Hz Adem ilk insan dedim kanıtla dedi bu resmi gösterdim Arabistanda iskeletini bulmuşlar 30 metreymiş dedim inanmıyor artık bu atayis arkadaşıma hangi kanıtı sunmam gerek?
Atayist arkadaşıma Hz Ademin ilk insan olduğunu nasıl kanıtlarım?
1. Atayis diye bir kavram yok. Ateist olucak doğrusu. 2. Koyduğun görselin Hz Adem ile alakası yok. Bir iskelet değil birçok iskelet bulundu. Amerika, İstanbul Beykoz, Arabistan vb birçok ülkelerde bu tarz iskeletler bulundu. Sadece Kur'an-ı Kerim değil, İncil, Tevrat vb diğer dinlerde dev insanlardan bahseder...
Çok mu zeki zannediyorsun kendini? Nasıl bir mizah anlayışın var acaba mizah yapabilmeyi tasarlamış mıydın ki o konuda da ciddi şüphelerim var... Fotoğrafı google'dan alıp acaba düşündün mü ne etiketi vardır görürler mi diye? www.google.com.tr/search
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
googledan buldum zaten ne alaka dediğinle soruma cevap ver
bu resim gerçek değil. Sen ona şunu söyle. Dünyada deneysel olarak gözlemlenmiş bir evrim gerçekleşmemiştir. Gözlemlenen tek şey adaptasyondur. Türden türe değişim gözlemlenmemiştir. Ve deneysel olarak gözlemlenmeyen birşey asla bilimsel değildir. Ayrıca Einstein ın teorisine göre evren tanrı eli değmeden de oluşabilir, ancak aynı düzeni devamla sürdüremez. Bu düzenin, altın oranın sürmesini sağlayan bir etken var. Bu da tanrının ta kendisidir.
Öncelikle ateist denir atayist degil, ikincisi bu foto sahte baska bir kisiye ait bir beden. Ayrica O cocuga, evrene bak yaratilanlara bak ac kuran-i kerimi goster mucizeleri anlat nasil inanmiyormus. Ayrica bu fotoyuda kimseye gosterme gunaha girersin Hz adem degil bu. Hz ademin, iskeletine Allah gösterirmi saniyorsun?
En İyi Cevaplar