Evet cevaplarinizi bekliyorum benimki basit bi cikma teklifini kabul etmekti..
Sizin hayatınızda yaptığınız en aptalca şey neydi?
Sizin hayatınızda yaptığınız en aptalca şey neydi?
lisedeyken bir abimizin ayakkabı dükkanına gidip ona yardımcı olurdum. küçük bir dükkandı ve yeni açıldığı için pek kimseler gidip geklmezdi. tam karşımızda o zamanlar bir tuhafiye ve beni müthiş derecede çeken dükkan sahibinin güzel mi güzel bir kız vardı.
bir gün öğlen kurufasulye yedim ve akşam üstü dükkana gittim. fasulyenin malum gaz ızdırabına dayanamayıp oturduğum yerde gaz geldikçe saldım. dükkanın her santimetrekaresi koku molekülleri ile dolmuşken, kapıdan tuhafiyenin güzel prensesi elinde bir parça çukulata ikramı ile içeri girdi.
Hayatımın başka hiçbir anında kendimi o kadar aptal ve utanılası hissetmedim !
bir insana olduğundan fazla değer vermek. nişanlımdı kendisi...
kız yada erkek farketmez fazlasını verirseniz ayvayı yediniz. ikinizdede sevgi kalmaz siz fazla değer vere vere değerli sanıp daha çok seversiniz alışkanlığa dönüşür. Oda kendini sadrazamın sol tarafındaki kolu sanır sizi artık küçük ve hakir görür daha güçlüsünü aramaya başlar.
hani reklamda görmüssündür :D yolda yürüyüp bir yakIsIkli adamla flört ederken PAT diye bir cam kapiya carptim. okadar rezil oldumki :D sonra iceri girdim kapiyi acip kendime güle güle isim bitti :D
beni görenler beni zihinsel hasta sanmistir kesin :D
Her daım bır aptallık yaparım.. Bunu buraya yazmam bıle bır aptallık :)))
Cevap
15Cevap
Onu görünce çayı döktüm.yeni çayı getirdi yine döktüm.bir kerede onu bir anda görünce ağzım açık aaaaa derken herfin birine tosladım.birde yağmurun altında oturdum sırılsıklam oldum kesin deli bu dercesine bakışlarına aldırış etmeden.pişmanmıyım cıks değilim
günahımı bile vermeyeceğim şapşal birine, güvenmeye, mecbur kalıp sır vermem oldu. o an bi kişiye ihtiyacım vardı ama sır falan vermemeliydim abdüle,. gitti söyledi :))
ooo senin hiç bişeyden haberin yok. keşke sadece abdüle söylese banada geldi anlattı her şeyi. sonra esmayla karşılaştım oda söylüyo bana duydunmu bizim hasretin yaptıklarını diyo. Ama suç sende neden anlattın o anlatılcak şeymiydi ya. Her neyse olan olmuş yapmışssın bir hata. sahi noldu sonra o şey anlatsana :))
Yurtta asansörde aynı yurdu paylaştığım insanlara selam vermek nasılsın demek halini hatrını sormak ve bun uher gördüğünde yapmak ve karşıdakinni sana bakıp gitmesi gerizekalı mıyım neyim?
Hoşalnmadığın bir kızla, o benden hoşlanıyor diye onu mutlu edeceğimi sanıp çıkmam ilk aklıma gelen aptallığım. Kızın daha fazla üzülmesine neden olmuştum. Bir daha tövbe. :((
ohhoo saysam bitmez ama galiba sevgili olan bir çocukla öpüşmek oldu bilmiyordum ama sevgilisi olduğunu kızı da tanıyordum arkadaşımdı çok yakın değildik ama olsun o kadar pişmanım ki
genelde yaptığım şeyleri hatırlamamaya çalışırım ama yaptığım en aptalca şey sevmesini bilemeden o kızı sevmöek ve değer vermekti.
Pizzacıya ütülmüş kelle varmı diye sormak ama eğlenceliydi açıkcası..
bana ıhanet eden bırının ıhanetını yakalayana kadar hıç farkedememıs olmam ve onun mutlulugu ıçın cok caba vermem harbıden aptalın danıskasıymısım
Deger verilemeyecek kadar bencil insanlara abla, Abı demem. Arkamdan bu kadar is cevireceklerini tahmin etseydim selam vermekten bile kaçınırdm.
Doğuluk mu cesaret mi oynarken Ben eşşeğim diye camdan bağırmıştım :) millet de bana bakmıştı
saçımı tekrar siyaha boyamam yeterince aptalcaydı dahasına gerek yok
salak kafam ne vardı mallık yapmasaydım.çok sinirliyim kendime.onun sinirlnmesi cok cok normal.bazen kendimden nefret ediyorum.
ben sürekli aptalca seyler yaparim hangi birini sayayim ki?
Saftrik olmam her daim aptalca birşey yapmama neden oluyor zaten
:)) saftirik değilde sadece saf dielim :D
motosikletle 180 hizla giderken viraji almaya calismam
kiriklar gecti hocam ama kafamdakiler duruyior :))
sagol...
Tuylerın saglam kalmış ıyı kı :)
kanatlarda sorun var patatesim ucamadim bir sure :))
geçmış olsun yaa :( Şımdı puanına baltımda 4 puanla çok acayıp olmuş :))))))
Şimddiiden kutlarım ılk önce ben kutlayayım kuşumu :)) Tebrıkler Guru kuşu :))
tskler patates guzeli :))) bundan sonra ayni rutbedeyiz :)))
patates ıdye dıye şişko patates hıddedıcem kendımı ya :)))))
Hee sör o can :)) Ben de kontes oldum :))))
konteslerde patates yer ama unutma :)))
aşıgım patates kızartmasına :))
ben biliyorum kime asik oldugunu emme neyse :))))
motor marka ve modeli?
birde kaç senedir kullanıcısın?
benimki de bir kızın peşinden sonuna kadar koşmaktı..toy ve saftım o zamanlar..
... Basit çıkma teklifini etmekti.
bide şu son yorumu yazmak.:?:)
bide alimde olmadan adünyaya gelmek.
canli kurbağa koleksiyonu yapmiştm
şuanda sana cevap yazıyor olmak ehi ehi
O kadar çok varki ...
Birini tamamen tanımadan hayatıma almam.
karınları bir kutuda toplayıp kapıştırırdım :D
sigara içmediğim halde 171i aramam
:))
Yağmurun yağıcağını bile bile fönlenmek.
O son kadeh, o son kadeh beni hep bitiriyo be...
bir capkini adam saymak, ona inanmak=(
hangisini sayıyım ki
bağlanmak.
yok kopardılar :)
bi çok şey :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar