dıkkatımı cekıyorsa eger. aynen uzun gıyene nıye laf edeyım ortada olanlara dıyorum tahrık edıyor dıye.
Haklısınız, Malesef İnsanlar Nefslerine Yenik Düşmüşler, Allah Kapanmayı Emretmiştir Fakat Bazı İnsanlar Açılıp Saçılmıştır Batı Özentisi Olmuştur Günümüz İnsanları, Açık veya Dar Giyiniyor Diyede Bakmamalıyız Yüce Allah Buyuruyor ki; (Ey Resûlüm!) Mü’min erkeklere söyle; gözlerini (haramdan) sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar! Bu, onlar için daha temizdir. Şübhesiz ki Allah, (onların) yapmakta oldukları şeylerden hakkıyla haberdardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılkardes cok guzel yazmıssında zaten bende durup dıkılıp bakıp rahatsız etmıyorum ıcten bır dusunce ıste bazen oluyor sureklı olan bırsey degıl bugun yolda yururken başıma geldı onun uzerıne yazdım da mılet hep abazlık vs gıbı yanlıs anladı konusuyu anlatamıyorum da.
kız dar kot giyiyo erkek bakıyo kız diyo ay ne bakıyosun ulan gerizekalı sen doğru giyin vücut hatların belli olmasın ondan sonra erkek sana bakarsa erkek suçludur ama sen dar kot giyersen erkekler bakar tabi erkeğinde bakmaması gerekiyo ama kızın da vücut hatlarını belli etmeden giyinmesi gerekiyo
32 Yorumla
Soran+1 yılsonunda bı tane korkusuz adam cıktı yalaka olmadıgın dogruları soyledıgın ıcın tesekkurler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılValla ben normal kotla altımda ince kapri yinede rahat edemiyorum onlar yok pedidir yok taytı osu busu nasıl bide o dar kotlarda rahat ediyorlar ben anlamıyorum:D
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D dostum yapıştıyorlar bıde ya sıs sıs duruyor tahrık edıcı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsteyen istediğini giyer. Sizin gibiler yüzünden zaten bu hale geldik. Sanki dar giymeyenlere bbakmîyorsunuz. Sorun kıyafette değil zihniyette. Kadınların kıyafetlerine karışma hakkını kimse vermiyor size. Onun için susun da adam sansınlar.
78 Yorumla
Soran+1 yılsen hıcbırsey anlamamıssın guncellemeyı oku.
Cevap sahibi+1 yılKızlar tahrik edici olduğunu biliyor mu okumam gereken?
Kızların neden giydiğinden ziyade erkeklerin neden bir pantolondan tahrik olduğunu sormak lazım.
Soran+1 yılya yapma bu kadar ya karşına kaslı bı adam koysalar bakmaz mısın bu kadar basıt dusunmeyın allah askına gıdıpte kadına tecavuz mu edelım onu bunu mu dıyorum bu kadar basıt dusunmeyın ınsanız bız ınsan bızımde hıslerımız oluyor bu sekılde durtulerımız var ve tetıkleyen şeyler goruyoruz bunu anlamamak cok mu zor.
Cevap sahibi+1 yılKaslı bir erkekeğe bakmak? Yani gerçekten komik geliyor bana. Ben niye birileri tahrik olacak diye özgür giyinemiyim. Ki zaten dar giyinmesine gerek yok. Norml giyinsek bile erkeklerin göz hapsine mağdur kalıyoruz. Bu da demek oluyor ki mevzu kıyafette değil.
Soran+1 yılKARDESIM SANA GOZ HAPSINDEN BAHSETMIYORUMMMMMMMMMMMM. NEYI ANLAMIYORSUN HAZ ALMAK HAZ ICTEN BIR HIS OTURUP SANA BAKMAKTAN BAHSETMIYORUM SENIN RAHATSIZ EDECEK SEKILDE DEGIL ICTEN DUSUNCE BU KADAR DUSUNCE SADECE OF NEYSE SAOL YORUM ICIN ANLAMIYCAKSIN SEN BENI.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım bu kaçıncı deyişim. Kadın dar giyinmese de bakıyorsunuz. Mevzu kadının giyinişin de değil.
Soran+1 yılya ben kendı durumumla ılgılı yazdım onlar benı ılgılendırmez..
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle giyinirim bu bayan bu seggil giyinir, o bayan oseggil giyinir. Herkesin hayatina kimse karisamaz ^_^
31 Yorumla
Soran+1 yıltamam karısmıyom tahrık edıcı ama yanı onu belırttım kızlar farkında mı bunun dıye :D
La biz ne giycez herşeyden etkileniyonuz? Dar kotun nesi bakılıcak gibi ki?
25 Yorumla- +1 yıl
Sokaga cikma yasagi var kadinlara duymadin mi :D ahahahahshs
Soran+1 yılsenın gıbılerının dırek yuzune bakılır masallah :D ama söyle bısey var kot ya daracık arka tarafını bız erkekler bılırız dıkakt cekıyor ıste anla yanı gercekten bak tahrık edıcı ben gogus dekoltesınden cok olmam öyle ama aşırı dar gıyenler tahrık edıyor ne var bunda ya
- +1 yıl
Mallari taksaydik ohoooooo coktan intihar ederdik. Hayat senin hayatin kimse karisamaz
Soran+1 yılya napalım kaslı erkek koysak karsınıza bakmıcak mısınız sızde basıt dusunmeyın sunu ya
Nakadar aptallar var burada bee tabi tahrik edici olabilir bende soruyorum neden giyiniyoruz diye kendime giyiynmesek:D
131 Yorumla
Soran+1 yılismin bile arapça :D evett
Soran+1 yılAllahım ya aynen döv valla sana benden destekk saclarını başlarını yol :D
Soran+1 yılsenın canın sağolsun :D :D
Soran+1 yıloff :D :D
Soran+1 yılcanın sağolsun dedım sağ dıyorsun ne dıyım ya :D :D
Soran+1 yılkafamıda allak bullak ettın :D :D
Soran+1 yılben daha sıcak çkolata yapıcam ya
Soran+1 yılsen nerdesın kı? yok be nolcak sıcak ckolata bu napabılır :)
Soran+1 yılaa orda bı saat erken dogru. ama o bıraz sabah kacta kalkcagınada bağlı :D
Soran+1 yılvay namazda mı kılıyon
Soran+1 yılhahah yardımı olcaksa olur :D muhabbetın cok hosam gıttı ya baktım sımdı de mesaj atma kapalı galba sende dedım belkı sonra mesaj atarım :D
Soran+1 yılspora başladım tekrar yaza kadar erken uyumam lazım bu son gec yatışlarım zaten :)
Soran+1 yılaa orda tatıldı dımı yumurta tatılı mıydı neydı paskalya mı ne :D
Soran+1 yılstaj mı sağlıkcısın galba
Soran+1 yılhıı anladım
Sen tahrik oluyorsun diye onu da mı giymeyelim :/ Yakında çarşafa gireceğim ://
17 Yorumla- +1 yıl
Onlada tahrik olurlar yapma :D
Soran+1 yılya sacmalama ben öyle demek ıstemıyorum guncellemeyı oku ben tahrık oluyorum hep gıyın bana göre :D kızlar bunun bılıncınde mı gıyıyorlar dıyorum
- +1 yıl
Ahahahahah evden disari kafani uzatma cok tahrik edici :D bizim millet ne geri kafali ya. Kızların orasina bakmazsan gormezsin ki kimse sana sorcak degil ki.
Soran+1 yılklavyede boylesın dısarda da boyle ol o zaman.
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne yalan söyleyim tayt ve dar pantolon giyen kızlar beni bile tahrik ediyor ister-istemez elimde degil zaten bide to dar pantolon giyen kızlar daha fena...
22 Yorumla
Soran+1 yılbunu anlamıyorlar ıste aynen öyle
+1 yılTbki giyerm erkklerin gorusu onemli değil benim icn
22 Yorumla
Soran+1 yılpeki canım
- +1 yıl
Inemli degil
Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Ben şahsen gözümü kapatıyorum sakınlıkla bakmıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa normale bisi dememde dar giyinen ya da gobegini acan kasigina dovme yapan simdi artistlik yapmasin amaci belli
12 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkekler yalakalık olsun dıye neler neler dıyor dıger yorumlara bır bak ben böyle bırsey gormedım ya
Cevap sahibi+1 yılO erkeklere varya sonunu sölim heerkesin altina girmis kadin cikicak iste bu enayileri bulucaklar en sonunda evkenicekleer erkek orospusuda kotu ya
bir deney yapılıyo
kara çarşafa 2 erkek giyiyor yolda yürüyor 2 erkek bunlara arkadan bakıyor
olan giyide değil kafada
bugün şubede oturan kızın eteği kalçasına sıyrılmış kısalıktan dikkatimi çekti o kadar uzunca bakmadım bile01 Yorumla
Soran+1 yıluzunca baktım dedım mı? ya ıcten bır dusunce hazdan bahsettımde bızım mılletımız olayı abazalıga vs vurdugu ıcın gene bı b*k konusulamıyor yorum ıcın tesekkurler uzatmaya gerek yok.
+1 yılDar giymeleri güzel. Ama beni tahrik edici duzey de değil
10 Yorumla
+1 yılBen artık bir sey diyemiycem böyle sorulara
11 Yorumla
Soran+1 yılya nıye ya
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu onlarda değil kendinde ara.
16 Yorumla
Soran+1 yılonlarda sorun aramıyorum tahrık edıcı dıyorum ne var bunda
- +1 yıl
O zaman kızların neden giydigini neden soruyosun ortada bir sorun aramiyosak?
Soran+1 yılsorun arıyorum demedım kı dıyorum kı kızlar tahrık ettıgının farkında mı? of sankı kufur ettık nıye anlamıyorsunuz
- +1 yıl
Eminim degillerdir kota bile tahrik olan insan olcagini dusunmemislerdir
- +1 yıl
bir farkı yok
- +1 yıl
Vücut hatlarinin belli olmasi tahrik olmak için geçerli bir sebep değil en azından kızları suclayamaz şu bakış acinizi azıcık değiştin.
Nefeste almayalım bence. İyice abarttınız^^
44 Yorumla
Soran+1 yıltatlım gıyınme demıyorum gıy tabı ama tahrık oluyorum bazılarında ne yapabılırım ıcten gelen bırsey :)
Soran+1 yılbak suanda da sen abarttın ıcten bırsey dedım laf atma vs yok senın kapak fotondakınden daha maasumca bır dusunce ayrıca ben sana gtnu basını gosterıyon dıye yollu demıyorsam sende bunu dıyemezsın.
+1 yılsanamı bağlıyız 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yıloha senın fotoda masallah :D
- +1 yıl
😂😂😂
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. poposu çirkin olan giymesin
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
+1 yılKizlari Cinsel Obje Gibi Gormek Yerine Anan Gibi Bacin Gibi Gormeyi Dene Evlat
20 Yorumlakendilerini teşhir etmeyi seviyolardır :)
21 Yorumla
Soran+1 yılolabılırrr
Canımız istiyo sizde dar giyyonuz
11 Yorumla
Soran+1 yılıyı de bızde bırseyler bellı olmuyor arkadan falan gıymeyın demıyorum zaten hep gıyın :D de ıste tahrık edıcı kızlar bunun bılıncınde bence
+1 yılFarketmez bro giysinler ortalık maldan geçilmiyor. Eger hosuma giderse laf atar geçerim. No problem isterlerse kilotla gezsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöstermeyi seviyorlar demek ki
111 Yorumla
Soran+1 yılherkes farklı dusunuyorr ama bazılarınınkı resmen cok bellı ya tahrık edıcı gercekten
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHaha helal sana iyi laf koydun
- +1 yıl
Gollük pozisyonu görürsem affetmem:DSDS
Cevap sahibi+1 yılHaha affetme tabi
- +1 yıl
Geleceğe milletin kıyafettini irdeleyip ondan tahrik olanlar yerine elbette kendini eğitmiş milletin ne giydiğinden ziyade ne düşündüğüne bakan insanlar yön verecek. Lakin sizin gibiler de olacak elbet. İnsanları ne giyeceğine karar verebileceğini sanıp ancak kendini avutan ve komik duruma düşen.
Soran+1 yıltahrık olmuyorum yok ya kız gıbıyım ben erkeklerden hoslanayım haklısın. la gıdıpte okuz gıbı gozumu dıkıyorum mu dedım ben sıze sızın kafada sorun mu var? ıcten bır haz dıyorum neyı anlamıyorsunuz gıdıp laf atmaktan falan mı bahsedıyorum ya bıraz gercekcı konusun bu kadar basıt olmayın cıddıyım
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben zaten kapalıları ağırlıkta olduğu bir şehir de üniversite eğitimimi tamamladım. Lakin dönüp de birine gözlerimi dikip bakmadım ya da yargılamadım. En yakın arkadaşlarımın çoğu kapalıydi. Nasıl ben onlarınkıyafetlerini eleştirmiyorsam onlar da benimki leri eleştirmezdi. Çünkü insanların giyinişlerine göre değil zihniyetlerine ve kişiliklerine göre ayrıldığının farkında olan insanlardık. Herkes istediğini giymekte özgürdür.
- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet dikkat çekmek için giyiniyorum dar pantolonu ve dekolteyi, senin gibi abazalar var olduğu sürecede emellerime ulaşıyorum... :))
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeremciiimmm :))
Cevap sahibi+1 yılEvet canım, seni gördüm daha iyi oldum :) asıl sen nerelerdesin?
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler keremciiimmm :) kendini özletme ;)
Soran+1 yılabaza dıyee bak cocuga g.. vermeye hazır. :D
Cevap sahibi+1 yılAhahahah :))))
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap vericem ama tahrik olursun diye korkuyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazcak kadar erkeksen gizli kullanici olmucak kadarda adam olsaydin ya?
- +1 yıl
Burdan yazsam nolcak sende bir tuhafsin
Soran+1 yılcocuk resmen ya cekmek ıcın buraya yazıyor kızın yorumunun altına nıye yazdın? :D olum az erkek olun l*n guncellemeyı okuyun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi zevk meseleleri o senin kendi abazanlığın :)
14 Yorumla
Soran+1 yılerkeksen bakarsın abart
Cevap sahibi+1 yılo kadar cok bakmıyomki ben bir izmirde oturan olarak :D
Soran+1 yılhadı l*n ordan ızmırdesın bıde ızmırı cok ıyı bılıyorum bırak bu masalları bende her dakka bakıyorum demedım bır konudan ornek verdım yoksa yolda kot gıymıss aa hemen bakayım bu modda degılım heralde.
Cevap sahibi+1 yılfazla bakmıyom moruk sanamı inandırcam hem banane :D kendi sorumlulukları
Gizli Üye(30-35)+1 yılisteyen istediğini giysin
11 Yorumla
Soran+1 yılgıymesın dıyen yok kı? ama daracık bellı edıyorlar tahrık edıcı
Umrumdışı açıkcası
21 Yorumla
Soran+1 yılyav he he :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahrik etmek baktırmak için giyen kız kaşardır noktsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakında erkeklerden de tahrik olcaniz a. k
Biraz aşın şunları, neresi tahrik edici arkadaşım? Ulan biz demi tık yok. hiç bir şeye tahrik olmuyoruz?03 Yorumla
Soran+1 yılkardesım erkeklık hormonuna bır baktır derım sana gıdıpte laf atmıyoruz ıcten bır haz duygusu bu ve normal bırsey bunu anlamamak hele kı sen bı de erkeksın sana gıt laf at karıya kıza dıyen yok duyulan bır hazdan bahsedıyorum bunun neresını anlamazsınız hıcbırsey demıyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılSapiklik, haz diyorsun, verse soluksuz... ama. Haz mi yan gözle bakma mi sence?
Sevdiğimden başkasina haz duymuyorum bu yüzden de hormonlarım sikintiliysa boşver oyle kalsin.
Soran+1 yılkardesım sevgılın varsa ben napablırım ben kendımle ılgılı bırsey soyledım ya bırak bu ayakları saol yorum ıcın daha fazla konusmayalım anlasıldı.
+1 yılNefes alıyorum, bunun için de tahrik oldun mu?
82 Yorumla- +1 yıl
Bunu eig secin l*n .
Soran+1 yılalakası yok anlamamıssın bırsey demıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel diye giyiyoruz hemde rahat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat