bir erkeği uğraştıran bayan erkeklere dahamı çekici gelir? elde ettikten sonra neden değeri kalmaz?
Zor kadınlar erkeklere daha mı çekici geliyor?
Zor kadınlar erkeklere daha mı çekici geliyor?
Lan yok; hayır, gelmiyor çekici falan..
Aksine, sarımsak görmüş vampir gibi geri kaçıyoruz. Astarı yüzünü geçtiğinden, elle tutulur yanı kalmıyor bu kadınların..
Ah be taze çiçek; bak hayatımızın makarası yaşlılığa doğru geri sarıyor.. Şu andaki sahnesi de yeterince zor ve sevimsiz zaten. Neden zorla yüzüstü bırakılayım, terkedileyim diye kastırıyorsun zor kadın olmak ayağına? Eriyip damlasana, bedenimin üzerine sıcak sıcak..
Bu eşek kadar halinle de, çocukluğu çok çok gerilerde bıraktın. Bak, şakaklarında beyazlar var.. Kapıdan gir, bacadan gir koş gel çabuk! Geç kalıyoruz ama bak..
Bir de, kendini ''zor kadın'' diye lanse eden salaklar var.. Bak, onlar daha kolay mesela.. Ama çok sıkıcılar ya.
evet ama kızlar öyle uğrası vermez
zor kadın olmaya çalışmak başka, yapısı gereği zor kadın olan başka..elbisenin üzerine tam oturması gibi birşey bu.abartmayacak, bıktırır gibi olsa da bıktırmayacak vs..kısaca zeka gerektirir en başta..kolay değildir zor kadın olmak..sonradan olunmaz,öyle doğulur..
ben de öyle her gördüğüne mavi boncuk dağıtan, jön ayakları yapan, kazanova tripleri atan,dışı jilet ama kafası kofti olan erkekleri sevmem..kıvrak bir zekası olacak herşeyden önce..kendiyle barışık olacak,ne istediğini bilecek..
hayır aslında durum böyle değil çoğu erkeğe bunaltıcı sıkıcı gelebilir ama hayatı boyunca hep kolay kızları elde edip gerçek aşkı zorluğu tatmayan erkeğe çekici gelir haliyle çünkü ilk defa bir şey kolayca onun olmaz ve çekici bulup azmeder... yani erkeğe göre değişir
Cevap
80Cevap
zor kadınmış gibi yapanın hiç şansı yok baştan söyleyeyim. ama kendini zor göstermek için kasmıyorsa, zorluğu sadece karakterli oluşundan, kendine güveninden ve ne istediğini bilmesinden kaynaklanıyorsa işte o kadın gerçekten çekicidir. ha bir de güzelse tabi :)
o kadın elde edilse bile değerlidir hala, çünkü değeri elde edilememesinden veya uğraştırmasından kaynaklanmıyordur.
anlayan anlamıştır farkı.
afedersin ama zor kadın olucam diye kendini kasıp da götü kalkanlar varya hani kendini bi Adriana Lima sanan bi Megan Fox sanan aynaya bakmadan triplere giren . Onlar kadar itici mi itici bi kadın profili daha yok . Kadın dediğin ne çok kolay elde edilecek nede çok zor o orta kıvamı bulucak o zaman çok ama çok daha çekici oluyor işte .
Zor kadınlar herşeyde kasıyorlar. En basit şey bile onlar için büyük etken . Kadın dediğin ne zor nede basit olacak ortayı tutturacak Karşısındakilerin düşüncelerinede fazla saygı duymuyorlar. Bunlar evlenince ne yapar bilinmez Lakin Zor kolaydır İmkansız ise biraz zaman alır diyorum.
Hayır; başka erkeklerin gözünde zor kadın olanlar- bana göre- genellikle çok basit ve aptalca davranış sergileyenler oluyor. Yani bu, itici olmasının yanında zekasının da kıtlığını gösteriyor. Ama zorluk taslamak için değil de gerçekten hayatında bir erkekten fazlasını istemediği için öyle görünenler takdiri hakederler :)
hiçbir zaman zor olmadım zoru da oynamadım ama sevgililiğim müddetçe hep başkalarının ideal diye tabir ettiği kızlardan oldum zaten öyleyim. gidenler kendileri kaybetti ve pişman oldu. ve biliyorum ki zor kadın olduğumda ''kadın'' olmaktan çıkıp ''hedef'' olacağım oysa ben hep insan kalmayı obje olmaya tercih ederim sonucu ne olursa olsun...
Herkes kolay olsun diyo ama kolay elde edince kolay bırakıyorlar. bir kadını elde edemedikleri zaman mücadeleci ruhları kabarıyo, daha çok uğraş veriyolar
Ayrılık vs. gibi şeyler olduğunda da kolay elde ettiklerine "aman salla gitsin" derken zor elde edilen kadın için "lan ben bunu tavlayana kadar neler çektim öyle ha deyince bırakır mıyım" derler
Çıkardığın zorluklar , zor kadını oynamalar kaliteli kadın yapmaz , mühim olan ne istediğini bilen kadın olmaktır ...
aynen
türkiyedeki kızların burnu kalkıklığıyla alakalı bu durum, dünyanın hiçbiryerinde böyle birşey yok, bununla birlikte bana aşık olup asılan eski sevgilime ben de lap diye aşık oluvermiştim olay karşılıklı saygı ve özgüvenle alakalı..zor adam olayı her zaman sorun çıkarır uzun vadede
kesinlikle katılmıyorum.Eğer ortada gerçek duygular varsa her iki tarafta delikanlı gibi açık açık kartlını oynayacak arkadaş! Bakın yurt dışında durum böyle
bence hayır aksine bana cok sıkıcı gelir vede hiç uğraşmam, bir insan seviyorsa yada hoşlandıysa ( zor ) olmak gereksis .
Hatta bu devırde coğu erkek uğraşmıyor erkeğin gözünde,havalı,kaprisli,bir şekil ciziyor.
Size cekici gelen yön ise erkek hırs yapıyor bunu elde edicem diyor. amaç hoşlanma noktasını gecip hırsa dönüşüyor,ve elde ettikten sonra amaçına ulaşmış oluyor ve bırakıp gidiyor. çünkü ortada aşk kalmadı hırs oluştu.gitmelerinin nedenide bu :)teşekkür
bir yere kadar olabilir belki ama genelde, aksine usandırıyor, tabiki bu durum kişiden kişiye değişken olmakla beraber, kaçan kovalanır terimi, bence hırsız polis'e daha çok uyuyor; diye düşünüyorum...
çünkü bunu yapan erkek aşağılık gibi hisseder kendini.bi kadının onla ilgilenmesini hayal dahi edemez, çünkü kendisi ona göre sümüğün tekidir.hal böyle olunca onla ilgilenmeye başlayan birisi olduğunda hemen soğur . kendini değersiz gördüğü gibi onla ilgilenen kişiyi de dolaylı olarak değersiz görür.budur yani.
kesinlikle çekici gelmez böyle aptallıklar yapmayın seviyosan istiyosan asılısız kaçan kovalanır şeklinde şeylere hiç gerek yok mantıklı bir şekilde onu tanımaya çalış sorular sor
yoksa belli olmazda planın suya düşebilir
bi ayar noktası var onun. türk kızları genelde ayar noktasının üstünde fazla uğraştırıyolar. ayar noktasındaki çok güzel ama fazlası kızın çekiciliğini kaybetmesine neden oluyo. azıda tek gecelik ilişkiye götürüyo.
Kolay kadın kadar çekicisi var mı ya, ne zoru lan?!1! Zorla kim uğraşmak ister?!1!
Her b.ku Türk dizisi tadında yaşama merakınız yok mu!1!1!11
kadın erkek farketmez. zor olanı elde etmek ciddi bir haz verir insana. birşey başarmış olmanın verdiği mutluluktur bu. erkekler biraz daha avcı ruhlu olduğu için belirgin bir durum bu. avını elde edince yeni av peşine düşer her avcı :)
kadın ya da erkek zor olmaları karşı cinse çekici geliyo. yani çekiciden kastım ulaşılmaz konumunda oldukları için takıntı haline geliyo diye düşünüyorum
Hayır, gereğinden çok uğraştıran kız erkeklere daha çekici gelmez sadece erkek bundan dolayı hırs yapar ve elde edip hırsı geçtikten sonra bir bakar ki uğraştığı şeyden sıkılmış. Büyük ihtimalle ilk fırsatta başka denizlere yelken açar.
her kadin erkekler icin elde ediltikten sonra degeri yoktur..
zor kadin diede bisey yoktur erkek elde edebilecegi kadini kestirir ve ona gore hareket eder ;) burada eger ben zor kadinlari elde etmesini seviyorum dien bi erkek cikarsa kattien inanma.. kolay yoldan sahiplenebilecegi oteki gun arkadasina bakmayacagi cinsten ister:))
Alakası yoktur. Kendine güvenen bakımlı olan ve erkeğe gerçek bir kadın olduğunu hissetiren çekicidir. bunu yapamayan geçicidir...Erkek bakar ve geçer...
elde edene kadar hayal eder çünkü
elde edince hayalindeki gibi değilse değeri kalmaz
ama hep öyle olacak diye bir şey yok
hayallerdeki gibi bir ilişki olursa bitmez heyecan
yok*ne alaka öyle odun gibi karılardan hiç hazetmiyorum.şöyle mal mal istediği halde işi yokuşa sürmeler falan buz gibi soğutur beni anında.karı da cilve mi yapıtığını mı sanıyo ya da ne yapıtığını sanıyosa artık
eskiden öyleydim nerde zor var ona aşık olur giderdim resmen ama artık akıllandım alayının canı cehenneme...
cevabı sende verebilirsin bence bu hayatın bir kuralı kaçan kovalanır değere biner kolay ulaşılan o kadar ilgi gösterilmez ama emek zaman çaba sarf edip uğraştıktan sonra elde etmek işte zafer odur ya sence sorunun tam tersi?
yok öyle bi erkek modeli malesef.. biraz pesimden kosturim diyorsun bi bakiyorsunki skilmis.. baska kizlar varken niye bunla zamani kaybedim der gibi sanki hepsi.. eger gercekten seviyorsa ve kafayi takmissa anca öyle ugrasirlar heralde.
belki sadece egosu çok şişkin erkeklere. zira kolay ya da zor diye değer vermek pek doğru bir şy değil bir kadına. seviyorsam zor olmasını ya da kolay olmasını değil açık ve içten olmasını önemserim kendi adıma.
insert coin yada Try agin yazısını gördüğümde başka jeton harcamam.
Gençken öyle geliyor olgunken kendini bi şey sanıyor herlade ne hali varsa görsün diye düşünüyorsun işte böyle.
Daha iyisini bulmak için ne kadar zor olduğunu anlamak için onunla uğraşmak gerekiyor.O uğraşın sonunda elde edilebiliyorsa demek ki o da değilmiş.Bir sonraki için beklemeye başlanır
herşey ulaşılamazken değerlidir. Amaç da ona ulaşmak içindir. Ulaştığında amaçta , hedef te bitmiş olur. Bence sadece ulaşmaya çalışmanın verdiği heyecan son bulur. buda onun değersiz olduğunu göstermez. Zor ulaşılan şeyler değerlidir.
bu her iki taraf için de geçerli< zor erkekler de bayanlara çekici gelir. insanoğlunun doğasında var.
erkek herzaman çekici gelen keşfetmeye çalıstıgı kadını ister..bi acıdan doğru ama öyle diyede işin şeyini çıkarmayın sakın ..çok zorlanıyoruz :)
Kendini altin tepside sunan hatunun nezdimde kiymeti yok evet. Ha sacma sapan triplere giren hatunla da ugrasmam. Zehir dozunda kafa yapar.
zor kadını oynamak için bin takla atan kadınların foyası çıkınca erkekde soğur napsın...
helal ama iyi bir seçiciyim gerçek zorları iyi bulurum :)
Zordan ne anladığımıza bağlı, benim için kapalı, terbiyeli, muhafazakar birisi çekicidir ve aynı zamanda zordur...
başkası için ise eğlenilecek birisi zordur ve çekicidir... anlatabiliyor muyum...
Böyle bir şey yok. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Herkesin zevki ve isteği farklı.
kesinlikleeee... ama şöyle bi problem varrr o zor olan şey elde edildiğindee çok kolay vezgeçiliyor :)) o yüzden zor olmaya çalışmayın ;) neysen o !
kadın ne zor nede kolay olmalı zor kadın bıktırır bi yerden sonra kolay kadında çabuk düşer gözden ikisin,n ortası kadın favorimdir profilm resminede hasta oldum ama bu sen değilsin büyük ihtimalle
onun tadı bambaşka.. ciddi anlamda söylüyorum.. helede köpek gibi koşturuyorlar.. hele bende birde istediğimi aldımmı.. ohhh benden daha iyisi yok.. hastasıyım :))))) bayılırım...
dünyaya bakarsan çok olan şey herzaman ucuzdur ama az olan şey herzaman pahalı ve değerlidir.
Sevdiğini belli ettiğin an kaybedersin kardeşim :) Zoru oyna demeyeceğim. Direk zor bir insan ol.
Çekici değil de amaç gibi geliyor. Bu şekilde biraz daha fazla ilgi odağı oluyor hepsi bu..
zor?
elde etmek?
bayan?
warcraft oynamıyoruz şekerparem. naptın sen?
o söylediklerin egosu yüksek olan ve doyumsuz insanlar için geçerli
tabiki zor kadınlar daha çekicidir çünkü erkekler zoru severler ama zoru başardıktan sonrada erkek için anlam kaybeder
çok zor olmanın kendilerine açtığı zarar işte :)
ben zor kızları severim..sonradan kabul edince zaten zor kızlığı kalmayacak..ama ilk başta zor kız olmalı..kolay kızlarda ne aşk olur.ne de heyecan..
her erkek aynı değil.ayrıca zor insanları hiç sevmem.gönlünden ne geçiyorsa onu yapmalı.açık ve net olmalı.
Zor kadın değil de seçici kadın olmak çekici geliyor sanırım erkekler de seçilen olmak için uğraşıyor seçildikten sonra da yarış bitiyor tabi.
Valla o degerini bimemeyenler icin geçerli ben her sevgilim mutlak degerini bildim lakin olmadı devam etmedi Buda bir kısmet dir.
bir de şu açıdan bakalım. eğer bmw şahin kadar ucuz olsaydı acaba bu kadar değerli bir marka olur muydu.
Bmw fiyatı için alınmıyor, mühendislik harikası olduğu için alınıyor.
Zoru sevmiyorum. Sevmiyoruz. Yerine göre konusmayı becremeyenlerin gereksiz duruşu olarak görüyorum. Agırdan satıcaksın, kim uğraşıcak. Karakter uyumu varsa zaten gerisi gelir.
zor zor da bır yere kadar bazıları bokunu cıkarıyor cok afedersınde herseyın ölcusu makul he bu demek degıl kı her ısteyenle de bırlıkte olmayacaksın ılla kı sadece basıt olma onemlı olan bu
Bir numarası olmalı tabi arada vur kaç yapmalı ozman kıymetli olur
alakası yok ben gıcık oluyorum zor kadın rolu oynarken kendini beğenmiş halde bulanlara kendilerini ;)
erkekler dolambaçlı mevzulardan çabuk sıkılırlar...
TRİBal enfeksiyon sahibi hanım kızlarımızın kendilerini avutmasından başka birşey değildir..
Fark etmez.Güzel değilse istediği kadar zor olsun yine de değersizdir.Kadının değeri zorluğu veya kolaylığıyla değil, aklı ve güzelliğiyle belirlenir.
Herkesle gezen tozan bir tip için kimse gelecek planlamaz ama nazlı bir kızsa herkeste onu çekmez.
kaçan kovalanır. ama elde ettimi de çektirdiğinin kat be katını çektirir.
zor kadın diye bir şey yoktur.onu zor yapan erkeğin beceriksizliğidir
Kendi açımdan konuşmam gerekirse bana çekici gelmiyorlar :))
Bana daha çok hanımhanımcık efendi tipli kişiler çekici geliyor hemde çok çekici :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar