Bu zamana kadar çok kez fal baktırdım hiç biri çıkmadı. Çevremde fal kafeler gidip memnun olan kişiler var, ben de fal baktırmak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası'ndaki fal kafeler olabilir. Özellikle Kadıköy’de fal bakan kafeler hangisi? Güzel bakım yapan kafelere gitmek istiyorum. Kadıköy en iyi falcı önelerinizi bekliyorum.
Çok Süper Cevap
+1 yılSelammm 😆
Fal sorusunu gördüm hemen koşarak geldim. Fala inanma ama falsız da kalma demişler. Bazen arkadaşlarımla fal kafelere gider ve fal baktırırdık. Tarot, kahve ve su falı gibi farklı çeşitleri var.
Özellikle İstanbul, fal kafelerin çeşitliliğiyle ön plana çıkıyor. Fal kafe denince akıllara ilk olarak Kadıköy fal bakan kafeler geliyor. İlçenin farklı semtlerinde bulunan kafelerde kahve, su ve tarot falı farklı fal çeşitleri için bakım yaptırabilirsin.
Kadıköy falcı önerileri
Kadıköy falcılar konusunda çok fazla çeşitlilik sunuyor. Kadıköy Falcılar Sokağı falcıları ilçenin çeşitli semtlerinde hizmet veren kafelerden oluşuyor. Genelde Kadıköy falcı en iyi olarak tavsiye edilen kişiler bu fal kafelerde çalışıyor oluyor. Tabii fal bakan kişiler her zaman hizmet vermiyor olabilir, bu yüzden öncesinde randevu alman gereken durumlar olabilir. Randevu için Kadıköy fal cafe seçeneklerinden hangisine gideceksen o kafeyle iletişim kurarak randevu oluşturabilirsin. Ayrıca, bazı kafelerde randevu almadan da gittiğin gibi fal baktırabilirsin.
Kadıköy iyi falcı önerilerimi sunmadan fiyatlardan da biraz bahsedeyim. Kadıköy falcı fiyatları tabii ki çeşitli durumlara göre değişiyor. Kafenin popülerliği fiyatlandırmayı etkileyen en önemli durum. Çok fazla bütçe sarsacak bir fiyatı yok ama sürekli baktırmak maliyetli olabilir.
Kadıköy’de fal bakan kafeler hangisi?
Kadıköy falcı tavsiye ederken tabii ki kafelerden bahsetmem gerekiyor. Çünkü fal bakan kişiler genelde bu mekanlarda çalışıyor. Kadıköy’ün en popüler fal kafeleri ise şöyle:
- Aura Fal Cafe
- Muallak Cafe
- Katina Fal Cafe
- Nostradamus Cafe
- Kadıköy Tiryaki Fal Cafe
- Falanca Fal Cafe
- Katina Elit Fal Cafe
- Kadıköy Zeus Fal
Kadıköy falcı kafe önerilerim bu şekildeydi. En popüler ve en sık tercih edilen mekanlardan bahsettim, fal baktırmak istediğin zaman işine yarayabilir.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıloo kadıköy de cadde de serkan var kafepi diye bi yerde çok tuttutrur şaşar kalırsın
414 Yorumla
Aslan+1 yılciddi bi yorum mu bu ?
Cevap sahibi+1 yılaa pardon kafenin adı sembol cafe google da falcı serkan diye arattırırsan yorumlar görebilirsin hakkında
Aslan+1 yılkadiköyde sembol cafe mi ?
Cevap sahibi+1 yılevet canım
Aslan+1 yıltamam çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim:)
Akrep+1 yılFalci Serkan ne kadara bakiyor?
Koç+1 yılKadikoy de katina cafe var fallardan memnunum yeliz var bade var tavsiye
Başak+1 yılkadıköyde madam denis cafe var. falcısı çok iyi. İsmi deniz. Siz hiç bişey söylemeden sizinle ilgili herşeyi tek tek söyleyenlerden tek kelimeyle harika iyi fal bakan birini arıyorsanız mutlaka gidin bence kadıköyde hemen hemen her kafede fal baktırdım şimdiye kadar ama onun gibi bakanına gerçekten rastlamadım..
Aslan+1 yıl@iremekengüzel geçmişi biliyor iyi hoş gelecek?
Aslan+1 yıl@GülceRumeysa ben geçmişi biliyor demedimki sizinle ilgili herşeyi biliyor dedim. Bende bu sitedeki bir yorumu okuyup gittim. Ve gerçekten tavsiye edildiği kadar iyi. ilk faldan sonra 3 kez daha gittiğim söylediklerini adım adım yaşadım ve söyledikleri her çıktığında tekrar gidip baktırdım.
Boğa+1 yılbence baba vanga fal cafe de ki hazal ı deneyin derim. fırıldak sokak da
Balık+1 yıl@ÖzelimEce sen de mi bendensin evet moda da fırıldak sokak da Fal cafe Baba Vanga bence de gidin ve kafe çok tatlı çok şirin kahvesinde de vazgeçemiyorsunuz :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Geleceğini sen bilebilirisin. şimdi falda sana para çktı diyelim. evde oturursan eve gelen para yokki :) ama aklına takılan sorular olur, sıkıntını anlatabileceğin fikir alabileceğin bir kişiye ihtiyaç duyabilirsin. ben internetden iranlı falcı hatice ablayla tanışmıştım. amazında niyazında başı kapalı çok hoş bir abla. sohbeti hoş, fikirleri çok güzel. sevgilimle tartışmıştık çocuk aramıyordu. kendini üzme kızım. aramıyorsa sende başka biriyle tanışmayı dene dedi. şimdi çocuk aramıyor diye hayatını mahvedceksin dedi. gerçekdende çok haklıydı. bana çok iyi bir yol gösterdi. çivi çiviyi söker dedi. gerçekdende haklıydı. bende onun aramasını bırakıp hayatma baktım.
Bazen aklımıza takılan düşüncelerden dolayı doğruları saptıyamıyoruz. falcı abla online mavi cafe diye bir yerde çalışıyor, yaşam koçluğu hizmetide veriyorlar.
Evde oturur durursan, devamlı kafanı bişeye sabitlersen, falda ne çıkarsa çıksın, en ufak bir yol katedemezsin.
Bulunduğu sıkıntıyı kendi başına atlatamayıp üçüncü bir kişinin mantıklı yardımlarını isteyenlere tavsiye ederim.00 Yorumla
+1 yılkadiköy de akmar pasazına giderken sağda bir tane var güzel diyorlar.gelelim şahsi fikrime bak taksimdeki falcılar şöyle çalışıyorçher masanın altında bir mikrofon var admlar seni dinliyor sen ne soracağını filan konuşurken her şeyi öğreniyorlar.sonrada aa doğru diyorsun.biöyle işliyor çünkü arkadaşımın falcılık üzerine cafesi var :):)
49 Yorumla
Aslan+1 yılhadi ya iimiş :D
Boğa+1 yılevet aynen öyle.para kazanmanın kolay yollarından biri bu hatun.
Aslan+1 yıl:))
Boğa+1 yılfal baktırıken rahatlıyorsan orası başka git derim.sadece rahatlamak için :)
Yengeç+1 yılKesinlikle medyum Semih başkasına gitmem instegramın meşhur medyumu madam denis cafede
Başak+1 yıl@Bayburtguzeli evet Semih çok esrarengiz ve gerçekten çok başarılı
Akrep+1 yılkesinlikle medyum semih başkasını tanımam kızlar bundan sonra
Boğa+1 yılgelecek hakkında bilenler geleceği nasıl biliorlar bana söyledikleri çıktı
Balık+1 yılbir de baba vanga fal cafe ye git istersen
falcılar sana gecmısı soyluyor cunku , gecmıısı hıssetme yetılerı gelısen , bunu kullanabılen ınsanlar var , falcılar gecmısı gorerek gelecek adına tahmınler yaparak , ınsanları etkıleyebılır , ve bu konuda yaptıkları her eylem onları dahada karanlıga surukler , demem o kı gelecegı goremezler , bence sende fal baktırma ...
23 Yorumla
Yay+1 yılevet haklısın ama ben iranlı falcı hatice ablama baktırdım çokda mantıklı şeyler söyledi bana. evet geleceği göremez ama tahmin edebilir.
Akrep+1 yılhatice ablam 10 numara 5 yıldız 👍👍👍
Yengeç+1 yıl@yarenberk nerden bulabilir İranlı Hatice hanımı
Bir ay önce selma hanıma baktırdım hanım efendi ne söylediyse yaşadım ama kendisi de söylemişti fal çıkar diye düşünme sunduğum yolları takip et dikkate al herşeyi yaşarsın demişti yol gösterici ve müthiş ötesi katına bakıyor enerjisi güzel anlatırken karşısında rahatladım hafifledim açıkcası
30 YorumlaKadıköy tarafında Burç Cafe var 2 hafta önce fal baktırmaya gittim ve efsane bakıyorlar ben Okan Bey'e baktırmıştım ve hayatımda çoğu yaşadığım şeyleri bilmekle kalmayıp yakın zamanda olacak şeylerinde bilgisini verdi ilk başta inanmamıştım ama yaşadıktan sonra o Cafenin müdavimi oldum sana da orayı tavsiye ederim hem müşteri iletişimi çok iyi sıcacık bir mekan hem de istediğin bilgilere ulaşabiliyorsun hemen kalkıp gitmeni şiddetle öneriyorummm 😂
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba:))
Geçen sene bir arkadaşım tavsiyesiyle burç kafede gamze hanıma fal baktirmistim. Kadin geçmişimden geleceğime herşeyi söyledi ve söylediği her şey çıktı. Online olarak baktirdigim falda aşk hayatımla ilgili bilmesi mümkün olmayan şeyleri söyledi şok oldum. Normalde böyle şeylere inanan birisi değilim ama Gamze hanım bir başka.00 YorumlaSAKİNE Sultan ablanın yeri var kadıköyde kendisi kurşun döküyor çok iyi döküyor diyebilirim kendisi ocak zaten ocak kimlere denir araştırıp gidebilirsiniz bir saat sürüyor kurşun dökünce ve kurşuna bakıp çok şey söyleyebiliyor falcıları da çok iyi durumu olan kurşun döktürsün fal baktırın birçok şeye iyi geliyor reklam yapmıyorum ama bildiğim iyi biri varsa söylerim araştırın öyle gidin
01 Yorumla
Kova+1 yılGerçek mi telefonda olur mu
+1 yılKadıköy de gittiğim bitane kafeden çok etkilenmiştim falcılar iyi tekrar gitmeyi düşündüğüm bir kafe işe gitmek için kalktım siteden bildirim gelince yazdım bildirimi bulamadım hehe tavsiye isteyenler olursa kesinlikle aura fal cafe ye gitsin sakine hanımı ya da damla hanımı bulsun
01 Yorumla
Yay+1 yılDamla hanıma ben baktırdım gerçekten çok iyi bakıyor hatta şöyle söylim imkansız dediğim şeyi bile geçen günlerde yaşayınca tekrar gittim hatta ferdi bey var sahibiydi sanırım o gün herşey güzel giderken kasada imkansız çıkarsa gelirim falan demiştiniz sanırım siz hiç birşeye inanmayan birisiniz demişti enerjiniz güzel ama lütfen inanmaktan vazgeçmeyin bir tek ölüme çare yok ve imkansız diye birşey de yoktur zaten sizler imkansız dediğiniz için bazı şeyleri kaybediyorsunuz önce kendinize inanmalısınız demiştiniz 2. Kez almamıştı beni fala ısrar edip gelişmeler oldu baktırmak istiyorum dedim o sizin sorununuz demişti aslında o kadar güzel konuştu ki gayet sakin dille o gün baktıramadım sonra tekrar gidince aldı ama lütfen önyargıları yenelim bakın hayatınız nasılda daha kolay oluyor dedi hayatın zorsa emin ol ki bunu kendiniz yapıyorsunuz dedi baya konuştu adam ya konuşurken kendimden geçmişim damla hanım iyi ferdi beyinde söylediklerini dikkate alıyorum değişik bir işletme anlayışları var diğer falcılar da iyiymiş ama ben hiç baktıramadım onlara
Fal baktırmayı seviyorum rahatlatıyor onlarca para verip psikoloğa anlatacağıma derdimi sorunlarımı iyi bir falcı dan duymak çok daha cazip geliyor aura kafe de doruk çok çok iyi biri var isim vermesi ve o isim le verdiği tarihte tanışmam harikaydı ben özel açılım diye bir fal baktırdım fiyatları ne çok ne az ama değer mi değer bir kez olsada doruk beye baktırın derim başarılı biri Kadıköy de bu kafe
11 Yorumla
Koç+1 yılTımarane fal Cafe de Amar ve Mira var dene derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla şuan nerdedr bilmiyorum ama 5 yıl önce bi fal baktırmıştım kadın bana soyadında ç harfi olan biriyle evleniceksin dedi ve 3 senedir de soyadında ç harfi olan biriyle çıkıyorum :) ilginç inansam mı inanmasam mı fala bilemedim :)
01 Yorumla
Aslan+1 yılbende bazen inanıyorum bazen inanmıyorum :)
kimse gelecegi bilemez ki zaten.en fazla atar tutar.bana kalırsa bu kadar bel baglama boyle islere
12 Yorumla
Aslan+1 yılsadece fal baktırınca biraz rahatlıyorum :)
Yengeç+1 yılRahatlamanın dışına çıkmak isterseniz inanın ki doruk var ya da selma hanım müthiş falları var Kadıköy de kafe aura fal kafe diye Google yazarsan çıkar efsane falcıları var bir de İranlı var ama ona baktırmadım henüz ☺️
Sevgiliyle ilgili ne baktırcan acaba merak ettim...
Falcının yararı olsa kendine olurdu zaten...Senin mantığın bu kadar. Beni şikayet etmeyi unutma.04 Yorumla
Aslan+1 yılorda sevgiliyle ilgli fal baktırıcam diye bişey yazıyo mu ? elalemin mantğından sanane her soruya cevap yazdırman gerekmiyo öyle değil mi boş yorumlara gerek yok !
Yengeç+1 yılİlişkisi var durumu yetti bana. Sana ne benim cevabımdan? istediğim cevabı veririm , sana ne?
Aslan+1 yılverdiğin cevabı bana veriyosun ! çocukmusun nesin yaaa uğraşamicm
Yengeç+1 yılEhl-i keyfim öyle çekti , sana ne..Hea çocuğum.
+1 yılcafe miyaseyi tavsiye ederim .FAL BİR NEVİ TERAPİDİR BEYOĞLUNDAKİ İMAM ADNAN SOKAK NANE SOKAKTA CAFE MİYASEYİ DENEMELİSİN BENCE
20 YorumlaFalı baktırdınız mı baktırdıysanız nerede? Ben de düşünüyorum da şu Semih beyi merak ettim
00 Yorumla
+1 yılfala inanma falsız kalma edirnede meşhur falcı melahat var ona git.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar diye söyleriz belki yine çıkmaz .Garantisi yok bu işin. Çok fazla mı inanıyorsun?
01 Yorumla
Aslan+1 yılhayır çok fazla inanmyrm
+1 yılbunu kendin bile farketmiştin..uyan artık fal cinnin şeytanın işi..gelecekten haber falan veremezler..boşa uğraşma saçmasapan işler bunlar..git tövbe falan et..kurtul bu meraktan=/
00 Yorumla
+1 yılFal Yalanlar Üzerine Kurulur .. Şapkadan Tavşan Çıkması Gibi Düşün Bunu .. :) Hiç Biri Çıkmıycak Boşa Yorma Kafanı ..
00 Yorumla
+1 yılBende yorumlarda ki bir çok insana katılıyor ve elbette ki medyumfenomen diyorum.
Allah ondan razı olsun canım ya, benden de ön bakımdan para almadı 🙂
Tavsiye ederim KIZLAR fal denince medyumfenomenin üzerine tanımıyorum vallahi şekerim00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bir arkadaş aracılığla buldum kadı NUNFAL CAFE kesinlikle denemelisiniz mina hanım ne dediyse çıktı herşeyin çıkması bir yana sohbetiyle sıcak kanlılığı ile çalışanları ile mükemmel biyer çok teşekkürler mina hanim tavsiyeleriz için
02 Yorumla
İkizler+1 yılevden çıkmadan canlı online görüntülü falıma baktırayım derseniz ermeni falcı kübra ablamı tavsiye ederim. sosyal medyadan bulmuştum kendisini. falındaki öngörüleri beni çok etkilemişti.
İkizler+1 yılayna falı bakan arzu abla var. hemde bionerji uzmanı. falımda bana deediklerinin nerdeyse hepsi doğruydu. gelecek içinde dedikleri çıkıcakmı merakla bekliyorum şimdi.
+1 yılKadıköy de fal bakan kafeler denilince benim için özeti Cafe Baba Vanga dır. İsterseniz çevrenize bir sorun google dan Cafe Baba Vanga Emre yazarak yorumlara da ulaşabilirsiniz. Çok şey kaçırmadan deneyin.
00 Yorumla
+1 yılİyi falcı dendiği zaman hep aklıma fal cafe baba vanga gelir. özellikle yorumcuları çok başarılı geçen ay uğradığımda hazal vardı. Moda da Frıldak sokak da gidebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKadıköy'de madam denis cafe var. Deniz hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Çok iyi ve uzun bakıyor. Şu aralar Kadıköy'de en çok tavsiye edilen kafe olduğu için gitmiştim. Kesinlikle tavsiye ederim.
01 Yorumla
Yengeç+1 yılAyh evet Semih var orda oda çok iyi
+1 yılkazıklanmaya meilli insan tiplerii he ayrıcaa gel bende bakarım :D :D
00 YorumlaKadıköy sinerji kafe eray bey var sinerji kafe instegram adresinden ulaşabilirsin kendisine gönderdiğim herkes inanılmaz memnun kalarak ayrıldı
10 YorumlaKadıköy de Rexx sinemasının olduğu Barlar sokağında Virane fal cafe var falcıları çok iyi tarot ve kahve falı bakıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülay hanım dan online danışmanlık aldım söyledikleri çıktı hadı ya bunu nasıl bilebilir dedim gercekten çok başarılı uzun bakıyor enerji yüksek 👏👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılKızlar medyum fenomenden seans aldım 1 saat 10 dk sonra başlıcam seansımız durumdan haberdar ederim
01 Yorumla
Kova+1 yılSonuç ne
+1 yılKadikoy inanna cafe bar. Naz ile fal çok yetenekli kabiliyetli bir tarot falcisi tavsiye ederim
00 YorumlaFal cefe katina cafe en iyi fal orada falin merkezi
01 Yorumla
Koç+1 yılTımarane fal Cafe oldu adı
+1 yılkadıköyde bu yorumlardan sonra gıttınmı fal baktırmaya bana özelden yazaarmısın
00 Yorumlavalla benim sevgilim izmitte baktırıyordu ve çıkıyormuşş.. ;) geleceğe de bakıyormuş :D ben karşıyım kesinlikle..
011 Yorumla
Aslan+1 yılizmittydm geçen hafta fırsatm olmadı baktrmya
Yengeç+1 yılizmittesin diye aynı şahıs olcak değil ya :D
Aslan+1 yılaynı şahıs demedm zaten ..
Yengeç+1 yılanladım..
Aslan+1 yılZehradan bahsediyor büyük ihtimalle sanatevi kafe. Artık pek iyi bakamıyor benden söylemesi defalarca gittim kendimi avutmak için
Yengeç+1 yılBayagi oldu 2 3 yıl bunu yazali
Başak+1 yılKesinlikle medyum Semih’i deneyin
Başak+1 yılEvet bende baktırdım kesinlikle Semih’ten başka baktırmam
Akrep+1 yılbende burdaki yorumlardan görüp baktırdım semih beye gerçekten çook iyi işinde bu zamana kadar çok fal baktırdım ama medyum semih bey kadar iyi olanını görmedim İnstegramda meşhurmuş ben daha yeni keşif ettim medyumsemih20 yazınca instegrama çıkıyor
Akrep+1 yıl@perikızı55 kesinlikle semih ya semihten başkasına bakktırmam mutlaka deneyin kızlar
Oğlak+1 yılBn baktirdim malesef bnmkisi cikmadi
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBinnazabla.com'a gir 10tlye baktır.
00 Yorumla Burdan baktirabilirsin
00 Yorumla'nun Fal kafede mina hanım var tavsiye ederim
00 Yorumlazeytinburnunda var ozelden teli verebilirim
01 Yorumla
Aslan+1 yılmerhaba ozelden bna yazarmsn
+1 yılBaktırma, net.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadıköyde bir travesti bakıyor
09 Yorumla
Yengeç+1 yılkadıkoyde ısıl vardı travestı. ondan mı bahsedıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet
İkizler+1 yılBu falcıyı bende duydum ama Cafeyi kapatmış siz de var mı numarası falan
Yengeç+1 yılAyh siz instegramın meşhur medyumu Semih bir deneyin madam denis cafede şom olacaksınız ben çok korktum ama çok sıcak kanlı çok iyi birisi
Başak+1 yıl@Bayburtguzeli kesinlikle Semih çok iyi bende gitim
Akrep+1 yıl@Bernam44 Ya sizden gördüm bende baktırdım söylenenlerin yapılan yorumların gerçeklik payı bu kadar yoktur demiştim ama baktırdıktan sonra herşeyin gerçek olduğunu anladım Kesinlikle medyum semih beydeyim bundan sonra
Akrep+1 yıl@perikızı55 bende 2 yıldır arıyordum semihi eski falcım çalıştı kafeden çıkınca bir daha ulaşamıştım çok aradım sordum kadıköyde sokak sokak fal cafer gezdim semihi bulmak için sizin sayenizde buldum instegrama bakmak hiç aklıma gelmemişti meğer instegrama medyunsemih20 yazınca çıkıyormuş
Yengeç+1 yılOnu bende çok aradım bulamayınca düşmedim üstüne aura diye bir kafe var Kadıköy de doruk var çok çok isim vermesi tarih vermesi ve tarihte o isimle tanışmam hayret verici bir şeydi kesinlikle mutlaka bir kez olsada baktırmanızı tavsiye ederim umarım onuda kaybetmem 🙄😉
Cevap sahibi+1 yıl@Aloş21 birde yeditepe üniversitenin orada varmış
- Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman sorun yok
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Fal baktırmak istiyorum. Kadıköy'de iyi bir falcı var mı?
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne