Seviyesiz sınıf arkadaşları?

Arkadaşlar lise son sınıfız ve sınıfımızda büyük bir gruplaşma var. Eskiden çok yakın olduğumuz kişilerle aramızda geçen bir husumet sonucu da en yakın arkadaşım ve ben onlardan ayrıldık.. Bu arada ben Kişilik olarak çok asabi sinir hastasıyım ve profesyonel sokak dövüşü yapıyorum adım atmaya başladığımdan beri savunma sporları içindeyim.. bir Tartışma olduğu zaman kendimi tutamıyorum , onları orada kemik torbası yapabileceğime eminim ama öyle bişey olursa , kuşaklarımdaki dan'lar silinir disipline giderim başım belaya girer. Bu yüzden susuyorum. Ama oyle çirkef insanlar ki anlatamam. Sınıfta bağıra bağıra gülmeler salak salak espriler hep bir popüler olma çabaları , sürekli bir yavşaklık. İğrençler ya.. Her neyse asıl konuya gireyim.. Geçen rehberlik dersinde ben bağrışmalarından rahatsız olduğumu ve bunu direkt söylediğimde kavga çıkacağına emin olduğumdan dile getirmediğimi söyledim. Salak salak cevap verdiler ben de seviye ortada hocam ben ne yapayım şimdi felan dedim. Sürekli durumlarına laf sokan sözler felan koyuyorlar."seviyeden bahsedenlerin seviyesiz olduğu bir Sınıfta yaşıyoruz" bilmemne felan yazıyorlar. İçlerinde 5 kız 7 erkek felan var ve hepsi de tam bir ergen. Birbirlerinin g*tünü koruyorlar. Kızlar da erkeklere yavşaklık edip havaya sokuyor.. Sizce bir iki tanesini bir yerde indirsem mi? Arkadaşlar benim derdim hedeflerime ulaşmak , derslerde de oldukça başarılıyım , geri Kalan ergen muhabbetlere zaten takmıyorum ama ders dinlememe bile engel olacak şekilde inadına konuşuyorlar ne yapayım Allah Aşkın'a?
Seviyesiz sınıf arkadaşları?