Biraz fazla mı feminenim lan?

Yav arkadaş benim mayamda öyle ağır abilik felan yok. normal kendi halinde bir insanım. son zamanlarda hep dikkatimi çekiyo mesela şu maç muabbetleri felan arkadaş gram umursamıyorum yav bazen bir kahhvenin önünden geçerken bakıyom koca koca adamlar tv ye bakıp ana avrat gidiyo seviniyo adam yaşıyo birader ben bakıyorum hani diyorum bende yaşıyım güzel bişey bir yerde gol olunca sandalyenin tepesine çıkıp arkadaşlarına sarılmak felan ama yok arkadaş mayamız da oda yok. aynı şekilde bu lol dür World of Warcraf tı galiba butür oyunların muabbeti geçiyo bazen ortamlarda bir bahane bulup kaçmaya çalışıyorum çoğu zaman abi ders bakmam lazım diyip ev yayılıp yabancı dizi izliyorum how i met your mother, shameless felan. genelde insanlarla da çok iyi geçinemem mesela ben ince düşünüp bişey yaparım teşekkürde beklemem eleman gidip dangalozca bişey yapınca bende siktiri çekiyorum yani. zaten çoğu şeyde sahte geliyo bu bir sıkkınlık durumu mudur feminenlik midir iyi midir kötü müdür çözemedim valla?
Biraz fazla mı feminenim lan?