Gecen gun cinlerle konustum. Bazen goruyordum insan seklinde karsima cikip konusuyorlardi. Simdi ise gercekten gordum cok korkuyorum. Her sey Allah'tan ama nicin nicin gordum? Ne demek istiyorlar bana? Siz goruyor musunuz? Ah ah cok korkuyorum. Cok uzuluyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle onlar senin dikkatini çekmeye çalışıyor.ve seni huzursuz ederek bunu başarıyorlar.mutfakta yoğunluk çok fazla zannediyorum...sana gözüken cinin boyutu neydi bilmiyorum yani boyu ve tipi.yani ilk gördüğündeki izlenimin önemli.onlar önce çeşitli vesilelerle insanlara kontak kurarlar ve zamanla tempoyu arttırırlar...şimdi yapman gerekenleri sırasıyla yazıcam ilk yazdığım en önemlisidr sakın unutma!bilmelisin ki allah insanı onlardan üstün yaratmıştır.bunu tamamen idrak etmen gerekir ama bu idrak edişe ulaştığın zaman onları ne aşağı görmen ne de abartılı görmen gerekir.sonra sırasıyla söylüyorum.öncelikle bir tam gününü evini tamamen temizlemelisin.bu cuma günü olmalı.dinimizde cuma gününün anlamı başkadır.kıyamet bir tek cuma günü kopmayacaktır...öncelikle gusül abdesi almalı sonra namaz abdesi almalı sonra temizliğe başlamalısın.ama bu temizlik sıradan ev temizliğinin 3-4 katı olmak zorunda.evi temizlerken kıyıda köşede bulduğun şeyleri sakın açma!yani buruşturulmuş kağıt ceviz eski zarf muska ya da sana yabancı gelen neyse...onları bir araya topla.temizliği bitirdiğin zaman mutfağa bir tane karınca duası ayet el kürsi felak ve nas surelerinin arapça yazılı birer sayfalarını koy.yatak odanda özellikle yatağının baş ucunda mümkünse duvara asılı biçimde kuran olsun.rahatsız edildiğin anda kurana kolay ulaşıp göğsüne bastırman için...kendin de ayet el kürsi-felak ve nas surelerini ezberlemelisin!ev içinde yapman gerekenleri de dikkatlice oku lütfen.banyo da uzun süre çıplak kalma.mümkün mertebe gece banyo yapma(onların da nefsi var dikkatli ol)gece aynaya uzun süre bakma.odalarının kapı eşiklerini sık sık temizle.uyuduğun veya uzandığın koltuk kanepe varsa sakın üstünde yemek yeme!(onlar kırıntı ile beslenir)canın sıkıldıkça veya aklına geldikçe kelimeyi şahadet getir ve ezberlediğin dualardan en az bir tanesini oku.evine eşin dostun arkadaşın geliyorsa bunu azalt.onlardan bir tanesinin bu işte parmağı olabilir.cevşen veya esma ül hüsna(allahın99 ismi)kolyesi al ve sürekli taşı.sakın ama sakın abdestsiz gezme.namaz ve gusül abdesin olmalı.bunları yap.bunları yaptığın sırada onlar sana karşı agresifleşiyorlarsa yapmaya devam et.eğer onlar senin canını acıtmaya kalkarlarsa mutlaka ehil bir hoca bul.işinin ehli olması önemli!eğer bir şarlatan ise onları daha çok çeker.bu önemli.ama en önemlisi ilk tavsiyem!allah insanı onlardan üstün yaratmıştır unutma sakın...
210 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel soyluyorsun ama bir sorun su ki, ben daha once hocaya gittim. bir ara azalir gibi oldu ama daha sonrasina cok siddetlendi. en son da iste bu gecen gunku olay oldu. skinti su ki, felak ve nas surelerini ezberleyemiyorum! bak boburlenmek icin degil ama universiteye girdigim yil turkiye 1029.su olmustum. neler neler ezberledim ama bu iki sureyi ezberleyemiyorum. okuyamiyorum. titremeye basliyorum. artik yapabilecek neyim kaldi bilmiyorum..
- +1 yıl
işin sırrı demekki felak ve nas surelerinde!demekki onları an çok rahatsız eden sureler demekki bunlar.genelde dua etmeye yada ibadet etmeye yeni başlayan insanlarda uyku dikkat dağılması gibi şeyler olur.çünkü bunu onlar yapar.eğer bu konuda bir hoca bulmuşsan ve o sıralar şiddeti azalmışsa bu dediklerimi yap ve eğer artarak devam ederse o hocayı mutlaka bul.ve çok önemli unutma sakın;;;felak ve nas surelerini ezberlemeyi başarırsan bu iş biter.önce tütsü yakar evde gezdirir dua edersin biter
Soran+1 yıltamam yardimin icin cok tesekkur ederim. her ne kadar bu sureleri ezberleyebilecegime inanmasam da deneyecegim tekrar. ayrica bu hoca bana sen bu cinleri nicin gondermeye calisiyorsun kizim, sendekiler cok guclu. istedigin her seyi yapabilirsin. ilmimi sana veririm demisti. ama korkuyorum. buyuye bulasmak istemiyorum :/
- +1 yıl
ne yaparsan yap ama onlarla iletişime geçmeye tenezzül etme.ayrıca ezberleyemeyeceğine kendini inandırmışsın!daha doğrusu bunu onlar başarmış.öncelikle bu inadı yenmelisin.o hocaya ben olsam okkalı bir küfür ederdim sana böyle akıl vermeye çalıştığı için ya neyse...ayrıca teşekküre gerek yok bu benim insanlık görevim...acizane aklım yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.bu konu hakkında gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim.
Soran+1 yıltabiki degisiklik olursa haber veririm. cok tesekkur ederim tekrar.
- +1 yıl
rica ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
çok güzel yazmışsın.ayna konusu hariç.onlar aynada görünmedikleri için aynaya bakmak gerekiyor görmemek için.tabi duyma olayı da var ama o kadar sureye katlanamazlar zaten.bu yaz bu konuda çok fazla tecrübelendim kuzenim yüzünden.dediğim gibi sadece ayna konusunda katılmıyorum.evde çıplak olmamaya gayret göster.
- +1 yıl
ayna onların görünmesi ile alakalı değil ama...ayna,onların boyut engelini aşmada kullandıkları yöntemlerden biri sadece.
- +1 yıl
Ben bildiginiz biriyle sohbet ediyorum kiz biriyle sohbet ediyorum bir anda gozumun onunden kayboluyo arkadasim sanki nedir bu lutfen
- +1 yıl
Bende şüpheleniyorum kendimden bana mesaj atarmısın?
En İyi Cevaplar
hoçaya gittin ve sadeçe bir sure düzeldiysen gittiğin hoça cinler ile anlaşmalı bir hoça olabilir geçimi sağlamak ve birdaha gelsin diye sadeçe bir sureliğine çinleri senden uzaklaştırmış olabilir gittiğin hoçalara dikat etmen lazım hoçalar ilk de iyi olmanı sonradan ise daha kötü olmanı şağlaya bilir ve biz cinlerden üstünüz sana bulaşan cin muhtemelen güçlü musallat çinidir bunu her hoça yakamaz sen allaha dua etki padişah çinler musallat olmuyor yoksa seni bu dunyada kurtaraçak hiç bir hoça yok olanlarıda bulaşmaz padişah cinlerin cin ordusu vardır ve eğer padişah cini yakarsan tum askerleri sana musallat olur ve sonun bellidir ve cinleri gördüğün zaman asla korkma cinler korkak ve güçsüzlere daha çok musallat olur ALLAH a her zaman dua et ALLAH yardımçın olsun sendeki çinleri yakaçak biri vardı ama hoça en son olaydan aldığı hasarlardan ailesi tarafından gizlendi nerde olduğu ailesi hariç kimse bilmiyo tabi bir kaç kişi daha hariç ama çinlerin tuzağına düşmek çok kötü bişe sakın düşme eğer ses bişe duyarsan üntüne gitme duymamazlıktan gel dua et ALLAH a emanet ol benden bu kadar daha ayrıntılı bilgi vermek isterdim a ma sana bulaşan çinin nasıl bir çin oldunu bilmek lazım
21 Yorumla
canım evinize yakın olan bir camiye git hoca sana seni rahatlatıcak telkinler verir üstesinden gelirsin
00 Yorumla
+1 yılHiç korkma onlara yalan söyleme ve küfretme bunlardan hiç hoşlanmazlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
47Cevap
+1 yılSelamun Aleykum ey cemati muslimin bende karsilastim sohbetleriyle... beni bir tarz sohbete cektiler veya mahkemeye ama sucsusdum... beni sadece iblis e tanistirmak istediler... bende kabul etmedim.. ama bu cinlere hatirlattim insan ve musluman oldugumu... fakat kalbimin altinda oldugunu soylediler Allah in ismi yaziliydi sanki kulu gibi gerecekten hissettim kendimi yanina peygamber s a v veselemin ismini diledim Allah oda bana gozuktu sukurler olsun... bana sonra Allah tan ne diledigimi biliyorlardi... cok kiskanmislar o dilegimi onu anlattilar... ben zaman baska bir cin hikayesinde eski esimle yasmistim... onunla ayrildiktan sonra... birkac arastirmalar gerceklestirdim hayata bakis acim degistikten sonra... Allah a bir dilekte bulunmustum oda cennete de olsa cennet in kapilarinda gelip o son savas a Hazreti Mikail in yaninda o savas a kaltilmak halen ve halen oyle dusunuyorum... anladigim kadar o son savas gunu yaklasiyor... bu cinler en son cogu oldu dualar olsun melekler olsun kurtulduk (kisacasi) ama benim sorum su altin kalp ne anlama geliyo yardimci olacak birisi var mi bu konuda
00 Yorumla
+1 yılbenım 3 adet cınım var. gayet ıyıler ve sakınler.. ara ara yolar ... bıde ılgınctırkı ucuyolar... kucukken ne oldugunu sorabılecegım unlu bı buyucumudur kımdır bılmıyorum ama ben bırsey soylemeden, durup duruken benım cınlerımı gordugunu ve onların adlarını soyledı. acayıp korkmusutm. bı hayvan bı kadın ve bı erkek oldugunu bılıyorum.. kadın bana dıkkatlı davranmamı soyledı ama ben ustune gıttıgımde ,korkulmaması gerektıgını ogrendım... ve kadın yatılı gelmıstı bızım eve ,benımle konusr konusmaz burda kalamam artık dıyerek ...aksam ılk buldugu -gıdecegı yone gıden otobuse bınıp gıttı...
02 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılgörsende görmesende ilk önce her zman nas felak ayetel kürsiyi oku ve bol bol salavati şerife ile besmele cek evde yanlıs isen kuranı kerime al oradan yasini şerif ayetel kürsiyi oku bol bol oda olmadı güvenilir bir hocadan tavsiye al sana yardım etsin yoksa musallat olurlar kurtulamazsın birden içtiğin bir depresyon antipsikotik ilaç varmı onuda söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılcok hafif ilaclar aliyorum ama onlar halusilasyon gordurmuyor ki :/
- +1 yıl
ilaçların adlarını söyle bakayım bir
+1 yılEğer psikolojik bir durumun yok, durum senin algıladığın gibiyse...
Yatarken ve uyandığında, Ayet-el kürsi, Nas ve Felak surelerini düzenli olarak oku... Bu sureleri suya oku ve iç. Odanda uyurken mutlak bir lamba açık kalsın, zifiri karanlıkta uyuma.
Ve onlardan önce Allah'a sığın ve dua et... Sıkıntın devam ederse o zaman yardım alırsın.10 Yorumlacinler insanlara direk olarak gozukmez.eminmisin gordugune.saett gormus olsan bile normal bir insan olarak gozukmez.normal insan gorunusunden cok farklidirlar.eminmisin ne gordugune diye soramam gerekiyor.sen eminim tabiki diyorsan.sana birk kac sure ismi soyleyeyim.bunlari oku.eger okuduktan sonra halen goruyorsan.emin olki sandigin sey degildir.ayetel kursi.felak ve nas sureleri kesin kurtulus demektir.
00 Yorumla
+1 yılyapman gerekenleri söylemeden önce sormam gereken şeyler var...
1-onlarla ilk ne zaman iletişime geçtin?
2-onlarla ilk nasıl iletişime geçtin?
3-onlarla iletişimde neler oldu?
4-onlar şu anda nasıl yaklaşıyorlar?
5-en çok nerede karşılaşıyorsun?
6-sence senden ne istiyorlar?01 Yorumla
Soran+1 yılinsan formunda birkac yildir goruyorum. ondan once de varliklarini hissediyorum. fakat bu kez gordum. ilk nasil iletisime gectigimi hatirlamiyorum. beni korkutmaya veya bir mesaj vermeye calistiklarini dusunuyorum. ocagimin fisi elektrige takili degilken surekli cakmagi citliyor. yatak odasindan ve buzdolabindan acayip sesler geliyor. ve bunu evime gelen tum arkadaslarim da fark ediyor :/
bir parapisikologa görün derim dikkat çekmek niyetindeysen boşa ama gerçekse seninle paylaşmak parapsikolojiyle yakından ilgileniyorum o gördüklerin cin olmaya bilir hangi şehirdeysen detaylı konuşmak isterim telefonum 05552697822
eger dikkat çekmekse niyetin lütfen rahatsız etme01 Yorumla- +1 yıl
@goldenm75 sen bu işlerden anlıyormusun?
uşaklı mehmetin selamını söyle ona ve senden uzak durmasını söyle. kimi zaman bi akraban olarakta gözükebilirler sana inancın zayıflamış gibi herşeyden korkma bu kadar 3 harfliler genelde zayıf insanlara gelir ve onlarla uğraşır bi hocaya git istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFelak, Nas oku sürekli çevşen oku ve üzerinde de taşı. Ayrıca öyle uydurma hoca dediğin medyum vb insanları dinleyip sakın onları yönlendirme güç elde etmeye çalışma bu başlarda güzel gelebilir sonrasında ciddi rahatsızlık duyarsın. Benim bildiğim en iyisi çevşen okuman.
00 Yorumla
+1 yılyeni üye oldum şansın var ki bana denk geldin ben şuan da 2 kızı birden idare ediyorum etmek zorundayım ikisi de ciddi benim sevgilim de senin yaşadığın sorunu yaşıyr yani onu aldatıyorum ama bahane uydurup onu istemediğimi söylüyorum ama aklım başkasında olduğu için kısacası sevgilin senden sıkılmış yeni şeyler arıyor ya da aldatıyor ... hmm sana bi tavsiye hatta tüm kızlara bi erkek sizinle ilişkiye girirse hatta sadece öpüşse bile sizden sıkılabiliyor o heyecanı kaybedebiliyor
01 Yorumla
+1 yılÖncelikle korkmana gerek yok Sakin bir şekilde bana ne olduğunu tam olarak anlatır mısın. Konuşuyorlar derken ne söylediklerini anlıyor musun. ne şekilde görüyorsun ne hal üzere ve kaç kişi görüyorsun erkek yada kadın olduklarını biliyor musun ?
10 YorumlaValla orda burda duyuyoruz senden de duyduk öyle bişi var ama insanlara görünüyormu bilmiyorum da sanmıyorum.Herkesin yaşam yeri farklı dünyada.İlerde insan nüfusu dünyaya sığmıcak onlara ne hacet:).İçine kapanık olma bilinç altı düşüncelerin hayali kişiler tarafından seslendirilmesin ne derdin ne sıkıntın varsa gerçek kişilere anlat kendini bastırma hayatı içinde yaşa kendinde değil kolay gelsin geçmiş olsun.
00 YorumlaSimdi ben konustum sana musallat olan cinlerle artik senin yerine bana musallat olacaklar kafan rahat olsun birdaha sana bulasmayacaklar.
Bu konuyuda uzatma bence...
Hatta yetkililere sesleniyorum kaldirilsin lutfen bu soru.00 Yorumla
+1 yılyolcu et kapıya kadar gonder ya ınanmayın boyle sacmalıklara ya kafanda kuruyor sonrada gercek sanıyorsun aaa su arkandakı sey ne:D
32 Yorumla- +1 yıl
senı senden alırsam benı bana bırakmam:P
+1 yılYatakların üzerlerini açık bırakma açık yatağa girebilirler sen onların üstüne uzandığında agresif olup musallat olabilirler bide mutfak lavabosuna kaynar su sıcak su dökme eğer orda cin olursa musallat olur Allah'a sığın Felak Nas surelerini oku dua et korkma insanlar cinlerden üstündür
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. 31 Yorumlagrdugun zaman ayatel kursu we felak suresını okuyun oncedn benım basımada geldı allaha sıgının anında
10 YorumlaBenim bildiğim cinler insana görünmez , görünenleri cinler kendi aralarında öldürdüklerini duymuştum .
00 Yorumla
+1 yılİbadete ver kendini.Baktın olmuyor bilir bir kişiye git.Bu yaz kuzenimi zor kurtardık.Şükür şimdi çok iyi.Kurtulduktan sonra psikolojik destek almaya da başladı.Şu anda çok iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
illuminati :D
+1 yılŞizofrenliğe eğilim var sende yada şizofrensin. Muhtemelen ağır etkili haplar kullanıyorsun. Eğer bu dediklerim yoksa geçmiş olsun buns atalarımız kısaca: boku yedin demişler
00 Yorumla
+1 yılSalvia'nın etkilerini görüyorsunuz. Lütfen bilinçsizce kullanmayalım.
10 Yorumlaböyle seyleri kafanıza takıyorsunuz sonrada musallat oldu diyorsunuz ya bırakın onlarda kendi alemlerinde yasasınlar rahatsız ediyosnz snra neyms efendm musallat oldu :D
10 YorumlaBiz ismini anmayız genellikle dahası bunlar illet olmayı seven canlılar tabi kötüleri.. 3 Harfliler diye bahsedersen bu konudan daha mutlu olurum birdahaki sefere.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinlerin bir yaptırım gücü yoktur
sadece tavsiyede bulunurlar
namazını kılmanı kuranı türkçe okumanı tavsiye ediyorum
kurandaki cin süresinide okuyabilirsin00 Yorumla
+1 yılNe içiyorsan bizede söyle, bizde kullanalım :D:D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılantidepresanla sakinlestirici iciyom. bi de sigara :(
- +1 yıl
Onları ıcıpte, o tur seyler gormen normaldir
+1 yılsalliyorsun gibime geliyor ama fazla sallama gercekten musallat olurlar o zaman gorursun ebenin biyigini
10 Yorumla
+1 yılüç harfliler mi,üç harfliler mi ?
Kış kış cinler kış kış
yallah cinler yallah ...00 YorumlaNe dediler.. Bir iddia kuponu var benim onun sonuçları söyleseler..
01 Yorumla
Soran+1 yıliddia harammis oyle dediler :(
+1 yılBen bildiginiz sohbet ediyorum bir kizla 1aydir sürüyor bu sonra birden ortadan kayboluyo konusuyorum bana seni seviyorum asigim diyo adini sorunca kayboluyo ortadan
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamazmısınlütfenricaediyorumdikkatçekmeyeçalışıyorsundeğilmi?
00 Yorumla
+1 yılo nasıl oluyor yaaa aklını toplamaya çaliş biraz dua falan oku kafana takma.
00 Yorumla
+1 yılCin olduklarını insan haliyle konuşmalarından mi anladın
00 Yorumlacenabet cenabet dolaşırsan tabi olur.Hemen boy abdesti al.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle gidersen psikolojik rahatsızlığa yakalanırsın demedi deme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmen ne alaka, bu arada laf aramızda kalktım ışığı açtım.
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes gibi olmadigim icin yaa. :(
+1 yılmüslünümana cin hiç bir zaman gelmez kendini dulara ver
00 YorumlaRiyazet falan yapıyosan sıkıntı olur... Hayvansal şeyler tüket... Bol dua takviyesi şart.
00 Yorumlabittere katıldım bööööö
11 Yorumla- +1 yıl
korkutma qızı
+1 yılSenin Prozac içme vaktin gelmiş.
14 Yorumla
Soran+1 yılprozac mi kurtarir diyosun :(
- +1 yıl
Ya da Paxil.
- +1 yıl
ne alaka paxil bende kullanıorum :S
- +1 yıl
Gereksiz gereksiz korku, endişe, kaygı içine girmiş kız.
Madem kullanıyorsun, ne için kullanıldığını da öğrenseydin sibelleyaşam.
Benim bildigim cinler genc kizlara gorunmez
15 Yorumla
Soran+1 yılgenc degilim. kartladim :(
Soran+1 yılay ben korkarim cinlerden hamile kalmak mi ayy nasil ayirt edicem ya insan seklinde gelir de iliskiye zorlarsa :(
+1 yılne konuştun söyle bakalım
00 YorumlaDert etme.Ben de bir cin ile evliyim.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasil bir duygu? ne yapmaliyim? beni ele gecirir mi? :(
+1 yılBöööööööööööööööööööööööö
12 Yorumla- +1 yıl
ahahah:-))))))
+1 yılTanıştırmazsan cin tecavüzüne gelesin inş. amin :\
10 Yorumla
+1 yılRuh sağlığın hiç iyi durumda değil
12 Yorumla- +1 yıl
:) gece gece güldürdün beni helal olsun
- +1 yıl
Ben seni güldürdüm ya, Allah da beni güldürsün :)
+1 yılNe konuştunuz memleket meselesi mi
00 Yorumla
+1 yılSelam söyleseydin gk kardeş
00 Yorumlailgi çekmeye çalışıyorsun...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. O cinler aslında senin beyninin içinde
00 YorumlaNeden böyle seyler yapiyorsun ):
00 Yorumla
+1 yıldua oku namaz kıl bidaha bahsetme onlardan
00 Yorumla
+1 yılŞizofrensin
00 Yorumla
+1 yılroflcopter
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. acil psikoloğa git
00 YorumlaCin ne oluyor
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Geçen gün cinlerle konuştum. Çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler