Aileyi görmek istememek?

19 yaşındayım üni.1 sınıfım. Yaklaşık 1 ay sonra evde olucam ama ailemi görmek, yanyana durmak istemiyorum. Şiddet görmedim normal sayılabilcek bir ailede büyüdüm. Ama küçüklüğümdne itibaren sürekli eleştirilerek, ailemin kafasındaki profile uydurulmaya çalışarak büyüdüm. Bu bütün hayatımla birleştiğinde uzun bir zaman mücadele ettim her şey daha iyi olacak en azından kendi içimde ama bir yerden sonra bütün ipler koptu.Çekingen değilim ama asosyal birine dönüştüm. Lise hayatım kötü geçti. Tek kalmadı ama silik geçti iyi diyebilcem anım sayılabailcek kadar az. En son normalde başarısız değilim ama sınava yeterince çalışmadım tabi sağlık durumumunda etkisi oldu ardından ailem kızdılar ve 1 yıl daha hazırlanmama izin vermediler. Ben şimdi zorla okuyorum anlıcanız. En son aileme beni siz gönderdiniz dedim ondada isteseydin tercih yapmazdın, diretseydin deyip beni suçlu çıkardılar. Anlıcanız baştan sona ben suçluyum. Bura kötü değil ama istediğim bölüm değil istesem geçebilcek durumdayım ama bu yıl puanım kırılıcak, her şey yeni ve okadar çok kötü hissetiğim zamna olduki hani şu an belki son bir umut lys ile geçebilirim olmadı seneye inş. Sorun bu değil şu an ailemi görmek istemiyorum. seslerini duymak istemiyorum şimdi bana iyi dvaranıyolar snaki çok gerek varmış gibi sanki bir halta yarıyomuş gibi. Az önce telefonda konuştum inanın zor geldi. Eve gitme düşüncesi bile yeterince kötü.
Aileyi görmek istememek?