Demekki namaz bilmeyen isa dunyayi namaza degil imana davet edecektir.
İsa mesih gelince ne olacak?
Demekki namaz bilmeyen isa dunyayi namaza degil imana davet edecektir.

Kıyametin alametlerindendir. Ama insan öldüğü zaman küçük kıyameti kopmuş demektir. Ne güzel, bilgin var bu konuda. Kul Allahın isteklerini yerine getirmeli. Çünkü her nefis yaptıklarından bir bir hesaba çekilecektir. Burası sınav dünyası. Soruların cevaplarını çok iyi doldurmalıyız. Gelen gidiyor, teknoloji üst noktadayken ölüme çare yok. Bulunmaz da. Çünkü '' Her nefis ölümü tadacaktır'' ayeti ile garantilidir. Allah insana güzellik ve iyilik vaat eder. Ama insan kendi aklı ve kendi düşünceleriyle kötülüğü tercih eder ve sonra Allah'a iftira eder. Akıl, bizleri diğer mahluklardan ayıran en önemli özelliğimiz. Bunu kullanmamız lazım. Yıldızlar kayıyor, her madde değişiyor. Her varlık ölüyor, mikrobu, çiçeği, böceği , insanı, balığı... Ölümlü olan diyarlarda ölümsüzü bulmak yoktur. Aslında vardır. Allah'ı bilen ve iman eden ölümsüzlüğe erişmiştir. İnsan için kendi kazandıkları önemli. ''Onlar bir ümmeti ki geldi geçti, onların kazandıkları onlara sizin kazandıklarınız sizlere'' ayeti aklımızdan çıkmasın.
Dünyadaki kötülüğe son verecek
Valla kafalar karisik kimisi gelecek kimisi gelmeyecek diyor :/
Cevap
23Cevap
Bildiim kadarı ile İlk olarak Mehdi a. s gelecek hatta geldiği söylenmekte kendisi Peygamber soyundan H. z Muhammed (S. a. v) tarafından bizzat müjdelenmiştir.
Daha sonra Deccal çıkacak belki önce çıkar bu kesin değil insanları yanıltacak.
İnsanların istekdiklerini verecek en imkansız olanları bile ama onun peşinden gidenler cehennem yolcusu olacak. Fakat diğer yanda H. z İsa yeryüzüne inecek büyük bir savaş çıkacağı söylenmekte o yüzden Ve son olarak
Mehdi a. s Arkasında saf tutup namaz kıalcağı söylenmekde şuanki İsrail topraklarında Kudüste yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde
Teşekkürler böyle şeyleri bilmek lazım bence zamanında çok araştırdım. Bu sonuca vardım ama beni endişelendiren konu İsrailin gerçektende Mehdi a. s ' ı arayışa geçmiş olması çünkü apaçık tarif edilmekte sıfatı aynı zamanda Deccal de apaçık tarif edilmekde onun haricinde hala yaşayan Allah katında en azından Hz. İsa ve Hızır a. s var. Çoğu kaynakda Hızır a. s'ın aslında Zülkarneyn olması tabi ne kadar doğru bilinmez. Ama Hızır a. s gerçekten var bana göre :)
isa isa olarak gelmeyecek isa kendini bilmeyecek ayrıca mesih ayrı gelecek isa peygamber ayrı gelecek islamiyet bir kez daha ayağa kalkacak ama sonra Ye'cüc ve Me'cüc derken kıyamet kopmaya başlayacak ama bunlara daha çok var sen kıyameti düşünme sen öldüğünde ne halt yiyecen onu düşün
lan isa mesihtir seni yobaz kafir yasince
sikdir
Öyle bir şey olmayacak... Dini konular yalan dolandan başka bir şey değil..
Yaşına hürmeten küfretmiyorum :D
Teşekkür ederim :D
Hz. İsa 2. kat semadadır ve Deccali öldürmek için tekrar gelicektir elinde ki asa ile deccali öldürecektir
Ondan :D
hz. isa kurana göre ölmüştür kesinlikle sag degildir
lan kafir kuran gore isa mesih gelcek yahudmisin
Söyle de öğrenek bari...
Tüm hristiyanlari islama davet edecek. Deccale karsi savasacak ve onu yenecek. Sonrada kiyamet kopacak.
Dogru! Yanlis olan hicbirsey yok bu yazdiklarimda!
Yanlis yok. Bu konuyla ilgili sohbeti defalarca dinledim. Ve öyle din sarlatanlarindan degil. Gercek bilgili bir din aliminden. Hepside Dogru,.
Yanlis varsa hangisi yanlis söylede bilelim. Yanlis diyip isin icinden cikma. Din konusunda her internette yazilana inanma. Emin ol senden daha cok bilgim var bu din konularinda.
Namaz konusu nerden cikti? senin okuman yazman yokmu? Islama davet edecek dedim. Iman yanliz Islam dininde vardir. Sen bunu bilmiyorsan sorma bu sorulari. Benim yazdiklarimin hepsi dogru.
Bana özelden yaz sana bir link yollicam. Bak bakalim dogrulari yanlislari ayirman kolay olur.
Erkeklikle ne alaksi var? https://www.youtube.com/watch?v=Px9KytvVfxg al izle bunu. Adam bütün ispatlariyla sunuyor ortaya. Bak bakalim kötülügü bitirecek olan kimmis ve hz isa islami biliyormuymus.
Toplu terapi seansları başlayacak. Doooğru psikoloğa gidilecek.
Bayılana kadar eğlenip coşacağız. Şaraplar şirketten.
isa mesih gelince mazot 1 lira olacak
Duymaya cesaretin var mi
Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.
bilmem belki o da mesih oldugunu bilmiyodur. biraz okumustum bununla ilgili yazi.
Bikere attığın foto da ne oluyosa o olmayacak. İki yüzlüler , sahtekarlar , dili alim olup kalbi olmayanlar hepsi belli olcak.
Belli bir mantıkla bunu yazdın ama anlamadım cidden.
İsa gibi mi konuştum?
kusura bakma hiç bişey anlamadım ben. Uykm var belki ondandır
Bakara makara diyenleri destekleyenleri değneği ile kovalayacak :)
sende dikkat et :)
ne vuruyon yaa:)
Deccali yenmek için gelecek ondan önce mehdi savaşacak diye biliyorum
:):)
3 kulhu bir elham göte pamuk yallah :D
gelmeyecek boşuna beklemeyin
madem araştırma yaptın ve okudun burasıda sana kaynak olsun ,www.risale-inur.org/.../index.php?sid=92 ben diyorum ki bizden sonra gelmeyecek bunun günahı yok dini kitabı inkar etmek değil hatta bence mehdide geldi ve gitti oda artık kıyamete kadar gelmeyecek
kadiroz gelcek
Müslüman mısın? Hristiyan mı?
gelmicek gelse ne olurdu diye sor cevap verim.
:))) ..
yav hee hee
cıs olacak
isa yucedir
Deccal'i öldürecek.
o foto ne?
Sensin sidikli dikkat et laflarına. Biliyoruz heralde kim olduğunu. Haşa sanki hz isanın resmi öyle gibi burada koymuşsun ayıp günah bu yaptığın.
Canım ben sadece seni uyarıyorum. Benim günahımın büyüklüğünü yalnız Allah bilir sen değil.
belkide affedildik kim bilir..
partyyyyyyyyyyyy up
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar