romantizmi sevmem salakça geliyo 24 saat aşkım ölürüm sana die gezen insanlar yapmacık geliyo insan doğal olmalı aşkım bi tanem sevgilim diilde hatunum herifim gibi konuşmaları daha hoş buluyorum tabi dozundada azcık olmalı koca gül demetiyle gelmesine gerek yok yolda gördüğü papatyayı koparıp verse yeter die düşünüyorum çok masrafsızım ya :D
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Romantizm sevmeyen mi dedi biri BURDAYIIMMMMMM! Ben gerçekten romantizm sevmiyorum çok vıcık vıcık geliyor bana. Sürprizler daha eğlenceli ilişki için bence. Sürekli sürpriz yapan bir erkek çok çekici geliyor bana. Hayal gücü sınırsız biri isterdim ama nerde.. İnternetten oturur bakar gelir . Amele ya
00 Yorumla
Romantik olmayan kız mantık la hareket eden dır. mantıkla hareket de duygusallıgı ılıskıyı ve romantızmı bozar. romantızm bozuksa ılıskıyı boza.ılıskı bozulunca da benı bozar. en ıyısı kendıme zarar vermek mı , yokkk ıstemem anacım ıstemem romantık olmayan kızı..
14 Yorumla- +1 yıl
romantizm ıcten gelır.ve kendını zaten bellı eder.oyle yapmacık olan herseye bende karsıyım.dedım ya bak sen gorsellıge bakıyorsun manevı ve ruhsal olarak bakmıyosun.ruhen romantık se yasadıkları ve yaptıkları da romantizm olur dogrumu. yapmacık oldugunu zaten anlayabılecek yastasın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRomantizmden sıkılan erkekler seninle ilişkinin daha kaprissiz olacağını düşünmüşlerdir.
03 Yorumla- +1 yıl
Muhtemel çoğunluğu sıkılır ve kıza numara yapar, bu sende yapmalarına gerek kalmayacağı için ilgilerini çekmişsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Romantizmi sevmeyen kız mı ? :) E gidip ağaca aşık olalım daha iyi o zaman. Romantizmi sevmeyene odun demek lazım çünkü. Her insanın içinde biraz da olsa romantizm yatar. "Seni seviyorum" diyebilmek bile romantizmdir kimine.. İlla ki beyaz atla karşısına çıkmak gerekmez. Ancak biri romantizmi sevmiyorum diyorsa yalan söylüyordur.
02 YorumlaRomantik olmayan kadın iticidir.
Yani düşünsenize güzel güzel satırlar, şiirler, düşüceler. Ama karşındaki anlamıyor e hal böyle olunca beklediğini anlamıyorsun. O zaman bir daha yapasın gelmiyor. Bide odun diyince gülüyor ya çıldırıyorum. Çiçek alıyorsun ben bunu nasıl taşıcam eve nasıl götürcem. Hediye alıyorum ben sana alamıyorum ama üzülüyorum. Odun olan insan bana duygusuz gibi geliyor. Düşüncesizliğin dibe vurmuş hali. İlişkiler romantizm olmadan eksik kalır.00 Yorumla
+1 yılromantizmden hoşlanmam, ben de sendenim sanırım :)) gereksiz geliyor bana öyle şeyler çok kasıntı sankii...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ağır yılışık şağır şupur ağdalı bir romantizm adamı bunaltır ama hadi kandırmayalım birbirimizi, herkes arasıra bir romantik-komedinin parçası hissetmek ister kendini. Birden fazla defa duydum, ben böyle biri değildim, neden böyleyim şimdi diyeni.
00 Yorumla
+1 yılSiz kızlarıda anlamak mümkün değil.
ayının biri gelir hani romantiklik dersiniz.
romantiğin biri gelir maço olsada az karışsa dersiniz.
Bence herşeyden biraz diline sürmesi lazımki o tat ağzında kalsın...01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediğin gibi romantikliğin arkasına sığınabiliyorlar. Gerek yok arkadaşım...
Ben daha çok dobralığı seviyorum. Yani mum ışığında yemek yemektense çıkar dönercide yeriz daha romantik bence. Bir şeyleri kalıplaştırmayı sevmiyorum.
Çatır çatır sevişirsin olay bitmiştir...05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma sürprizlere de açığım yani :) hahaha
- +1 yıl
çatır çatır sevişmek ne alaka
- +1 yıl
@benjaminbuttonx orasını karıştırma işte çatır çatır diyo.
+1 yılromantızmden hoşlanıyorum ama yerı ve zamanına göre. erkekte romantıkle kılıbık arasındakı ince çizgide kılıbık olmasn :D
10 Yorumla
+1 yılya erkek de kızda yeri geldğnde her zamn değilde romantik olmayı sevgilisini şaşrıtmayı bilecek monoton bi ilşki sıkar insanı bi müddettsen snra yani o yüzden arada süprzler flan sevgiyi artırır bnce ;)
00 Yorumla
+1 yılValla pek sevmem romantizmi sevmeyen kiz mi olurmus? bi kere ruhunda var bu kizin dogasinda var, eger bu yoksa demek ki bi yerde biseyler eksik./..
11 Yorumla
+1 yılCıvıklıkla romantimin arasındaki doğru orantıyı tam kuramadım. Romantik olmak demek, cıvık,şişirici,bıktırıcı,lakayıt olmak anlamına mı geliyor? Seviyeli bir ilşkide romantiklik şık durur.
Sizin beğenmediğiniz aşırı yüz göz olanların ilişkisi.11 Yorumlaromatisim güzel bir şey ama dogru insanla yaşanacak ise sevmeyen kişi olabilir elbette partnerin sevmeyebilir o zaman partnerinizin sevdigi şeyi yapmak daha mantıklı ortak bir zevk noktası bulmaktan yanayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevmem romantik mesela şu sevgililer gününde evlilik yıldönümlerinde dışarı çıkıp yemek yıyolar yaa ne gerek var böyle şeylere gidiceksin hediyelerinize bakıcaksınız aa çok guzel diyip öpüceksiniz sonrada 1-2 saat suratına bön bön bakıcaksınız çok yorucu iş ya bunu evdede yapabılırler
00 YorumlaBir kızın romantizm ile alakası yoksa yatakta çok iyi oluyor. Odun falan demeyin takılın bir süre ne demek istediğimi anlarsınız...
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. :)) ikinci güncelleme iyiydi :)) ben ormantik olsamda karşımdaki bayanaın romantik olması hoşuma gider. zman zman bizde romantik oluyoruz o kadarda odun değiliz yav.
06 Yorumlaroantizimi bilmem bana görede değil zaten de romantik olmayan kızlarla daha iyi anlasıyorum arkadaş gibi oluyoruz hem canımda sıkılmıyor sohbetinden
16 Yorumla
+1 yılçok itici gelirler bana. abi ben kıza çiçek almak istediğimde yok diyorsa o kızı alıp pes oynamaya götürürüm mahmut abi diye.
00 YorumlaCıvık cıvık olmasından ne kadar hoşlanmıyorsam, ormantik olmasından da o kadar hoşlanmam.
10 YorumlaRomantizmi az severse: Beni seviyor musun? Eskisi kadar seviyor musun? Seviyorsun kanıtla! gibi replikler ortadan kalkıyor mu? Öyleyse güzel bir şey..
02 Yorumlamantıklı bulurum o kıza hak verırım yanı hele o romantızm adına yapılan seyler bana cok sacma gelıor acıkcası mum ısında yemek falan mum ısıgı olunca ne oluyorkı yanı anlamıyorum
02 Yorumla
+1 yılÇok cıvık cıvık bende sevmiyorum :) Yerine göre romantik olunmalı ama
00 Yorumla
+1 yılÇok delikanlı bir kız derim :D biraz romantik olsun ama ya yinede :)
00 YorumlaValla çok sevmesi hoş olmaz belki abartılması ama hiç sevmemesi karşılıklı asker arkadaşı gibi yapar beni ya :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRomantizmi severim ama ayarını, yerini zamanını ayarlamak bilmek lazım. Her ne kadar sevmiyorum deseler de etkilenebiliyorlar bence :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bir ben eksiğim bende istek yapıp tam olsun mu :D :D :D : D
Ben kız olarak romantizmi sevmiyorum ve fazla odunum...
00 YorumlaEğer öyle bir kız varsa acil olarak koruma altına :)
018 Yorumla- +1 yıl
Romantik olma cabası bana böyle çok vıcık vıcık bir durum gibi gelir hep. Ewt bazen biraz romantizm iyidir ama asla abartı olmamalı. Gördüğüm bütün ilişkilerdeki saçma sapan kavgalar hep bu sebepten çıkıyor. Ben karşımdakine yetebilecek kadar romantik olamaya çalsııyorum normalde cok sevdiğim bir durum değil ama akşam kavga etmektense bir buket gülü iş yerine gönderip akşamda romantik rolü yapmayı daha uygun buluyorum :)
- +1 yıl
kırılır tabi neyse yazıyım da gönlün olsun günü kurtaralım :)
Bir erkek senle sırf bu yüzden mutlu olmaz sanırım, başka şeylerde arar.
Ama evet karşındakinden beklentin ne kadar az ise mutluluğu yakalamanda o kadar kolay oluyor. Ben bir erkek olarak romantikliği sevmesem de ara sırada olsa karşımdaki bayanın bu tarz şeylerle mutlu olacağını bilmem hoşuma gidiyor. Nasılki romantik erkek sana kadınımsı geliyorsa banada romantik olmayan bayan erkeğimsi geliyor. bence herşey tadında güzel...
+1 yılSevgilim romantizmden hoşlanmıyor gayet memnunum bundan yapay dramaya yer yok ilişkimizde. Çiçekten de hazzetmiyor. Bu da hoş bir özellik
02 Yorumla- +1 yıl
Yapayliktan hoşlanmıyorum. Zorlama jestler ve mimiklerde beni itiyor. Baskalarını bilemem ama ben temelde bunlardan dolayı sevmiyorum romantizmi
+1 yılromantizm, eğlence, edebiyat, hayat; bunları sevmek değil mesele. mesele bunların kalitelisini ve dozunda sevmek.
04 Yorumla- +1 yıl
yerine göre ve düşük dozda iyidir. zaten en romantik kadın bile bir süre sonra sert sevişmeler ister eğüer erkele açıkça ileitşim kurabilecek kadar güven duyuyorsa. cinsellik ve sertlik dah aöekicidir romantizmden itiraf etmese d eçoğu kadın.
- +1 yıl
duyarsızlık olsa gerek.
+1 yılromantizmi sevmeyen kız karşıma cıkmadı. çıksaydı kıyamet alameti derdim:D kadın dediğin romantizmi sevecek, kıpır kıpır olacak hani.
02 Yorumlaherşeyin yeri ayrı .. sürekli olmaz ama romantizmin de bi vakti saati var hiç olmadan olmaz . :)
00 Yorumlaçekici bulurum akıllı bulurum.Buldum da bulurum yani.
02 Yorumla
+1 yılhiç hoşlanmayan kız normal değildir..doğru zamanda doğru yerde abartmadan romantizmi severim
03 Yorumla- +1 yıl
öyle görünüyor
Bulunursa hemen evlenilmeli.Bir alternatifini bulmak çok zor çünkü.
02 Yorumla
+1 yıl23 yıllık insanım hiç romantizimi sevmeyen kız görmedim hayır 9 erkek kardes arasında büyümüs biri vardı o bile romantikti ya
08 Yorumla- +1 yıl
çok garıp aslında seni incelemek isterdim niçin sevmiyorsun bakım hadi anlat bana
- +1 yıl
hmm bak bu tezini sevdim beni yansıtıyor ama işte romantizim diyince genelleme yapılıyor böyle detaya inince seni destekliyorum doğu yoldayız
- +1 yıl
aynen romantizim dedikleri gül birazcık centilmenlikten öte cıkamamıs bişeydir bence sınırları var daha efektif bakıs acısı lazım sevgide ilgide sınır yok ramantizim diye sınırlandırılmamalı
- +1 yıl
sınır yok süprizlerle dolu olmalı bence her an her saniye güzel bir an yapılabilir öyle klasik mum dur florosan ampülmüs boş ya mutlu etmek istedikten sonra her yer her zaman güzel bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılromantizim eskiden benim doğama çook tersti hep para tuzağı derdim öyle bir odunla sevgili oldum ki birbirlerine romantik birşeyler yapan sevg,ilileri görünce oturup ağlar oldum :D
00 Yorumlabence romantizm çok olunca tadı kaçıyo ayda yılda bi olacak ki bi özelliği olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani kısacası erkekler ne olursan ol yine gel diyorlar hacı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnası yani
+1 yılÇok etkileyici buluyorum. Bende vurdum kırdım maço bir adamım ! yaşasan maço düşünce haraketi !
01 Yorumla
+1 yılodun kızlar derim kız dediğin biraz romantik olup bizim odunluğumuzu nötrlüyecek :)
01 YorumlaBen bu konuda son noktayım sanırm bildiğin öküzüm yahu
03 Yorumla
+1 yılRomantizmi sevmeyen kızı nasıl bulurum ? Ara sokaklarda bulurum / hemen bulurum...
02 Yorumla- +1 yıl
Espiri okadar mı soğuktu ya dondu kaldı. Romantizm den hoşlanmayan kızı nasıl bulursun ? Masanın altına bakar bulurum
abla farketmez sadece dürüst olsun,fenerli olmasın,cesur olsun yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer kadın romantiktir. Erkek gibi bastırabilmiştir ama genede romantiktir. Odun odun takılırız, ben istediğim zaman onun o romantik kısmın girer ruhunu çalarım.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni anladığın için açıklama yapma gereği duymuyorum.
Yapmamazdım sanırım. seviyorum, birazda olsun o kadar olmasın.
02 Yorumladengeli olmalı
çok romantik de olmasın kalas gibi de olmasın :d03 Yorumla
+1 yılhala romantikliği sevmeyen kızlar'ın var oluşuna çok sevindim ben nefret ederim .
02 Yorumla- +1 yıl
yorumları okumadım
valla ben romantizmi seviyorum. Sevmeyen bir kızla çok zor:) :)
02 Yorumlayanı ben çicek bile alsam romantizm yapmış gibi hissederim kendımı
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de sevmem o ne ya öyle vıcık vıcık salya sümük ne işe yaramış bu güne kadar romantizm ben realizmden yanayım :)
00 Yorumlakızlar zaten romantizm sevmez ki istediklerini yaptırsınlar diye öyle takılıyolar :)
10 YorumlaÇekici bulurum Lan ne öyle her dakka seni seviyorum canım cicim sevmem yani ben :)
Hoslanırım tabii02 Yorumla
+1 yılCıvık cıvık aşk sözleri falan çok iğrenç lan.
20 Yorumla
+1 yılAbartılmadığı sürece severim
00 Yorumla
+1 yılitici monoton sıradan toplum dışı assosyal
06 Yorumla- +1 yıl
farkında olmanda kötü değil :)
- +1 yıl
at gözlüklerinden kurtulmalısın romantizim sadece çekicilik değildir erkeklerin duyguları farklı şekilde ifade etmesidir he senin dediğini yapanlar var onlar zaten toplum dışı sorunsallar onlara lafım yok :=)
- +1 yıl
doğru bi saplantı ama değişir kişiden kişiye :)
erkeksi..Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
00 Yorumlamillet pusuya yatmış:)))
04 Yorumla
+1 yıloyle bir dünya yok :)))
02 Yorumla- +1 yıl
gerçekten garip :) ama olsun istisnaalar kaideyi bozmaz :)
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kalpleri naylondur affola
01 YorumlaRomantizmi sevmeyen kız var mıdır ya?
03 Yorumlacok gercekcı bulurum
13 Yorumla
+1 yılmantıklı bulurum onları :)
02 Yorumla- +1 yıl
;) teferruat sevmem.
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem