22 yaşında ne kadar hor kullansan bile bahseden yerlerde şarkılık olmaz, birde pembe dudaklı olması ne kadar hoş üstelik dudaklarının büyük olması çekiciliğini artırır eline ağzına gelir süper orala uygun durum, birde beyefendi beğenmiyor. Bu adamla maddi menfaatin yoksa, kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan vur tekmeyi gitsin 22 yaşındaki kızda adam gibi elektrik verirsen insanın tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Kıymetini bilmeyene sende gönder gitsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hep öyleydi yani 18 yaşındayken de ayrniydi aslında ilişkiyle alakalı değil cidden
Soran+1 yılZaten onun maddi manevi desteği yokki içtiğim çayı bile oduyom
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadının eekeğine güzel görünme isteği çok fazladır. Bilir ki erkek görselden hoşlanır. Erkek görsele kadın kadar önem vermez. Çünkü duyguya hitap önemlidir. Şimdi erkek arkadaşının kalkıp da bunu demesi ve hala eskisi gibi olacağınızı düşğnmesi zaten kadından anlamadığının göstergesidir
03 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum size ayrıca gerçekten çok beğenilen bir kızım fiziğim falan kizlar da beğenir hiç tanımayan dediklerini hiç umursamıyorum vajinam. kotu olabilir p*rno yıldızı değilim bende
Cevap sahibi+1 yılTabii ki de değilsin. Senin sevgilinde bulmuş bunuyor özelliği de var
Cevap sahibi+1 yılHa şunu da gizlenip ekleyeyim. Eşimin dudaklar sarkık. İşrahla oral yaparım. Çünkü vajinanın nasıl olduğu değil, kime zevk verdiğimdir önemli olan
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. vajina sarkmaz arkadaşlar onu diyen halt etmiş. vajina esnek ve kendini hemen toplayan bir organdır. mastürbasyon ile ilişki ile ya da en zoru doğum ile asla kalıcı deformasyona uğramaz. yani sarkmaz genişlemez kararmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa benim dudaklar sarkık yani çokta kötü durmuyor aslında ama dudaklarım zaten büyüktü belli o yüzden sarktı mastürbasyon dan da sarkabilir sonuçta
- +1 yıl
uzun olup yerçekimine uyum sağlaması ayrı şey sarkma ayrı şey arkadaşım. dudakları sarktı demek daha önce sarkık değildi de deforme oldu anlamına gelir. böyle de bir şey olamaz
sizinkinin doğal yapısı bu. 18-19 yaşında vücut gelişimini tamamlar. ergen dönemdeki görüntü ile karşılaştırmayın yanlırsınız. sizin vücudunuz gelişimini tamamladıktan sonra vajina sarkmaz. dudak uzundur yer çekimi diye de bir kuvvat var bu kuvvete karşı koyacak hali yok. sip sivri öne doğru duramaz. doğal hali bu
arkadaşın saçmalamış. insan secdiğine görsel yaklaşmaz vücudu ile alakalı hakaret etmez. alçağın tekiymiş o şahıs.
Soran+1 yılEvet dediğiniz gibi 18 yaşından beri böyle yani hep böyleydi aslında yapısal olarak bir tık belki dudaklar sarkmistir dışa doğru
Sevgilin senin alternatifini bulunca büyük ihtimalle ona gidecektir. Senden alacağını almış tadina bakmış şimdi sıradakini bekliyor su anda elinde sadece sen varsin herhalde 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ayrılmak istemiyor ama aglaniypr sürekli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyleleri hiçbir şeyi beğenmez sürekli sana beğenmediği bişeyler söyler somurtur durur sürekli. Hiç zaman kaybetmeye deymez. Bana bu dereceye girmeden aynılarını yapan eşim vardı hiç vakit harcamalık değildi
32 Yorumla- +1 yıl
Boşandın mı
Soran+1 yılKatılıyorum ya birde öyle deyince kivirmaya çalıştı ama nafile beni sevdiğinden yapiyormus ahahahaah
Hala onunla olduğuna göre on numara malsin.
Sana bunu diyecek yüzü de sevgiline iyi vermişsin tebrik ederim seni27 Yorumla
Soran+1 yılSözde çok aşık işte
Soran+1 yılYa öyle demeyin ne bileyim gerçekte iyi biri normalde kafam karıştı yalanla işi olmaz o yüzden ama bunları demesi garip işte
Soran+1 yılBitirmem gerektiğini düşünmedim bu soruyu burada sorana kadar beni sevdiğini de düşünüyordum yani
Sevgilin harbi ayıp etmiş söylenecek laf var söylenmeyecek laf var, Memelerin bu sarkabilir ayrıca sarkık meme benim daha çok hoşuma gidiyo daha doğal geliyo nesini mesele yapıyorlar anlamıyorum :S
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya buna sarkık diyor sarkık diye duysalae millet ne sanat hiçte kötü görüntüsü yok valla ben beğeniyorum o yüzden şaşırıyorm birazda aslında ilk defa kendisinden duydum böyle biseyu
- +1 yıl
Görmek isterdim doğrusu, Bakalım abarttığı kadar varmıymış
- +1 yıl
Memelerin ne kadar kötü görünebilir ki zaten genellikle sevimli şeyler sarkık olsa nolur
+1 yılöküzzz. vakit kaybedilmeden ait olduğu dağa, bayıra, çayıra , çimene salın efendim.
Sevgi biterse kusurlar görünür unutma.20 YorumlaBir erkek sevdiği insana kusurlarını söylememeli. Yani beden olarak. İnsan kendi istermi sarkmış şeyi vs
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum neden öyle der cidden
Soran+1 yılNeden söyledi bilmiyorum ayrılmak istemiyor cinnsellik zaten yoktu başta olmasın ben seni onun icinmi seviyorum diyor ayrılmak istemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz safçana yapısı var galiba, bazı erkekler öyledir açık sözlüdür, paldır küldür söyler genelde kötü niyetli de değildir. Burcu ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle biri kendisi ama neden define anlam veremedim bence hoş değil ayrıca onun demesiyle kendimi begenmicek değilim de herkes ayrıl dedi ayrilcaktim ağladı çok ayrılamam
demekki elinde tek sen varsın idare ediyo bulunca muadilini tekmeyi basıcak sana sen yol ver gitsin 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin ben zaten soğudum açıkçası
+1 yılYa mesafe koy aranıza bir iki hafta
ya da uzak kal ilişkiye girme12 Yorumla
Soran+1 yılAyrilamadim ama ilişki yaşamak istemiyorum artık oda ben seni onun için sevmiyorum ki zaten o olmasada olur demişti ama ben cidden sogudm ya
- +1 yıl
Soğuduysan devam etmenin manası yok : /
+1 yılvalla manitan tam bir hıyar bi kadınla nasıl konuşılacağını öğrenememiş
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor da yalvarıyor ama napicami bilmiyorum kafam karışık çünkü
- +1 yıl
Güle güle de geç
- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için çok geç kalmışsın ki biran önce ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor ama sözde aşık ama hicbiseyini gormedk
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni sevmiyor ama kullanmak istiyor ha 🙄😏 kafası güzelmiş arkadaşn. Sende buna fırsat veriyon oyle mi?
00 Yorumla
+1 yılHalen nasıl katlanıyorsunuz ki gurur da mı yok anlamadım ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYa insanları çok ciddiye alan biri değilim ama seven insan bence bu tarz şeyler söylemez dusunuyorumda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbi daha göstermeyeyim o zaman de, 3 gün sonra yalvararak gelir kapına.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrılmak istemiyor ama o kadar davranışlarından soğudum ki
+1 yılSeni dış görünüşe bakarak yargılayan insan seni 1 dakika dahi hak etmiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşün memistim hiç ya
- +1 yıl
Herşeyi göz önüne al
Senin değerini bilmeyen birine sen hiç değer verme yol ver gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sogudugum için doguk davranıyorum kaç gündür çok kotuym falan diyor ama benim hoşlanmadigim davranışlarda bulunuyor
Soran+1 yılHaklısınız sonra seni sevdiğimden diyorum diyor bence saygısızlık bu benim böyle şeylerden hoşlanmadigim bile bile
+1 yılÖncelikle sana değer vermediği ortada ve seninle sadece cinsellik için birlikte seni kaybetmek istemiyor değilde sexsi kaybetmek istemiyor sanki kaldiki sana değer vermeyen ve hakaret eden birini neden hayatında tutuyorsun anlamış da değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yokkende kaybetmek istemiodu anlamadım zaten bikere oldu
- +1 yıl
Sonuçta değer vermiyor bu bir gercek karsısında kine değer veren bu şekilde bir davranış sergilemez
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanırim sevgilin seni kullaniyor afedersinde adam seni beceriyor sonrada vucuduna bahene buluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılBikere oldu
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılAslında öyle hayal ettiniz gibi değil kötü hir görüntü yok vajina dudaklarım biraz sarkik
Soran+1 yılYa beni bırakmak istemiyor bu hemde laf yaptı bikere oylsine
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sözü dedikten sonra birdaha yüzüne bakmazdm en iyisini yapmışsın
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCIDDI CIDDI SORUYORUM trol mu yoksa gercekten yasandı mı bu dıyalog
015 Yorumla
Soran+1 yılYaşandı evet şaka değil ve kötü de değil aslında çok şaşırdım tamam mükemmel değil orası ayri
Cevap sahibi+1 yılsn arkadasım her ne kadar gercek olsa da sonucta söylenmez cunku kadın hem ruhen hem bedenen kendını erkege e adamış burada gururlu olman gerek
Cevap sahibi+1 yılayrıca amelıyatlara gerek tek t yok 3 altın kural dogal yöntemlerı uygulayarak vajına ve memene cozum bulabılırsın daha dolgun daha dık olur bılıyorsun kı portakal meme olup dık olan meme sayısı cok a cok az dene
Soran+1 yılAmeliyat nedenyaptorayim ki hem iz kalıyor ameliyatlı durum yok
Cevap sahibi+1 yılhe öyledır ha ha kendını kandır
Soran+1 yılBen memnunsam başkasının ne düşündüğünü bir önemi yok ki bende kolay kolay memnun olan biri deilim
Cevap sahibi+1 yılıste bu yuzden kaybedeceksın
Soran+1 yılNeyi kaybedicem anlamadım
Soran+1 yılMemeden memnunum diğer yerlerinden değil mesela yüzümu sevemiyorum ama herkes en güzel yerin yüzün diyor insanların dsunceleri farklı olabilir
Soran+1 yılFizigimde iyi ince belliyim ayaklarım küçük yeterince artm var zaten herkes kendine baksin
Cevap sahibi+1 yılemınım öyledır sevgılım söyle böyle dıyıp aglayıp sonra kıvıran dhsahdash
Cevap sahibi+1 yılya ınan senden cok var zruna gıdınce aglayan
Cevap sahibi+1 yılayrıca o puanlama yöntemı var azıcık gururun varsa dedıklerın dogru ıse msaj at tek tek soru sorayım puanlıyayım bellı olsn ıddıalılık
Cevap sahibi+1 yılpuanladıtan sonra engellersın net eger serefın varsa beklıyorum kıvırmaz gercek puanlama ıle yuzles
Soran+1 yılcanım mı var karşında dmkdmddkdjskd
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe canım bir sevgilin var birde hala sevgilim diyorsun ona hayret
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor ki ağlıyor yalvarıyor o olmasın diyo
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aman herseye bi yorumu var bu erkeklerin boş ver takma canmm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın popon fazla kaldırmışsın suç sende 😂 herkese ederi kadar değer ver ayrıl geç takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa o kadar haklısınız ki
Cevap sahibi+1 yılGüzel pembe uclu meme bulmuş beğenmiyor bir daha zor bulur 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada göğsün sarkık diyorlar değil. büyük olduğu için öyle sanıyorlar
10 Yorumlasen kendine bak desene. oran sarkmış buran sarkmış 3 dakika sonra seninki de sarkıyor de
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen oylr zaten
Soran+1 yılZaten kanka başta ulaşılmaz gördüklerine soneadan ulaşınca böyle oluyor hiç değmez ciddden
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle terbiyesizlik olur mu ya? İnsan kaybetmek istemediği sevdiği birine böyle şeyler söyler mi? Ayrıl gitsin senin değerini bilen biriyle beraber ol
21 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi sorsanız çok değer veriyor
+1 yılOna deki yapraamm daha iyisini bul biz senin bamyaya laf ettimi. iktidarsiz herkul 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisine laf etmedim ama dedim başkasını bulursun o zaman
- +1 yıl
Yol ver yoll kuzuuu kaybetmekten korkmaa
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz sözde ama aşık taklidi yapıyor ya neye inancsmi bilemedm
- +1 yıl
Kafana gore takil sennn iste ortaya karisik yaaa😎bizim dememiz ile degil ya
+1 yılSeven biri bunu sorun etmez bu arada umarım ilerde pişman olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Herşeyine bahane buluyo bu ne biçim aşk
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende anlamadım çok aşık sözde
O cokmu yakşklı sanki😃
01 Yorumla
Soran+1 yılYok değil
+1 yılBen olsam Sevgilimi Değiştirirdim
016 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor
- +1 yıl
Seni ilişki için Kullanıyor Anlasana Eskortlar saatlik 700 Tl alıyor Ona Para Vereceğine Seni Bedava Yapıyor
Soran+1 yılDoru aslında bide ben içtiğim çayı bile oduyom
Soran+1 yılBöyle erkeklere değmez
- +1 yıl
Senin gibi insan olan Birini Sevmiş olsaydım Hemen Evlenirdim inan kiii
- +1 yıl
Sen Dürüst Namuslu Ahlaklı birisin
- +1 yıl
Senin gibi Ahlaklı birini bulamadık Çok üzülüyorum çok
- +1 yıl
Senin kadar Karakterli birini bulsam hemen Evleneceğim inanki
Soran+1 yılBulursunuz umarım dürüst insanlara denk gelmek zor herkes çıkarcı olmuş bende soğudum herşeyden iyi niyeti suistimal edenlerden
- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşamışız hep bizi kullanmışlar
- +1 yıl
Kaç yaşındasın 🤔🤔
- +1 yıl
Hanım Efendi bir şey Sorabilir miyim
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım
- +1 yıl
Rica etsem Takip. Atar. misiniz.
- +1 yıl
🤗🤗.
- +1 yıl
Çok Teşekkür Ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Böyle diyen bir insanla devam etmen saçma.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ne bileyim ciddiye almadım çok ondan sanirm
+1 yılAna avrat sovse daha iyiydi
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Yani sana gore xinsel organlarina oyle demesi noemal mi vucudunu kotu bulmasi senin icin sorun degil mi
Soran+1 yılBilmiyorum ki sonuçta öyle düşünüp söylemiş olabilir ama söylemesi yinede kırıcı d
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sende onun kusurlarını söyle olsun bitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben fiziksel kusurlarını yüzüne vurmam insanlarin kendisi bunu benim yanımda birkaç kere yaptı ve böyle insanlardan osoguyorum yapma dedim sonra dikkat etti yapmadı ama bana karşı yaptı bu seferr fkmdmffmf
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben napcagimi kafam çok karışık ayrılmıyor benlen ben snei onun için mi seviyorum diyor o olmasın benim sevgimden bişey eksilmicek diyor ben napiyim simdi
+1 yılGörmeden bir şey diyemem
06 Yorumla
Soran+1 yılValla gayette güzeller ucu pembe ayrıca sarkık değil evet vajinal gerçekten dudakları sarkık hatta daha önce yaptın mı falan dedi ve cidden soğudum seksle ne alakası var sanki çekince de sarkar
- +1 yıl
Vagına 1000 çeşit salla kendininkine baksın. Memiş iri ve sarkıksa hastasıyım
Soran+1 yılValla böyle biseyden dolayı ayrilinir mi diyordum ama herkes ayrıl dedi yani ben çok iyi niyetliyim galiba
- +1 yıl
Ayrılma inadına cinsellikte yaşama
Soran+1 yılO zaman öyle yapayım
- +1 yıl
Ama şuda var. Seninle ilerisi yok. Bşr kadına bu şekilde yaklaşılmaz. Süründürrrrrr ve salla
+1 yılYani bisey dicem simdide yanlis anlicaniz ya
10 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin ozaman
00 YorumlaÇok kullanılmıştır O yüzden canım ya
00 YorumlaÇok mu kullandı o kısımları sen yaptın deseydin
00 Yorumla
+1 yılSen yedin bitirdin ondan oldu de
00 YorumlaSeni beğenmiyor gibi sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilinden ayrıl seni sevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi ayrilmiyor napcam
Cevap sahibi+1 yılbişekilde ayrıl gerekirse şikayetçi ol
+1 yılYa ufaklık senin yas kaç ki sana böyle söylüyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Bu. Yaşta komik geldi
Soran+1 yılÖyle değil ki zaten birçok kişinin nasılsa öyle yani
- +1 yıl
Sacmalama
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. böyle söylenir mi ya sevgilisine
00 Yorumla
+1 yılAnında ayrıl baya problemli
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç oylr düşünmemiştim ama herkes ayrıl diyor
- +1 yıl
Demek ki bir doğruluğu var o yüzden ayrıl
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmadıgın hata
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmam gerektini dusunmemistim
+1 yılAyril gitsin 👍
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrıca memem şarkık bile değil ortası çok boş ergenkende öyleydi ben mememi gayet beğeniyorum böyle demesine şok oldm
- +1 yıl
Güzelim seni begenmiyor işini görmek icin kullanıyor işte
Soran+1 yılBugün bulusacaktik ayrilcam
- +1 yıl
Ne demek uzuldu memesi vajinasi sarkik biri icin neden üzülüyor ayril hemen
Soran+1 yılBilmiomki bende ayrılmıyor benden yalvarıyor onun için mi sevdim seni o olmasın diye kafam karisti
- +1 yıl
Evlenmek istiyor mu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sarkmiş dedigine gore sevişmişsinizdir öyleyse devam edin madem evlenceksiniz ama evlenecigi kisiyle boyle konusmasin sacma
+1 yılVerme süründür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılayıp etmiş
00 Yorumla M e melrini iple bağlamalısın. dd
00 Yorumla
+1 yılBoyle bir hakwaretmi olur sen konusma sil bence
00 Yorumla
+1 yılÖyle şey söylenir mi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG***** sok
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnları nerede görmüştü de öyle söyledi
02 Yorumla
Soran+1 yılYatakya