34 yaşında biri bir gün babasını ziyarete gider,havadan sudan konuşurlar,babasının yanından bir an önce ayrılmak ister , tam o anda cama bir karga konar ,babası oğluna sorar ,oğlum bu ne,karga baba der oğul,babası bir daha sorar oğlum bu ne ,karga der oğul babası bir daha sorar oğlum bu ne ,karga der oğul ,babası bir daha sorar oğlum bu ne ,oğlu isyan eder baba ne sorup duruyorsun,karga diyorum ya sabrımımı sınıyorsun der,babası gülerek içeri gider ve içeriden bir hatıra defteri getirir ,oğluna verir oku der ,defterde babasının yazdığı 3 yaşındaki oğlumla camda otururken bir karga kondu cama ve bana bu yirmi üçüncü kere baba bu ne deyişi ve ben hiç sıkılmadan cevap verdim ,çünkü ben onun bana o masumca soruşunu sevdim yazar... en ideal erkek bana göre her konuda sabırlı adamlar saygılar
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın herkes sabırlı olamaz.. ideal erkek sabırlı olmalı ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi adıma söylüyorum , '' Dış güzellik'' benim için herzaman 2.planda.
Soruna gelince , ideal erkek ;
Dürüst,sadık,namuslu,aile terbiyesi olan.
Buna ek olarak , cuma günleri namaza gittiğim zaman onun içinde secde eder.Gerçek aşkın huzuruna çıkar , dünyada olan aşkım için dua ederdim :)14 Yorumla- +1 yıl
vaaayyyy Allah kabul etsin süper :)
- +1 yıl
Şuan onu hakeden kimse olmadığı için.Sadece kendime ve aileme dua ediyorum :)
Allah inşallah hepimizinkini kabul eder.:) - +1 yıl
Amin :)
- +1 yıl
:)
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adam olmalı.Bi adam var bide adamcık var.Adam gibi davranmaya calısan ama hicte öyle olmayan bi süre sonra degisenlere adamcık diyoruuzz.Bence adam olgun olmalı ruhen kisilik olarak saygı,hosgörülü ve itaatker olmalı diye dsünüyorum canmm..Tadıından yenmezz :)
14 Yorumla- +1 yıl
öyle birisini bulsam kaçırmam :D:D hahahaha
- +1 yıl
heheh öyleee en iyi cevp secsenee beniii :)
- +1 yıl
aslında itaatkar biraz fazla kaçmış :D:D hehehehhe
- +1 yıl
Hıı öyle
sevdiğim insan benim için en ideal insandır zaten,eğitimli,kültürlü,herzaman herkonudan konuşabıldııgm bana yol göstere hem anne hem baba hem arkadas hem sevgılı olandır
41 Yorumla- +1 yıl
güzelllllll :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sorun şu ki ideal kadın veya erkek yoktur. Şartlar ve olgular vardır. Sizin bu saydıklarınızın hepsi "âna ait" kavramlar. Tıpkı sevmek gibi. İnsanın "ideal" olarak tanımladığı herşey ulaşılmazdır. Ahlaklı diyorsun? Hep mi? Bence hayır yatakta biraz ahlaksız olmalı. Her zaman mı dürüst? Tabiki hayır. Ne yapacağını bildiğin biri sana çekici gelmez. Değişimin yaşam tarzı olduğu dünyada adam gibi kişilik aramak zaten bir ütopyadır.
21 Yorumla- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz dostum. herkes pembe yalanlar söyler ve herkes zaten yerine göre hareket etmelidir ben hayatın genelinden bahsediyorum sadece
Günümüzdeki kızlara göre parası olanlar ve yakışıklı olanlar ideal..ama bence gerçekten seven pazara kadar değil mezara kadar bağlı olan insan ve kendisini sevdiğini hiçbirşeye hiçkimseye muhtaç etmeyen insandır ideal olan insan
32 Yorumla- +1 yıl
ahlak çok önemli
Espirili ama yeri geldiğinde ciddi olmasını bilen, kadına sahip çıkacak şekilde maço ama romantik, kıskanan ama sevgilisini rahatsız edecek şekilde karışmayan,
kariyeri, gücü ve bir konumu olan vb...
genel olarak bu karışım sizden rağbet görür sanırım tabi bulursanız :))17 Yorumla- +1 yıl
öyle birisi var mı acaba :D:D hahahaha
- +1 yıl
ona uygun kız nasıl olmalı o zaman
- +1 yıl
Bir ortam yada davette dikkat cekecek fizik ve güzellikte olan, kültürlü bilgili her konuda fikir söyleyebilecek, anlayışlı gereksiz ayrıntılara bozulup trip atmayacak, erkek arkadaşına güvenen onun her hareketini sorgulamayan, gerektiğinde erkek arkadaşına destek olacak sekilde manevi olarak güçlü vb..
- +1 yıl
senin tarif ettiğin erkek varsa emin ol böyle bi kadın da vardır :)
- +1 yıl
haklısın valla :)
- Kişilik & Karakter konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl istiyorsan öyle olmalı
ama kısacası evde bi baba gibi
sokak da bi abi gibi
diğerlerinde ise bi koca gibi21 Yorumla- +1 yıl
güzel cevap ;)
Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. seni sen olduğun için sevebilen bir erkek ideal erkektir
31 Yorumla- +1 yıl
vayyyyyyyyy bunu tuttum :))
+1 yılevet geriye ne kalmıs ki:) birde paralı yazmamısın sanırım tepki toplamamak için::PPPP
21 Yorumla- +1 yıl
fazlasında gözüm yok yeteri kadar olması yeterli :)
+1 yılyakısıklı olsun zengın olsun kulturlu egıtımlı zevkı cevık ahlaklı olsun sarısın olsun mavı gozlu olsun uzun boylu olsun yuzune baktıkca hayran kalayım mest etsın benı hayaller dalayım kılsız olsun bırde mumkunse nokta
17 Yorumla- +1 yıl
behlülü çağırın gelsin :D:D hahahahaytt
- +1 yıl
onu o kadar da beğenmiyorum yaw daha iyileri var;) yabancı erkeklere hayranım ben türk olmasın:D
- +1 yıl
türklerden ne hayır gördük zaten :D aferin kız devam böle :D hehehehhe
- +1 yıl
aynen bebeğim:D
- +1 yıl
:D:D bende mi sana katılsam naapsam hahahaytt
- +1 yıl
aynı ben
özü sözü bir..riyakar olmayan..herşeyiyle güven veren..sevdigini herşeyden üstün gören..sevmedigini hoş gören..sert bakışlı yumuşak kalpli..başkalarının canına ırzına göz koymayan..herşeyini rahatlıkla emanet edebilecegin erkege ADAM denir...
13 Yorumla- +1 yıl
vay vay vay vay vay diyorum dostum :D:D
- +1 yıl
:)
ne adamlar adam, ne kadınlar kadın. bizden bir b.k olmaz :)
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekçi bi yaklaşım ;)))))
oo simdi neler yazilir neler... uber adamlar cikar ortaya
210 Yorumla- +1 yıl
taş atma:)
- +1 yıl
hıhhh!
- +1 yıl
aa etmus haksızlık etme ama ne gördün sitemizin nadide kızlarından :D:D ahhahahaa
- +1 yıl
uzaya gitmemizin vakti geldi desene :)) yaa o kadar umutsuz o kadar vahim durumdayız demek ki :D:D hahahahhayytt
- +1 yıl
hiç kimse mükemmel değil ama en azından bize uygun olanı bulursak daha güzel olur :)
- +1 yıl
kendileri de mükemmel değil çünkü :))))
Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. sadık olsun, özü sözü bir olsun azıcık yakışıklı eh biraz da maddi durumu iyi olsun tamamdır :=)
11 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılzengin olsun, uzun boylu olsun,tabiki yakışıklı olsun,hem romantik olsun hemde sert olsun vs... hepsinin bi arada olamıyacağı özelliklerin hepsiniister kızlar ...
15 Yorumla- +1 yıl
hepsi dengede olsun desen daha iyi olur sanıyorum ki :))))))))))
- +1 yıl
dengede derken :D bu saydığım özelliklerden hepsini istemiyo musun...mesela birini tersini farzet hepsi var ama adam 165 emin ol hiçbiriniz evt demezsiniz :D
- +1 yıl
bilemezsin;)
- +1 yıl
kızların yorumlarından az çok belli oluyor..tamda ifade edmemişler kendilerine eleştirilere maruz kalmamak için...yüzde 99u böle çevredede görüyorum :D...bi kız diğerine çevresindeki erkek arkadaşlarından birini ayarlıcekken kızın ilk sorusunun arabası var mı olduğuna şahit oldum...:)
- +1 yıl
herkes aynı değil
+1 yılbana göre ideal erkek dürüst olacak bana asla yalan söylemicek benden başkasını görmicek asla beni üzmicek her anımda yanımda olup hep gülecez bana sadık olacak ama nerdeeeeee .d
11 Yorumla- +1 yıl
nerdeeeeee :)))))
bu ideallik neye ve kime göre? göreceli bir kavram bence...
11 Yorumla- +1 yıl
sana göre olanı söle yeter :D
söylediklerinin üstüne ekliyeceğim pek bir sey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
sağol ;)
bu size bayanlar, bakış açılarınıza, kendinize verdiğiniz değere... yahu birde hepsi tamamda ne oluyor bi adam gibi adam terimi ^^ aynı hesaptan gidersek bizde kadın gibi kadın istiyoruz ^^
11 Yorumla- +1 yıl
kişilik
Ahlaklı, dürüst,sadık ve adam gibi adam kişiliği yerinde olmalı diyorsunuz ama bu tipleride siz basit diye beğenmiyorsunuz gidip nerede zibidi varsa nerede öküz varsa onunla oluyorsunuz bence tüm kadınlar ne istediğini 30undan önce bilmiyor. 30undan sonrada bi gariban bulup evleniyorsunuz. Yamuluyorsam sıkıyorsa doğrultun.
35 Yorumla- +1 yıl
erkekler farklı mı? neden genelde geç yaşlarda evlenir erkekler. ben hiç erken evleneni görmedim
+1 yılherkesin gönlüne göre bir ideal erkek çıkar sanki..
14 Yorumla- +1 yıl
pek umudum kalmasa da :))))
- +1 yıl
vaayy
- +1 yıl
o zaman sen hala bir roots ve bir caesar tanımamışsın..
erkek kadınına sahip cıkmalı ne olursa olsun sinirliği olduğunda hıncını kadınından cıkarmamalı. yeri gelir kahvaltı hazırlamalı son sözü ortak kararla vermeli...Kadınını sahiplenmeli, korumalı, ona en iyi şekilde davranmalı. Ama kılıbık da olmamalı.
00 Yorumla
+1 yıldoğal, samimi, içten, sıcak kanlı, saygılı, kibar, akıllı, bakımlı, şık, geniş düşünen, alçak gönüllü, iyimser
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Türk kızları içi ideal erkek zengin erkektir, ama bunu söylemezler hiç, bi de dürüstüz derler.
13 Yorumla- +1 yıl
hahahahhah bi kısım insan için geçerli olduğu gerçek :)
- +1 yıl
evet bi kısmı :)
+1 yılkarşındakini mutlu edebiyorsan onun için ideal erkeksindir.
10 Yorumlaİdeal dediğine göre herkes için diye soruyosun. Soru çok klasik öyle bi erkek veya kadın yok. Herkes için ideal erkek yada kadın düşünebiliyo musunuz var mı öyle biri?
03 Yorumla- +1 yıl
yani kafanızda idealinizde nasıl biri var anlamında sordumm
- +1 yıl
sağlam karakter ve iyi bir zeka herşeyden önce gelir benim için :))
+1 yılSaymışsın zaten boy ve yakışıklılıkda oldumu tatamdır .
01 Yorumla- +1 yıl
eheheehehe :))
ahlaklı olsun dürüst olsun sadk olsun kadın gibi kadın olsun :D
01 Yorumla- +1 yıl
sorumuz erkeklerden bahsediyo ama :D
Floydian gibi olmalı.:D
24 Yorumla- +1 yıl
Allah ın emri peygamberin kavliyle kızınız pink i oğlumuz floydian a istiyoruz :D:D
- +1 yıl
ee baban verdi ya alın sizin olsun verdim gitti kurtuldum ohh be dedi yaa :D:D hahahaha
Beynimle sevismesi onu ideal yapacak turden.
23 Yorumla- +1 yıl
beyin önemli.. o yoksa ne olursa olsun zaten işe yaramaz...
+1 yılbu ideal sorusu bu gece 4. oluyor...
110 Yorumla- +1 yıl
ben 2. yi sordum:))
- +1 yıl
o zaman cevap veriyorum :) ideal erkek gibi bir arayış olmamalı herkes farklıdır. bunun için bir genelleme yapmak imkansız. bilinçli olursak eğer ilişkilerimizde seçeceğimiz kişileri nelere göre seçtiğimizin farkındaysak yani örneğin kızlar için karizma, para gibi şeyler. neden demeliler? neden hava atan bir erkeği seçiyorum demeli mesela. kendileri için ideal erkeğe böylece ulaşabilirler
- +1 yıl
bana göre ideal erkek karakterli olandır... kimse ben karaktersizim demez ama karakterlisine de nadir rastlanır :))
- +1 yıl
buyrun benim :)
- +1 yıl
dedim ya herkes bu tarife uyduğunu söyler ama herkes uymaz :D:D hahahahahayttt sözüm meclisten dışarı :))))))))
- +1 yıl
ama öyleyim :) ukala ve küstahımda :))
- +1 yıl
nayır norhan nasıl yaparsın bunu. bu küstahlıktan dolayı sana tokat atmaktan başka çarem kalmadı :D hhahahhahahaytt
- +1 yıl
sert kadın :) nalan bunu sana ödeteceğimmmmmmmm
- +1 yıl
ama ikimizin gömlekleri de eşit beyazlıkta :D
- +1 yıl
:))) o zaman tamam.
beni benden alsın herseyyle yeter...
13 Yorumla- +1 yıl
erkek mi? :p puhahahhaha
Parası olan sadık olan
11 Yorumla- +1 yıl
parayla saadet olur mu kuzum
Zengin, fabrikatör veya banker olsun.Döşü kılsız olsun,adonisli olsun.Kişiliği önemli değil., tipi olsun.
26 Yorumla- +1 yıl
hahahahah kafa yoksa karakter yoksa ahlak yoksa parası da onun olsun adonisi de :D
ben buldum=))
21 Yorumla- +1 yıl
ne güzel... darısı başıma :D:D hahahaha
göreceli bir kavram değişebilir.
10 Yorumla
+1 yıliso 9001 -9002 kalite belgesi ?
06 Yorumla- +1 yıl
garantisi yok mu bunun?
- +1 yıl
valla olayı sana mal'a bağlayarak açıklıyım :D prizi elimize aldık.yada uzatma kablosu.. uzatma kablosunun çıkıntılı kısmına erkek girintili kısmına dişi denir..2si normal de uyum içindedir..fakat birgün elbet 2side bozulabilecektir..güzel davranmalı ve hassasça narin şekilde kullanmalıyız..
- +1 yıl
yuhhh diyorum :D
- +1 yıl
insanın garantisini isteyen sendin :D
- +1 yıl
sus yaaaaaa :D
- +1 yıl
bak bozulma başladı işte..uygulamalı görmüş oldun :D
+1 yılSimdi kendimi tarif edemeyeceğim, yorgunum.
02 Yorumla- +1 yıl
hadi be sende :)
- +1 yıl
Ciddiyim.
İdeal erkek yoktur!
14 Yorumla- +1 yıl
ideal kadın da yoktur ,
- +1 yıl
ne vardır :P çirkin kadın yoktur az votka vardır gibi oldu bu da:D
Paralı
21 Yorumla- +1 yıl
napolyon sen mi geldin yoksa
+1 yılİyi sevişen erkeğe ideal erkek denir!
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. buyur benim..
01 Yorumla- +1 yıl
ne gibi pardon
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne