www.kizlarsoruyor.com/.../q2910755-sizce-insanin-asil-guzelligi-nerededir-ruhundami-yoksa-yuzundemi
Bir insanin ruh güzelligini nasıl anlarsınız?
www.kizlarsoruyor.com/.../q2910755-sizce-insanin-asil-guzelligi-nerededir-ruhundami-yoksa-yuzundemi
Boşuna dememişler içinin güzelliği dışına vurmuş diye. Ben buna da inanırım. Bir isanın ruhunun güzel olduğunu yüz yüze gelince konuşurken anlarım hemde çok net anlarım yeterki 5 dk konisiyim. Sinsi biri konuşmadanda kendini belli eder sayın Affedilmeyen 😊İnsan tanıma yeteneğime çok güveniyorum Allah utandırmasın. Bugüne kadar kime ne desem çıktı lakabım da uzaylı bu arada hislerim kuwetli diye neden uzaylı bende bilmiyorum kız kardeşim dedi böylede kaldı 😜🙈
Seni sen yapan ne varsa ruhtur derler, vücut kıyafet, ruhsa asıl vücuttur, bakınca bilinmez tabi, görmek lazım, tanımak lazım, inanıpta sevmek lazım, o zaman şekillenir kişinin ruhu diğerinin zihninde..
Ruh güzelliği dediğimiz şey iç dünyasıdır.
Temiz kalpli, iyi niyetli, hoş sözlü yani kısaca iç dünyasıdır, ruh güzelligi.
Elbette yüz güzelligide her insan ister, nefis sonuçta ama, bir insanda ruh güzelligi olmadıktan sonra yüz güzelligi 5 para etmez.
Bir insanın ruhunu merak edersem onu tanımaya çalışırım. Zaman içinde kendisi hakkında fikir sahibi olabilirim.
Cevap
4Cevap
Gerçek anlamda ruh güzelliği olan birinin yüzüne de yansımadığını görmedim hiç, ön yargılı arkadaşlar kızacaklar şimdi bana Ama hiç Nur yüzlü tecavüzcü görmedim :)
Tanidigim kisilerin ruhunu bilirim guzel oldup olmadigina kisiyi tanidiktan sonra ve baskalari hakkindaki dusuncelerinden anlarim ruhunu begenmedigim kisiyle muhattap olmam :)
yalan soylemış çoğunluk o halde. ben pek ınanmıyorum. hele erkeklerın bu görüşde olduklarına hıç ınanmıyorum. zamanla anlaşılır. bazı dönüm noktaları vardır o zaman anlarsın. ıyı günde çok zor.
Hata yapmadığı sürece anlayamazsın veya hata yapmadıgın sürece.
Anlamak zor.
Benim bir sözüm var. Bir insanın ne olduğunu görmek istiyorsan birkere hayatında şans ver...
Ruh guzelligi ilk etapta anlasilmaz bence, tanimak gerekir
ruh güzelliğini anlayamam hocam
cünkü ruh güzelliği diye birşey yok
Ruh güzelliğini anlamak için tanımak gerekli bence
Bakışlarından, tavırlarından ve konuşmalarından
Yaptıklarından anlarım
Yüzünden gözlerinin bakışından
Beden dili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar