Dissosiyatif Kişilik Bozukluğu (Çoklu Kişilik) mu var bende, Bilgisi olan bakabilir mi?

Rica ediyorum bu konuda sadece yaşantısı olan, bilen ya da uzman olarak bilgisi olanlar cevaplasın benim için çok önemli bir konu.
çift kişilikli olma hakkında çok çok ufak bir araştırma yaptım. O sırada aklıma takıldı acaba bende var mı diye. Bu hastalığın bende olma ihtimali ya da başlangıcında olabileceğimi düsündüm.

Lütfen gelenek görenekleri kültürü bir kenara bırakıp eleştirmeden bana yardımcı olmaya çalışın. Ben 4 yıldır tesettürlü bir bayanım ve şu zamanda iğrenç kapananlar gibi taytlı ya da dar paça giyen kapalılardan değilim hep bol ve modern giyinirim, dar paça giyersem dizimin altında tunikle kaparım. Herneyse. Aynı zamanda bir cemaate mensubum, görevlerim var ve Allah a inancım tam. Kendimce az çok bilgim var araştırırm her şeyi ve insanlara anlatırım. Davranışlarıma yansıtmaya çalışırım öğrendiklerimi. Etrafımca da böyle bilinirim. Ve ayrıca siz söylemeden söyleyeyim aile baskısı değil kimse söylemeden diretmeden kendim tesettürlenmek istedim ve kapandım.

Gel gelelim ki bazı zamanlar ruhsal olarak kötü dönemler geçirebiliyorum manevi olarak da yansıyo ve namazı dahi kılmadığım zamanlar oluyor. İçimde tamamen farklı bir kişilik olduğunu hissediyorum frenlemeye calısıyorum. Ta ma men zıt bir kişilik, hippi, jazz ve yabancı müzik dinleyen, koy ver gitsin dünyaya diye bir felsefeyi benimseyen mezhebi geniş bir insan da var aynı zamanda içimde. Bu bazen diğer kişiliğimin üstüne çıkabiliyo, yani dışarda kapalıyım ama connected2. me de şurda burada internetteyken gerçek yaşamımdaki kişiliğimi bırakıp asıl içimdeki kişilik oluyorum. S*ks muhabbeti mi dersin, içki, entel goygoylar, tumblr girl tarzı tamamen farklı bir hal alıyorum. Allah belasını versin bu durumun lütfen eleştirmeyin önyarg
Dissosiyatif Kişilik Bozukluğu (Çoklu Kişilik) mu var bende, Bilgisi olan bakabilir mi?