şöyle söylim yay burcu erkeği çok önemser bi karaktere sahip oldugu için bi çok şeyi unutmaz ilk buluşmalarda genelde hal ve hareketlere çok dikkat eder samimi olup olmadigina dikkat eder ve insanin yüzündeki tebessümleri kafasinda derecelendirir ciddi misin yoksa rol mü yapiyorsun bunlari tartar o yüzden epey bi hareketlerime dikkat ederdim yerinde olsam :D ayrica yay burcu erkekler demişsin yay burcu erkeğini kisaca söyle özetlim bildiğin Eros biz yay Burçlari Aşk Tanrisiyiz. ha bu arada kisa bi hatirlatma yanliş anlama eğer yengeç burcuysan uzak durmani tavsiye ederim.. iyi günler.
23 Yorumla
Soran+1 yılyengecim ya :(
Soran+1 yılyani şimdi ask tanrısıyız derken askta nasıldır anlamadım yengecımde :(
En İyi Cevaplar
ben öküz degilim. çekingenlik utsngaçlık vardı biraz bunları aşalı çok oldu.
ama çoksever sevgisini billi edemez. duygusaldır dışa yansıtmaz. tanımak yakınlaşmak güvenini kazanmak biraz zordur. ama güvenirse teslim olur..
bazıları teslim olmasına ragmen acık kapı bırakır. gerektıgı kadar kıçkançtır.. uyumludur, rahattır kafasına çok takmaz. unutmaz. yaşadıklarından iyi ders çıkarır. nefreti vardır. kin tutmaz intikamla yanıp tutuşmaz. şiddet eğilimi yoktur...
kendimi çok iyi tanıyorrum... bu benim. başka yay ları bilemem.126 Yorumla
Soran+1 yılben kovadan illallah ettim diyebiliirim siddet falan vardı öküzde denmez ona aslında sevgisini asla bellı etmez küfürle bllı eder :) yani genelde kovaların hepsı boyle yay burc tanıdıgım yok sevgisini belli etmemesi bıraz kötü tabı :S
Soran+1 yılvalla ilk bulusmadan snra olursa bısıyler görcez özgürlük falan umrumda degılde hissettirsin sevgisini
Soran+1 yılahah aynen bende ona koptum ve üzüldmde ya onun gibi dangoz kımse olamaz zaten.. tüm kovalardan özür dilerm :D
Soran+1 yılyok kovalardan bahsedılırken genelde ay çok öküz oluyorlar der kızlarda o yuzden dırek pat dıye sordum :D :D
Soran+1 yılzaten yaymıssın sen .. kendınıde tanıttın belli öyle olmadıgın :)
Soran+1 yılumarım bahsettiğim kişide beni sever ve senin gibi sevdiği için aşkından ölebilcek biiridir ..
Soran+1 yılveren kim derken anlamadım
Soran+1 yılçok pardon kafa gitti :D şimdi eksiyi gördüm .. valla bilmiyorum herkese eksi verilmiş
- +1 yıl
seçiciyim birazda. popüler güzellik abidesi kızların peşinde degilim olmadım hiçbir zaman. karşımdaki kişilerin hal ve hareketlerine mimiklerine samimiyetine çok dikkat ederim.. yalan ve 2 yüzlülük çıkarcılık nefret ederim.. arkama bakmadan uzaklaşma ilişiği kesme sebeblerimdir... karşındaki yayda benim gibiyse samimi ol dogru ol abartma çok üsteleme bazende yanlşlarını kabullen. ön yargılı davranma herzaman derim...
Soran+1 yılvalla senin gibiyse çok iyi dua edeyımde eger bu iş olursa o kişi boyle olsun :D sevgisini belli etsin yada onuda gectm sevsin neblim :D yaylarn baglanma korkularıda var sanırım :S ? eger bu kişiyle olursam senden tavsıyeler almak isterim :)
Soran+1 yılbir çok yay burcundan doldurum bişiyler :D bu ınsan için baya ugrastm bunuda yaparım :)
- +1 yıl
evet baglanma korkusu taşırım.. bunun sebebi kaybetme korkusu bende. fena duygusal boşluk yaşıyorum depresyon felan olmuyor 3-5 gün sonra alışkanlığa gidiyor. acı azalıyor rahatlıyorum. ama asla unutmuyorum. kafamın karanlık bir köşesinde kalıyor. öncede söyledim tecrübelerimden ötürü artık güvensemde açık kapı bırakıyorum. tamamen teslim olmuyorum. daha seçici dikkatli hale geliyorum.
Soran+1 yılanladım.. iyimi kötümü bilemedim tabı baglanmamayı ..bıraz rahat takılan bi tipe benzıyor bu kısıde zaten..
Soran+1 yılahaha :D inşallah ya sana benzıyordur deger verır ve sever bı yandan buda onemlı :) bence şu iş olsunda yınede bsuna yazms olmazsın :D ben özgür bırakırım ıcıme kurt dusurmedıkce ve guven verdıkte sıkıntı olmaz gıttgı ortamlar..
- +1 yıl
aklımda kalbimde birisi varsa başka bir kıza ilgi duyma gibi birşey yaşamadım..gözüyle güzele bakar tabi dert etmezsin umarım. herkes bakar sonuçta. aldatma kendim için asla diyorum biri bitmeden gözüm başkasını görmedi. hoş ciddi bir ilişki yaşamadım, ama denedim çok çaba gösterdim. olduramadım demekki bana göre degilmiş .))
Soran+1 yılyok sorun olmaz bakması yanı guzel kıza bız kızlar bıle bakıyoruz erkekler neden bakmasn :D ama tabı oyle bana her dk karı kız muhabtı yapmıcak oyle cok guzel tas vs delirtmicek :D biryere kadar yani bazen havamda olurum muhabbet ederm o konuda ama hc bı kız kaldıramaz :D yay ve kova sanırım bu cıddı ılıskılere cok uzak gibi geldi bana ama oldurmaya clısmak çok guzel :)
- +1 yıl
ciddi bir ilişki için hayatımdan 1 yıl verdim.
üniversite giriş sınavlarını boşladım. bu yıl yeniden girecegim. eğerki olsaydı ciddi bir ilişkiye taşısaydık ne mutlu olurdum... gercekten sevmiştim onu.. şuan 1 yılımı verdiğime pişmanmıyım diye sorarsan yine hayır derim elimden gelenin fazlasını yaptım sevdiğim için yaptım pişman degilim.. çok şey ögrendim tecrübe edindim.
Soran+1 yılnegüzel cabalamıssın sevmişsin ve pişman değilsin.. bende üniye hazırlaıyorum 1 yılımı dger cıktgma verdım ama pişmanım cunku haketmedi.. bende bununla tecrube edındım kotu bı tecrube hemde
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Enerjik,konuşkan ol.Sessiz kalma.Samimi davran.
Yay burcu içtendir ve kendisi gibi içten,canayakın kişilerden hoşlanır.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bak arkadas yay ile kovayi kiyaslama kova adi üstünde kovadir yani biz yay burclari doğuştan avciyiz dünyaya aşk tanrisi olarak gönderilmişiz aşağida sormşsun aşk tanrisi derken yani iyi mi eet senin bilmediğin bi çok konuda A dan Z ye kadar senin aklina gelmicek şeyleri yay burcu düşünür hassastir kibardir nezaketlidir vurdum duymaz değildir bişi anlattiğin zaman gözlerinin içine bakara iyice dinler ya sana burda daha fazla sey anlatsamda anlamazsin çünkü zaten yengeç butcusun anlattiklarimin 10 da birini anlamazsin yengeçler terstir ters insanlardir kabadir soğuk kanlidirlardir labali agrasif daha saymakla bitmez o yüzden yerinde olsam ciddi anlamda uzak dururdum yay burcunu boşu boşuna yaralayip zedeleme kiymetini bilemezsin çünkü onun
017 Yorumla
Soran+1 yıloha ya :D arkadasım yuh dıyorum sana bıkere ben oyle kafaya takarım kı vurdumduymaz hıc olmadım duygusalımdır ben sevgılım uzulmesn dıye neler yaptm o uzulmesn kırmıym dıye onun benı kırmasna goz yumdum.. Sana ters yengec gelmıs bence acısını benden cıkarmaya calısma.. oyle bı yay burcunda olsun bu cocuk nasıl kıymetnı bılırım tahmn edemezsın.. Soguk kanlı degıldır yengecler aksıne duygusaldır dedgım gıbı sana ters bırı gelmıs..
Soran+1 yılsalakmıyım arkadasım anlamıyım ya yengec burcu olmakla ne alakası var anlayıp anlamamakla ayrıca anlattıgın hıc bı ozellık bende yok senın sansına oylesı denk gelmıs oda burcla alakalı dgıl kısılıkle alakalı..
- +1 yıl
hayir hayatim boyunca yengeç burçlarini gördüm nerden cikardiysa kurban oldugum o kadar nalet bi burc ki hani sinirimi senden cikardiğim için değil sakin yanliş anlama seni kiriyorsam başindan üzgün oldugumu ve özürlerimi belirtim nezaketten. Şimdi anlatim özelliğinizi duygusallik belki wardir ama iç dünyanizda dişa yansimaz vicdan olarak zamanla zaten unutuyorsunuz cabuk atlatiyorsunuz ve eminim yengeç burcu çabuk aldatan bi karaktere sahip sadik değil yani gönlü yükseklerde kendini beğenmiş
- +1 yıl
bak iyi dinle kesinlikle ama kesinlikle kendini beğenmiş çabuk havalara giren bi kişiliğe sahip oluyo vurdumduymaz bişi anlatirsin dinlediğini belirtir ama bi kulağindan girip diğerinden cikiyo ben su konuyu senle 10 gün sonra konuşsam yine hatirlarim ama sen 1 saat sonra unutursun biz buna vurdum duymazlik deriz sürekli tehdit ve baski sinirli agresif suna inaniyorum yengeç erkeğini de biliyorum yengeç erkeğinde ağzi aşiri derecede bozuk oluyo mesela kizlarda gecerli mi bilmiyorum onu
- +1 yıl
bu anlattiğim yengeç erkeği değil sadece bi farklilik verdim yengeç burcu ayni zamanda şiddete eğilimli sürekli gereksiz yere kavga cikarir her şeye bi sebepsiz nedenlerden bahaneler üretir kendini sürekli hakli cikarmaya çalişir hataliyken bile hakli oldugunu idda eder söyle bi örnek daha verim insanlari kullanmaktan ve eleştirmekten kimileri zevk alio çünkü yengeç burcunun tek bi insaniyla tanişmadim hep karşima yengeç çikti ve hepsine bi şans tanidim ama malesef hepsi ayni değişik birine
- +1 yıl
rast gelseydim zaten eleştirmezdim yengeç burcu kafasinda bitiriyo sebepsiz şeyler için ve kafasinda kurdugu kuruntular yüzünden karşisindaki insani suçluyo halbuki sadece kafasinda senaryo yazio düşüncelerinin oyunu na çabuk geliyo kendini kandiriyo yani ve düşünmeden hareket ediyo hani insanlar bişi yaparken bile kendine biraş düşünce payi verir ama oda yok direk yargisiz infaz... bunlari bi gün gel daha detayli anlatim sana kötü bi niyetim yok yay burcunu da övdüğüm için değil
- +1 yıl
ama söylediğim gibi yay burcu ile yengeç burcu çok terstir 2 kutup düşün ve birbirlerini sürekli itiyolar ilişkin yürürse helal olsun yürümezse emin ol dediğim doğruydu bu sebeplerden dolayi çünkü anlaşma bozukluğu war yengeç burcu ilişki durumunda gerçekten başarisiz bu burca sahip olduğun için sani yadirgamiyorum sadece özelliğinin tanimini yaptim eğer öyle biri değilsen zaten hakkinda hayirlisi olsun ve sonunda tekrar belirtim kirdiysam yine üzgünüm ama gerçekler böyle
Soran+1 yılanladım seni çok iyi ama ben öyle değilim işte hiç aldatmadım kafamda bıtırmeden ayrılmıs olsamda ben 3 ay bekledım bı ınsanı bıtırmedım kafamda bıttgınde evet umrumda olmaz ama yınede kırmamaya dıkkat ederim.. ayrılıgımı bıle düzgün yaparım. bak ben sevgılımden ayrılırken o haksızdı hemde oyle boyle degıl ama ben hakkını helal et ben tum hatalrm ıcın özr dılerm dıyen oldum oysa hıc bı sey demedi .. o yuzden ben bunları kabul etmedim.. ezılen nedense ben oldum kova tarafından yani.. anladım ama
Soran+1 yılseni sorun yok :)
Soran+1 yılokudum yazdıklarını :)
Soran+1 yılistek yolladım ben ama bu durum bıraz karısık özelden anlatabılırım istersen .S
Soran+1 yılevet ama bahsettgın ozellıklerı tasımıyorum :S kafaya cok takarım unutmam hıcbırseyi bi kişiyi sildimmi benım ıcın bıtmıstır .. tesekkür ederım yardım etmeyı ıstedıgn ıcın :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
Yay erkeği özellikle girişken ve çok neşelidir olaylara hep pozitif bakar ,kova ise tedbirli ve biraz soğuk kanlıdır. Ancak yay burcu kendini ezdirmez yani senin tabirinle öküzlüğünü kabul etmeyebilir ama genel olarak kibardır.
114 Yorumla
Soran+1 yılöküz olsun odun olsun kova gıbı olmasın sevgisini belli etsin :D ya kova gıbı dengesız olmasın ıste nebilim bı ınsan sevgılısnız elını tutmazmı yolda yürüreken işte küfür edermı durduk yere nebilim aslında bu kişilik meselesi ...
Soran+1 yılverıyorum ama bellı etmem derdi nebilim vermedgı bellıydıde ben ınandım yada ınanmak istedim.. şimdi yeni bi ilişkidede korkuyorum onun gibi olur dıye insallah yayla bişiyler olursa da onun gibi kişiliksiz olmaz :)
Soran+1 yılkesnlıkle vazgecebilmeli tabıkı
Soran+1 yılyengeç burcuyum ben
Soran+1 yılbiliyorum yanı aslında hani böyle cok aşkım cicim demektende hoslanmam hani her an aşk yasıcaz çok romantık olcaz diyede istemem gerektiğinde kanka gibi olalım arkadas dost ama aşkıda yasatmayı bılmeli .. aslında burclar biyerden snra devre dısı kalmalı gercek ask oldugunda :( kırılganım da aslında küçükken daha cok kırılgandım simdi okadar yok askı yasatmayı bılsın bellı etsın bu yeter dıyorum
Soran+1 yılvalla gidip arıyamam ki yok yani öyle birileri :( hoslandgım kişi yay burcu baskada yok sans ıste gelmesı boyle burcların falan
Soran+1 yılinşallah senin için hayırlısı olur ve kız gel der :))) ahah evet aklıma gelırsin ama o burclardan olmamasına ragmen bu bahsettiğim kişiden hoşlanıyorum ve onunla olmak istiyorum korkularıma ragmen.. tabi bi tecrubem var ters bişeydede uzaklasmasını bılmeliyim.. yani inşallah yaparım :)
Soran+1 yılinşallah :) senn içinde hayrlısı olsun .. teşekkr ederm sanada iyi geceler :)
+1 yılKokuya,bakıma ve temizliğe çok önem veririm
Ojeli tırnaklar,yada french hoş olabilir
fazla makyaj olmadan
konuşma kısmında ise çok suskun kalma
:)23 Yorumla
Soran+1 yılgöz makyajı yapıyrum sadece brde ruj .. oje koku falan da sürüyorum.. eh biraz sessizimdir aslnda ama acılırım :)
- +1 yıl
tamam dır ozman :)
Soran+1 yıl:))
yay burcuyum benim düşüncelerim.
samimi olsun gözlerini kaçırmasın heyecan ve sevgiyle baksın.
rahat olsun çekinmesin isterim30 YorumlaOnun hoşuna gidecek kadar güzel ol, bir de espiriden anla yeter :)
20 YorumlaBence her yay burcu erkeğinin zevki bir değildir. ama gerçek şu ki her erkek bakımlı temiz ve güzel bi bayan ister yanında:)
20 Yorumlayay burcuyum ılk bulusmada guluslere bakarım nsl bı ıfade alıor gulumserken dıkkat ederım
10 Yorumlaevet o benım..rahat olmalısın ılk buluşmada dahı olma.konuşkan ve sakin.heyecan falan yapma.sıcak davran..sımdılık yeterlıdır..
11 Yorumla
+1 yılerkekler demişsin küstüm yazmıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılah tatlımm :D sende yaz ya .. önemli tabı benım ıcın yorumlarınız kızlarında :)
- +1 yıl
küstüm ben :)
Soran+1 yılküsme lütfen ya :)
- +1 yıl
:)
Soran+1 yıl:)))
yay cekıngen we utngactr sewer ama bllı edemz
114 Yorumla
Soran+1 yıltey Allah ım buyur burdan yak :D şansa bak ya pof yengeclerde utangac ama belli ediyor :S
Soran+1 yılyok ya ben kendı şansıma dedim öyle :(
Soran+1 yılevet :( yay burcunun özelliklerni tasımamasını temenni ediyorum napım :D
Soran+1 yılpoff hersey tamamda yengec burcuna sevgisini belli etmemesi berbat bırsey :D bunu tasımasın hersey kabulum :D özgürlük falan takmam kendısını bıldıkten snra guven verdıkten snra sıkıntı yokta işte sevgısını bellı etmemek baya kötü :D
Soran+1 yılişte yengeclerde anlamıyoki yani ben anlayamıyorum diğer ilişkimde anlamadım cunku sevmıyormus severde inşallah anlarım
Soran+1 yılbi olsunda artık bakalım sevsin deger versın anlamak için ugrasrım :))
Soran+1 yılekledim ))
samimi ve rahat olmalısın.
10 Yorumlabakımlı ve eglenceli ol hacı ama abartma :)
30 Yorumla
+1 yılgüzel olursa etkilenirim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi olsun yeterli
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelmesı yeter bıde kendını gstermesı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem