Böyle herşeyden sakınması , koruması ve en önemlisi herkesten herşeyden sizi farklı kılması. Bu şekilde birini bulsam kaçırmazdım sanırım. Sizin hoşunuza gider mi bu şekilde davranışları , kızların sanırım giderdi🌞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Beni her şeyden sakınması, koruması ve herkesten farklı kılması hoşuma gider. Bebek sever gibi sevmesini, çocukla konuşur gibi konuşmasını itici bulurum. Senin bahsettiğin şeyler rahatsız edici değil bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle de olmayınca olmuyor be. Tam olarak böyle bir ilişkim olmuştu. Kendi ellerimle besliyordum hatta 😅 Çocuk gibi eğlendirdiğim de olmuştu. Genel hali böyle değildi tabi.
12 Yorumla
Soran+1 yılDediğim şey o değil böyle bir yere gittiğin zaman sen uyurken ustunu ortmesi seni izlemesi ondan sonra uyandigin zaman mutlu olabilmek. Aşk olsun bunun adı 😊 inşalalh allahi m yüce rabbim nasip eder
- +1 yıl
Öyleydi işte anlattığım da 😅 mesafe girince yürütemedik
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bebek değilim sevgilim gibi davransın
00 YorumlaBöyle birini bulsam hayatta bırakmazdım. Şu sıralar tam da ihtiyacım olan şey aslında. Bu tarz şımartmaya dayalı, sevimli ve ponçik bir ilişki 🥰🥰
10 Yorumla
+1 yılBen öyleydim ama eski sevgilimin hoşuna gitmiyormuş halbuki annesi bile daha az değer veriyordu kıza :D
08 Yorumla
Soran+1 yılIlgi meraklısı ama ilgi görünce kaçan kişilerden büyük ihtimal hiç sevmem şımarık olurlar. Kendinden yükseklerde olur gözleri 👍
- +1 yıl
Evet tam öyle biriydi egosunu şişirdim baya ilgi vererek sonra gitti zaten ama mutluyum halimden haketmiyor bazı kızlar :)
Soran+1 yılHaketmiyorlar.. cidden katılıyorum. Bizim gibi kadınlar da onlar gibi olmuyor mesela ben ağırbaşlı bir kadinim sevdiğim seveceğim erkek de uysal olmalı benden başkasına bakmamalı böyle saf tipler daha çekici geliyor bana
- +1 yıl
Aslında doğru olan o değil mi sevdiğin biri var ona değer veriyorsun bu kadar başka bir şey istemiyor senden. Dediğine katılıyorum hayatında biri varken gidip başka bir kadına bakmak veya flört etmek hoş değil hatta karaktersizlik gibi geliyor bana.
Soran+1 yılTabiki öyle. Ama bizim hayallerimizi haketmeyen insanlar yaşıyor şu an ben bunun için bi sigara yakarım
- +1 yıl
Aynen öyle haketmeyenler hep mutlu zaten. Benim yerime de yak ben içmiyorum :D
Soran+1 yılYakayım reiss😁😁
- +1 yıl
Eyvallah :D
Zaten öyle olması gerekmiyor mu? Ama olmuyor işte. Biri diğerine fazla değer verince, değer gören kendini vazgeçilmez sanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte öyle seven yok artık bu devirde. Aksine güvenebileceğim birini bulmak çok zor , bu hayatta annene babana bile zar zor güveniyorsun , dediğim gibi o güveni verecek kişi çok özel olurdu benim için umarım karşıma çıkar
Soran+1 yılInşallah hepimizin
Başta belki sonradan çok üstüme düşmesi beni belki gerebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılCok ilgi değil kastım saf sevgi bu devirde zor bulunanlarindan
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet altımı bezlemesi, sırtıma havlu koyması, salçalı ekmek yapması çok hoşuma giderdi
11 Yorumla
Soran+1 yılNe hahajshs
+1 yılHayır iğrenç, bebekleri sevmem bi de bana bebek muamelesi yapmasın.
09 Yorumla
Soran+1 yılCok yanlış anlamazsın yazdığımı. Onun ile ne alakası var , benim bu dediğim aşk saf sevgi sana dokunmaya bile kıyamaz herkesten farklı kılar sen onun için özel olursun böyle birini istemeyen insan da ne bileyim ya
- +1 yıl
Her şeyden sakınamaz ben özgürlüğüme düşkünüm, her şeyime karışamaz. Bu yazdığın farklı yukarda yazdığına katılmıyorum sadece.
Soran+1 yılSen olayı çok yanlış anlamışsın 😂😂 özgürlük ile hiç hiç alakası yok emin ol bende çok özgür yaşıyorum. Kısıtlamayı aşk zanneden bir devir sonumuz büyük
- +1 yıl
herşeyden sakınsın diyosun ya ona yorum yaptım, bu kısıtlamak işte
- +1 yıl
kısıtlamayı aşk zannetmiyorum buna karşıyım
Soran+1 yılHayır yani korusun seni yanlışında yanında olsun sen ona yol göster , o sana yol göstersin demek istediğim ve anlatmak istediğim bu birbirinizi tamamlamak çok özel birşey bu devirde dediğim gibi yok bulamıyoruz , gerçi arayışta da değilim ama kadere inanırım
- +1 yıl
evet o yönde haklısın güzel bir şey ama hint kumaşı kadar azdır bu devirde, kadere ben de inanıyorum fakat biri olmadan da yaşarız illa birisi olmak zorunda değil hayatımızda
Soran+1 yılGo girl 🌸💓
- +1 yıl
💙😊
Hoşuma gider ama sürekli mesaj yazmasın yeter msjlaşmayı hiç sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet darlaamaz ama eşinin öyle olmasını istemez miydin
+1 yılŞahsen ilerde inşallah eşime düşünüyorum ben severim.
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah allah hepimize nasip etsin
Hayır ilgi sevmem, sevgilim de olsa haddini bilsin kâfi😊
01 Yorumla
Soran+1 yılKısıtlamak kıskanmak değil bu saf sevgi seni herkesten sakınması özel ve ilk olman onun için güzel bi duygu bence tabi yasamak lazım
+1 yılÇok isterdim. Bebek gibi sevilmek.
27 Yorumla
Soran+1 yılBende isterdim (: umarım karşımıza çıkar saf sevgi , sevmeye bile kıyamayan bir erkek nasip et 🙏
- +1 yıl
çok sanmıyorum. çıkmaz. her taraf mal dolu.
Soran+1 yılAynen öyle ya gerçekten benim saf , masum bir konuştuğum♀️ vardı onu da kaybettim 🤦🏻♀️
Soran+1 yılGenelde ben böyle erkeklerden hoşlanıyorum saf temiz kalpli
Soran+1 yılYani zor bu devir de gene dediğimiz gibi
- +1 yıl
ben kızlardan da hoşlanıyorum.
Soran+1 yılBiseksüelsin yani olabilir saygı duyarım 👏
+1 yılÇok üzerime düşülmesinden hoşlanmam samimi ve güvenli olsun yeter
00 Yorumlagitmez ordan bakınca korunmaya ihtiyacı olan birine mi benziyorum
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ama öyle bir durum yaşansa hoş olur tabi çok sık boğaz etmeme şartıyla
01 Yorumla
+1 yılAbartmasa güzel olur çünkü ben sıkılırım böyle şeylerden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebek gibi davranması benim hoşuma gitmez sevgiliye sevgili gibi davranılmalı fazlası itici olabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi olabilir saygı duyarım bende çok sevgiye gelemem ama herşeyi beraber özel olan bir sevgi herşeye deger
tam beni anlatıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi
+1 yılKişilerin biribirini kısıtlamasını aşk
Maddiyatin ise evlilik sanmışlar diye bir deyiş vardı o aklıma geldi ama sanırım birazcık bebeği olsamda fena olmazdı😅02 Yorumla
Soran+1 yılKısıtlaması falan değil de onlar cidden odun öküz öyle olmasın saf sevgi olsun özel olmak onun için ya da ilk aşkın onun olması harika olurdu ya allah nasip eder inşallah herkesin kalbine göre
- +1 yıl
Amin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni önemseyen koruyan en azından bunun için çaba sarf edecek birinin olmasını isterdim sanırım
00 YorumlaBana annelik değil Sevgililik yapması daha mantıklı
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncene saygı duyarım tabi olabilir herkesin ilişki anlayışı farkıdır. Aşık olduğum kişiye sanırım hem anne hem baba hem da olurdum
Soran+1 yılOlabilir saygı duyarim🙏
+1 yılKızlar kendilerine ilgi gösteren erkeklerden hoşlanırlar zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılIlgiden kastım daha yüksek
- +1 yıl
Ne gibi?
Soran+1 yılBöyle saf sevgi dokunurken bile korkması demek istediğim bu. Böyle erkek var mı bilemem ama bu devirde zoe
- +1 yıl
Evet sen gerçekten zor bişey istiyosun 😂
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🙏
+1 yılBirini bulsam yeni bulduğum bir icat gibi sahiplenir hep özel hissettirirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske
- +1 yıl
Keşke 😒
+1 yılÇok hoşuma gider
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım buluruz
+1 yılGidiyorduda bitiyor belli bir zaman sonra.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bitmez bence onunla eğlenip onunla güldüğün eglendigin herşeyi onunla yapmak çok güzel birşey allah nasip eder inşallah
- +1 yıl
Yaşamış biri olarak ilk başlarda herşey çok güzelde sonra gerçekler pat diye ortaya çıkıyor.
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına. Benin karşıma daha çıkmadı bilemiyorum o yüzden umarım ruh eşimizi buluruz çok ınanıyorum ruh eşine
- +1 yıl
Seni üzmem istemem ama ruj eşi yalan
Soran+1 yılŞurada iki hayal de kurdurtmuyonuz😂🤦🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDizindede sallasın mı
11 Yorumla
Soran+1 yılDediğim saf sevgi
Böyle davranıyoruz ama hep yalnızız 😕
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha duzgunune denk gelmemişsin
Soran+1 yılAynen öyle oluyor ama emin ol senin gibi biri var ve daha bulamadın. Ama ruh eşi cidden var , kaderimiz nasılsa öyle oluyor çok ta şey yapmamak lazim
Soran+1 yılNe bileyim. hep gizliden soruyordum gene öyle yaptım 😁
Soran+1 yılOlsun artık 😁
+1 yılSanırım hoşuma gider ilgi severim ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok ilgi boğar ama sevdiği zaman da çok sever ya da ilgi gösterdiği zaman
- +1 yıl
Bence ben severim 😁
Soran+1 yılInşallah buluruz o zaman 😂
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dediklerin olunca otomatik olarak kısıtlanmış oluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır demek istediğim bu değildi gerçekten. Kıskanması , kısıtlaması falan degil allah nasip etmez inşallah. Sadece bu saf sevgi bakmaya sokunmaya kıyamamak , seni herkesten özel kılması
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. benim aradığımda o zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım buluruz
Bir süre sonra insanı sıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı bebek gibi de olmasın ama olsn yani
00 Yorumla
+1 yılEvet. Ben de öyle davranırdim. Efsane olurdu🥰
00 Yorumla
+1 yılBazen gider bazen gitmez
00 Yorumla
+1 yılBazen hoşuma gider bazen gitmez emin değilim
00 Yorumla
+1 yılAşırıya kaçmadıkça çok hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılAsla yapım sert ve hoşuma gitmez
00 YorumlaBenim hoşuma gitmez, ilgi delisi değilim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet giderdi, ask bu zaten.
00 Yorumla
+1 yılGiderdi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılGitmez mk o ne oyle
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüşüne saygım var , olabilir herkesin farklıdır ama istemez misin saf sevgi , dokunmaya bile kıyamaz sana , korur kollar seni herkesten farklı kılar. Sen onun için en özel şey ölürsün. Ben çok isterdim. Ama devir değişti artık bulmak zor
- +1 yıl
Dokunsun niye dokunmuyo uzaktan mi sevcez birbirimizi ben kendimi korur kollarim zaten onun beni farkli kilmasina gerek yok ben özelim kendim icin kimse icin ölmeyi birak kılımi bile kipirdatmam evet devir degisti ve kimseye guvenmem
Soran+1 yılGüvenmek de zor evet. Heleki bizim ülkede bu daha zor güvenmek
Aşırı sıkarsa hoşuma gitmez ya boğulurum
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi sıkması kötü böyle herşeyi kısıtlar kıskanır falan defil benim demek istediğim allah korusun oyle zaten. Benim demek. istesigim saf sevgi düşünsene sana aşık bir adam sende ona aşıksın bakmaya öpmeye kıyamıyorsun
Soran+1 yılAnladım
+1 yılSinir olurum
00 Yorumla
+1 yılTabi gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmemm🙈😂
01 Yorumla Gider evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır,,,
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmez
00 Yorumla
+1 yılIyy baya sıkar beni
00 Yorumla
+1 yılGider. Çunku hala buyumus hissetmiyorum.
00 YorumlaBüyük ihtimalle böyle davranan ben olurum😄
00 Yorumla
+1 yılValla ilgilensin bayılırım mucize olması gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBebek gibiyim biraz
00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
🤪🤪
Evet cok
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmam
00 Yorumla
+1 yılGidiyordu.
00 Yorumla
+1 yılhoşuma gider 😀
00 YorumlaOlur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılerkekler sevmez ama sanki kızlar seviyor gibi...
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt