Bitarafta karizmatik esmer ,uzun boylu, yakışıklı diğer tarafta con con sarışın, renkli gözlü, merak ediyorum siz hangisini seçersiniz.
Kenan İmirzalıoğlu mu Kıvanç Tatlıtuğ mu?
Kenan İmirzalıoğlu mu Kıvanç Tatlıtuğ mu?
ya bizim kızla şu kıvanca bayılıyor yaa! anlam veremiyorum bu adamın nesini buluyorlar hakkaten. hem ben sarışınları sevmiyorum bu adam da aslında o kadar d yakışıklı değildir. kenan imirzalıoğlu ondan daha yakışıklı dolayısıya imirzalıoğlu tabikide ama yine de söylüyorum bu adam pek bana göre değil. işte aşık olduğum çocuk - tam bana göre...
kenan imirzalioğluda benle evlensin diyordu pek bana göre değilmiş :D
ikisi de ayrı. oynadıkları rolleri degerlendirebilirim yalnız, cunku oyuncuların kişilikleri hakkında firim yok. Behlül duygusal erkek tipiydi. Biraz zayıf bi karekter ama arketip olarak sevdigim bi karekter. Ezel de öyle. Daha güçlü. Behlül mü ezel mi, ikisi de. gerçekten, birini digerine tercih etmek istemiyorum.
Kuzey Güney dizisinde var kıvanç ın
hiçbirisi... kenan da boy olmasa hiçbir işe yaramaz zaten...
Cevap
12Cevap
Tabiki kıwanç birde ağlayınca o mawiş gözleri ne kadar tatlı oluyor renkli gözlere her zaman ilgim wardır herşeyi çok düzgün çocuğum ama kenan at çöpe gitsin hiç yakışıklı değil çok yaşlı duruyor sadece bir fiziği war..
@ibrahida knk sen bu işi bilmiyorsun.
Kıvanç Tatlıtuğ kadar bana itici gelen başka bir adam yok. Asla asla asla seçimim olamaz. Kenan'da çok varoş vari geliyor ama Kıvanç'tan daha düzgün biri olduğu için onu seçerdim.
Kıvanç tatlıtuğ Kenan İmirzalıoğlu bana hiçbir zman yakışıklı gelmemiştir ama bu esmer olmasından değil yakışıklı bulmuyorum onu.
Sen seçimini yapmış olsan da, ne yine de Kıvanç Tatlıtuğ diyorum.. :)
Kıvanç Tatlıtuğ olmak da zor.Ayrıldığında kıza "sen daha iyilerine layıksın" bile diyemezsin :)
Esmer erkekleri çekici bulurum ama ikisini de yakışıklı bulmuyorum.Keşke daha çok şık koysaydın...
bende cevap vermek istiyorum.. esmerin tadı başka oluyoooorr :D
ikisi arasinda secim yapmam istenirse
Kenan imirzalioglu.
Kıvanç karılara benziyo üstelik best modelde 1. olmasinin sebebide yahudiler best model yarismalarini duzenliyip filmlerde istedikleri adamlari dikkat çektirmeye çalişyolar kıvanc ölu gibi ruh ezik beyaz tenli kocaman agızli ve karilara benziyo karım ol kıvanç zevksiz özguvensiz çirkin kizlar kıvanc begenir ehehhe davul bile dengi dengine ehuuehehehhe
@ibrahida olm sen kıvanç ımı kıskanıyon ya
kenan bana çok kro geliyor. ama sarışınlardan da hoşlanmam. ama sırf kasları için kıvanç diyorum :)
Valla Erkeksi bir yüz Kenan İmirzalıoğluda var Kıvançta onu hiç göremiyorum..O Yüzden Kenan İmirzalıoğlu
kenan renginde kıvanç şeklinde olsun, birde benim olsun.
Tarık Mengüç? :D
ıyk almayayım ben vazgeçtim.
Kıvanç karılara benziyo üstelik best modelde 1. olmasinin sebebide yahudiler best model yarismalarini duzenliyip filmlerde istedikleri adamlari dikkat çektirmeye çalişyolar kıvanc ölu gibi ruh ezik beyaz tenli kocaman agızli ve karilara benziyo karım ol kıvanç zevksiz özguvensiz çirkin kizlar kıvanc begenir ehehhe davul bile dengi dengine ehuuehehehhe
Uzun boylu esmer erkek cok...tam bir türk erkegi ama Kivanc...ah o dudaklari ve poposu :D
sarışınlardan hoşlanmam ama fiziği manyak kıvançın ama ben kenan diyorum adam gibi adam anam:)
ikisi de yeteri kadar yakışıklı değil bence ama illaki seçim yapaaksam kenan imirzalıoğlu fakat onunda biraz kro bir havası var :/
Abla ayıp ettin kimi istiyorsan onu getirelim.
İkiside değil biri esmer kıro diğeri sarı kıro:))) bana hitap etmiyorlar...
Birisi ortadoğulu kökenli diğer avrupa kökenli. Dolayısıyla kim nereliyse ona göre beğenecek.
Genelde esmer erkekleri beGnirim ama konu kivanca gelirse, esmeri unuturum!
Tabiki kivanc!
kenan laaan öbürü ne olduğu bilinmiyo
İkisinide beğenmiyorum.
Ama ille birini seç dersen sırf bebek yüzlü olduğu için Kıvanç.
peki ya coşkun? :D
çıkışa bastığımızda çıkan adam ikisinden de yakışıklı :D
saçını biraz daha koyulaştırsak kıvanç
ten rengini biraz daha açabilsek kenan
ikisi de değil benim seçimim Johnny Depp..
sorulur mu bu Kıvanç tabikide ;)
kıvanç tatlıtug kesınlıkle
Kenan tabiki adama benziyo hiç değilse :)
ben daha yakışıklıyım
Ben... Desemde inanma :))) Kenan yaa :D
ben onlara 5 basarım...
Hay kenanada kivancada basliyacam artik
Wentworth Miller.. şıkkımı kendim yarattım:P :D
+1 benden. :) prison break izlerken tanıdım ve çok beğendim :))
kenan imirzalioğlu erkek yahu
Kenan İmirzalıoğlu
Kıvanç karılara benziyo üstelik best modelde 1. olmasinin sebebide yahudiler best model yarismalarini duzenliyip filmlerde istedikleri adamlari dikkat çektirmeye çalişyolar kıvanc ölu gibi ruh ezik beyaz tenli kocaman agızli ve karilara benziyo karım ol kıvanç zevksiz özguvensiz çirkin kizlar kıvanc begenir ehehhe davul bile dengi dengine
Kıvanç Tatlıtuğ :)
Kıvanç Tatlıtuğ.
kıvanç olsun benim olsun :P
Kıvanç..
herzamanki tercihim william levy
Hiç biri..
O değil bu değil kim?! :)
Taylor Lautner
Kenan'ı Kıvanç'ı bu çocuğa değiştin ha?
Taylor'ın tırnağı olamazlar :) gerçi kıvanç dünya güzeli ama çok sarı.. kumral ya da esmere yakın kumral severim ben
ikiside değil..
kıvanç.
Kıvanç karılara benziyo üstelik best modelde 1. olmasinin sebebide yahudiler best model yarismalarini duzenliyip filmlerde istedikleri adamlari dikkat çektirmeye çalişyolar kıvanc ölu gibi ruh ezik beyaz tenli kocaman agızli ve karilara benziyo karım ol kıvanç zevksiz özguvensiz çirkin kizlar kıvanc begenir ehehhe davul bile dengi dengine
Kıvanç Tatlıtuğ<3
kıvanç
kenan
kenan az bana benzediği için ben kenancıyım
teşekkür ederim
malesef hiç biri :((
ikiside yakışıklı
kenan imirzalıoğlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar