Yakın arkadaşım sevgilime yavşıyor !

Sevgilimi çok seviyorum canımdan daha fazla o da beni seviyor 11 aydır çıkıyoruz 2 kere kıskandığım için ayrıldık ama barıştırdılar yani çok kıskanç biriyim.arkadaşımı da çok seviyorum 9 yıllık arkadaşımdır yani çok iyi biri hiçbir kötülüğü dokunmadı fakat sevgilime o kadar çok yavşıyorki anlatamam.Bana sarılıyor naz emirhan kokuyorsun diyor emirhan burger kinge gidelim mi falan soruyor sevgilim bahane uyduruyor ama aşırı yakınlar çok pardon ama ilişkimizin* koydu sıla.her erkeğe yavşıyor öpüyor erkekleri sevgilimde niye öpüyosun öpme diyo koruyo sılayı.Bi el atın uyuyamıyorum çok berbat günler geçiriyorum ne yapmalıyım

bi el atın lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi çok seviyorum canımdan daha fazla o da beni seviyor 11 aydır çıkıyoruz 2 kere kıskandığım için ayrıldık ama barıştırdılar yani çok kıskanç biriyim.arkadaşımı da çok seviyorum 9 yıllık arkadaşımdır yani çok iyi biri hiçbir kötülüğü dokunmadı fakat sevgilime o kadar çok yavşıyorki anlatamam.Bana sarılıyor emir kokuyorsun diyor emir burger kinge gidelim mi falan soruyor sevgilim bahane uyduruyor ama aşırı yakınlar sarılıyor falan.Yardım edin cok uyuz oluyorum ne dicem
Yakın arkadaşım sevgilime yavşıyor !