sewgilimle yaklasık 4 aylık bir ilişkımız wardı 2 saat oncesıne kadar. 2 saat once bunaldım sıkıldım artık ıstemıyorum senı dedi. cıkmadan once 1 yıllıkda bı arkadas gecmısmız wardı . basladıgımzdan gunden beri cok kısknıyosun cok bunaltıyosun uzerıme gelıyosun sıkıyosun vs hep boleydı kendısı gereksız tripler atar kısknırdı. kaç kere bıtsın dedı 4 ay ıcınde ama hep alttan aldım bıtmsen dedım ve yıne bıtmesını ıstemıyorum ne yapmayılım sızcee
Cevabın nedir?
+1 yılbak canım benımde böyle bi ilişkim oldu ablam kızlar cidden fazla ilgiye gelmiyor. Ben den örnek veriyim sana mesela bende fazla ilgi gösterdim erkek arkadaşıma ve benden saçmasapan bi neden yüzünden ayrıldı. Sonra ayrı oldugumuz halde hareketlerimi yargıladı bana küfür etti. Sonra özür diledi barıştık, şimdi eskisi gibi değiliz o bana karşı daha iyi. Bir ayrılık herşeyi tazeliyor emin ol. Hala onu kaybetme korkum var ama herşeyi alttan alıyorum böylece çok iyi geçiyor. Zamanla olgunlaşır ilişki bırak kendine gelsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılablam onceden cok ıyı arkadastık zaten 1 yıl falan baya baya samımıydık yedıgımz ıctıgımz ayrı gıtmezdı. sonra bole hergun konusmay basladık ve olan ıoldu.. o hep cok rahattı erkek cewresı boldu gezerdı falan acık gıyırdı samımı olurdu erkeklerle bende buna gelemıyorum kıskanıyorum halıyle herseyne karısıyorum. ama yaklasık 20 gundr ıyıydık serbest bıraktım uzerıne fazla gtmedm sımdı bı anda bole oldu sabah falan gayet ıyıydı gece guzel mesajlar atmıs ırden bole oldu
ya ztzen hep bu oluyor deger veren taraf acı cekiyor karsı taraf hic acı cekmiyor demkeki ben birbayan olarak aynısını yasadım hetzaman alttan aldım oda kıskanctı bak neyap ilgilnme salla aldrııs etme pişman olup askı sevgi bulmayınca gelicek snaa bırak kimle cıkrsa cıksın aldırıs etme seviyorsa döner birsuerearama sorma uzldugunu bile tme evde aglama ortak arkadaslarının yanında aglama sakın konsuma onun hakında kimseye guvenme ablam aynıs eylerı bende yasadım daha farklibenimki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
0Cevap
o kafaya koymuş demekki seven biri bunları sorun yapmaz yapsa bile sırf bu yüzden ayrılmayı istemez aynı şeyleri bende yaşıyorum benim sevgilimde beni çok sıkıyor kısıtlıyor ama bu y üzden asla ayrılmayı düşünmem ondan şimdi olmasa bile birgün mutlaka gidecektir yapacak bişey yok üstüne düşme boşver.. kaçan kovalanırrr..
11 Yorumla
Soran+1 yılsanırım haklısın yaaa . bıraz kapalı gıyınmek bıraz erkeklerden uzak durmakzor deıldrr bnce. hesap vermek nereye gttgını solemek falan cok mu zor
yaa bırak gitsin. 4 ayda sıkılıyosa ilişkiden bi cacık olmaz ki zaten. sen seni hak eden birini bul gitsin takılma üzülmemeye çalış. senın onu takmadıgını görünce bak geriye koşa koşa döner
00 Yorumla
+1 yıltam tersi ilgisiz alakasız ol naparsa umursamaa bak nasııı bişeleri sorgulamaa başlıycakkkk
06 Yorumla
Soran+1 yılson zamanlar oleydım zaten daha az sorguluyordum artık ama neden bole oldu anlamadım
- +1 yıl
zamanında bizde yaşadık bu durumları sahiplenilmek normalde güzeldirr sevse zaten gerçekten kaybetme korkusu olsa böyle davranmazz.
Soran+1 yılzaten delı gıbı onu sewdıgımı gozlerının ınunde agladıgımı bıle gordu. benden vazgecemez dıe dusunuyo tahmınen
- +1 yıl
çok yanlış yapmışşsınnn kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma hele sana zarar veren birii. ona ondan vazgeçebileceğini kesinlikle göstermelisin.
Soran+1 yılewt cok yanlıs yaptm hep alttan alan taraf ben oldum uzuldum kırıldım agladım bıtmesın dedim. bıraqz oınce aradı naslsın dıe sormak ıcın aradım dıyorr
- +1 yıl
dalga mı geçiosun sen benimle git başımdan de kapatt sakın yüz vermee sen kaybedersin
seni istemiyor bnce bırak değmez
10 Yorumla
+1 yılBitmişse bitmiş başka kız mı yok?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyor.
00 Yorumla bosver sallaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam