Hiç ilişkiye girmemiş kendini evleneceği kişiye saklamış bir kadın bulmak zor mudur sizce bu devirde erkekler de bu sayı azdı zaten de kadınlarda da azaldı baya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır zor değil. Bu tarz hassasiyetleri olan bir sürü insan var hala. Ama mesele şu ki şu an da çoğu erkek muhakkak bir şeyler yaşamak istiyor. Açıkçası ben bu işlerden aşırı soğudum. Bu saatten sonra da öyle aman aman aşık olup da hayatımın erkeğini bulabileceğimi sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar da aynı olmuş maalesef burada bile görünce şaşırıyorum bu kadar ama insanın da alnında yazmıyor ki ne olduğu umarım iyi insanlar çıkar karşımıza.
Cevap sahibi+1 yılUmarım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil de ben şahsen erkeğin tecrübeli olmasını tercih ederim. Ben bu gidişle bayağı bir bakire kalacağım. O yaştan sonra da sil baştan başlamak istemem
04 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi beraber denemek tecrübe etmek varken başka bedenlere dokunmuş her çiçekten bal almış biri neden ki? Tabi saygı duyarım herkesin düşünceleri istekleri farklıdır.
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası kendime o açıdan hiç güvenmediğim için öyle istiyorum. Hayırlısı
Soran+1 yılAnladım hayırlısı olsun hakkında
Cevap sahibi+1 yılSeninde
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 yaşında evlendim. Eşim olan kişiden önce hiçbir deneyimim yoktu. Ki inançlı bile değilim. Birçok kişi vardır eminim
03 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana eşin şanslıymış bende muhafazakar değilim ama bu konu da hassasım mutluluklar eşinle
Cevap sahibi+1 yılBen de şanslıyım :) teşekkür ederim umarım gönlüne göre birinş bulursun
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim 😊
+1 yılValla bu siteye bakılırsa çok zor yorumları okuyorum şaşırıyor hayatlara
05 Yorumla
Soran+1 yılBu site yüzünden soğudum zaten evlenmekten her haltı yer olmuş millet
- +1 yıl
Aynen öyle dostum hayret edilesi durumlar bu site sayesinde karşı cinse güvenim iyice kayboldu
Soran+1 yılİnsanlar böyle aslında hocam site anonim olduğu için herkes rahat rahat gerçek kişiliğini yansıtıyor döküyor burada
- +1 yıl
Aynen öyle dostum hakkımızda hayırlsıı
Soran+1 yılAmin inşallah hocam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılErken evlenmezsen zor. Bakire olmayan biriyle asla evlenmem. Midem ruhum kaldırmaz şahsen
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen al benden de o kadar ters geliyor bana tabi şu da var ilişkiye girmiş adamın bakire kız istemesi de yanlış bence. Gerçi şimdi bakire olsa bile her haltı yiyorlar oraya dokundurmuyorlar öyleleri de var veya gidip diktiriyorlar kızlık zarını
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVardır ama denk gelir mi bilmem.
00 Yorumla
+1 yılDeğil.. herkes o... rs değil.
00 YorumlaBulunur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğildir
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
Cevap sahibi+1 yılSadece şunu söyleyeyim kız bakire olsa bile inanmayın ya diktirmiş olabilir ya da oral anal sürtünme yaşamış olabilir
Soran+1 yılYukarda bir üyenin yorumuna yazdım aynısını öyleleri de var her haltı yiyip kızılığına dokundurmuyor veya diktiriyor dediğin gibi anlayamazsın ki hiç bir şekilde herkese dengini versin allah
Cevap sahibi+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar aslında ama denk gelmesi mesele
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam