AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Davullu zurnalı olursa düğüne giderim gerisi kalsın nikah daha makul salonda kafamız şişiriyorlar anca mecbur olmasam gitmem salona.
Bence güzel beyaz bir elbise , damatlık , eğlenceli bir kır düğünü sonrası evlilik daha mutlu edebilir.
Düğün olmalı. Düğün yapmayan sonra bin pişman oluyor
Benimki çok karışık
erkek kadın ayrı olsun ama damadım yanımda olsun
ailesi olmaz derse düğüne ayak basmam damadım yalnız kalır üzülürüm
şarkıları ben seçecem olmaz öyle :) saçma sapan sözleri duymak istemiyorum...
Dugun ne ya allah askina dugunun tantanasi hic cekilmiyor turkiyede davullu zurnali dugun yapicagima pariste sessiz sakin romantik bir nikahi tercih ederim balayinada venedige gideriz olur biter :)
Düğün tabiki damadın kardeşinden bir çeğrek altın :D
https://vine.co/v/MOQhjUIhVU1Düğün salonunda muhasebeci oalrak şunu söyleyebilrim düğün organizsyonu daha zahmetli ve eğlencesi bol bir etkinliktir ama nikahda en fazla bir yaş pasta meşrubat yiyip altını takıp gidersiniz
senin değil ailelerin ne istediği önemli oluyor genelde :) zorla değil, mecburen.
nikah 5 dakikalik bir is 5 dk icin hazirlaniyoruz sacma ama dugunde hazirlaniyorsun ve egleniyorsun
Elin gavurları düğünü de cenazeyi de bizden daha güzel yapıyorlar. Var mı itirazı olan?
düğüne ne gerek var ya
nikahını kıy gitsin düğün parasıyla geleceğe yatırım yaparsın
Düğünleri kalabalık ortamlari sevmem açıkçası sade bir nikah ve sevdiğim kişi yanibasimdaysa kafi.
tabikidüğün yoksa o altınlar nasıl benim olcak :D. S. S. S. S.
Aşk evliliği olacaksa düğün,
Mantık evliliği olacaksa nikah böyle
düğün ama salon düğünü değil davullu zurnalı hiç değil. :)
Bana kalsa nikah ama bizimkiler düğünsüz vermez beni :)
Bir nikah yap üstüne git arkadaşlarınla canlı müzikte eğlen. Olay budur bence.
düğünümün olmasını istedim ama şartlar el vermedi içimde kaldı :(
Sade bir nikah yeterli nnm icin düğün tantanadn başka bişey değil
düğün tabiki :D hergün evlenmiyorum ya olmuşken şatafatlı bişiler olsun isterim. oldu da zaten:
2 sinide pek sevmem ama hayatımın aşkını bulup onla evlendiğimde kesşnlikle çok hoş bir düğün yapacam ve hiçbir masraftan kaçınmıcam
Nikah olabilir sadece düğün sevmiyorum :) ayrıca evlilik de istemiyorum önündeki birkaç yıl :)
tabikide nikah, düğünlerde millet eğlenecek ben rezil olacam diye para vermem, ayrıca düğünler çok sıkıcı :/
herkes duyacak bilecek benim evlendiğimi sırf ego tatmini.
En iyisi nikah ya dugun gostermelik bisey dugun parasina ben evimi duzerim bos masraf
Ben aile buyukleri icin bir nikah yapip. Arkadaslarim kuzenlerim yasitlarim arasinda da buyuk bir parti vermeyi dusunuyorum.
En mutlu olduğum günü sevdiklerimle aynı yerde paylaşmayı, bu sebeple beraber göbek atmayı tercih ederim düğün tabiki :)
Maddi imkanlarim cercevesinde sade bir dugunu tercih ederim
nikah :) gelinlikle dans etme işkencesine giremem :D
Düğün olacak tabi ya yer yerinden inleyecek :D Tofaşlar lastik yakacak davulcu zurnacılar hiç susmayacak gelin tabakları kıracak teyzeler çatlayana kadar oynayacak ahey ahey aheyyyyy
Evlilik bana göre değil. O yüzden nikah mi düğün mu ilgilendirmez beni :P
İkisi de bana birşey hissettirmiyor. Nikah daha iyi çünkü başımı ağrıtmıyor.
kesinlikle düğün... bu benim tercihim tabii ki, güzel organize edilmiş kokteylli müzikli bir nikah da olabilir ama nikah salonunda kıyılacak bir nikah asla benlik değil.
Düğünlere gitmeyi sevmem ama bu benim mutlu günüm olacak bu yüzden düğün isterim 😄
Düğün olaylarını hep saçma ve gereksiz yere harcama olarak görüyorum
Ben evlendigim zaman bokunu ikarmistim dugunde hahahaha gene olsa gene cikarrim
Nikah en iyisi ya düğün nedir Allah aşkına saçma sapan geleneklerimiz.
Düğün olsun sonuna kadar eğlenirim nasılsa tabi bunun için önce aday şart ve onunda eğlenmesi lazım bu durumdan ayrıca
İlahili mevlitli bir düğün isterim..
Çıkıdak çıkıdak erkekli bayanlı oynamaklı düğünler bana göre değil , nikahta olabilir..
Eski evde yapılan Düğünler olsa sıkıntı yok ama salon düğünleri samimi değil zoraki yani formalite gibi gelen gideceği anı iple çeker gibi
Nikah yeterli.
İnsanların amaçsızca ortada oynamalarını saçma buluyorum.
Oyle abartı dügünleri sevmem :D Ki zaten evlenincede küçük birşey yapıcam sadece çok yakın akrabalar ve arkadaşlar olucak :D
scontent-b.cdninstagram.com/.../...720842159_a.jpg anımsattı
Nikahhhhhevlenrken düğün salonunda olmuştu bunalım yaaa yok halay yok oyun havası kalk otur kalk otur brdahakine nikah ;)
Maddi imkanlar Nezih bir düğün yapmaya elverirse tabiki düğün
biraz gelenek ve göreneklerimize sahip çıkalım nikahta olur ama dügün en önemlisi
Çek Cumhuriyeti'nde konsoloslukta evlenmek gayet güzel olabilir.
Düğünlere gitmeyi sevmem fakat kendime tabii ki sazli sözlü düğün istiyorum.
Nikah dedim. Çünkü düğünlerde başım acayip ağrıyor ve sevmiyorum gürültülü mekanları.
birlikte yaşamak... insan sevmediği biriyle evlenir; ama sevmediği biriyle birlikte yaşamaz...
Nikah. Düğüne harcıyacağım parayla eksiğimi kapatır tatile çıkarım hatta :)
Düğünden pek haz emesemde iyi bir düğün fikrimi değiştirebilir :)
Keşke sade şık bir nikah olabilseydi ama ah aileler:/
tartışmaya grek var mı düğün tabiki :) nikahda olur zaten :D
Deli gibi oynayacağım ama 3. derece akrabaların olmayacağı bir düğün olsa iyidir.
Aman ne gerek var düğüne kıy nikahı sonra herkes işine
@düzelmeyecek
Düğün nikah farketmez yeterki Hakanım Olsun <3
Bitanemmm 😍😍😍
Yorumlarda en çok nikah var ama oylamada en çok tercih edilen düğün 😄😂
Düğün yaparım ama sadece yakın çevremin olmasını isterim.
Hunharca eğlenip zenginliğimi herkesin gözüne sokabileceğim şatafatlı fakat zarif bir düğün :D