Kişilik & Karakter Yaptığınız en aptalca şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gece duştan çıkıp klimanın altında ıslak saçlarla uyumak 10/10 aptallık bence 🤧 olalım bakalım grip👉🏻👈🏻 Yaptığınız en aptalca şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Beni etkilemiyor duş alır serilirim klima altına ama sizde saç geç kuruduğu için çarpar. Ne kadar üşüdüğüne de bağlı. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Aylarca meşgul olduğuna kendimi inandırmak kdkdmkxkzkxpdmdkxk 0 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Valla sivri sineği öldüreceğim diye kulağımın üstündeki kulağıma bir vurdum sinyal kesildi gibi oldu 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hangi birini yazsam ki bilemedim. Çok istikrarlıyım bu konuda 😅 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl O aptalca olanı ama ilerde migren falan olmada 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Güvenmek 0 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Hangi birini saysam acaba qwjqwjs 0 0 Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% 1 yıl Klima karşısında çıplak uyuya kalmak 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıyamam geçmiş olsun ilaç kullan 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duştan çıkıp çıplak uyuyakalmak :D 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yağmur yağarken arabayı kurulamak 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hangini sayayım 😆 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. aferin sana. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Beni etkilemiyor duş alır serilirim klima altına ama sizde saç geç kuruduğu için çarpar. Ne kadar üşüdüğüne de bağlı.
Aylarca meşgul olduğuna kendimi inandırmak kdkdmkxkzkxpdmdkxk
Valla sivri sineği öldüreceğim diye kulağımın üstündeki kulağıma bir vurdum sinyal kesildi gibi oldu
Hangi birini yazsam ki bilemedim. Çok istikrarlıyım bu konuda 😅
O aptalca olanı ama ilerde migren falan olmada
Güvenmek
Hangi birini saysam acaba qwjqwjs
Klima karşısında çıplak uyuya kalmak
Yani evet 10/10. Derdğn neydi ki 😀
Kıyamam geçmiş olsun ilaç kullan
Çok var aklıma gelmiyor Şu an
Duştan çıkıp çıplak uyuyakalmak :D
Yağmur yağarken arabayı kurulamak 🤦🏻♂️
Şu kuşlara bayılıyorum
Hangini sayayım 😆