Kasla mı adam olunuyor?
Nedir yani kendinizi bişe sanmayın !
Nedir yani kendinizi bişe sanmayın !
Haklısın (biliyorum)
Haksizsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplumun içinde çoğunluğun beğenileri herhangi bir bireyin davranışlarını şekillendiriyor bir bakıma. Burada tam olarak olmasa da Aristo'nun mantığı var diyebiliriz. 1). Kaslı erkekler beğeniliyor 2). Bende kaslıyım. 3) O halde bende beğenilen biriyim. ve ya 1). Ben kaslı biriyim 2). Kaslı olanlar beğenilir. 3). O halde bende beğenilirim (yada insanları etkilerim) sıralama ve ya kurulan mantıklar ego bazlı olduğu sürece türetilebilir.
Kısaca Benlik Duygusu tatmini. Burada illa kişiyi toplumun tatmin etmesi gerekmez Kendi kendine de " Vay be şu kollara bak ne kadar da kalın " Ne kadar güzel adonislerim var "ve ya ne kadar da cüsseliyim vs vs tatmin olabilir Tabi kendisine bu düşünceyi verende toplumdur yani ben neden bu halimden memnun oluyorum dediğinde bilinç altı ona bunu toplumdan duyduğunu söyleyecektir. Ama bu çok kötü bir şey sayılmaz örneğin o kişi kas yaparak tatmin oluyordur Bir diğeri " herkese çok kitap okuduğunu ve ya çok çalışkan olduğunu vs (örnekler çoğaltılabilir.) söyleyerek (aslında inkar etsem ve etsek bile) tatmin oluyorumdur. Sonuçta az çok her insan takdir edilmek ve ya beğenilmek ister. Kısaca kas yapan insanların çok fazla "havalı" oluşu kendisini beğenen birilerinin hep varoluşudur. Ama rahatsız edici yanı ise şudur. Bu kişinin ", kendisine bakan herkesin beğendiğini düşünmesidir". Bir nevi egoizm'de nirvanaya ulaşırlar. Ha bu kötü bir şey mi değil. Eğer ki ego eksikliğiyle hiç bir şey yapamasaydı, yani toplum tarafından pek beğenilmeyen sevilmeyen, ve ya ego eksikliğinden dolayı kendini artık öyle biri gibi gören kişi benlik duygularını hiç bir şekilde tatmin edemediği için saldırganlığa başvururdu, ki bu durumda da kötü biri haline gelirdi. İnsalara doğrudan zararı olurdu. Ancak egsonu fazlasıyla tatmin eden birinin kötü yanı insanlara dolaylı olarak zarar vermesidir. Yani nedir sürekli olarak beğenildiğini düşündeği şeyleri sürekli olarak insanları gözüne sokması. Sürekli, bahsetmesi konuşmasa bile hareketleriyle belli etmesi vs.
beynim error verdi
"Kas geliştirmiş ama beyin kasını geliştirmemiş" şeklinde yorum yapanlar var. ( 8/9 aylık sporcularsan bahsetmiyorum ) Bu spor başarı oranı yakalama konusunda en düşük yüzdeye sahtir. Başarıyı yakalamış kişiler zeki, azimli, disiplinli, araştırmacı kişiliği olan insanlardır. Beslenme proğramlarını oluştururken makro/mikro hesabı yaparlar. Daha öncesinde sagligini düşünen, gelecegini düşünen insalardır. Onca emeğin ve sabrın karşılığında sergiledikleri durum gayet normaldir. Unutmayın arkadaşlar boddy bir gösteriş sporudur. Aaa şuna bak gosteris yapmak için kas yapmış şekilde yorumlar gayet komik.
Yani şimdi objektif olcaksam kas değilde iri erkekler gercekten hoş gözüküyor. Yani uzun boylu ya da genis omuzlu ya da ikisi birden öbür türlüsü benim hic ilgimi cekmez. Ama bu hava olayinin kasla ilgisi yok kisilikle var. Egoist biri demek
Haklisin
Seksiler çünkü.
40.media.tumblr.com/.../...oBAu81snrseho1_1280.jpg
yok artık bunu seksi mi buluyorsun
ruh gibi kızım bu buz donmuş bu
Evet çok seksi. Surat hatlarına bak hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkeklerden biri.
Cevap
58Cevap
vücudun nasıl çalıştığını bilen insanlarız biz, ve bunlar tecrübe ve sıkı araştırma ile oluyo ne havasını gördün, sor o hava civa yapana sana nasıl yaptığını vücudun termojenik yapısını açıklayamıyosa pekâla havadır, ama heva hevesler peşinde koşmak yerine demirlerle sevişen insanları küçük görmeyin, demirin ne tasası varki, kaldırıp atsam sesi çıkmaz küfretsem oralı olmaz, nedir sizi bu havalı düşündüren sebep?
Tavri
kas yapmak kolay değil doğal yollardan bahsediyorum tabi ki zoru başarmanın vermiş olduğu ben bunu yaptım bu benim eserim duruşu başkalarına hava gibi geliyor olabilir. zaten spor yapan kaslı bir insan normal bir şekilde ayakta dursa kendiliğinden havalı görünür bu onun suçu değil:) parantez içinde kendini bilmez görmemişleri ayırıyorum onlar gevşekler..
Onların yürüyüşü öyle. omuzlar şişmiş boyun kaybolmuş , sanki kafasına biri basmış gibi bir görüntüleri var :) birde saçma yürüyüşleri :)
Aynen nedir yani bu havalar? Biz de istesek 3 ayda hayvan gibi kas yaparız ama yapmıyoruz çünkü gerek yok :P
Kaslı erkekler yüz vermeyince çareyi sanalda yaralı ceylan gibi çırpınmakta bulmuş :(
kendilerini birsey sanmalarina sebep olanlar utansin :) bence cok itici
bencede de ya
dededede :Dfazla olmuş
Olsun anladim bosver :)
Hadi l*n ordan, salak..
Bişeyiz l*n evet; ne var?
Siz 2 makyaj yapıp topuklu giydiğinizdeki hava ne olucak?
Abarttin
Ne bu bizle alıp veremediğiniz arkadaş.
Özgüvenimiz yüksek ister istemez oluyor.
Bu kadar takma kafana gül geç sende
nesine güleyim
haksızsın güzel kızların havasından geçilmiyor. eleman hem kaslı hem yakışıklıysa egosu da varsa havalı olabilir ve normal.
Not: kaslı olsamda alçak gönüllüyümdür spor için yapıyorum amacım yok
o kadar çalışmışlar zamanında bırak da göğüslerini gere gere yürüsünler. kaslı birinden hoslanıyosun da yüz mü vermiyo?
Hayır kaslı birine yüz vermedim bir kaç defa uğraştı bir defa da olsa kabul edeyim dedim
Pişman oldum ya adamda bir hava var yürüyoruz gerizekalı kızlar bakıyor bir havalara girdi bu anlatamam
Tanıdığım 2 tane kaslı herif var hiç de havalı değiller..
butun genellemelerde oldugu gıbı bunda da saçmalık var işte
bende kas yok şahsen, gösteriş için yapıyorlarsa e zaten adı üstünde gösteriş yok normal de yapıyorlarsa bir şey diyemem
Kaslı değil de, omuz tarafı kalıplı olan bir erkekle evlenecegm cok güvenilir geliyor bna.
görünüşe göre mi seccen
Hele bana bir bbak :)
Bahsettiğiniz şey beyin kasları ise, adamlar haklı.
Güç her zaman egoist yapar insanı gücünü teşhir etmekse aptallıktır kas güç anlamına gelmez belki ama görsel açıdan güç denilebilir belki
Sağlık için yapıyoruz sizin zütünüz kalkmasın hemen
aman
Onunla ilgisi yok hatta kaslı erkekler daha mütevazi oluyorlar.
Ilginnc
abartma. senin de güzel popişin olsa sen de hava atardın :D
benim popişim de çok fena sayılmaz ama :D
işte onların kasları hiç fena değil demek ki :D
hahah :D
https://i.hizliresim.com/RJmkXn.jpg
havaya bak adam uçuyor adeta kaslardan dolayı
Zamanında bende kaslıydım ama öyle hava atan tiplerden değildim hava atan tipleride hazetmem zaten biraz kas yapınca özgüven tavan yapıyor bazılarında bu yanlış...:)
Kızlar kaslı erkeklerden hoşlanırız diye diye kaslı erkeklerin bir tarafı bu yüzden kalkıyor
Onlara bu havaya girmelerini sağlayan malesef yine kızlar.
ben çoookk kaslı erkek gördüm yatakda eşini ya da partnerini tatmin edemeyen :)
Gördüm derken
Ya anca balan gibi şişiriyolar hepsi için demiyorum vitaminlerle ilaçlarla birazda çalışmayla şişiyo sadece ama bir bilek güreşi yapsın biriyle kitlenir kalır hava ne işe yararki onların havasıda hava
Onlar sansin sorun yok ✌
Peaceee
tipi bebek tenlılere kaslı vucud yakısıyor haksızlık etme bence
valla ben erkek oluyum o kas bende olsa benimde havamdan geçilmez :D
Ne bu kaslı erkeklere karşı olan onyargilar ya..
Bence onlari sevelim-koruyalim /=
dideye sahip çıkalımmmm :(
Bazı kadınların tek anladıgı dıl bu onlara saklıyorum :)
Kaslıların çoğu adam gibi adam. Yani bana öyle denk geldi.
Ego işte, bir de kızlarımız sağolsun... Oynanılmak hoşlarına gittiği için^^
Sahip olmadığım bir vücud sahipleri düşüne dursun. Yakışını tutturmak lazım
Adonismiiiiiiiii pehhhhhhh :P havalari bosaaaaa giderrrr
askerde herşey vatan için Sivil hayatta Spor Kızlar için :) tabi hava atıcaz :)
haklısın dcektm yanls sectm silginiz var mı
olmalı bir dk
Karakter olmadıktan sonra kasla yürümüyor o işler
Tamamen katılıyorum
Onlarda kas varsa bizdede kaş var :)
Havaları kasları sönene kadar
Haklı buluyorum çünkü kassızım :D
:D aman yapma zaten kalkıyor gtleri
en iyisi ya valla gıcık oluyorum şu kaslilara nasıl bir kizsam :D
tesekkur
eğer kaslı ve havalı olsaydım bu soruyu takmazdım
Kardeşim neden peki?
kaslı erkekler havalı oluyormuş ya kaslı ve havalı olsam takmazdım
değilim ama olanlara da helal olsun çaba veriolar
bakma o zaman neyin havasını yapıyosun.
allah allah
aptal kızların yüzünden
Evet cidden öyle
he sen akıllısın
herkesin havası kendisine. ne büyüttünüz
büyütüruz
haksız mıyım ama benim de fiziğim güzel öyle hava atmıyorum ama
Doğru dedin
güzel de fiziğimi ön plana çıkarmam karakter çıkarırım
valla burada sallasam ne sallamasam ne elime geçen bişey yok da kaslilara gıcık oldum gece gece
Bende yapyrm o sporu ama havam falan yok !!
onlara göre kasla, bize göre beyinle :D
Öz güven şişirmesi. ;)
Cekemiyen anten taksin yapabilecek birşey yok
her şey 6 dilim baklava mı demi :)
hic! :D
tepsiylen alayım havanız batsın :)
hahah
Hayır dır gece gece kim üzdü seni :D
ne uzmesi ya kaslı erkek için üzülnur mü hiç
Hiçkimse için üzülünmez, Senden önemlimi ya..
Değil tabi :D
:DD
havası kaslı olması işte :D
ya ne havası ya
başlıycam onların kasına da kaşına da
Sakın yapma
bulursun bulursun
Bencede ya ne sanıyorsunuz kendinşizi hıh :D
beyınlerı yok dıyorum
Sen de doğuştan karaktersizsin, onu ne yapacağız?
Kaslı erkek candır aksjjs
Kaslılarında coğu adam onla ne alakası var
Kasim yok ama Yakisikliyim adf
Kim demiş kaslılar havalı diye, yok öyle bişey
Yok öyle bir şey tşortlarım bile boldur benim. o:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar