Aslan Burcunun tüm özelliklerini taşıyorum. Arkadaşlarım şikayetçi ama ben buyum. Siz ne düşünüyorsunuz Aslan Burcu hakkında?

Aslan burcu erkekleri tam bir delikanlidir. Babamdan biliyorum :)
Sen aslan burcu musun?
Aslan burcu ozellikle olumlu ozellikleri tamda orda yazilanlar.. Comert ve iyimser olduklari vok dogru gercekten
Zaten hayatta insanlarin disinda insana baska bir canli vermiyor ki.. Hayat beni yorma, derler ya insani yoran hayat degil yine insanlar aslinda.
Bende memnunum valla, benim burcum yay :)
Yaylari nasi bilirsin :D
Aynen bende oyle insanlari umursamamak en guzeli') ben daha cok hayvanlari umursuyorum.(ciddiyim):)
Yay burcunun tum ozelliklerini tasiyorum da asiri sansli oldugum pek soylenemez sanirimm..
Bu da benim dostum " karamurat":DDBenim herseyim, çirpigimin (annesi) bana kalan tek hatirasi. Onlar cok degerli benim icin bir insanda bulunmayan masumluk sicaklik onlarda var
Onlarin iletisim bicimini internette okumustum az cok. Eger gozlerine bakip yavasca gozlerini yumuyorsa bu seni sevdiginin isaretiymis. Biz surekli bunun annesi cirpikla gozlerimizi sirayla yumar acardik, bu sekilde bir bag kurmustuk aramizda. Kedi bunlar ya normal sokak kedisi:)
Senin kopegin ne cins?
Hmm super ') Dişi erkek?
Ay ne guzel kalabalik aile olucaksiniz, insallah bklm:)
Yalniz hayvanlar yavrularina oyle bir sahip cikiyor ki, bu kedinin annesi yavrulari azicik bir ses cikarsa hemen yanlarina koşuyordu telaşeyle. O hallerini gorunce insan bir mutlu oluyo:)
Aslandan girdik kediden kopekten ciktik, iiydi :)))
Bende yavrusu oldugunu dusunemezken, ilk karamurat dogdugunda gozumden yaslar dokulmustu. Annesini cok cok fazla seviyordum hani canimdan ote tarifsiz bir sekilde,6 ay once vefat etti o ani hic anlatmaym bile şu an bile bogazim dugumlendi gercektn.. Bunlarin disinda bidaha kedi bakmayi dusunmuyorum, cirpigimin yerini hayvanlari ne kadar sevsemde hicbiri tutamiycak cunku. Hala aklima gelince icim yaniyo kurtaramadigim icin.. Neyse gece gece basini sisirmeyim:)
Ne ara geldik bende anlamadim walla :)
Benimde bir tane yavru köpeğim ölmüştü onu hatırladım şimdi. :(( çok üzülmüştüm ya ağlamıştım hatta. O an aklımdan çıkmıyor hâla. Bir daha beslemeyecektim ama tutamadım kendimi işte. Yine aynısı olur korkusu var bendede. Estağfurullah sohbet güzel kendim gibi hayvan sever birisi ile sohbet etmek güzel oluyor. Zaten uymuşum :)) :)) Aslan burcu falan derken gelmişiz işte :)))
Yasadiklari surece insani gercekten mutlu ediyorlar ama işte kaybedince cok koyuyor insana. Bende benim gibi hayvansever birisiyle muhabbet etmekten cok mutluluk duydum')
Aynen ya bana da ayni cumleyi cok kisi kullandi, ne kadar duygulari onemsiz goren kucumseyen bir dusunce tarzi gercekten duydugumda cinlerim tepeme cikiyo. Bazisi hayvana mezar yapmanin bile yanlis oldugunu dusunuyo o derece, sonucta oda bir canli bunun neyi yanlis olabilir ki
Hayvan sevmek bir farklı bakış açısıdır. Sadece insanları canlı olarak görmek nasıl bir zihniyet bilmiyorum. Onlarında duyguları var onlarında hisleri var ama anlatamıyorsun bunları işte. Dünyanın sadece bizim olduğunu düşünüyorlar. Ne desen boş anlamazlar. Yanlış bir şey yok ki bunda ama gelde anlat bunu işte
Kesinlikle, tam da boyle dusunuyorum:)
İclerinde hayvan sevgisi olanlar adina basarili olunabilir yani aslinda içtende gelen bisey bence:)
Olumsuz yonleri ayni ben :qd
Cevap
1Cevap
Kardeşim de babam da aslan burcu. gıcık olurum
oyle.
Kardeşimde aslan özelliklerin hepsi var
bilemiyorum yaaa 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar