Sizce ideal bir erkek nasıl olmalı?
*Karakter
*Fizik (boy kilo atletik zayıf şişman v.s)
*Maço-Nazik
gibi işte aklınıza ne geliyorsa =)
*Karakter
*Fizik (boy kilo atletik zayıf şişman v.s)
*Maço-Nazik
gibi işte aklınıza ne geliyorsa =)
bu soru bayyaaa çok soruldu kendinizi niye kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz erkekler kızlar aa benim canlarım biraz rahat olun durmamıyosunuzu yerinizde kıpraşıp duruyorsunuz erkek kadın farketmez önce insan olmalı.Ha bana göre ideal erkek adaletli,cesur,nerede ne konuşacağını bilen(konuşacağı zaman konuşan susacağı yerde susan) ve haklının yanında olup onu bilfiil savunan eğer ben haklıysam beni de savunması lazım ve ben onu hissetmeliym zaten tüm bu özellikler varsa ona karşı güven hissederim ve bu özellikleri taşıyan bir insanın yalancı olacağını da zannetmiyorum ve eli yüzü de düzgünse zaten gözüme güzel helmeye başlar ee böylesini bulmuşum daha ne isterim Allah'tan bir de çocuğum olsun isterim bu adamdan:)
saygılı olucak bulundugu her ortama gore sekıl alan bırı olmayacak zırt pırt aramayacak gerekırse 3 gun bıle aramasın hergun mesajlasmayacak şıkkıdı şıkkıdı dıye zart zurt mesaj atmayacak kufur edıcek ama bana degıl kızdıgı konuya edıcek ve mumkunse benden once nasılsa benden sonrada oyle olucak arkadaslarıyla zaman geçırıcek gece cıkıcak vs kısacası özgür olucak ama oyle bır guven verıcekkı benım ondan zırnık kadar suphem olmucak.anlayıslı olucak guleryuzlu olucak oyle nazık davranayım dıye kasmıcak kendını rahat olucak vs vs
@keşke bence de abi Aynn öyle olacak
Cevap
1Cevap
disdan maco gözükecek ama kendisiyle bas basa kalinca romantik yanini gösterebilicek.. insanlara karsi kibar ve sempatik davransin,hem ciddi hem esprili hemde yeri geldiginde cocukla cocuk olsun...fizigide 175 cm, 67 kilo, esmer ela gözlü..erkek dedigin böyle olmali aaaaa bu kriterlerimin hepsi sevgilimdede varrr..ne tesadüfff :P:P :D
cıvıl cıvıl eglencelı,durust,sadık,samımı,konusmayı bılen ama bır okadar patavatsız bır karakter
uzun boylu 1.84 1.87 arası kesınlıkle cok cılız erkek sevmıyorum beli olucak bır kere muhakkak az bırazda gobegı olabılır
maço degıl,kıskanç degıl guvenen ve anlayıslı doğal bırı
yok ya oyle netden tansdigim yada konsdgum birile eyer kanim isindisa yada kafa dengmse yada e yani iyi anlasyorsam isder arkadasca olsun isdersede sevgilice olsun fark etmez o beni aramamais sormamais bir sey yapmam ideal erke konusuna geldikde ise ideal insan yokdur dogrusu cou huyunu beeyndiyimiz biri ola bilir yada dis gorunumunu*anlayisli kadin ruhundan iyi analyan biiri biraz yumusak guclu sevdiyini koruyub kollaya bilecek biirr centilmen.durust insan idealim ola bilir:))
vayy be..
--Karakter başta olmak üzere
--Davranışları.
--Saygısı, anlayışlı olması, güler yüzlü olması.
--Kararlı olması.
--Çevresindeki insanlara karşı hitap şekli.
--Düşünceleri.
--Fit bir fiziği herkes beğenir ama önemli olan beyin.
nazik davranır.net ve kararlı cevaplar kızları etkiler.face olayını deglde. yüz yüze iletişime geçmek herzaman. iyidir. bakalım bı kzla konusrken kendine güvenin ne durumda.:)
Anlayışlı, saygılı, nazik, hoşgörülü, yakışıklı & karizmatik, vicdanlı, sevdiğine sadık, çapkın olmayan, iyi niyetli olması makuldur. Çok şeymi istedim :)
karakter olarak; iyi niyetli,merhametlı,duygusal,durust,eli açık, olmalı
fiziki olarak 1.75 yada üstü olablr ne şişman ne zayıf olmalı,esmer, olblr :D
yerıne göre maço yerne göre nazık olmalı :D tbı bunlar tercıh meselesı :D
karkter iyi ile kötü arasi olsun
fizik zayif, benden uzun (en az 173) esmer kumral farketmez güzel olsn
maco nazik arasi olsun
var mi?
esprili,canın sıkıldıgı zaman seni güldürebilen eglendırebılen bırı olmalı
hiç yalan söylemeyen ve sana güven veren biri olmalı
gözü sendden baskasını gormeyen bırı olmalı
bu 3 erkeğin birbirinden haberi olmamalı :)
fizik olarak : 185 boyunda kumral kaslı güler yüzlü ve çene kemikleri de geniş olmalı:D
eğitimli anlayıslı sabırlı ve yakısıklı :)
Karakter yoksa diğerleri bir şey ifade etmez.
insan formunda bir uzaylı
benim gibi olmalı:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar