hepinize ayrıca teşekkür ederim iyi geceler.. :)
Aslan burcu erkeği hakkında düşünceleriniz neler?
hepinize ayrıca teşekkür ederim iyi geceler.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben aslan burcuyum arkadaşım ayrıca yükselen burcu yay olan bir erkek olarak yazabilirim...
aslan burcu malum sabit bir burçtur ateş burcudur. gezegeni güneştir güneş ise gezegenlerin kralıdır efendisidir. bu yüzden aslan erkeği gururludur, ayrıca herkes tarafından methedilmek ister, beğenilmek ve saygı duyulmak olmazsa olmazıdır. aslan erkeği göz önünde tutulmak ister, eğer ikili ilişkiler için söylüyorsan biraz zor bir burçtur, erkek için de kız içinde... ben aslan burcundan olan bir kızla görüşüyordum çok yakındık, adını koyamıyorduk. sevdiğim söylenemezdi ama hoşlanıyordum o da öyleydi ama bıçak gibi kesildi ilişki fikirler aynı düşünceler aynı.. hani derler ya 2 etçil ile 2 otçul geçinemez diye öyle..
neyse efendim aslan burcu lüks hayatı sever. lüks alışverişler yapar. güneş jüpiter etkisine girince yurtdışına çıkma isteği başlar insanın içini kemirir. y.dışından arkadaşlıklar peşinde koşar örneğin ben öyleyimdir. ve gidiyorum da...
gururludur dedikya, gururunun kırılmasını istemez bu olursa affetmesi loto çıkmasıyla eşit ihtimaldir. aslan burcu yardımseverdir, cömertlik desem sen bana aslan dersin o kadar...
paraya önem vermez aslan burçları bilhassa sevdiği kadınlar için ama 3 burçtan mutlaka ama mutlaka uzak durması gerekiyor. sakın burda AMAAAAA.. diyerek iki nokta üst üste atma :)))
uzak durması gereken 1. burç BALIK burcudur mümkünse selam bile vermemek en iyisidir. bunu babam balık burcu olduğu halde söylüyorum :) 2. burç BAŞAK burcudur uzaktan selam ver yanına bile gitme... 3. burç BOĞA burcudur adamı öyle bir yolarlar ki yolunmuş tavuğa dönersin . 3B ye dikkat etmelidir aslan burçları...
aslan burcu burçların kralı, taraflı tarafsız herkesin sevdiği, özendiği, imrendiği bir burçtur.
hiçbir burç aslan burcu kadar karizmatik değildir. aslan erkeği sevdiğinde yapamayacağı yoktur
aslan kızları hakkında da çok şey biliyorum ama bu hengamda dilimi ısırıp, ağzıma çakıl taşı doldurup ağız fermuarımı çekiyorum ve esen kalın diyorum
not : aklıma gelirse yenileri eklerim...
balık kızı ile 5 sene ilişkim geçti emin ol 1 kere tartışmamız oldu sanırım burç felan hikaye karakter meselesi
aslan burcu burçların kralı, taraflı tarafsız herkesin sevdiği, özendiği, imrendiği bir burçtur.
hiçbir burç aslan burcu kadar karizmatik değildir. aslan erkeği sevdiğinde yapamayacağı yoktur
::):)))))
ASLAN erkegı : Dünyanın en gereksiz insanları için çabalamaktan vazgeç, senin kadar tatlısını hak etmiyor birçoğu. Kendine gel aşkım.
kafası iyi herhalde :)
:D:D
Sevgilim aslan burcu ne sen sor ne ben anlatayım kendini beğenmişlik desen var bi havalı sanırsın ki dünya onun etrafında dönüyo ona kalsa bütün kızlar ona hayran onunla çıkmak için can atıyolar 7/24 öveceksin bunları kardeşim onlr herseyn en iisine layıktr cömerttr iydr ama bazen duygusuz olduklarını düşünüyorum güzellie çok önem veriyolar dış görünüş önemli ama ilşklrnde aktiftrler yanı sewdiğini hisstterr aynı seyi karsı taraftanda bekler bide biraz şıpsewdiler bence..
Aslan burcu olan birinden cok hoslanmıstım.. Oda benden hoşlanmıştı yada ben öyle sanmıştım sonra anladım ki sadece güzelliğimden hoşlanmış beni pek havalı bulmadı sanırım sırtını döndü bana birden :) Oysa ki cok cesur davranmıştım ona karşı..
nasip geçmiş olsun :)
Cevap
7Cevap
kendini begenmis havali dunya onun etrafinda donuyor sanir off of cok cektim kurtuldum bir akrep erkegi bir aslan erkegi gordugun yerde kacicaksin belki hepsi bir değildir ama geneli oyle acikcasi :S
siz ne burcunuzki :) bende akrep bayanını sevmem :(
ben anlattığınız gibi değilim ama aslında bazı özellikler dışında kötü birşeyim yoktur:))
o hava herkeste biraz var be ne bileyim aslana yüklemesek :)
yani yüklenme banada ben öyle değilim :) kendime göre havam olduğumu söylerler ama öyle aşırısı yoktur :)))
aynen öyle sizde aslandan bayağı çekmişsiniz sanırım :) genel bir sinir değildir umarım :D
sonuçta geçti geçmişte kaldı şimdi ne yapıyoruz geleceğe bakıyoruz... mutlu olmanın sırlarını arıyoruz :)
mutlu olamanın bir sırrını vereyim belli bir zaman kendini inzivaya çekiyorsun :) kalbini dinlendiriyorsun sonra spora başlıyorsun kültür fizik hareketleri felan günde 1 saat pc oturuyoruz 2 saat kitap okuyoruz sonra 1 saat anneye zaman ayırıp muhabbet ediyoruz sonra yemek yapıyoruz ders çalışıyoruz felan işte :)
:))
kendini beğenmiş ve pohpohlanmayı severler. çok tanıdığım var aslan erkeği bir kız bunu ne kadar över göklere çıkarırsa o kadar hoşlanır kızdan ilgi manyağı ama çok da sosyal ve empati kurabilen insanlar
Onlar da insandır, neticede insan insandır, ama ne kadar insandır, o ayrı konu... Bu yüzden burçların özelliklerine göre adam seçilmez, ya da burca göre adam yorumlanmaz. Tam geyik işi...
Her aslan burcu erkegi hakkinda gördügüm soruya atlayip uzuuun uzun bu erkegi anlatiyorum normalde ama bugün fazla konuskan degilim.. O yüzden tek kelimeyle "muhtesem" diyorum <3
hepsi değil.
1 sen aslan burcu musun
2 aslan burcu isen nasıl davranılması gerektiğini neden soruyorsun
3 artı bu soruyu bir kızın sorması lazımken sen neden soruyorsun...cevap verirsen bende senin sorunu cevaplayayım...
aslan burcuyum...
aşırı kıskançtırlar dediğim olsn isterler. ha bir nokta var ki cinsellikte iyidirler ;)
bir nokta var ki cinsellikte iyidirler ;) Nokta
Dış görünüşe önem verir, yanındakinin kendisine yakışmasını ve idealist olmasını ister . Dürüslük onlar için önemlidir :))
Copy + paste mi ?
Aslan burcu sanıp hayvan gibi değil insna gibi davranılmalı burçlardan yana tek mantığın bu olsun yeter
dş görünşe önm veriyolar aşırı bencller nedense aslan erkeği yakışıklı oluyo genlde cnsellkte her türk erkeği gbi :d süperler :d
duygusal acısını bellı etmez uzgun olsada bellı etmez gulec yuzlu olmaya calısır kendı dogrularına onem verır ınatcıdır
Sorumluluk almayi sever ilgi cekmeyi sever kendine guvenr istikrarlidir
Zeki, yakışıklı, dürüst, güçlü, karizmatik, güvenilir, eğlenceli olurlar diye duydum.
Onların en büyük avantajı kesinlikle arkadaş canlısı olmaları
Sene 2012 olmuş siz hala burçlardan bahsediyorsunuz.
Ne onlarla olur ne de onlarsiz ... Hayati zevli hale de getirebilir, zehir edip burnunuzdan fitil fitil de getirebilir.
burucmla ilgili söylenenlere baktım, kah güldüm, kah ağladım
Dıştan puf,içten kof..(Bknz:Pennbeli üye Çekingen yorumu) kljhglkhklgjlghjhgjhjhlkgh
İyidir bence.
teşekkür ederim :)
Yükselenım aslan ıyılerdır bence
Hiç burçlara göre değerlendirmedim insanları..
kadınları mikemmeldir <3
<3 :))))
Davranılmamalıdır onlara
pezvek oluyolar
her erkek gibi asdgsgsrgershestdhjrt
Aslan burcuyum hadi söyleyin gençler.
öyle bi düşüncem yok patican
Bir şey düşünmüyorum.
çok çapkınlar maleseff
Karizma felan.
Bastırın gidin..
Hiç sevmem.
neden sevmezsin peki ?
Anlaşamıyoruz.
Ben Koç.
anlaşamamandaki neden ikisininde karakterist olarak lider olma vasıfları vardır :) birbirine benzerler aslında.
Evet, öyleyiz.Benziyozzz
çok kıskanctır
godoş olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar