Denk geldim merak edip sorayim dedim;
Kendi Çocuğunuzu Dudağından Öper Misiniz?
Kendi Çocuğunuzu Dudağından Öper Misiniz?
cevaplar da tam tahminim gibi çıktı, dedim ki erkekler kesin hayır der, kızlar bu olaya sıcak bakarlar, aynen doğru...
Şimdi arkadaşlar soru hoş, önemli bence ve güzel bir soru.. Bu konuyu da kesinlikle araştırasım geldi önemli bence, küçük yaşlarda hadi neyse 12 ya da 13 yaştan sonra bence abartı olur iyi olmayabilir. Ama yine içimde bir his diyor ki bu davranışın kesinlikle çocuk üzerinde bir etkisi var, muhakkak o çocuk annesi tarafından dudakları ile uyarılıyor, o çocuk neler hissediyor? Kadınlar bunu hiç sormazlar kesin? Çocuk ne hisseder acaba? Acaba utanır mı? Ya da daha erken yaşta bunu yapmak çocuğun psikolojisinden ilerideki eşine olan davranışlarını bile etkiler bence biraz interneti araştırın hemen çıkıyor,
bence yanlış bir davranış doğru değil... kadınlar yapıyor yine, yine kadınlar çıktı ve itiraf ettiler, ah kadınlar..
Çok küçükse alıştırmamak lazım, alışkanlık yapabilir çünkü. Ama bazen annem de öpüyor beni :D ne kadar çok utanıyorum anlatamam. Kanı kaynıyor kadının :D ahh anneler ahh yaşımız ne olursa olsun, onların küçücük yavrularıyız işte. Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Sevgi göstermek iyi hoş da peki ağız yoluyla mikrop kapması ne olacak sigara içeni var ağız hastalığı olan var bence saglık acısından tehkikeli ve riskli ven tombul yanagından bacağından ensesinden dudak hariç her yerinden öperim mıncıklarım😍☺️
dilini sokmuyorsun yahu :S
Ne fark eder solunum yoluyla insan mikrop kapmıyor mu 😒
Evet öperim..
Hiçbir sakıncası yok annesinin-babasının öpücüğünden farklı anlamda etkilenmeyecek kadar masum ve temizler.
Öpmem diyebilecek kadar uzak değilim bu sevgiye kardeşimden biliyorum : )
Cevap
50Cevap
Çok uygun değil, çocuğa bunu normal bir haraketmiş gibi öğretmiş oluruz ki yarın okulda biri opse engel olmaz
Bu yüzden doğru olmaz
Öpülebilir belki ama gerek yok sahsen, o opmede 2 yasina kadar olmali. Ilerde ne gibi yerlere uzanacagi bilinmez cunku, bu insaoglu. :)
Hem yanaklarin suyu cikmadi ya :)
Gelişim acısından tıbben sakıncalı olduğunu okumuştum. Kendim öpmeme taraftarıyım ama öpmek isterdim :)
Neden öpmeyeyim ki
Bu yaşımdayım hala annem beni dudağımdan öper, ben de kız kardeşimi öperim bu tamamen evlat- anne güdüsü gibi
Hayirr.. sacmasapan bir sevgi gosterisi.. ozel denilen kavramin anasini aglatiyoruz iyice..
Küçükken oğlumu da kızımı da öperim. Ama büyüyünce öpmem, doğru değil.
The sims'de öpüyorlardı family kiss yapınca.
Ben öpmem hatta karşı bile olabilirim düşünmedim daha
Ben yeğenimi öpüyorum çoçuğumuda ufak yaşlarında öperim.
3.4 yasina kadar operim optumde kicinida operim evlat benim kurban olurum verene :)
Öpecek yerimi kalmadı dudağından öpecez. ( Yanağını öper saçını okşarız daha ne?)
Yanlış bir şey! Öpenlerin de dinden haberi yok! Kızanlar olabilir; ama gerçek bu be!
Alıstırmayın boyle seylere ya opmem ben :) tvde gorunce gozlerını kapatıyrlar zaten :)
Annesi öpse bir şey olmaz da baba öperse cocuga mikrop bulasabılır. Altta sapıklasmayalım fılan yazanlar neyın kafasını yaşıyor acaba senın cocugun l*n o
küçükken tabii kiii.. ama ileride ciddi sorunlara yol açabilir.. bknz; lüçükken göster abine pipini diyolar büyüynce içeri girmiyor o pipi :D
23 yaşındayım ve annem beni dudağımdan öpüyo. Baba kız ya da anne oğul hoş olmaz ama anne kız abes gelmiyor bana.
4-5 yasina kadar opulur malum sonra ki yaslarda cocukta mantik oturmaya basladigi icin cocugun algilayis bicimi degisebilir
Ya ben orta okuldayken bir kızı babası sürekli dudağından öpüyordu kız eşşek kadar olmuş bana itici bir görüntü geliyor. Küçükken neyse de.
o yaştan alıştırmamak lazım sonra arkasını alamayız :D
ne var çocuğumun dudağından yanağından poposundan öperim o benim canım canımdan parçam sonuçta
öpülebilir sakınca yok bence. insan kendi çocuğunu öpmez mi.
Ben istiklalde gördüm adam 2 genç kızınıda ya da kızı yaşındaki kızları dudaklarından öpüp yanından ayrıldı
bebekken evet büyükken çocuğumda normal bir şey olduğunu sanıp başkasına yapabilir diye yapmam
Erkeğin erkeği öpmesi garip olur ama kızsa olur tabi ufakken :)
bilmiyorum yani küçücük çocuk her türlü mikroba açık. tabi hayvan gibi öpen teyzeleri düşününce de anasının öpücüğü ilaç gibi kalıyor
Çocugum olsunda bir onu o zaman düsünürüz be canısı
Benim kardeşim var 1.5 yaşında abiye mucuk dedin mi yapışır dudaklarıma birlikte bira İçiyoruz. dd
Olursa öperim. Kıçını yerim, evlat benim evladım.
Opemem aslında öpmek yasak koklamak lazım 😉
Aynen😊
Yapılmamalı. Doğru değil
2 yasından sonra opmem
Operim bal kizim benim oda beni oper :)
Operim cocugum degil mi
Oğlumun pipisini bile öperim inş
2 3 yaşa kadar normal
öperim tabi l*n o benim bir parçam :D
Yanlş bir davranş yapmam
Öperim yeğenlerimi bile öpüyorum
bende istiyom :P :D
Onu koklarım ve yanağından öperim
cocuk daha operim bazen :)
Bebekken kucukken öperim opuyorumda yegenlerimi
Ben öperim de babasının opmesini istemem
yobazlar burayı da sarmış
Evet sardı
Tövbe Tövbe! Çocuğu enseste teşvik etmek resmen.
Yanak varken dudaga ne gerek var?
Öyle saçma şey mi olur
Bilmem
Bebekken çocukken öperim heralde
Kizimi operim kuccukken
5 yaşlarına kadar öperim ay kıyamam ya 😱
Öperim tabi yerim ben onu :D
Kucuk kardeslerimkini opuom
Yerim bile
Operim.
Öpmem. :):
Operim